Aşılama Ağustos 2013 aşılama yaptıracaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canım hap, iğne kullanmana rağmen mi oluşmuyor yumurtaların?

Evet hayatım. 5 gün menogon 75 bugün beşinci gün menogon 150 yapıyorum. Ilk beşinci gün gittiğimde doktor yumurta olmadığını söylemiş dozu 150 ye çıkarmıştı birde progynova diye sabah akşam bir ilac yazdı. Pazartesi bakalım ne olacak.

Kızlar bugün mwnogon un 11 ci gunu . Kasiklarimda hafiften bir ağrı var. Sizde de ağrı olmus muydu? Belimde agriyor olsa tam regl ağrısı gibi derdim.

ben de eylül ayında denizli de aşılama yaptırıcam nasip olursa:) Denizli de yaptıracak başka biri var mı kızlar? geçirdiğim dış gebelik sonrası sağ tüpümü kaybettim... 2 kez hamile kaldım ama bi türlü bebeğime kavuşamadım Allah bu sefer nasip eder inşallah...

selam kızlarrrrr, kaç gündür giremiyorumm beni özleyen yok mu :)))
eee nasılsınız keyifler nasıl, gelsin bebişler inşallah, bu arada ben hala adet olmadım dört gözle bekliyorum bi an önce tedaviye başlamayı, sizler nasılsınız hangi aşamalardasınız

canım tedavin hayırlı olsun.bende ant.memorialde başladım tedaviye ama aşılam 3 ay sonra aşılama fiyatı ne kadar tuttu?batu bey mi yapıyor aşılamanı

canım henüz adet olmadım olunca başlıcam 650-700 sanırım hastanenin aşılama fiyatı, ben zeki beyin hastasıyım ama batu beyinde çok iyi olduğunu duydum inşallah aşılaman tutar, hayırdır neden 3 ay sonra olacaksın aşılamayı

selam kızlar bu sabah kontrole gittim tekrar.yumurtalar güzel büyümüş dedi doktor çarşamba sabahı yine kontrolum var.gonal f 75 'e devam o zmana kadar.muhtemelen cumartesi aşılama yapılacak dedi.ay çok heyecanlıyım

Kullandığın ilaçtan mı olmuyor acaba? Doktorun ilacı değiştirir belki..
Benim de hem klomen kullandığımda hem de Gonal-F kullandığımda en fazla 2 yumurtam oluşmuşuyordu.
Bir arkadaşımın günde 2 klomenle 5 güzel yumurtası oluşuyor nerdeyse her seferinde.

Kızlar bugün mwnogon un 11 ci gunu . Kasiklarimda hafiften bir ağrı var. Sizde de ağrı olmus muydu? Belimde agriyor olsa tam regl ağrısı gibi derdim.

Yumurta oluşurken benim de ara sıra oluyordu. İnşallah yumurta oluşumlarından kaynaklanıyordur canım. Hadi hayırlısı..

Geçmiş olsun bu sefer duaların kabul olur inşallah.

benim hala kasık ağrım oluyor üzerinden 4 gün geçmesine rağmen,ne düşünmeliyim bilemiyorum :S

Benim de aynen. Bazen tek taraflı bazen tüm kasık ve karın bölgeme ağrı giriyor.

umarım kötü bişey değildir kasık ağrısı.

Insallah hayirli olur. Hadi bakalim Ilk bilgi senden gelecek. Persembede benden. Ama bizim simdi normal iliski denenecek.

bize hiçbişey demedi.çarşamba kontrole gel ona göre cumartesi aşılama yapalım dedi.ilki tutmaz diye korkutan çok oluyor ama en iyisini rabbim bilir :) olmazsada takmam 2.ci 3.cü denerim olmadı tüp bebek :)

Kızlar bugün kontrolum vardı. Solda kucuk sağda 12 mm lik bir yumurta var. Perşembeye tekrar kontrol var. Hayırlısı bakalım.

benimde 12mmlik solda yumurtam var çarşamba kontrolum hayırlısı :))

Çok sevindim inşallah diğer kontrolde başka yumurtacıklarınız da görünür kızlar:)

umarım kötü bişey değildir kasık ağrısı.

Sanmıyorum kötü olacağını. Daha önce çatlatma iğnesi kullandıktan sonra da ağrılarım oluyordu.
Netten araştırdığımda da aşılama sonrası %90'ında ağrılar olmuş. Tutanında da tutmayanında da..
Allah bizi tutanlardan eylesin :)

canım eşime ilaç verdi morfoloji düşüktü 3 ay kullansın sonra yapalım şansımız artar dedi.benimde sol tüp kapalı bakalım hayırlısı artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…