- 9 Ağustos 2011
- 7.772
- 1.541
- 448
- 41
- Konu Sahibi merveeaydin
-
canım eşime ilaç verdi morfoloji düşüktü 3 ay kullansın sonra yapalım şansımız artar dedi.benimde sol tüp kapalı bakalım hayırlısı artık
amin arkadaşım inşallah,tutsun da ağrı önemli değil :)Sanmıyorum kötü olacağını. Daha önce çatlatma iğnesi kullandıktan sonra da ağrılarım oluyordu.
Netten araştırdığımda da aşılama sonrası %90'ında ağrılar olmuş. Tutanında da tutmayanında da..
Allah bizi tutanlardan eylesin :)
canım eşime ilaç verdi morfoloji düşüktü 3 ay kullansın sonra yapalım şansımız artar dedi.benimde sol tüp kapalı bakalım hayırlısı artık
inşallah şansınız artar ve hemen tutar canım benimde kist vardı lutenyl kullandım şimdi adet olmayı bekliyorum ama sol kasığımda dünden beri ağrı var tedirgin oldum
Benimde hafif adet ağrılarım başladı sanki adet gelsin de onu bekliyorum tabi gelmese de olurbu arada aklıma takıldı kızlar ilaçları aldım ama kalem vermediler ben nasıl vurucam o iğneleri kalemi ayrıca mı alıyoruz. reçeteyle vermiyorlar mı?
her ilaç kutusunda kalem olmayabilir...
hmmm sanırım ya hemşirelerden isteyecektin ya da eczaneden
ilacın adı ne ? reçetede ne diyor?
her eczanede insülin iğneleri satılıyor
verilen ilaç puregon 300 canım eczane vermedi almam mı gerekiyor acaba
benimde 12mmlik solda yumurtam var çarşamba kontrolum hayırlısı :))
benimde 12mmlik solda yumurtam var çarşamba kontrolum hayırlısı :))
Kızlar son bir haftadır felaket bir şekilde istahim açıldı. Sizde de oldu mu?
arkadaşım güzel haberlerini bekliyorum bugün :)
Hatibulut nasilsin? Son durumlar nasil? Bende persembeyi sabırsızlıkla bekliyorum.
bende iştah hep var,ama psikolojik olduğunu düşünüyorum canıım :)
canım gittim geldim iki taraftada 15 mm olmuş 2 güzel yumurtan var dedi doktor ikiz olma ihtimalin var ama herşeye hazırlıklı ol dedi :)) reçete yazdı ovitrelle çatlatma iğnesi ve progestan 200 yazmış bunları al yarın yine muayeneye gel dedi.cumartesi aşılaman var hazırlıklı ol dedi çok heyecanlıyım ilk olacak ya ondan galiba hadi sıra sende :)))
ayy çok güzel canım yaa çok sevindim,hep pozitif düşün olur mu hiç stres yapma,inşallah güzel olacak sonucu..benim aşılama günü ve sonrasında yatılı misafirim vardı hiç dinlenemedim ama sen dikkat et kendine,hayırlısıyla bebişler gelsin :)
canım gerçekten nasip bunlar ya.ben aşılama sonrası işyerinden izin alıp eve gitcem o gün hakikaten dinlencem.yani bebek için degil vücudumun dinlenmesi için..onun dışında ikiz üçüz olması yada bebeğin tutmaması hiç önemli değil ben çok şükür artık her şeye hazırladım kendimi.sadece rahat olup sabretmem gerekiyo dimi :)) sen ne zaman olacaksn aşılama ?
ben geçen hafta perşembe günü oldum aşılamayı,benim de ilk aşılamamdı.senden bi adım öndeyim şu durumda yani ve senin heyecanını anlayabiliyorum:)daha önceki tecrübelerimden biliyorum ki rahat olmak çok önemli,ben de rahat olmaya çalışıyorum.ama şunu bil ki aşılamadan sonra beklemek çok zor,herşey bi işaretmiş gibi geliyor,oysa biliyosun aslında kullandığın ilaçların yan etkisi olduğunu,her gün sayıyorum mesela üzerinden kaç gün geçti diye masamda bir takvim var çentik atıyorum resmen her gün :)
bana pregnyl iğne verdi 2 tane,onu da hemşire 2sini birleştirip,göbekten yaptı,daha önce ovitrelle iğne olmuştum onu da göbekten yapmışlardı.progestan vermedi,aşılamadan sonra ilaç olarak yazdı,günde 3 tane alıyorum şimdi,sana iğne olarak yapacaklar herhalde..canım peki şey sorim o zman sana :)) bu ovitrelle göbektenmi?? birde progestan 200 yazmş bunlarla gel dedi.sanada verdimi bunları doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?