Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

Ee iyi madem bu kadar durduk o kadar da dururuz herhalde :)
Ay Gökçe bırak yarayı benim göğüsler büyümedi bile kesin aZ sütüm olucak benimde derdim kaşıntılar hani tahlil olacaktım yaa sabah dayanamadık yedik bir güzel :)

selam kızlar rapor bitti, bu hafta okuldayım çalışıyorum . sınav haftası bi de sınav okuyorum ama fena bunaldım. şükür yarın çarşamba , az kalldı ama ben de az kaldım yani. kasığımda bacak birleşim yerlerimde ağrılar oldu bugün . zaten gece sık sık uyanıyorum geceleri. annnem hala gelmedi çarşamba binicem diyo.. ben çoooooooooook yorgunum artık.
yemek filan hak getire ara sıra belki yapabiliyorum. hala valizimi hazırlamadım ama evham yapmak da istemiyorum. hepinizi öperim. İyi bakın kendinize.

Aaaaaaa aşkolsun Nessssss... Ay çok kızdım valla.. Nasıl aksattın... Yarın sabah ilk işin gidip tahlil vermek olsun yoksa gelir bulurum seni kulaklarını çekerimm...

Haziran 9 da kapanıyor canım az kaldı sabret...

Biliyormusun biZim doğum kısmetse Temmuz'da tatlım. 20 Temmuz hedefimiz o günü geçsin istiyoruz dedi doktorumuz. Gökçe kalk yawyu gidioz Temmuz annelerine:)

devlet hastanelerine sonuçlara genelde öğleden sonra bakarlar. öğlen git bence, şimdi git sonra gel demesinler bide.

Aman canım dikkat et kendine hadi az kaldı okul kapanmasınada sonra rahatlarsın senin işinde stresli çok.

benimde göğüslerimle karnım çok kaşınıyo. bazen zorluyorum kendimi sonra belimin ağrısı tutuyo. dinlenince geçiyo çok şükür. oğlumla babası çok güzel muhabbet ediyolar kendini babasına göstermek için zıp zıp zıplıyo...

ne kadar garip dimi şimdiden bir bağ kuruldu aramızda kızımda babasının sesini duyunca heyecan yapıyor resmen

Ayyyyy ben çok beğendim gerçekten ki garip isimler hiç sevmem ama kulağa çok hoş geliyo ilk kez duydum yunus mu demek ingilizcesini çağrışttırıyo bayıldım gerçekten

Ben Delfin ismini çk severim.. İsmiyle yaşasın.

delfin cok guzel isim cok begendim.

çok teşekkür ederim kızlar beğenmenize çok sevindim bizde çok sevdik....moonscum evet dolphini çağrıştırıyor ama yunanlı arkadaşlarımız var yunanca delfini yunus demek sanırım ordan geliyor eşim hep kızına yurt dışındada rahatça kullanabileceği bir isim istedi çünkü hayalimiz onu yurt dışında okutmak inşallah ....kızlar bu arada aldığım oda tekstilinin resimlerini eklemek istiyorum ama bana yol gösterirmisiniz nasıl ekliyorum resim:)

delfincin adıyla yaşasın canım bu yazı yazdığımız kutucuğun üstünde ataç resmi var oraya tıkla dosya seç yükleye bas çıkacak

Biliyormusun biZim doğum kısmetse Temmuz'da tatlım. 20 Temmuz hedefimiz o günü geçsin istiyoruz dedi doktorumuz. Gökçe kalk yawyu gidioz Temmuz annelerine:)

biz de temmuz sonu bekliyoruz bakalım hayırlısı olsun. aman daha erken gelmesinler de, ne de olsa insan kendini belli bi zamana göre hazırlıyo

epidural sezeryan hakkında ne düşünüyorsunuz ??

bizim doğum şeklimiz daha belli değil. 10 haziranda randevumuz var. gidince konuşucaz artık belli olur heralde. ama sezeryan olursa epidural olmasını istiyorum. doğunca görebilmek için. ve tabi ki narkozun etkisi çok daha fazla oluyor. narkozu atma süreci zor, insan kendine zor geliyor. kii normal doğum olursa da epidural istiyorum. çünkü korkuyorum

Göğüs uçlarım çok hassas ve çok sızlıyor. Krem sürüyorum ben Lansinoh göğüs ucu kremi.. Elimi değdirmemle acıyooo bebiklerim nasıl emecekkk bu kadar acırsaaa

iki hafta önce de benim göğüsler öyleydi. dokunamıyor, iç çamaşırım bile değdikçe sızlatıyordu. lansinoh resmen mucizevi bi şekilde iyi geldi. kremi sürdükten sonra nasıl bi anda geçtiyse acıdığını bile unutmuşum

canım benim 14 haziranda kapanıo bide 2 hafta seminer var üstüne, ama ben rapor mapor idare etmeye çalışçıcam.şimdi bile kötüyüm o zamana ne olurum.

inşallah rapor alabilirsin canım ya... ben de raporla idare etmeyi düşünüyordum ama burdaki doktorlar vermiyorlar... eşim tatbikatta ve bi ay yok şimdi eşim tatbikatta olunca önümüzdeki hafta 10 gün alıp ailemin yanına gideyim diyorum ama vermiyorlar malesef. nasıl yapıcam bilmiyorum. köyde çalıştığım için dilekçe verip ailemin yanında gidicem seminerlere.

Eklentiler

• $1226.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 29
  • $3746_B.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 44
  • $FUN-1221_B.webp
    29,8 KB · Görüntüleme: 34
  • $Funna-Baby-Daisy-Kirli-Torbasi-1_41341_1.webp
    27,4 KB · Görüntüleme: 39
  • $funnababy-uyku-seti-80x140-cm-2260.webp
    4 KB · Görüntüleme: 44
Kızlar bacaklarımın arası şöyle vajinama doğru sabahları bıçak saplanmış gibi...Gün içinde tutulup kalıyorum.Artık yürümem bile zorlaştı.Kime dediysem çatımın açıldığını söylüyor.Allahım bir doğursaydım artık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…