Canım benimki hep aşağıda bazen korkuyorum hiç yukarlarda hissetmiyorum korkuyorum bazen
Günaydın canım ne güzel bitirmişsin herşeyi sağlıkla kullansın bebişin iyi günlerde canım bende pampers aldım ama 1 tane 50lik aldım geçen kuzen doğum yaptı çok alma diye tembihledi onun bebeği iri gitti çok kullanamadı
canım herkes farklı konuşuyor eşim pişik kremi kullanmam en iyi travazol krem diyo kuzen mustela diyo görümcem bepanten kullan diyo ıslak mendil en iyisi uni babay diyolar ben kullanmıcam gerçi ped pamuk kullanmayı düşünüyorum 6 ay
bend avent in 2 biberonunu 2 emziğini aldım sadece ağbimin eşi jonhnsons baby in ürünlerini kullanmıştı çok memnundu eşim ısrarla bebek yağı yok diyo ama çevremden yeğenlerimden biliyorum bebek yağı çok faydalı bişey her kafadan ayrı ses çıkınca benim kafam karışıyo daha kozmetik bişii alamadım anlayacağınız
ama atık bitirmek istiyorum iyi günlerde kullansın bebeğin sağlıla inşallah
Sağol tatlım ya hepimiz iyi günlerde kullanalım canım ıslak mendil gerçekten çok araştırdım ilk ay özellikle kullanmamaya fayda var kullanılırsada uni baby diyolar sen 6. Aydan sonra kullanırsın pampersı bişii olmaz makyaj pamuklarının büyükleri oluyo ya onu sıcak suyla ıslatıp kullanıyorsun ben öyle yapıcam canım aslında ben rahatımda eşim çok pimpirikli ablasıda öyle ondan ne gördüyse onu söylüyor bide doktor olunca kozmetikler çok karşı bebek şampuanıyla bebeğe yağı kullanmıcaksın saf su en iyisi deyip duruyosagol canım.sizde gule gule kullanın.biberon bitane almıstım avent in.bitane daha alıyım bende sen iyi yapmıssın ikiser tane almak daha iyi
ıslak mendil konusunda da bu pampers hassas ciltler diyor ya alkol paraben parfum icermiyormus ona guvendim kullanımı da pratik olur diye.pamugu nasıl kullanıcaksın canım?normal makyaj temizledigimiz ped pamugu ıslatıp mı yoksa onun da hazır paketi var mı?bebis yeni dogdugunda pamuk daha iyi olabilir.ya bi yandan da cpk hassas davranırsam bebegim cok cıt kırıldım narin bisi mi olur diyorum biraz rahat mı olmalı ki?onu da yapamıyorum iste:44:
Sağol tatlım ya hepimiz iyi günlerde kullanalım canım ıslak mendil gerçekten çok araştırdım ilk ay özellikle kullanmamaya fayda var kullanılırsada uni baby diyolar sen 6. Aydan sonra kullanırsın pampersı bişii olmaz makyaj pamuklarının büyükleri oluyo ya onu sıcak suyla ıslatıp kullanıyorsun ben öyle yapıcam canım aslında ben rahatımda eşim çok pimpirikli ablasıda öyle ondan ne gördüyse onu söylüyor bide doktor olunca kozmetikler çok karşı bebek şampuanıyla bebeğe yağı kullanmıcaksın saf su en iyisi deyip duruyo
ablası düşün kızı 2 yaşında peynirini yoğurdunu hala kendi yapıyo çocuk ekmek patates vs hiç bişey yememiştim ben o kadar olamam kendimi tanıyorum sakınan göze çöp batarmış rahat olmakta fayda var her zaman bizi nasıl büyütmüş acaba annelerimiz
Canım benim bende zeytinyağ diyodum eşim olmaz diyo çünkü zeytinyağ fazla asitliymiş onun yerine ayçiçek uı kullan daha iyi diyo ciddiyim bak sonra büyüklerde zeytinyağ olmaz dediler ki biz zeytinyağını kendi zeytinlerimizden yaptırıyoruz araştır istersen tatlım zeytinyağı en asitli yağmışbende ıslak mendil kullanmayı düşünmüyorum belli bir dönem pamuk suyla yapmaya çalışcam sonrasındada zeytin yağ sürücem .. ıslak mendili pekte tavsiye etmiyorlar benimde bildiğim...
Canım çok sevindim güzel haberlerine. Son yaklatıkça sabırda tükeniyor gerçekten. İSim konusunda ne düşündüğümü biliyorsun tatlım. Saaaarrrpppp..
Canım önemli olan senin beğenmenize sarp çokta güzel bi isim ayrıcaEn baştan beri seninle beraber Sarp diyoruz gerçekten...Ama herkes beğensin istiyorum kimse beğenmiyorrr
Canım önemli olan senin beğenmenize sarp çokta güzel bi isim ayrıca
Canım benim bende zeytinyağ diyodum eşim olmaz diyo çünkü zeytinyağ fazla asitliymiş onun yerine ayçiçek uı kullan daha iyi diyo ciddiyim bak sonra büyüklerde zeytinyağ olmaz dediler ki biz zeytinyağını kendi zeytinlerimizden yaptırıyoruz araştır istersen tatlım zeytinyağı en asitli yağmış
SAP derlermiş çocuğaaa...
SARPA SARMAK diye bir deyim var ya işi rast gitmezmiş...
Daha neler neleeeeeeer10 kişiden 8 i beğenmedi çevremde o derece yani...Ama benimde içime Sarptan başka bişey sinmiyor...Buradada 4 kişiden 3 ü beğenmiş...Birtek Pampammm teyzemiz Bora demiş...Borayada sıcağımda Sarp daha çok çekiyor...Hayırlısı bakalım doğuma kadar vaktimiz var daha
Aman canım ne bakıyon millete banada anlamı ne diyolar eliz in yok diyorum el izi neden anlamı olmayan isim seçimimde bi sürü laf ama ben eliz istiyorum millet ne isimler koyuyo geçen gün duydum eflil marjinal olmak için ama sarp güzel isim yarın öbür gün içinde kalır boşvetSAP derlermiş çocuğaaa...
SARPA SARMAK diye bir deyim var ya işi rast gitmezmiş...
Daha neler neleeeeeeer10 kişiden 8 i beğenmedi çevremde o derece yani...Ama benimde içime Sarptan başka bişey sinmiyor...Buradada 4 kişiden 3 ü beğenmiş...Birtek Pampammm teyzemiz Bora demiş...Borayada sıcağımda Sarp daha çok çekiyor...Hayırlısı bakalım doğuma kadar vaktimiz var daha
Bende sen gibi biliyodum canım ama ısrarla olmaz dediler dediğim gibi her kafadan ayrı sesallah allah bende hep zeytin yağ iyidir falan dediler diye öyle düşündüm araştırmakta fayda var tabii teşekkür ettim arkadaşım...
sagol canım.sizde gule gule kullanın.biberon bitane almıstım avent in.bitane daha alıyım bende sen iyi yapmıssın ikiser tane almak daha iyi
ıslak mendil konusunda da bu pampers hassas ciltler diyor ya alkol paraben parfum icermiyormus ona guvendim kullanımı da pratik olur diye.pamugu nasıl kullanıcaksın canım?normal makyaj temizledigimiz ped pamugu ıslatıp mı yoksa onun da hazır paketi var mı?bebis yeni dogdugunda pamuk daha iyi olabilir.ya bi yandan da cpk hassas davranırsam bebegim cok cıt kırıldım narin bisi mi olur diyorum biraz rahat mı olmalı ki?onu da yapamıyorum iste:44:
En baştan beri seninle beraber Sarp diyoruz gerçekten...Ama herkes beğensin istiyorum kimse beğenmiyorrr
Canım benimki hep aşağıda bazen korkuyorum hiç yukarlarda hissetmiyorum korkuyorum bazen
işyerimden izin alabilirsem cumartesi alışverişe çıkıyorummmmmmmmmmmmmm
bende ıslak mendil kullanmayı düşünmüyorum belli bir dönem pamuk suyla yapmaya çalışcam sonrasındada zeytin yağ sürücem .. ıslak mendili pekte tavsiye etmiyorlar benimde bildiğim...
En baştan beri seninle beraber Sarp diyoruz gerçekten...Ama herkes beğensin istiyorum kimse beğenmiyorrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?