Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

Ben Delfin ismini çk severim.. İsmiyle yaşasın.

Hiç bi fikrim yok canım istemediler an uyuşmazlığımı var sizde

evet, maalesef.... özel bi doktora giderken eğitim araştırmaya da bi görünme kararı almıştım. aman allahım, zaten kansızlık var, kaç kez kan testi yaptırdım yaa... bu test konusunda da bi bilgim yok, önceki yaptırdıklarımın sonuçlarını yarın almaı düşünüyorum da, acaba bu kez de mi sabah gitmeliyim bilemedim de

delfin cok guzel isim cok begendim.

bizdede var cnm kan uyuşmazlığı ama dr doğumdan sonra bakıcaz dedi hiç test falan yapmadı

Günaydın hanımlaaarrrr.. Yarın kontrolümüz var çok heyecanlıyız. Doktorumuza soracak o kadar çok soru var ki? Ayyy bugünde geçse bir an önceee...

Günaydın hanımlaaarrrr.. Yarın kontrolümüz var çok heyecanlıyız. Doktorumuza soracak o kadar çok soru var ki? Ayyy bugünde geçse bir an önceee...

her geçen gün kavuşmamıza az kalıyor bu aralar bebeğimle ilgili çok rüyalar görüyorum ...

Günaydıııın
ayyy ne güzel yaa neler sorucan kopya versene bizde haftaya gidicez dr u ve bebişimi görünce soracağım her şeyi unutuyorum ben :44::44::44::44:
Sana bir şey sorucam cnm ya sen bebek şekerlerini falan yaptırmışmıydın?

gunaydın/tunaydın kızlarr mutlu sabahlarr
Kayınvalidemle pazara cıktık sabah.cıkmısken bebise de bikac zıbın alalım dedik.hesaplı guzel seyler aldık.sunu soylicem kayınvalidem dediki bebege ilk dogdugunda giymesi icin cok cicili cok kaliteli zıbın takımını koyma.dogdugunda biraz silip oyle giydiriyorlarmıs vucut anne karnından cıktıgındaki o sıvıyı emsin diye yıkamıolarmıs bebisi.ilk giydigi zıbın takımı da haliyle biraz kirleniomus.biz orts halli bi takım aldık hastane cantasına koymak icin.once onu giydirir hemsireler sonra biz cicili zıbın takımımızı giydiririz ustunu degistirince dedi.bence cok mantıklı.size de fikir olsun dedim.bi de bi ince pazen battaniye bide kalın battaniye goturcem.once inceye sonra kalına sarıolarmıs bebisi ilk saatler cok usuomus.sonra ortama ve bebisin ısınmasına gore tek ince battaneye yada kalın battaneye sararsınız.ilk bikac gun cok usurmus bebisler.
Bideee siz hastaneye lohusa serbeti goturcek misiniz gelenlere ikram etmek icin?

Canım benim mide bulantılarım oluyor bir de sancılarım başladı. Bazedn adet sancısı gibi kasık ve belim sızlıayor bazen de bildiğin sancı gibi kasıklarımdaki kasları yakıyorlar sanki nefesim kesiliyor. Oğluşlarımın duruş pozisyonlarını ve doğum hakkında konuşmayı düşünüyorum. Benim oğluşlar çok fazla ittiriyor. Bu doğumu erken öne çeker mi bunları da soracağım. Ama sormamı istediğiniz birşey varsa sorarım sizin için de...

Bebek şekerlerini yaptırdım canım. Herşeyi hazır benimkilerin çok şükür..

Son düzenleme:

Canım ben götürmeyi düşünmüyorum şerbet... Zaten yiyecek içecek ikramı yapılacak. Eeee bebek şekeri de verilecek bir de şerbet olayına girmem...

canım bende düşünmüyorum ama benim görümcüklerle bir konuşayım bakalım plan program onlarda olacak çünkü ben birşey yapamam yapalım derlerse oda olsun

kızlar ya dış genital bçlgede biraz kaşıntım var bugün akıntımda yok öyle aman aman günlük ped kullanıyodum ondan mı oldu ki çıkardım bugün yanımada temiz çamaşır koydum 1 2 tane gün içinde değiştireyim bakalım

Canım terlemeyle alakalı da olabilir. Sizi bilmem ama benim iç çamaşırlarım sırılsıklam oluyor. Günde 8 kez duş alsam bana mısın demiyro yani... Ben günlük ped kullanmıyorum sık çamaşır değişmeyi tercih ediyorum. Zaten benim pek akıntım olmuyor.

Ben hamile kalınca gunluk ped kullânmayı bıraktım.hava almıyor cilt iyice kasıntı tahris oluyor.beyaz pamuklu camasır aldım birsuru.akıntım olsada olmada sıksık camasır degistiriyorum oyle iyi oldu

e bebekten biberon,emzik, emzirme yastığı,emzirme sütyeni,bannyo kesesi siparişi vermiştim az önce geldi 1 adet avent 1 adette dr brown's almıştım ... browns ki daha bi kaliteli gibi geldi bana emziklerde desen olarak nettekilerinden farklı geldi...

Ben hamile kalınca gunluk ped kullânmayı bıraktım.hava almıyor cilt iyice kasıntı tahris oluyor.beyaz pamuklu camasır aldım birsuru.akıntım olsada olmada sıksık camasır degistiriyorum oyle iyi oldu

aynen kızlar bende çıkardım artık günlük pedi 2 akıntım yok öyle şükür ama demekki hava almadı kuzenimde de olmuş o geçen gittiğinde sormuş sirkeli suyla pansuman yap iyice kurut çamaşırınıda sık değiştir ped kullanma demiş 2 günde geçti dedi bende sirkeli su yapıyorum şimdilik çamaşırımıda değiştirdim iyi gibi hala var kaşıntıda geçer inşallah

İade şansın var canım.. Beğenmediysen iade et. Sitesinde online görüşebilirsin diye hatırlıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…