Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

günaydın hanımlar

2-3 gündür adet olacakmışım gibi hissediyorum.
benim gibi olan var mı?
salı günü doktora gidip sorcam.

ay şu kocama gülsemmi ağlasammı bilemedim. göbeğimde birden çıkan kırmızı kırmızı çatlakları görünce panik oldu adam bi baktım pc başına geçmiş "bak çatlaklar daha kırmızıyken soğuk suyla yıkayıp badem yağı sürecek mişin " demesin mi koca sıpa

Benim ki de ayrı bi alem :) basta cok korkuyordu uzuluyordu catlaklarıma.simdi yeni bi catlak olusunca aman benim oglusum buyuyomuymus die seviyor gobegimi tuhaflastı iyice

Kızlar simdi kuaforden geldim.15 dk da heryerim tetemiz oldu oh mis :) korkmayın bence sonrasındaki rahatlıgı dusunun blr ay idare eder bu beni :)

Benim ki de ayrı bi alem :) basta cok korkuyordu uzuluyordu catlaklarıma.simdi yeni bi catlak olusunca aman benim oglusum buyuyomuymus die seviyor gobegimi tuhaflastı iyice

ben daha çok takıodum çatlakları eşimin bakış acısı kızımızın hatıraları diyo çokmu romantiktir nedir anlayamadım

kızlar doğum çantası hazırlayanlar varmı yada ne zaman hazırlıcaksınız ben bugün bebişimin kıyafelerini yıkadım 0 3 ay olanları yavaş yavaş ütüleyip hazırlıcam cantayı

kızlar doğum çantası hazırlayanlar varmı yada ne zaman hazırlıcaksınız ben bugün bebişimin kıyafelerini yıkadım 0 3 ay olanları yavaş yavaş ütüleyip hazırlıcam cantayı

Canım ben daha hazırlamadım ablam söyleniyor sürekli hadi yapalım diye geç kaldın diye
Daha yıkamadım bile eşyalarını ama en geç önümüzdeki hafta yaparım diyorum bi kaç eksik kaldı gecelik falan onları bu hafta alıp hazırlıycam

bende hazırlamadım daha. ama daha 3 ay var, eksiklerimide tamamlamadım, kendime daha hiç bişey almadım. anneme güveniyorum açıkçası haziranda gelince beraber hallederiz diye :13:

aynen ya burasida cok sicak kilima calismadiginda sanki boguluyorum nefes alamayirom.

Canımmmmm bayıldım odayaaa...Allah sağlıklı sıhhatli kucağına (kucağımıza) almayı nasip etsin inşallah...
Bildiğin prenses odası olmuşşş

Sağol canım şeker kız candy odası oldu seninkide çok güzel olmuştu bebishroom da görmüştüm başta bana erkek demişlerdi onu alıcaktık bizde canım odada hazır olunca heycanım daha da artıyo sağlıkla gelsinde kuzularımız

Evettttt hazırız bizzz :) Ne olur ne olmaz canım sende hazırla dursun bir kenarda bence...
Cumartesi dr. randevumuz vardı hala gün vermiyor dr. amcamız bize ama sanki 10-15 gün önce alacak gibi geliyor bana...
Ve herhangi bir durum olursa doğruuu hastaneye geliyorsun dedi...

Arkadaşlar cumartesi dr. amcamızla randevumuz vardı herşey yolundaymış çoook şükür...
İlaçlarımdan birini daha kesti şükür...Zaman daralıyor gibi geldi bu seferki randevuda...Temmuz ortası alacak gibi geldi bana ama kesin konuşmayı gene yapmadı...Herhangi bir durum olursa doğruuu hastaneye geliyorsun dedi...Kilo durumum hala aynı gidiyor çooook düzenli...Her ay 2 kg. :)) Azmancannn oğlum benimmm kocaman olmuş...Yüzünü görmeden fotoğraflarındannn bile gözümü alamıyorum artık kavuşmak istiyorum onaaa
Hala bir ismimiz yok amaaa Ben %70 SARP....Eşim %60 BORA diyor...Hiç bir ismi yakıştıramıyoruz ne olacak bu işin sonu bilmemmm Birde YAMAÇ bulduk bu ara...
Sizce hangisi güzel kızlarrrr?
...SARP
...BORA
...YAMAÇ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…