Ben bırakmam topiğimi ve topik arkadaşlarımıııı.. 7,5 aydır bir aradayız çoğuyla, birlikte yaşamadığımız şey kalmadı. Doğum hariç. Onu da paylaşalımmm.. Nessss azıcık daha takılalım yaaa :)
Yara mı oldular arkadaşım benim kabuk gibi sertleşmişti excipial lipo krem sürdüm geçti
Oh ne güzel tatil yapmak bende istiyorummmm darısı bize olsun şimdilik çalışan anne adaylarına :)
Ee iyi madem bu kadar durduk o kadar da dururuz herhalde :)
Ay Gökçe bırak yarayı benim göğüsler büyümedi bile kesin aZ sütüm olucakbenimde derdim kaşıntılar hani tahlil olacaktım yaa sabah dayanamadık yedik bir güzel :)
selam kızlar rapor bitti, bu hafta okuldayım çalışıyorum . sınav haftası bi de sınav okuyorum ama fena bunaldım. şükür yarın çarşamba , az kalldı ama ben de az kaldım yani. kasığımda bacak birleşim yerlerimde ağrılar oldu bugün . zaten gece sık sık uyanıyorum geceleri. annnem hala gelmedi çarşamba binicem diyo.. ben çoooooooooook yorgunum artık.
yemek filan hak getire ara sıra belki yapabiliyorum. hala valizimi hazırlamadım ama evham yapmak da istemiyorum. hepinizi öperim. İyi bakın kendinize.
Biliyormusun biZim doğum kısmetse Temmuz'da tatlım. 20 Temmuz hedefimiz o günü geçsin istiyoruz dedi doktorumuz. Gökçe kalk yawyu gidioz Temmuz annelerine:)
Ben bırakmam topiğimi ve topik arkadaşlarımıııı.. 7,5 aydır bir aradayız çoğuyla, birlikte yaşamadığımız şey kalmadı. Doğum hariç. Onu da paylaşalımmm.. Nessss azıcık daha takılalım yaaa :)
evet, maalesef.... özel bi doktora giderken eğitim araştırmaya da bi görünme kararı almıştım. aman allahım, zaten kansızlık var, kaç kez kan testi yaptırdım yaa... bu test konusunda da bi bilgim yok, önceki yaptırdıklarımın sonuçlarını yarın almaı düşünüyorum da, acaba bu kez de mi sabah gitmeliyim bilemedim de
selam kızlar rapor bitti, bu hafta okuldayım çalışıyorum . sınav haftası bi de sınav okuyorum ama fena bunaldım. şükür yarın çarşamba , az kalldı ama ben de az kaldım yani. kasığımda bacak birleşim yerlerimde ağrılar oldu bugün . zaten gece sık sık uyanıyorum geceleri. annnem hala gelmedi çarşamba binicem diyo.. ben çoooooooooook yorgunum artık.
yemek filan hak getire ara sıra belki yapabiliyorum. hala valizimi hazırlamadım ama evham yapmak da istemiyorum. hepinizi öperim. İyi bakın kendinize.
benimde göğüslerimle karnım çok kaşınıyo. bazen zorluyorum kendimi sonra belimin ağrısı tutuyo. dinlenince geçiyo çok şükür. oğlumla babası çok güzel muhabbet ediyolarkendini babasına göstermek için zıp zıp zıplıyo...
Haziran 9 da kapanıyor canım az kaldı sabret...
Ayyyyy ben çok beğendim gerçekten ki garip isimler hiç sevmem ama kulağa çok hoş geliyo ilk kez duydum yunus mu demek ingilizcesini çağrışttırıyo bayıldım gerçekten
Ben Delfin ismini çk severim.. İsmiyle yaşasın.
delfin cok guzel isim cok begendim.
çok teşekkür ederim kızlar beğenmenize çok sevindim bizde çok sevdik....moonscum evet dolphini çağrıştırıyor ama yunanlı arkadaşlarımız var yunanca delfini yunus demek sanırım ordan geliyor eşim hep kızına yurt dışındada rahatça kullanabileceği bir isim istedi çünkü hayalimiz onu yurt dışında okutmak inşallah ....kızlar bu arada aldığım oda tekstilinin resimlerini eklemek istiyorum ama bana yol gösterirmisiniz nasıl ekliyorum resim:)
Biliyormusun biZim doğum kısmetse Temmuz'da tatlım. 20 Temmuz hedefimiz o günü geçsin istiyoruz dedi doktorumuz. Gökçe kalk yawyu gidioz Temmuz annelerine:)
epidural sezeryan hakkında ne düşünüyorsunuz ??
Göğüs uçlarım çok hassas ve çok sızlıyor. Krem sürüyorum ben Lansinoh göğüs ucu kremi.. Elimi değdirmemle acıyooo bebiklerim nasıl emecekkk bu kadar acırsaaa
canım benim 14 haziranda kapanıo bide 2 hafta seminer var üstüne, ama ben rapor mapor idare etmeye çalışçıcam.şimdi bile kötüyüm o zamana ne olurum.
delfincin adıyla yaşasın canım bu yazı yazdığımız kutucuğun üstünde ataç resmi var oraya tıkla dosya seç yükleye bas çıkacak
kızımın ciicileri henüz gelmedi ama sioarişini verdim 1 hafta içinde gelecek:)
http://www.kadinlarkulubu.com/image...s/attach/jpg.gifubu.com/images/attach/jpg.gif
Canım çok güzel bayıldım gerçekten güle güle kullansın bebişinkızımın ciicileri henüz gelmedi ama sioarişini verdim 1 hafta içinde gelecek:)
http://www.kadinlarkulubu.com/image...s/attach/jpg.gifubu.com/images/attach/jpg.gif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?