Ayyy kızlaarrrr. Artık herkes ıslak mendil kullanıyor. Ben kullanıpta sorun yaşayanı hiç görmedim açıkçası. Ayrıca biz de ailecek bir huy vardır. Bebek kaka yapsa bile altı ıslak mendil veya pamuklu suyla temizlenmez. Direk duşakabine götürülüp poposu yıkanır :)
en güzeli yıkamak tabii
Ne biliyim canım millet yok midemi sıkıştırıyo falan diyo çevremde ben mi anormallik acaba diyorum hep kasıklarımda en yukarısı göbek deliğimin üstü oda nadir günler yaklaştıkça kurmaya başlıyorum galibaCanım benimkiler hiç yukarı çıkmadı ki hep aşağıdalar. Birşey olmaz merak etme :)
kızlar bebe yağını nasıl kullanıcaz biz ya banyodan sonra mı gerek varmı ayrıca
Ay canım sorma hep diken üstündeyiz az önce kalp atımını dinledim bebişin dobler i evde bıraktı eşim rahatladım sabahtan beri oynamadı çünkü herşeyi kafaya takar oldum yakorkma canım benim benimkide aşağıda bazen bir ittiriyor kendini allah diyorum eşim diyor ne oldu diken üstünde kocişimde o kadar canım yanıyor yani
Ne biliyim canım millet yok midemi sıkıştırıyo falan diyo çevremde ben mi anormallik acaba diyorum hep kasıklarımda en yukarısı göbek deliğimin üstü oda nadir günler yaklaştıkça kurmaya başlıyorum galiba
Mobeskoda Rengarenk mağazasından aldım canım...Maskoda yapılıp geliyor...
Hemen ver siparişi 25 gün sonra geldi...
Beğenmene sevindimmm :)
ay ne güzel iştee hiç şikayetçi olmayın bence :)
benim midem nereye gitti, vücudumun neresinde hiç bilmiyorum. hep gögsümün altında kafası. kaburgalarımın oraya sokmaya çalışıyor hep. aşağıda değil desem o da değil. ayaklarıyla da oraları tepikliyor kereta :)
Banyodan sonra canım ben öyle yapıyorum.
canımcım ben kendim için değilde bebek için sordum bebeğe çok gereklimi bebe yağı
canımcım ben kendim için değilde bebek için sordum bebeğe çok gereklimi bebe yağı
Cildi açısından gerekli olduğunu düşünüyroum canım. Onun da nemlendiriciye ihtiyacı var. Aynı zamanda bebe yağını sürerken masaj yapınca değmeyin yavruşların keyfine.. Yine de bir çocuk doktoruna sorabilirsin..
ay ne güzel iştee hiç şikayetçi olmayın bence :)
benim midem nereye gitti, vücudumun neresinde hiç bilmiyorum. hep gögsümün altında kafası. kaburgalarımın oraya sokmaya çalışıyor hep. aşağıda değil desem o da değil. ayaklarıyla da oraları tepikliyor kereta :)
Canım ben daha hazırlamadım ablam söyleniyor sürekli hadi yapalım diye geç kaldın diye
Daha yıkamadım bile eşyalarını ama en geç önümüzdeki hafta yaparım diyorum bi kaç eksik kaldı gecelik falan onları bu hafta alıp hazırlıycam
bende hazırlamadım daha. ama daha 3 ay var, eksiklerimide tamamlamadım, kendime daha hiç bişey almadım. anneme güveniyorum açıkçası haziranda gelince beraber hallederiz diye :13:
Evettttt hazırız bizzz :) Ne olur ne olmaz canım sende hazırla dursun bir kenarda bence...
Cumartesi dr. randevumuz vardı hala gün vermiyor dr. amcamız bize ama sanki 10-15 gün önce alacak gibi geliyor bana...
Ve herhangi bir durum olursa doğruuu hastaneye geliyorsun dedi...
Ben hazırladım canım. Sadece oğluşlarımınkini değil kendiminkinide hazırladım. Valla dolu dolu 3 çanta oldu. Düşünün gereksiz de birşey almadım. Ama kalın bahtaniyeler yer kaplıyor sırf ikisini ayrı bir çanta aldı zaten.
sıcaklar fena kızlar ya.. heleki istanbul... birde tam deniz kenarında oturuyorum hepten berbat çok nemli ve sıcak oluyoriki ay napıcaz biz ya.. hadi ev neyse de dışarı hiç çıkmayıcam zaten güneşe alerjim var.. Allah yardımcımız olsun walla.. buarada benim minişim gene kıpır kıpır teyzeleri uyuytmuyor artık beni. çok şükür eski haline döndü annem benim.. onu okadar özledim ki okadar özledim ki.. doğmasını sabırsızlıkla bekliyorum.. çok tuhaf ama ya bukadar zaman bekledim bugünler hiç gelmiycekmiş gibi şimdi ise 2 ay gözümde dağ oldu:)
bende çıkcam son eksikleri alayım diorum gerçi eksikler bitmezde önmeliler tamalansın artıkişyerimden izin alabilirsem cumartesi alışverişe çıkıyorummmmmmmmmmmmmm
bende hep altta hissediorum göbek dolaylarında geziniyor güzel kızım benimNe biliyim canım millet yok midemi sıkıştırıyo falan diyo çevremde ben mi anormallik acaba diyorum hep kasıklarımda en yukarısı göbek deliğimin üstü oda nadir günler yaklaştıkça kurmaya başlıyorum galiba
SAP derlermiş çocuğaaa...
SARPA SARMAK diye bir deyim var ya işi rast gitmezmiş...
Daha neler neleeeeeeer10 kişiden 8 i beğenmedi çevremde o derece yani...Ama benimde içime Sarptan başka bişey sinmiyor...Buradada 4 kişiden 3 ü beğenmiş...Birtek Pampammm teyzemiz Bora demiş...Borayada sıcağımda Sarp daha çok çekiyor...Hayırlısı bakalım doğuma kadar vaktimiz var daha
Ayyyyy ben çok beğendim gerçekten ki garip isimler hiç sevmem ama kulağa çok hoş geliyo ilk kez duydum yunus mu demek ingilizcesini çağrışttırıyo bayıldım gerçektencanım boşver herkesin ne dediği önemli değili....sen ve eşin ne istiyorsanız güzel olan odur...eşimde kararını verdi duyanlar çok garipsiyo ama adam denizci ve yunus hastası kim ne derse desin başta ailelerden geldi tepki, ama aşkım istemiş biricik kızına onu yakıştırmış tınısıda çok güzel benim ismimlede çok uyumlu benim adım defne kızımında babası karar verdi Delfin kimse beğenmedi ama umrumuzda değil biz çok sevdik ve kararımız kesin...bende şunu anlamıyorum aaa hiç hoş değil daha güzel isimler var deyip saymaya başlıyorlar ya size ne benim çocuğumu benden fazla kim düşünebilir....anne baba karar verdikten sonra diğerlerine üzgünüm ama .......... düşer anladınız siz kızlar :)
Hiç bi fikrim yok canım istemediler an uyuşmazlığımı var sizdeArkadaşlar, 28. haftada yapılan kan uyuşmazlığı testini devlet hastanesinde yaptıran var mı? Diğer testler tamam da, bu testte mi sabah aç karnına yapılıyo acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?