Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

maşallah oğluna bence sarp tatlım güzel isim

iyi geceler güzel anneler . bugün kızımı pikniğe götürdük temiz havayı görünce nasıl tekmeledi sıpa canım benim, ilk kez eşimde karşıdan gördü tekmelerini çok güzeldi ...doğayı sevecek kızım eşim ve ben dağcılıkla uğraşıyoruz ben hamilelik nedeniyle ara versemde eşim hala devam ediyor çok zevkliydir...hep hayalimiz doğayı seven , dağa beraber tırmanabileceğimiz yada birlikte trekkinge gidebileceğimiz bir çocuğumuzun olmasıydı eşim şimdiden bebek taşınabilecek sırt çantalarına bakıyor:) kızımda ilk deneyimiyle yüzümüzü kara çıkartmadı...
kızım ve ben çok yorulduk bu gece umarım deliksiz uyuruz..hepinize iyi uykular tatlı rüyalar:)

oyy maşallah teyzeme benim:) buarada bence isimlerin hepsi güzel ama bora daha çok hoşuma gitti benim..

sıcaklar fena kızlar ya.. heleki istanbul... birde tam deniz kenarında oturuyorum hepten berbat çok nemli ve sıcak oluyor iki ay napıcaz biz ya.. hadi ev neyse de dışarı hiç çıkmayıcam zaten güneşe alerjim var.. Allah yardımcımız olsun walla.. buarada benim minişim gene kıpır kıpır teyzeleri uyuytmuyor artık beni. çok şükür eski haline döndü annem benim.. onu okadar özledim ki okadar özledim ki.. doğmasını sabırsızlıkla bekliyorum.. çok tuhaf ama ya bukadar zaman bekledim bugünler hiç gelmiycekmiş gibi şimdi ise 2 ay gözümde dağ oldu:)

Gunaydın guzel annelerve tatlı bebislerr
ne guzel herkesin bebisi tekrar tepiklemeye baslamıs.cok sukur benim oglumun da hareketleri duzeldi.bazen saglı sollu dalıyor bana icerden.anası gibi kareteci olcak bu cocuk diyorum :)
Dun biz de gol kenarına piknige gittikgobegimi guneslendirdim bebisim gunesi temiz havayı suyu gorunce bi hosuna gitti ki :) simdiden gezmeyi seviyor bu sıpa:)aksam da esimle bebisimize bisiler aldık cok heyecan vericiydi :)aldıklarım sunlar

Avent pp yeni dogan biberonu dogal akıs
wee silikon damaklı emzik
wee alıstırma biberonu(adı boyle geciyor ama kucuk parmak kadar bi biberon.bebisi besledikten sonra bir yudumcuk su icirmek icin kullanıcam.agzında pamukcuk olmasını onluyormus bir iki damla su)
wee emzik saklama kabı
jonhnson's baby sampuan ve bebek yagı (paraben ve alkol icermiyor.ben mustela almak istiyordum ama burda bulamadım.annem izmirden alabilirse mustelanın konak onleyici yeni dogan sampuanını aldırcam.)
pisik icin popolin krem(sadece eczanede satılıyor.hesaplı bisi ve cookkk iyi.annem kardeslerimi hep bunla buyuttu.hala bile sıcaktan alerji isilik falan olsak kullanırız hemen fayda edioyor)
Pampers Prima Yeni Bebek 1 numara( annem simdiden yenidogan bezini stoklamaya basla cok isine yarıcak dedi.bu 1 numara 2-5kg arası bebisler icin)
Pampers Prima Hassas ciltler icin ıslak havlu(yeni dogan cildine uygun olarak uretilmis.parfumsuz)
ve birkactane de cıtcıtlı atlet sapka eldiven falan aldık.daha cok sey var ama ara ara alınca daha heyrcanlı oluyor:) haziranda bitiricem ama bu hazırlık faslını cunku arada ciddi sancılar giriyor.dr ko trolumuz de haftaya.bakalım sıpacık ne alemde..

Aldıklarım hakkında iyi yada kotu fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim kızlar.mesela bebis icin iyi gelmeyen ama benim bilmedigim bisi olabilir yardım plss

Gunaydın Kızlar

Dün benim cimcime aşağıya doğru vurdu hep telaşlandım canımıda açıttı cimcime yeri çok mu daraltı nedir.

Günaydın herkese
e bebekte sebamed ürünlerinde 4 al 3 öde kampanyası var bu tarz ürünlerini almayanlara duyrulur...

sarp güzel cnm..

Günaydın canım ne güzel bitirmişsin herşeyi sağlıkla kullansın bebişin iyi günlerde canım bende pampers aldım ama 1 tane 50lik aldım geçen kuzen doğum yaptı çok alma diye tembihledi onun bebeği iri gitti çok kullanamadı
canım herkes farklı konuşuyor eşim pişik kremi kullanmam en iyi travazol krem diyo kuzen mustela diyo görümcem bepanten kullan diyo ıslak mendil en iyisi uni babay diyolar ben kullanmıcam gerçi ped pamuk kullanmayı düşünüyorum 6 ay
bend avent in 2 biberonunu 2 emziğini aldım sadece ağbimin eşi jonhnsons baby in ürünlerini kullanmıştı çok memnundu eşim ısrarla bebek yağı yok diyo ama çevremden yeğenlerimden biliyorum bebek yağı çok faydalı bişey her kafadan ayrı ses çıkınca benim kafam karışıyo daha kozmetik bişii alamadım anlayacağınız
ama atık bitirmek istiyorum iyi günlerde kullansın bebeğin sağlıkla inşallah

günaydın hanımlar

2-3 gündür adet olacakmışım gibi hissediyorum.
benim gibi olan var mı?
salı günü doktora gidip sorcam.

Canım uzun zamandır bende de var o. Çarşamba soracağım bende. Ama sen daha öncesin sorduğunda bizi de aydınlatırsan sevinirim.

kızlar doğum çantası hazırlayanlar varmı yada ne zaman hazırlıcaksınız ben bugün bebişimin kıyafelerini yıkadım 0 3 ay olanları yavaş yavaş ütüleyip hazırlıcam cantayı

Ben hazırladım canım. Sadece oğluşlarımınkini değil kendiminkinide hazırladım. Valla dolu dolu 3 çanta oldu. Düşünün gereksiz de birşey almadım. Ama kalın bahtaniyeler yer kaplıyor sırf ikisini ayrı bir çanta aldı zaten.

kızlar çok sıcak ya ben bunalıyorum resmen ateş basıyo bütün vücudumu napıcaz ağustosa kadar

Dün ilk defa zorlandığımı anladım Eşimin arkadaşına gitmiştik. Evde gıdım rüzgar esmez mi? Oturduğum yerde su içinde kaldım.. Terledikçe de bol bol su içtim. Evim evim güzel evim. Hatta canım klimam. Tövbe gitmem artık bu sıcakta bir yere..

Canım çok sevindim güzel haberlerine. Son yaklatıkça sabırda tükeniyor gerçekten. İSim konusunda ne düşündüğümü biliyorsun tatlım. Saaaarrrpppp..

Özel bir çanta falan aldınmı yoksa öyle bildiğimiz bavullara mı yaptın bende alıcam nasıl bir şey alsam bilemedim...

Özel bir çanta falan aldınmı yoksa öyle bildiğimiz bavullara mı yaptın bende alıcam nasıl bir şey alsam bilemedim...

Canım bana iki tane bebek çantası geldi. Biri büyük (ikiz oldukları için). Onlara oğluşlarımın kıyafetini koydum. Biri ondan daha küçük günlük kullanım için ona da kendi eşyalarım koydum. Chicco nun kozmetik setlerini almıştım. Chicco da çanta hediye etmiş içinde. Ona da bahtaniyeleri, saç düzleştiricimi, takılarımı ve kozmetiklerimi koydum. Ama daha bitmedi. Bebekleri hastaneden çıkartırken kullanmak için iki tane araba puseti ve 2 torba bebek şekeri de benimle gelecek. Fena taşınacağız yani. Yani ben bavul kullanmadım canım. Ayrıca mutlaka ve mutlaka içindekileri birilerine anlatın. Ne nerede sonuçta biz doğumda ya da ameliyathanedeyken bebekler çıkıyor. İstekleri olacaktır hastanenin. Bunların yerini bilen biri rahatlıkla verebilir.

Mesela ben prematür takımda aldım koydum erken doğarlarsa diye. Billmeyen biri bunu hemşirelere verebilir. Sonra çocuğu sığdırmaya çalışırlar içine. O yüzden biri mutlaka hazırlarken yanınızda olsun canlar..

gerçektende çantalar çok olacak birde senin ikiz tabi herşeyden fazla fazla :) sağlıkla gelsinler dünyaya bebişlerimiz...

Canım bende dün çok kötüydüm düşün boynumu kanamışım farkında değil ablam geldi bi çığlık boynun diye Terden kaşınırken kanamış ki 2 kez duş aldım canım ben ev gezmelerine gıtmıyorum 1 kere yaptım o hatayı bunaldım şimdi eşim birine gidelim dediğinde 2 saat kalacaksan gelirim diyorum yoksa yok yani Allah yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…