Arkadaşlar cumartesi dr. amcamızla randevumuz vardı herşey yolundaymış çoook şükür...
İlaçlarımdan birini daha kesti şükür...Zaman daralıyor gibi geldi bu seferki randevuda...Temmuz ortası alacak gibi geldi bana ama kesin konuşmayı gene yapmadı...Herhangi bir durum olursa doğruuu hastaneye geliyorsun dedi...Kilo durumum hala aynı gidiyor çooook düzenli...Her ay 2 kg. :)) Azmancannn oğlum benimmm kocaman olmuş...Yüzünü görmeden fotoğraflarındannn bile gözümü alamıyorum artık kavuşmak istiyorum onaaa
Hala bir ismimiz yok amaaaBen %70 SARP....Eşim %60 BORA diyor...Hiç bir ismi yakıştıramıyoruz ne olacak bu işin sonu bilmemmm Birde YAMAÇ bulduk bu ara...
Sizce hangisi güzel kızlarrrr?
...SARP
...BORA
...YAMAÇ
sıcaklar fena kızlar ya.. heleki istanbul... birde tam deniz kenarında oturuyorum hepten berbat çok nemli ve sıcak oluyoriki ay napıcaz biz ya.. hadi ev neyse de dışarı hiç çıkmayıcam zaten güneşe alerjim var.. Allah yardımcımız olsun walla.. buarada benim minişim gene kıpır kıpır teyzeleri uyuytmuyor artık beni. çok şükür eski haline döndü annem benim.. onu okadar özledim ki okadar özledim ki.. doğmasını sabırsızlıkla bekliyorum.. çok tuhaf ama ya bukadar zaman bekledim bugünler hiç gelmiycekmiş gibi şimdi ise 2 ay gözümde dağ oldu:)
Gunaydın guzel annelerve tatlı bebislerr
ne guzel herkesin bebisi tekrar tepiklemeye baslamıs.cok sukur benim oglumun da hareketleri duzeldi.bazen saglı sollu dalıyor bana icerden.anası gibi kareteci olcak bu cocuk diyorum :)
Dun biz de gol kenarına piknige gittikgobegimi guneslendirdim bebisim gunesi temiz havayı suyu gorunce bi hosuna gitti ki :) simdiden gezmeyi seviyor bu sıpa:)aksam da esimle bebisimize bisiler aldık cok heyecan vericiydi :)aldıklarım sunlar
Avent pp yeni dogan biberonu dogal akıs
wee silikon damaklı emzik
wee alıstırma biberonu(adı boyle geciyor ama kucuk parmak kadar bi biberon.bebisi besledikten sonra bir yudumcuk su icirmek icin kullanıcam.agzında pamukcuk olmasını onluyormus bir iki damla su)
wee emzik saklama kabı
jonhnson's baby sampuan ve bebek yagı (paraben ve alkol icermiyor.ben mustela almak istiyordum ama burda bulamadım.annem izmirden alabilirse mustelanın konak onleyici yeni dogan sampuanını aldırcam.)
pisik icin popolin krem(sadece eczanede satılıyor.hesaplı bisi ve cookkk iyi.annem kardeslerimi hep bunla buyuttu.hala bile sıcaktan alerji isilik falan olsak kullanırız hemen fayda edioyor)
Pampers Prima Yeni Bebek 1 numara( annem simdiden yenidogan bezini stoklamaya basla cok isine yarıcak dedi.bu 1 numara 2-5kg arası bebisler icin)
Pampers Prima Hassas ciltler icin ıslak havlu(yeni dogan cildine uygun olarak uretilmis.parfumsuz)
ve birkactane de cıtcıtlı atlet sapka eldiven falan aldık.daha cok sey var ama ara ara alınca daha heyrcanlı oluyor:) haziranda bitiricem ama bu hazırlık faslını cunku arada ciddi sancılar giriyor.dr ko trolumuz de haftaya.bakalım sıpacık ne alemde..
Aldıklarım hakkında iyi yada kotu fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim kızlar.mesela bebis icin iyi gelmeyen ama benim bilmedigim bisi olabilir yardım plss
işyerimden izin alabilirsem cumartesi alışverişe çıkıyorummmmmmmmmmmmmm
İade şansın var canım.. Beğenmediysen iade et. Sitesinde online görüşebilirsin diye hatırlıyorum..
Biliyormusun biZim doğum kısmetse Temmuz'da tatlım. 20 Temmuz hedefimiz o günü geçsin istiyoruz dedi doktorumuz. Gökçe kalk yawyu gidioz Temmuz annelerine:)
epidural sezeryan hakkında ne düşünüyorsunuz ??
Oncelikle hayilirli olsun aldiklarin gule gule kullanin insallahh.. cnm ben daha kozmetik olarak hicbirsey almadim..Ve alsamm i bilemiyorum..Minicik bebislerimizin o pamuk tenlerine kimyasal hicbirsey surmek istemiyorum sampuan dahil ama mecbur sampuan falan alacagiz herhaldeBence bebek bezide cok almamak lazim bebekten bebege degisiyor cunku Ben prima dusunuyorum ilk olarak ama netlestirmedim kafamda da
canım boşver herkesin ne dediği önemli değili....sen ve eşin ne istiyorsanız güzel olan odur...eşimde kararını verdi duyanlar çok garipsiyo ama adam denizci ve yunus hastası kim ne derse desin başta ailelerden geldi tepki, ama aşkım istemiş biricik kızına onu yakıştırmış tınısıda çok güzel benim ismimlede çok uyumlu benim adım defne kızımında babası karar verdi Delfin kimse beğenmedi ama umrumuzda değil biz çok sevdik ve kararımız kesin...bende şunu anlamıyorum aaa hiç hoş değil daha güzel isimler var deyip saymaya başlıyorlar ya size ne benim çocuğumu benden fazla kim düşünebilir....anne baba karar verdikten sonra diğerlerine üzgünüm ama .......... düşer anladınız siz kızlar :)
Günaydın hanımlaaarrrr.. Yarın kontrolümüz var çok heyecanlıyız. Doktorumuza soracak o kadar çok soru var ki? Ayyy bugünde geçse bir an önceee...
Biliyormusun biZim doğum kısmetse Temmuz'da tatlım. 20 Temmuz hedefimiz o günü geçsin istiyoruz dedi doktorumuz. Gökçe kalk yawyu gidioz Temmuz annelerine:)
gecmez heyecandan bugun ..Benim normalde dun kontrolum vardi.Ama gecen hafta pers. gunu evden ciktim ofise gelirken karnimda sol tarafimda bir agri cokkorktum ama minigim surekli sagdan tekmeliyordu..Kotur birsey yoktur diye icimden gecirdim ama esime soyledim hemen dr. a gittik..Aklima plesantanin erken ayrilmasi falan geldi cunku benim pasa hep sagda..
Cok sukur birsey yokmus.Cok rahatladim.
dun de seker yuklememiz yapildi minigimi gorduk tekrar..Dr. umuz bebegin cok kilo almasini pek onermiyoruz normal dogumlarda..Pilav makarna hamur isini kesin biraz dedi..
Normal dogumda iri bebek problem oluyor diye..Bebege kilo aldirmak isteyenlere soyluyorum bende .. Bol bol pilav , makarna yiyin kizlar :)
Göğüs uçlarım çok hassas ve çok sızlıyor. Krem sürüyorum ben Lansinoh göğüs ucu kremi.. Elimi değdirmemle acıyooo bebiklerim nasıl emecekkk bu kadar acırsaaa
Ollmaaazzzz .. bizi birakip gidemezsiniz bir yere ..
:)
Selam akadaşlar,
Cuma günü son iş günümdü öncelikle yıllık iznime sonrasında da geri dönmemek üzere doğum iznine ayrıldım. Evde oturmak gerçekten çok keyifli (şimdilik) bakalım ilerleyen günler neler gösterecek çalışmaya alışan biri için evde oturmak zorAma oğlumun gelişiyle ilgili yapmam gereken şeyler var sanırım onlar beni çok oyalayacak :) Haftaya da 1 haftalığına son tatilime çıkıyorum bavulumu hazırlamaya başlasam fena olmayacak :)
Cumartesi günü de ailem bana baby shower partisi yaptı çok mutlu oldum allah herkese herşeyin en güzelini yaşatsın:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?