- Konu Sahibi merveeaydin
-
Kızlar bişey sormak istiyorum sizlere. Aşılamanın yapılacağı zaman eşinizin 3 gün perhiz yapması gerekiyor mu? Bende bugün yarın adet olcam iğnelere başlıcam önümüzdeki hafta adet olmasamdabu pozisyonda olsam keşke bana da puregon 300 3 kutu bide ovıtrella verdiler. İğneleri sabah akşam mı bide kaç gün kullanıyorsunz ortalama? bide iğne için kalem vermediler eczaneyi aradım onu hastane verecek dedi. zeynep kamile gidicem anlıcaz bakalım ne olacak kızlar
Kızlar bişey sormak istiyorum sizlere. Aşılamanın yapılacağı zaman eşinizin 3 gün perhiz yapması gerekiyor mu? Bende bugün yarın adet olcam iğnelere başlıcam önümüzdeki hafta adet olmasamdabu pozisyonda olsam keşke bana da puregon 300 3 kutu bide ovıtrella verdiler. İğneleri sabah akşam mı bide kaç gün kullanıyorsunz ortalama? bide iğne için kalem vermediler eczaneyi aradım onu hastane verecek dedi. zeynep kamile gidicem anlıcaz bakalım ne olacak kızlar
Hayırlısı olsun kızlar güzel haberlerinizi alırız inşaaaallah..
Her doktorun kendi yöntemi var. Benim doktorum da en son pazartesi gonal-f (dozajım hergün 62,5'tu) vurulduktan sonra gece 12'de çatlatma iğnesi perşembe günü aşılamamı yaptı. Aşılamadan bir gün sonra yani cuma akşamı ve pazartesi akşamı ilişki önerdi.
Yollar farklı olsun yeterki sonuç hepimizde hayırlı olsun bebişlerimize kavuşalım inşallah..
bizimkinde 3 gün perhiz olmuştu. çünkü kaliteli sperm için 3 gün perhiz yetiyormuş ne az olsun ne fazla demişti doktorum.
Ben gonal-f 450u kullandım. Kalemi içindeydi aldığımda. 12 adet de iğne ucu vardı.
Günde bir defa akşam üzeri aynı saatlerde olmaya özen gösterdim. Her eczane farklı olabiliyor canım.
Bana bu ilaçları alabilmem için bir eczane raporu değiştirtip evlilik cüzdanımı istedi. Düzeltip getirttim onu beğenmedi.çıldırttı beni o gün..
Sonra başka bir eczaneye gittim danışmak için sadece çocuğumuzun olmadığına dair nüfus kayıt örneği olsa yeterli dediler.sgk'ya gönderiyorlarmış. Ordan aldım ilaçlarımı.
Sen de birkaç yere sor istersen.
canım bizdede doktor dediki bu gece çatlatma iğneni vur ve ilişkiye gir cumartesi gel aşılama yapcaz dedi.bizede cinsel perhiz demedi :)) ayrıca iğnelerim gonalf 75 lik her gün akşam aynı saatte vuruyordum öyle dediler.adetin 3.günü başladım iğneye yani ayın 22 sinde başladım bugün son günümdü 150lik vurdum.toplam 7-8 gün sürdü iğnelerim benim.benimki gonla f pendi yani kalem.doktora özellikle yazdırdım.tanıdık eczaneden alınca sağolsn yardım ettiler.allah hayırlısını versn hadi sende başla :)))
umudumuzu hiç kaybetmeyelim inşallah hayırlsıı :)))
Kızlarrrrr, lütfen bana dua edin şimdi adet oldum doktora gidicem haftasonu sanırım, inşallah kistim kaybolmuştur ve tedaviye başlarız lütfen dua edin, allahım benimkini değil belki içinizden birinin duasını kabul ederrr
İnşallah canım..
Allah dualarını kabul etsin. Ben de duacıyım burda bebek için bekleyen tüm arkadaşlarıma dua ediyorum. Tez zamanda çok bekletmeden kavuştursun rabbim..
Merhaba arkadaslar.bende 23 Ağustos'ta asilama yaptırdım benim aşılamadan sonra başlayan ve hala devam eden kasik ve karın ağrım var. Dün goguslerimin sızlamaya başladı özellikle uclari. Bende jel kullanıyorum. Aşılamadan once yaptiricam sıkıntısı vardı sonrada acaba oldumu diye kafayı yemek uzereyim ama aşılamadan sonrası kesinlikle daha zor. Ben pco im eşimde bozkıra sorun vardı Dr asilama esnasindaki sprm yıkandıktan sonra güzel dedi degerler baya baya artmıştı. Benimde solda sagda ikisi çatlamaya hazır ikisi daha küçük 4 tane yumurtam oldu klomen tedavisi ile. Peki sizin probleminiz neydi acaba. Tabi anlatmak isterseniz. Allah hepimizin yardımcısı olsun zor bı süreç.kızlar günaydın :)) cumartesi aşılamadan sonra eve gittim o yüzden yazamadım.çok şükür az acılı 2 dakikalık bir işlemden sonra ilk aşılamamı oldum.15 dakika hastanede yatıp eve gittik.dinlendim güzelce.ertesi sabahda ilişki olacak dediler oda oldu.sabah akşam alttan progestan kullanıyorum bebk olursa düşmesin diyeymiş.umarım hepimiz hakkında hayırlısı olur.sabırla beklemeye devam :)))
Merhaba arkadaslar.bende 23 Ağustos'ta asilama yaptırdım benim aşılamadan sonra başlayan ve hala devam eden kasik ve karın ağrım var. Dün goguslerimin sızlamaya başladı özellikle uclari. Bende jel kullanıyorum. Aşılamadan once yaptiricam sıkıntısı vardı sonrada acaba oldumu diye kafayı yemek uzereyim ama aşılamadan sonrası kesinlikle daha zor. Ben pco im eşimde bozkıra sorun vardı Dr asilama esnasindaki sprm yıkandıktan sonra güzel dedi degerler baya baya artmıştı. Benimde solda sagda ikisi çatlamaya hazır ikisi daha küçük 4 tane yumurtam oldu klomen tedavisi ile. Peki sizin probleminiz neydi acaba. Tabi anlatmak isterseniz. Allah hepimizin yardımcısı olsun zor bı süreç.
öncelikle hayırlı haberlerinizi bekliyorum bende :)) benim sorunum çikolata kisti.laparoskopi oldum ama gebelik oluşmayınca aşılama yapıldı.eşimin morfolojisi 3.ama doktor sorun yok dedi.gonal f iğneleriyle yumurtam büyütüldü iğnem yapıldı ve cumartesi aşılamam oldu.alttan progestan kullanıyorum.sıkıntım 2 gündür yoktu ama bel ve kasık ağrılarım başladı bugün.doktr olabilir demişti.umarım hayırlısıyla olur amin :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?