Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

en güzeli yıkamak tabii

en güzeli yıkamak tabii

Yeğenim çok pis alıştı bu duruma. Doğduğundan beri öyle.. Bazen bana gelir kakamı yapıcam der gider. İsterse ben poposunu yıkarım ama bazende o küçücük dudaklarıyla ben burada yıkayacağım diyip duşakabini gösteriyor. Soyuyorum açıyorum suyu kapatıyorum kapısını hem oynuyor hem temizleniyor. Bir süre sonra gidip son temizliğini ben yapıp alıyorum. Ayyy çok sevimli ama yaaa.

Canım benimkiler hiç yukarı çıkmadı ki hep aşağıdalar. Birşey olmaz merak etme :)
Ne biliyim canım millet yok midemi sıkıştırıyo falan diyo çevremde ben mi anormallik acaba diyorum hep kasıklarımda en yukarısı göbek deliğimin üstü oda nadir günler yaklaştıkça kurmaya başlıyorum galiba

korkma canım benim benimkide aşağıda bazen bir ittiriyor kendini allah diyorum eşim diyor ne oldu diken üstünde kocişimde o kadar canım yanıyor yani
Ay canım sorma hep diken üstündeyiz az önce kalp atımını dinledim bebişin dobler i evde bıraktı eşim rahatladım sabahtan beri oynamadı çünkü herşeyi kafaya takar oldum ya

ay ne güzel iştee hiç şikayetçi olmayın bence :)
benim midem nereye gitti, vücudumun neresinde hiç bilmiyorum. hep gögsümün altında kafası. kaburgalarımın oraya sokmaya çalışıyor hep. aşağıda değil desem o da değil. ayaklarıyla da oraları tepikliyor kereta :)

Senin bebek de benim cimcime gibi ters anlaşılan bende aynı durumdayım canım kaburgamın altında geziyor.sağ sol la yatırmıyo beni

ay kızlar ya şu günler geçsin biran öncede zamanı gelsin alalım artık kucağımıza sağ sağlim az önce benimki aşağıya bir tekme attı 1 2 damla idrar kaçırdım suyum gelsi sandım bir panikle yaramaz şey ya çok korkuttu beni

canımcım ben kendim için değilde bebek için sordum bebeğe çok gereklimi bebe yağı

Cildi açısından gerekli olduğunu düşünüyroum canım. Onun da nemlendiriciye ihtiyacı var. Aynı zamanda bebe yağını sürerken masaj yapınca değmeyin yavruşların keyfine.. Yine de bir çocuk doktoruna sorabilirsin..

ağustos tosbağaları diye bir topik açalım ilerde çocuklarımızda girsin yazışsın

Tamam canım sustum akıllı kızım benim biliyormuş nerde durduğunu

bende hazırlamadım daha. ama daha 3 ay var, eksiklerimide tamamlamadım, kendime daha hiç bişey almadım. anneme güveniyorum açıkçası haziranda gelince beraber hallederiz diye :13:

bende hazırlanması gerektiğini düşünüyorum nolur nolmaz bende valize hazırlamayı düşünüyorum sığabilirsem tabi baya baya tamamladım ihtiyaçlıarıı nettende araştırıyorum Emir Bebek

al bendende o kadar sanki zaman geçmior sabırsızılanıyorum gözümü açsam kapatsam doğum olsa bebişim kollarımsa olsa
işyerimden izin alabilirsem cumartesi alışverişe çıkıyorummmmmmmmmmmmmm
bende çıkcam son eksikleri alayım diorum gerçi eksikler bitmezde önmeliler tamalansın artık

bende hep altta hissediorum göbek dolaylarında geziniyor güzel kızım benim

Arkadaşlar, 28. haftada yapılan kan uyuşmazlığı testini devlet hastanesinde yaptıran var mı? Diğer testler tamam da, bu testte mi sabah aç karnına yapılıyo acaba?

canım boşver herkesin ne dediği önemli değili....sen ve eşin ne istiyorsanız güzel olan odur...eşimde kararını verdi duyanlar çok garipsiyo ama adam denizci ve yunus hastası kim ne derse desin başta ailelerden geldi tepki, ama aşkım istemiş biricik kızına onu yakıştırmış tınısıda çok güzel benim ismimlede çok uyumlu benim adım defne kızımında babası karar verdi Delfin kimse beğenmedi ama umrumuzda değil biz çok sevdik ve kararımız kesin...bende şunu anlamıyorum aaa hiç hoş değil daha güzel isimler var deyip saymaya başlıyorlar ya size ne benim çocuğumu benden fazla kim düşünebilir....anne baba karar verdikten sonra diğerlerine üzgünüm ama .......... düşer anladınız siz kızlar :)

Ayyyyy ben çok beğendim gerçekten ki garip isimler hiç sevmem ama kulağa çok hoş geliyo ilk kez duydum yunus mu demek ingilizcesini çağrışttırıyo bayıldım gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…