- 23 Ağustos 2013
- 73
- 10
- 298
- Konu Sahibi merveeaydin
-
ağustosuda bitirdik kızlar inşallah bu topikte eylülde "hamileyim hamileyim hamileyim" diye paylaşım yaparız hepimiz :))))
bana pregnyl iğne verdi 2 tane,onu da hemşire 2sini birleştirip,göbekten yaptı,daha önce ovitrelle iğne olmuştum onu da göbekten yapmışlardı.progestan vermedi,aşılamadan sonra ilaç olarak yazdı,günde 3 tane alıyorum şimdi,sana iğne olarak yapacaklar herhalde..
@hatibulut
15mm çok iyi bir büyüklük. Kaliteli oluşmular yumurtaların.
Hayırlısı olsun canım. Benim de iki taneydi ikiz riski bende de mevcut. :)
canımm senin kaç günün kaldı ?? bu ay bir kaç kişi aşılama oluyor galiba inşallah hepimiz hayırlısıyla hamile kalabiliriz :)))
canımm senin kaç günün kaldı ?? bu ay bir kaç kişi aşılama oluyor galiba inşallah hepimiz hayırlısıyla hamile kalabiliriz :)))
Ben de eceyi_beklerken arkadaşımız gibi geçtiğimiz perşembe günü oldum aşılamayı.
Sabırsızlıkla bekleyenlerdenim.:)
Hepimiz güzel haberler alırız inşallah :)
arkadaşlar merhaba.bende ptesi 2.aşılamamı yaptırdım.inşallah hepimizin aşılamaları tutar.ben 2. olduğu için pek umutlu değilim gerçi ama Allah büyük
ilçaları aldım geldim progestan 30 kapsül ilaç bu :)) iğne değil oh be :) yarınmı götürcem yanımda sence bunları ovitrelle çatlatma iğnesini yarın mı götürmeliyim ?
çatlatma iğneni yarın yaparlar muhtemelen canım,progestanı aşılamadan sonra başladım ben,günde 3 tane,o da acayip baş dönmesi yapıyor yalnız,o yüzden gece yatmadan alıyorum 2 tanesini..
ne zor bir süreç ya Allah sabır versin bizlere
sabır + bebek inşallah :))
Kızlar yarin kontrolum var ve ben uyuyamiyorum :)
kızlar yumurtam bir solda bir sağda iki tane var 16 mm olmuşlar maşallah.bu öğlen 12:30 da gonalf 150 lik vurucakmışım.akşam 8 de çatlatma iğnemi vurup ilişkiye girecekmişiz.cumartesi sabah 9da eşim sperm verecek bende 12de aşılama olacakmşm hayırlısı
kızlar yumurtam bir solda bir sağda iki tane var 16 mm olmuşlar maşallah.bu öğlen 12:30 da gonalf 150 lik vurucakmışım.akşam 8 de çatlatma iğnemi vurup ilişkiye girecekmişiz.cumartesi sabah 9da eşim sperm verecek bende 12de aşılama olacakmşm hayırlısı
Kızlar soldaki yumurtam buyumemis ama sağdaki 19 mm olmus. Catlatma iğnesi yaptılar. 36 saat sonra ilişki söylediler. Pazartesi tekrar randevum var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?