Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

Canım aman Allah korusun. Aman sen gitme. Dikişlerin açılır birşey olur.. Zaten insan gibi alacak mı?

Bencede tatlım napalım doktorumda artık kusura bakmasın zaten sezeryan olucak sen nasıl oldun tatlım ağrıların ne alemde sen konuş paşalarında bol bol 35. haftayı bekleyin diye bende hep kızımla konuşuyorum 2kilo olmadan gelme annem diye

Bende öyle diyorum cnm minimum 34. haftadan önce gelmeyin annem diyorum. Ama sanırım terleri daraldı. Gece aklım gitti Sagdaki bebeğim sağ kaburgalarıma sıkıştı sandım. Sağa dönük uyuyordum. Karnımda garip bir yamukluk sağ kaburgamda da ağrı vardı. Allahım onlarada güç ve sabır versin..

başka bi konuda okumuştum birinin doktoruda jilette ağdada yapmayın makasla kısaltın demiş. boşver zaten ne kaldı doğuma eşinle beraber idaret et. anlaşılan doğumdan sonra kıllarla sıkı bi savaş yapacaz

ay tatlım ben kadını kendi evime alıp gelsem daha hijyenik olmazmı.. gelmeden de markete uğrarız hangisi acıtmıyosa onu alır. oh evimde mis gibi rahat rahat.. ne güzel kadını alıp eve geldim bak iki dakikada ay napıyım ya karar veremiyorum.. buarada Allahtan bacaklarımda falan tüy yoktur çok fazla genital hariç tüm vucudum 5 dk.da biter benim. ama acı olayı arttı tabi biraz. neyse aman bebişime kavuşuyumda sağlıkla gerisi gerçekten teferruat yani

geçtiğimiz hafta milli eğitim müdürüyle konuştum. ikiz gebelikte 30, tek gebelikte 32. haftada çalışabilir raporu alınıyor. ben köy okulunca çalıştığım için direkt milli eğitim müdürüne götüreceğim raporumu. doğum yaptıktan sonra da hastaneden doğum yaptığımıza dair belgeyi alıp yine m.e.müdürüne göndereceğiz. doğum iznini ondan sonra başlatacaklar.

Kızlar odamız hazır

tatlım odanız harika olmuş yaa.. Allah nazarlardan saklasın inşallah. Sağlıkla, huzurla kullanın inşallah.

Ohhh tam bir prenses odası olmuş annesi. Sağlıcakla büyüsün odasında kuzucunnn.. Oğluşlarımın odası yok ya içimde kalıyor bunları görünce

gökçecim bizim de odamız olmicak. hem yerimiz yok, hem de seneye tayinciyiz. ondan sonra 2-3 yıl da doğu yaptık mı yerleşik hayata geçicez inşallah. o zaman en güzelinden genç odası yaparız diye düşünüyoruz. Allah hepimizin evlatlarına sağlık versin gerisi önemli değil. Oda yapan arkadaşlar da sağlıkla, huzurla kullansınlar inşallah. evlerimizden mutluluk eksik olmasın inşallah.

Kızlar agdacıların eli alıskın oldugundan fazla acıtmadan hemen alıveriyorlar.ben cocuklugumdan beri jilet kullanıodum dugunden onca agdaya dondum.inanın o ilk alısta kendimi bosuna kasmısım.sonrakiler zaten o kadar acımıo cart curt bitti dio kadın.isine bakıo sadece.bende cok utandım basta ama baktım kadın gayet normal bisi yapar gibi cart curt yapıo bitti diyip cıkıo sen giyinip cıkıosun odadan.kasılma olayı da kendinizi rahat bırakın cok kasılcak bi durum yok zaten.benim bacaklarım diger bolgeden daha cok acıo valla :)

canım kasılmadan bebek rahatsız olmaz bir zararı yok olsaydı ben dişçi koltuğundayken olurdu o kadar kasıldığımı hatırlamıyorum alt çenemdeki telleri çıkardılar 1 ay önce ama ağdacı konusunda kararsızım hala kuzenimi ayartayım bari onunla gideyim yapacak birşey yok

şu işi düşünmek bile bizi yeterince kasıyo zaten. :85:

Canım zaten ikiz gebelikler max 36. Haftaya kadarmış az kaldı senin inşallah 36ları görürsün tatlım sağlıkla çok zordur ya ben nereye dönüceğimi şaşırıyorum gece olunca sıkışıyomu diye senin işin zor sağda biri solda biri ama güzel olsa gerek annesi 2 tane birden
Gerçekten mi ee napıcaz biz o yok. Bu yok işimiz zor hakikaten jilet niye yapmayın demiş ki anlamadım

kızlar benim karnım eğri büğrü.
bi tarafı daha şiş büyük olan kızım orda
diğer tarafım daha inik orada da küçük kızım var.
ve artık geceleri rahatsız oluyorum,hafta sonu bile 7 de ayakta oluyorum.
bazen de gece uyandırıyorlar,hareketlerinden dolayı uyuyamıyorum.

Olmaz mı teyzesiii.... Çok enteresan ikisinide ayrı ayrı seviyorum. Nasıl bir duygu anlatamam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…