günaydın hanımlar
2-3 gündür adet olacakmışım gibi hissediyorum.
benim gibi olan var mı?
salı günü doktora gidip sorcam.
ay şu kocama gülsemmi ağlasammı bilemedim. göbeğimde birden çıkan kırmızı kırmızı çatlakları görünce panik oldu adambi baktım pc başına geçmiş "bak çatlaklar daha kırmızıyken soğuk suyla yıkayıp badem yağı sürecek mişin " demesin mi koca sıpa
Benim ki de ayrı bi alem :) basta cok korkuyordu uzuluyordu catlaklarıma.simdi yeni bi catlak olusunca aman benim oglusum buyuyomuymus die seviyor gobegimituhaflastı iyice
kızlar doğum çantası hazırlayanlar varmı yada ne zaman hazırlıcaksınız ben bugün bebişimin kıyafelerini yıkadım 0 3 ay olanları yavaş yavaş ütüleyip hazırlıcam cantayı
kızlar doğum çantası hazırlayanlar varmı yada ne zaman hazırlıcaksınız ben bugün bebişimin kıyafelerini yıkadım 0 3 ay olanları yavaş yavaş ütüleyip hazırlıcam cantayı
aynen ya burasida cok sicak kilima calismadiginda sanki boguluyorum nefes alamayirom.
Bende eski icenlerdenim ama ne canım istiyor nede daha sonra icmek aklıma geliyor.. Canım 31 hafta olmuşsun bu arada ne güzel :).. 1 ağustos benm doğum tarihim :)..
Kızlar odamız hazır
müthiş olmuş,ba yıl dım...
canım sen nerden aldın oda takımını,2 hafta sonra ben de bakayım :)
Canımmmmm bayıldım odayaaa...Allah sağlıklı sıhhatli kucağına (kucağımıza) almayı nasip etsin inşallah...
Bildiğin prenses odası olmuşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?