Aşılama Ağustos 2013 aşılama yaptıracaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
@eceyi_beklerken

Ben de aynı durumdayım. Her ağrıyı krampı belirti gibi hissediyorum.
Düşünmeyeyim, takmayayım diyorum,işle meşgul oluyorum, yok aklımdan çıkmıyor bir türlü.[/QUOTE]
allah sonumuzu hayreylesin arkadaşım

ağustosuda bitirdik kızlar inşallah bu topikte eylülde "hamileyim hamileyim hamileyim" diye paylaşım yaparız hepimiz :))))

ilçaları aldım geldim progestan 30 kapsül ilaç bu :)) iğne değil oh be :) yarınmı götürcem yanımda sence bunları ovitrelle çatlatma iğnesini yarın mı götürmeliyim ?

canımm senin kaç günün kaldı ?? bu ay bir kaç kişi aşılama oluyor galiba inşallah hepimiz hayırlısıyla hamile kalabiliriz :)))

Ben de eceyi_beklerken arkadaşımız gibi geçtiğimiz perşembe günü oldum aşılamayı.
Sabırsızlıkla bekleyenlerdenim.:)
Hepimiz güzel haberler alırız inşallah :)

Son düzenleme:
arkadaşlar merhaba.bende ptesi 2.aşılamamı yaptırdım.inşallah hepimizin aşılamaları tutar.ben 2. olduğu için pek umutlu değilim gerçi ama Allah büyük

Ben de eceyi_beklerken arkadaşımız gibi geçtiğimiz perşembe günü oldum aşılamayı.
Sabırsızlıkla bekleyenlerdenim.:)
Hepimiz güzel haberler alırız inşallah :)

iyi bendne bir hafta önce haberi alacaksınız hadi bakalm hayırlısı inşallah :)

arkadaşlar merhaba.bende ptesi 2.aşılamamı yaptırdım.inşallah hepimizin aşılamaları tutar.ben 2. olduğu için pek umutlu değilim gerçi ama Allah büyük

canım Allaha tevekkül et elinden geleni yaptın gerisi Allaha kalmış.umut her zaman vardır.inşallah hayırlısı olur hepimiz için amin..

ilçaları aldım geldim progestan 30 kapsül ilaç bu :)) iğne değil oh be :) yarınmı götürcem yanımda sence bunları ovitrelle çatlatma iğnesini yarın mı götürmeliyim ?

çatlatma iğneni yarın yaparlar muhtemelen canım,progestanı aşılamadan sonra başladım ben,günde 3 tane,o da acayip baş dönmesi yapıyor yalnız,o yüzden gece yatmadan alıyorum 2 tanesini..

kızlar yumurtam bir solda bir sağda iki tane var 16 mm olmuşlar maşallah.bu öğlen 12:30 da gonalf 150 lik vurucakmışım.akşam 8 de çatlatma iğnemi vurup ilişkiye girecekmişiz.cumartesi sabah 9da eşim sperm verecek bende 12de aşılama olacakmşm hayırlısı

Kızlar soldaki yumurtam buyumemis ama sağdaki 19 mm olmus. Catlatma iğnesi yaptılar. 36 saat sonra ilişki söylediler. Pazartesi tekrar randevum var.

Kızlar bişey sormak istiyorum sizlere. Aşılamanın yapılacağı zaman eşinizin 3 gün perhiz yapması gerekiyor mu? Bende bugün yarın adet olcam iğnelere başlıcam önümüzdeki hafta adet olmasamda bu pozisyonda olsam keşke bana da puregon 300 3 kutu bide ovıtrella verdiler. İğneleri sabah akşam mı bide kaç gün kullanıyorsunz ortalama? bide iğne için kalem vermediler eczaneyi aradım onu hastane verecek dedi. zeynep kamile gidicem anlıcaz bakalım ne olacak kızlar

Kızlar soldaki yumurtam buyumemis ama sağdaki 19 mm olmus. Catlatma iğnesi yaptılar. 36 saat sonra ilişki söylediler. Pazartesi tekrar randevum var.

Hayırlısı olsun kızlar güzel haberlerinizi alırız inşaaaallah..

Her doktorun kendi yöntemi var. Benim doktorum da en son pazartesi gonal-f (dozajım hergün 62,5'tu) vurulduktan sonra gece 12'de çatlatma iğnesi perşembe günü aşılamamı yaptı. Aşılamadan bir gün sonra yani cuma akşamı ve pazartesi akşamı ilişki önerdi.

Yollar farklı olsun yeterki sonuç hepimizde hayırlı olsun bebişlerimize kavuşalım inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…