canım boşver herkesin ne dediği önemli değili....sen ve eşin ne istiyorsanız güzel olan odur...eşimde kararını verdi duyanlar çok garipsiyo ama adam denizci ve yunus hastası kim ne derse desin başta ailelerden geldi tepki, ama aşkım istemiş biricik kızına onu yakıştırmış tınısıda çok güzel benim ismimlede çok uyumlu benim adım defne kızımında babası karar verdi Delfin kimse beğenmedi ama umrumuzda değil biz çok sevdik ve kararımız kesin...bende şunu anlamıyorum aaa hiç hoş değil daha güzel isimler var deyip saymaya başlıyorlar ya size ne benim çocuğumu benden fazla kim düşünebilir....anne baba karar verdikten sonra diğerlerine üzgünüm ama .......... düşer anladınız siz kızlar :)
Hiç bi fikrim yok canım istemediler an uyuşmazlığımı var sizde
canım boşver herkesin ne dediği önemli değili....sen ve eşin ne istiyorsanız güzel olan odur...eşimde kararını verdi duyanlar çok garipsiyo ama adam denizci ve yunus hastası kim ne derse desin başta ailelerden geldi tepki, ama aşkım istemiş biricik kızına onu yakıştırmış tınısıda çok güzel benim ismimlede çok uyumlu benim adım defne kızımında babası karar verdi Delfin kimse beğenmedi ama umrumuzda değil biz çok sevdik ve kararımız kesin...bende şunu anlamıyorum aaa hiç hoş değil daha güzel isimler var deyip saymaya başlıyorlar ya size ne benim çocuğumu benden fazla kim düşünebilir....anne baba karar verdikten sonra diğerlerine üzgünüm ama .......... düşer anladınız siz kızlar :)
evet, maalesef.... özel bi doktora giderken eğitim araştırmaya da bi görünme kararı almıştım. aman allahım, zaten kansızlık var, kaç kez kan testi yaptırdım yaa... bu test konusunda da bi bilgim yok, önceki yaptırdıklarımın sonuçlarını yarın almaı düşünüyorum da, acaba bu kez de mi sabah gitmeliyim bilemedim de
Günaydın hanımlaaarrrr.. Yarın kontrolümüz var çok heyecanlıyız. Doktorumuza soracak o kadar çok soru var ki? Ayyy bugünde geçse bir an önceee...
Günaydın hanımlaaarrrr.. Yarın kontrolümüz var çok heyecanlıyız. Doktorumuza soracak o kadar çok soru var ki? Ayyy bugünde geçse bir an önceee...
Günaydıııın
ayyy ne güzel yaa neler sorucan kopya versene bizde haftaya gidicez dr u ve bebişimi görünce soracağım her şeyi unutuyorum ben :44::44::44::44:
Sana bir şey sorucam cnm ya sen bebek şekerlerini falan yaptırmışmıydın?
gunaydın/tunaydın kızlarr mutlu sabahlarr
Kayınvalidemle pazara cıktık sabah.cıkmısken bebise de bikac zıbın alalım dedik.hesaplı guzel seyler aldık.sunu soylicem kayınvalidem dediki bebege ilk dogdugunda giymesi icin cok cicili cok kaliteli zıbın takımını koyma.dogdugunda biraz silip oyle giydiriyorlarmıs vucut anne karnından cıktıgındaki o sıvıyı emsin diye yıkamıolarmıs bebisi.ilk giydigi zıbın takımı da haliyle biraz kirleniomus.biz orts halli bi takım aldık hastane cantasına koymak icin.once onu giydirir hemsireler sonra biz cicili zıbın takımımızı giydiririz ustunu degistirince dedi.bence cok mantıklı.size de fikir olsun dedim.bi de bi ince pazen battaniye bide kalın battaniye goturcem.once inceye sonra kalına sarıolarmıs bebisi ilk saatler cok usuomus.sonra ortama ve bebisin ısınmasına gore tek ince battaneye yada kalın battaneye sararsınız.ilk bikac gun cok usurmus bebisler.
Bideee siz hastaneye lohusa serbeti goturcek misiniz gelenlere ikram etmek icin?
gunaydın/tunaydın kızlarr mutlu sabahlarr
Kayınvalidemle pazara cıktık sabah.cıkmısken bebise de bikac zıbın alalım dedik.hesaplı guzel seyler aldık.sunu soylicem kayınvalidem dediki bebege ilk dogdugunda giymesi icin cok cicili cok kaliteli zıbın takımını koyma.dogdugunda biraz silip oyle giydiriyorlarmıs vucut anne karnından cıktıgındaki o sıvıyı emsin diye yıkamıolarmıs bebisi.ilk giydigi zıbın takımı da haliyle biraz kirleniomus.biz orts halli bi takım aldık hastane cantasına koymak icin.once onu giydirir hemsireler sonra biz cicili zıbın takımımızı giydiririz ustunu degistirince dedi.bence cok mantıklı.size de fikir olsun dedim.bi de bi ince pazen battaniye bide kalın battaniye goturcem.once inceye sonra kalına sarıolarmıs bebisi ilk saatler cok usuomus.sonra ortama ve bebisin ısınmasına gore tek ince battaneye yada kalın battaneye sararsınız.ilk bikac gun cok usurmus bebisler.
Bideee siz hastaneye lohusa serbeti goturcek misiniz gelenlere ikram etmek icin?
kızlar ya dış genital bçlgede biraz kaşıntım var bugün akıntımda yok öyle aman aman günlük ped kullanıyodum ondan mı oldu ki çıkardım bugün yanımada temiz çamaşır koydum 1 2 tane gün içinde değiştireyim bakalım
Arkadaşlar, 28. haftada yapılan kan uyuşmazlığı testini devlet hastanesinde yaptıran var mı? Diğer testler tamam da, bu testte mi sabah aç karnına yapılıyo acaba?
Canım terlemeyle alakalı da olabilir. Sizi bilmem ama benim iç çamaşırlarım sırılsıklam oluyor. Günde 8 kez duş alsam bana mısın demiyro yani... Ben günlük ped kullanmıyorum sık çamaşır değişmeyi tercih ediyorum. Zaten benim pek akıntım olmuyor.
Ben hamile kalınca gunluk ped kullânmayı bıraktım.hava almıyor cilt iyice kasıntı tahris oluyor.beyaz pamuklu camasır aldım birsuru.akıntım olsada olmada sıksık camasır degistiriyorum oyle iyi oldu
e bebekten biberon,emzik, emzirme yastığı,emzirme sütyeni,bannyo kesesi siparişi vermiştim az önce geldi 1 adet avent 1 adette dr brown's almıştım ... browns ki daha bi kaliteli gibi geldi bana emziklerde desen olarak nettekilerinden farklı geldi...
ağustos tosbağaları diye bir topik açalım ilerde çocuklarımızda girsin yazışsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?