- 9 Ağustos 2011
- 7.772
- 1.541
- 448
- 41
- Konu Sahibi merveeaydin
-
İnşallah Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin. Bizimde morfoloji once %2 di ileri hizlida %7 esim 15 kilo verdi cok şükür morfoloji 4 e yükseldi asilamada ileri hizlida % 62 ye benimde yumurtalar gunde 2 klomene güzel cevap veriyor ama cok korkuyorum. Esimin Dr de başka bı yerde tedavimi oldn demiş degerlerini görünce ama bilmiyorum hamileyim gibi hayaller kuramıyorum kasik agrilarim basıma is acacak diye korkuyorum
Kızlar bende sabah doktordaydim. Yumurtam çatlamış. Şimdi ıki hafta bekle süresi başladı :)
hadi bakalım aşılama oldunmu sen ?
Yok şekerim. Ilk olarak Igne tedavisi, 19 mm de catlarma iğnesi ve nomal iliski:)
canım erken gebelik testleri sonç verirmi acaba :))) inşallah hamişsindir bende sende yaaa
Ya bilmiyorum bana kalsa bugün kan testi yaptırmak istiyorum ama esim illa Dr dediği gun diyo başka bisey demiyor. İnşallah buay artık hamile olalım bizide sevindirsin Rabbim test yaparsan yazarmisin merak ediyorum.
Yok şekerim. Ilk olarak Igne tedavisi, 19 mm de catlarma iğnesi ve nomal iliski:)
ya ben bu cumartesi mıratech erken gebelik testinden yapcam .6.gün gebeliklerinde bile görülebilen erken testiymiş.dayanamayıp cumartesi yapcam 7.günüm olacak o gün :))
Yani senin daha cok yeniymis kan tahlilinde bile o kadar erken çıkmaz diye biliyordum ben demekki yanlış biliyormuşum . Ama birde su acıdan duşun 7. Gunu test yapicaksin allah korusun negatif çıkarsa bu kez de erken mi yaptım diye arka arkaya hergun yapicaksin belki geç dollenme olmuştur ne biliyim okuyoruz iste hergun öyle bişeyse günler oncesinden strese giriceksin en son 14. Gun kan testi yaptırana kadar birsuru bahanen olucak "zaten idrar testleri % 100 değil,geç dollenme olduysa, filaninkide idrarda çıkmamış kanda çıkmış" gibilerinden... Ben her ay boyleyimde:)) tabi canım sen bilirsin yinede. Yaparsanda inşallah güzel sonuclar alırsın.
canm bende çok düşündüm testi sakladı eşim bulmim diye.:) bu sefer 14.gün yacam inşallah söz valla :))) olumsuzsada dediğin gibi erkenden üzülmim
Eşin en güzelini yapmış valla. Aslında sana öyle olgun Olgun bekle diye yorum yaptığıma bakma benimki tamam deseydi 10 kere kan tahlili yaptirmistm:)) beyler kadar sabırlı olamıyoruz maalesef..
aslında hepimiz meraktan ölüyoruz.diğer arkadaşlara bekle diyoruz biz bekleyemiyoruz.farklı şeylere yönelmek lazım.ben çalışıyorum.o yüzden ev hanımlarına dua ediyorum nasıl sabrediyorlar helal valla
Aynen evde beklemek cok zor biz ilde oturuyoruz tum akrabalarımız ilçede burda tek bir komşumuz bile yok cok yanlızim gercekten bu şartlarda durumu iyice zorlaştırıyor. Bebek bezi reklamları mama reklamları anne sutu icin kamu spotları....yeni bı kitap almıştım ve inanmicaksin ama bebek sahibi olmaya çalışan bı kadının hikayesinden bahsediyor ee ben şimdi napiyim 5 dk musade yok unutmaya
Allah Allah bi uğraş bulamazmısın kendine.??? komşu falanda yoksa ımmm ders çalış başka kitaplar al kendine eşine giyin süslen bunları kafandan atmaya çalışman lazım
Kizlar Neden takiyorsunuz bu kadar. Ben kendimi bildim bileli cocugumun olmayacagini biliyorum. Ozgur bırakın kendinizi biraz. Bazı bayanların sadece düşüncelerinden çocukları olmuyor. Verecek olan Allah. Olursa süper olur, olmazsada elden birsey gelmez. Ama su var hayat devam ediyor. Bir suru çocuğu olmayan ama mutlu olan çiftler var. Çocuğu olmayan bir pişman, çocuğu olan bin pişman :)))
Ben de çalışmasam ne yapardım bilmiyorum. Gerçi iş yerinde de durmuyorum sürekli birşeyler araştırıyorum durumumla alakalı.
Bugün 15. günüm sabah idrar testi yaptım ve yine tek çizgi..
Adetim 9'unda yani daha 4 gün var.
Bir aklım diyor ki )mantıklı olan yani :) ) : Olsa belli olurdu 15 günün sonunda..
Bir diğer ıslah olmaz umudum da diyor ki : Daha adetine var umutsuzluğa düşme..
Ne yapayım şimdi ben kendimle kızlar?
Az once başka yerden sormuştum aldım şimdi cevabı seni merak ediyordum. Bende test yapsam kesin benimde öyle olucak korkuyorum ama sen idrar yapmissin bence kan yaptırmalisin %100 olan o sonuçta. Bir çırpıda öğren ve kurtul belkide yani inşallah cok büyük bir supriz seni bekliyordur:)) bence kesinlikle yaptir ve rahatla. Ben salı yaptiricam Dr öyle dedi sabırla bekliyorum ama bı sonraki ay tedavisini planlıyorum o kadar umutsuzum yani . Ama yinede reglin 2. Gunüne kadar insan içten ice ümitleniyor elinde değil( ilk gun acaba üstüne mı görüyorum diyorumda hep :))))
Ben kendimi biraz fazla acindirdim galiba:)) ya saka yapıyorum da bu hayatı kendim sectim fakülte mezunuyum fakat çalışmak istemiyorum ne biliyim KPSS den atanamadim özelide ben istemiyorum yani . Bir sürü meşgalem var aslında ama hic birisi beni yaşadıklarımdan uzun süre uzaklastiramiyor. Her ay sonunda hüsrana uğradığımda esim yüzümü güldürmek icin neler neler yapar ama yok hic bisey acımı hafifletmiyor kendi kendime asosyal oldum çıktım. Keske bı seyler olsa unutturacak ama yok. Hersey insanın beyninde bitiyor yoksa bu kadar seyden bı nebze olsun mutlu olabilirdim. Bu arada kitabın adı küçük mucizeler dükkanı. iyiymis falan diye bahsedince esim bu kitap senin yüzünü güldürdü diye seriyi almış garibim . Tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?