Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

Bence SARP kulaga daha guzel geliyo..

Buarada anneli oglullu masallah size..:) İcimizde ilk sen kavusacaksin sanki minigine..Benim oyle geciyo icimden :)

Benimde oyle yaa..Zaman geciremiyorum bir turlu..burnumun diregi sizliyo hasrettenn..minigimin kokusunu cok ozluyorum yaa : ( Saglicakla zamanlarinda gelsinler insallah ama zaman biraz hizli gecse keske..

Oncelikle hayilirli olsun aldiklarin gule gule kullanin insallahh.. cnm ben daha kozmetik olarak hicbirsey almadim..Ve alsamm i bilemiyorum..Minicik bebislerimizin o pamuk tenlerine kimyasal hicbirsey surmek istemiyorum sampuan dahil ama mecbur sampuan falan alacagiz herhalde Bence bebek bezide cok almamak lazim bebekten bebege degisiyor cunku Ben prima dusunuyorum ilk olarak ama netlestirmedim kafamda da

Biliyormusun biZim doğum kısmetse Temmuz'da tatlım. 20 Temmuz hedefimiz o günü geçsin istiyoruz dedi doktorumuz. Gökçe kalk yawyu gidioz Temmuz annelerine:)

Ben bırakmam topiğimi ve topik arkadaşlarımıııı.. 7,5 aydır bir aradayız çoğuyla, birlikte yaşamadığımız şey kalmadı. Doğum hariç. Onu da paylaşalımmm.. Nessss azıcık daha takılalım yaaa :)

Canım ben Prima Premium aldım yeni doğan. En küçük paketinden. İçinde 30-35 var sanırım. Daha küçüğünüde hiç görmedim. Memnun kalmazsam ziyan olmasın diye çok büyük birşey almadım. O yüzden şimdiden bez alıp stok bile yapamıyorum.

epidural sezeryan hakkında ne düşünüyorsunuz ??

benim istediğim doğum şekli epidural sezeryandı. Ama doktorum asla yapmam dedi. Manyaksın sen acil bir durumda burnumdan getirirsin dedi :) Bebekler erken doğarsa ve ani müdahale edilirse ben gerçekten duramam. Ama çok istiyordum onların doğumunu görmeyi. Yapmıyor doktorum. Ne yapayım adam bile tanımış beni...

Bence cok guzell cok begendim benn .. Kulaga cok hos geliyorr . :) Bencede anne baba begenmis bitmis olay..Bizde AYTUĞ dusununuyoruz..Herkes birsey soyluyo , bende hic esirgemiyorum sen cocuk yap sen koy o ismi diye ama hala anlamayan cok etrafimda..Bizim ailelerimizde en iyi anne baba bilir diyorlar .. Onemli olan benim ve esimin fikri.bu kadar :)

Selam akadaşlar,
Cuma günü son iş günümdü öncelikle yıllık iznime sonrasında da geri dönmemek üzere doğum iznine ayrıldım. Evde oturmak gerçekten çok keyifli (şimdilik) bakalım ilerleyen günler neler gösterecek çalışmaya alışan biri için evde oturmak zor Ama oğlumun gelişiyle ilgili yapmam gereken şeyler var sanırım onlar beni çok oyalayacak :) Haftaya da 1 haftalığına son tatilime çıkıyorum bavulumu hazırlamaya başlasam fena olmayacak :)
Cumartesi günü de ailem bana baby shower partisi yaptı çok mutlu oldum allah herkese herşeyin en güzelini yaşatsın:)

Günaydın hanımlaaarrrr.. Yarın kontrolümüz var çok heyecanlıyız. Doktorumuza soracak o kadar çok soru var ki? Ayyy bugünde geçse bir an önceee...

gecmez heyecandan bugun ..Benim normalde dun kontrolum vardi.Ama gecen hafta pers. gunu evden ciktim ofise gelirken karnimda sol tarafimda bir agri cokkorktum ama minigim surekli sagdan tekmeliyordu..Kotur birsey yoktur diye icimden gecirdim ama esime soyledim hemen dr. a gittik..Aklima plesantanin erken ayrilmasi falan geldi cunku benim pasa hep sagda..
Cok sukur birsey yokmus.Cok rahatladim.
dun de seker yuklememiz yapildi minigimi gorduk tekrar..Dr. umuz bebegin cok kilo almasini pek onermiyoruz normal dogumlarda..Pilav makarna hamur isini kesin biraz dedi..

Normal dogumda iri bebek problem oluyor diye..Bebege kilo aldirmak isteyenlere soyluyorum bende .. Bol bol pilav , makarna yiyin kizlar :)

Canım birşey çıkmamasına çok sevindim :) Gitmişkende görmüş oldun meleğini. ben 15 gündür görmüyorum. Doktoruma diyeceğim sıklaşsın artık kontroller :)

Canım ben çok kilo aldığım için pek pilav makarna yemiyorum. Ama bulgur pilavını tavsiye ediyorlar. Hem lifli ya kabızlığıda önlüyor.

Göğüs uçlarım çok hassas ve çok sızlıyor. Krem sürüyorum ben Lansinoh göğüs ucu kremi.. Elimi değdirmemle acıyooo bebiklerim nasıl emecekkk bu kadar acırsaaa

Göğüs uçlarım çok hassas ve çok sızlıyor. Krem sürüyorum ben Lansinoh göğüs ucu kremi.. Elimi değdirmemle acıyooo bebiklerim nasıl emecekkk bu kadar acırsaaa

Yara mı oldular arkadaşım benim kabuk gibi sertleşmişti excipial lipo krem sürdüm geçti

Oh ne güzel tatil yapmak bende istiyorummmm darısı bize olsun şimdilik çalışan anne adaylarına :)

epidural sezeryan hakkında ne düşünüyorsunuz ??

Canım ben öyle düşünüyorum benim cimcime şimdilik ters dokt.makat gelişli öyle olursa sezeryan olur dedi. Bende sezeryan olursa epidural istiyorum ark.bir kaçı bu şekilde doğum yaptı ve hiç bir sorun yaşamadılar.13 Haziranda kontrol var eğerki benim cimcime dönmediyse konuşucam doğuma bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…