Canım aman Allah korusun. Aman sen gitme. Dikişlerin açılır birşey olur.. Zaten insan gibi alacak mı?
Bencede tatlım napalım doktorumda artık kusura bakmasın zaten sezeryan olucaksen nasıl oldun tatlım ağrıların ne alemde sen konuş paşalarında bol bol 35. haftayı bekleyin diye bende hep kızımla konuşuyorum 2kilo olmadan gelme annem diye
Canım sağol seninkide güzel olucak inşallah
Tatlım ben baştan beri jilet yapıyorum geçen eşim yardım etti ulaşamadığım yerlere
Ağdacıyada kasılmadan değil mikrop kaparım diye gitmiyorum gitmicemde napalım olduğu kadar Dr lar neler görüyolardır çok kafaya takmanın anlamı yok ama temiz güvenliyse gittiğin yer git bana doktorum tembihledi ağdacı yok diye en çok mikrop onlarda varmış benim rahimde dikiş var belki o yüzden daha hassastır doktorum
canım ben de onu soracaktım, ben öğretmenim. ama herkes gibi doğum sonrasına ekletmek istiyorum. çalışabilir raporunu 30. haftada alıcam , sonra da beklenen doğuma ait bi belge almam gerekiyor mu?? bunu okula mı veriyoruz yoksa milli eğitime mi??? bilen var mı??
Kızlar odamız hazır
Ohhh tam bir prenses odası olmuş annesi. Sağlıcakla büyüsün odasında kuzucunnn.. Oğluşlarımın odası yok ya içimde kalıyor bunları görünce
canım ben ömrüm boyunca gitmedim zaten utanç konusuna hiç girme:) ben tüp bebek yaptrıdğım için çok fazla hormon ilacı kullandım almak istemedim hemde bebeğimin tutunması durumunu riske atmak istemedim vurdum jileti.. hem bidaha mı görcen boşver ağdacıyı :) ben bebiş kasılırsam zarar görürmü diye daha çok tırsıyorum..
canım kasılmadan bebek rahatsız olmaz bir zararı yok olsaydı ben dişçi koltuğundayken olurdu o kadar kasıldığımı hatırlamıyorum alt çenemdeki telleri çıkardılar 1 ay önce ama ağdacı konusunda kararsızım hala kuzenimi ayartayım bari onunla gideyim yapacak birşey yok
şu işi düşünmek bile bizi yeterince kasıyo zaten. :85:
aynen canım keşke zamanında lazer yaptırsaymışız kesin çözüm
bide lazerde acı yok diolar ..cildi tahris edio mu canım?ben dogumdan sonra lazere baslayım diodum
Canım zaten ikiz gebelikler max 36. Haftaya kadarmış az kaldı senin inşallah 36ları görürsün tatlım sağlıkla çok zordur ya ben nereye dönüceğimi şaşırıyorum gece olunca sıkışıyomu diye senin işin zor sağda biri solda biriBende öyle diyorum cnm minimum 34. haftadan önce gelmeyin annem diyorum. Ama sanırım terleri daraldı. Gece aklım gitti Sagdaki bebeğim sağ kaburgalarıma sıkıştı sandım. Sağa dönük uyuyordum. Karnımda garip bir yamukluk sağ kaburgamda da ağrı vardı. Allahım onlarada güç ve sabır versin..
Gerçekten mi ee napıcaz biz o yok. Bu yokbaşka bi konuda okumuştum birinin doktoruda jilette ağdada yapmayın makasla kısaltın demiş. boşver zaten ne kaldı doğuma eşinle beraber idaret et. anlaşılan doğumdan sonra kıllarla sıkı bi savaş yapacaz
emzireceğim günün hayaliyle yanıp tutuşuyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
bide lazerde acı yok diolar ..cildi tahris edio mu canım?ben dogumdan sonra lazere baslayım diodum
Canım zaten ikiz gebelikler max 36. Haftaya kadarmış az kaldı senin inşallah 36ları görürsün tatlım sağlıkla çok zordur ya ben nereye dönüceğimi şaşırıyorum gece olunca sıkışıyomu diye senin işin zor sağda biri solda biriama güzel olsa gerek annesi 2 tane birden
Gerçekten mi ee napıcaz biz o yok. Bu yokişimiz zor hakikaten jilet niye yapmayın demiş ki anlamadım
Harikadır mutlakaOlmaz mı teyzesiii.... Çok enteresan ikisinide ayrı ayrı seviyorum. Nasıl bir duygu anlatamam..
Gerçekten mi ee napıcaz biz o yok. Bu yokişimiz zor hakikaten jilet niye yapmayın demiş ki anlamadım
ne bileyim, kesilir diye herhalde. ben daha hala karar veremedim ne yapacağıma. ama makasla uğraşamam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?