Arkadaşlar cumartesi dr. amcamızla randevumuz vardı herşey yolundaymış çoook şükür...
İlaçlarımdan birini daha kesti şükür...Zaman daralıyor gibi geldi bu seferki randevuda...Temmuz ortası alacak gibi geldi bana ama kesin konuşmayı gene yapmadı...Herhangi bir durum olursa doğruuu hastaneye geliyorsun dedi...Kilo durumum hala aynı gidiyor çooook düzenli...Her ay 2 kg. :)) Azmancannn oğlum benimmm kocaman olmuş...Yüzünü görmeden fotoğraflarındannn bile gözümü alamıyorum artık kavuşmak istiyorum onaaa
Hala bir ismimiz yok amaaaBen %70 SARP....Eşim %60 BORA diyor...Hiç bir ismi yakıştıramıyoruz ne olacak bu işin sonu bilmemmm Birde YAMAÇ bulduk bu ara...
Sizce hangisi güzel kızlarrrr?
...SARP
...BORA
...YAMAÇ
Arkadaşlar cumartesi dr. amcamızla randevumuz vardı herşey yolundaymış çoook şükür...
İlaçlarımdan birini daha kesti şükür...Zaman daralıyor gibi geldi bu seferki randevuda...Temmuz ortası alacak gibi geldi bana ama kesin konuşmayı gene yapmadı...Herhangi bir durum olursa doğruuu hastaneye geliyorsun dedi...Kilo durumum hala aynı gidiyor çooook düzenli...Her ay 2 kg. :)) Azmancannn oğlum benimmm kocaman olmuş...Yüzünü görmeden fotoğraflarındannn bile gözümü alamıyorum artık kavuşmak istiyorum onaaa
Hala bir ismimiz yok amaaaBen %70 SARP....Eşim %60 BORA diyor...Hiç bir ismi yakıştıramıyoruz ne olacak bu işin sonu bilmemmm Birde YAMAÇ bulduk bu ara...
...SARP
...BORA
...YAMAÇ
...SARP
...BORA
...YAMAÇ
Günaydın canım ne güzel bitirmişsin herşeyi sağlıkla kullansın bebişin iyi günlerde canım bende pampers aldım ama 1 tane 50lik aldım geçen kuzen doğum yaptı çok alma diye tembihledi onun bebeği iri gitti çok kullanamadıGunaydın guzel annelerve tatlı bebislerr
ne guzel herkesin bebisi tekrar tepiklemeye baslamıs.cok sukur benim oglumun da hareketleri duzeldi.bazen saglı sollu dalıyor bana icerden.anası gibi kareteci olcak bu cocuk diyorum :)
Dun biz de gol kenarına piknige gittikgobegimi guneslendirdim bebisim gunesi temiz havayı suyu gorunce bi hosuna gitti ki :) simdiden gezmeyi seviyor bu sıpa:)aksam da esimle bebisimize bisiler aldık cok heyecan vericiydi :)aldıklarım sunlar
Avent pp yeni dogan biberonu dogal akıs
wee silikon damaklı emzik
wee alıstırma biberonu(adı boyle geciyor ama kucuk parmak kadar bi biberon.bebisi besledikten sonra bir yudumcuk su icirmek icin kullanıcam.agzında pamukcuk olmasını onluyormus bir iki damla su)
wee emzik saklama kabı
jonhnson's baby sampuan ve bebek yagı (paraben ve alkol icermiyor.ben mustela almak istiyordum ama burda bulamadım.annem izmirden alabilirse mustelanın konak onleyici yeni dogan sampuanını aldırcam.)
pisik icin popolin krem(sadece eczanede satılıyor.hesaplı bisi ve cookkk iyi.annem kardeslerimi hep bunla buyuttu.hala bile sıcaktan alerji isilik falan olsak kullanırız hemen fayda edioyor)
Pampers Prima Yeni Bebek 1 numara( annem simdiden yenidogan bezini stoklamaya basla cok isine yarıcak dedi.bu 1 numara 2-5kg arası bebisler icin)
Pampers Prima Hassas ciltler icin ıslak havlu(yeni dogan cildine uygun olarak uretilmis.parfumsuz)
ve birkactane de cıtcıtlı atlet sapka eldiven falan aldık.daha cok sey var ama ara ara alınca daha heyrcanlı oluyor:) haziranda bitiricem ama bu hazırlık faslını cunku arada ciddi sancılar giriyor.dr ko trolumuz de haftaya.bakalım sıpacık ne alemde..
Aldıklarım hakkında iyi yada kotu fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim kızlar.mesela bebis icin iyi gelmeyen ama benim bilmedigim bisi olabilir yardım plss
kızlar bebe yağını nasıl kullanıcaz biz ya banyodan sonra mı gerek varmı ayrıca
günaydın hanımlar
2-3 gündür adet olacakmışım gibi hissediyorum.
benim gibi olan var mı?
salı günü doktora gidip sorcam.
kızlar doğum çantası hazırlayanlar varmı yada ne zaman hazırlıcaksınız ben bugün bebişimin kıyafelerini yıkadım 0 3 ay olanları yavaş yavaş ütüleyip hazırlıcam cantayı
kızlar çok sıcak ya ben bunalıyorum resmen ateş basıyo bütün vücudumu napıcaz ağustosa kadar
...SARP
...BORA
...YAMAÇ
Ben hazırladım canım. Sadece oğluşlarımınkini değil kendiminkinide hazırladım. Valla dolu dolu 3 çanta oldu. Düşünün gereksiz de birşey almadım. Ama kalın bahtaniyeler yer kaplıyor sırf ikisini ayrı bir çanta aldı zaten.
Özel bir çanta falan aldınmı yoksa öyle bildiğimiz bavullara mı yaptın bende alıcam nasıl bir şey alsam bilemedim...
Canım bana iki tane bebek çantası geldi. Biri büyük (ikiz oldukları için). Onlara oğluşlarımın kıyafetini koydum. Biri ondan daha küçük günlük kullanım için ona da kendi eşyalarım koydum. Chicco nun kozmetik setlerini almıştım. Chicco da çanta hediye etmiş içinde. Ona da bahtaniyeleri, saç düzleştiricimi, takılarımı ve kozmetiklerimi koydum. Ama daha bitmedi. Bebekleri hastaneden çıkartırken kullanmak için iki tane araba puseti ve 2 torba bebek şekeri de benimle gelecek. Fena taşınacağız yani. Yani ben bavul kullanmadım canım. Ayrıca mutlaka ve mutlaka içindekileri birilerine anlatın. Ne nerede sonuçta biz doğumda ya da ameliyathanedeyken bebekler çıkıyor. İstekleri olacaktır hastanenin. Bunların yerini bilen biri rahatlıkla verebilir.
Mesela ben prematür takımda aldım koydum erken doğarlarsa diye. Billmeyen biri bunu hemşirelere verebilir. Sonra çocuğu sığdırmaya çalışırlar içine. O yüzden biri mutlaka hazırlarken yanınızda olsun canlar..
Canım bende dün çok kötüydüm düşün boynumu kanamışım farkında değil ablam geldi bi çığlık boynun diyeDün ilk defa zorlandığımı anladım Eşimin arkadaşına gitmiştik. Evde gıdım rüzgar esmez mi? Oturduğum yerde su içinde kaldım.. Terledikçe de bol bol su içtim. Evim evim güzel evim. Hatta canım klimam. Tövbe gitmem artık bu sıcakta bir yere..
Canım benimki hep aşağıda bazen korkuyorum hiç yukarlarda hissetmiyorum korkuyorum bazenGunaydın Kızlar
Dün benim cimcime aşağıya doğru vurdu hep telaşlandım canımıda açıttı cimcime yeri çok mu daraltı nedir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?