Aşılama Ağustos 2013 aşılama yaptıracaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım erken gebelik testleri sonç verirmi acaba :))) inşallah hamişsindir bende sende yaaa

Yok şekerim. Ilk olarak Igne tedavisi, 19 mm de catlarma iğnesi ve nomal iliski:)

İnşallah aşılamaya gerek kalmadan bebeğine kavuşursun. Ben asilama yaptirrirken basim aşağıda afedersin popom yukarıda idi işlemden sonrada Dr bacak bacak üstüne kendimi sıkıştırır gibi bı pozisyonda yatırdı. Belki faydası olur. gerçi bu pozisyonları biliyorsundur kesin tum bebek icin çalışanlar gibi:)

canım erken gebelik testleri sonç verirmi acaba :))) inşallah hamişsindir bende sende yaaa

Ya bilmiyorum bana kalsa bugün kan testi yaptırmak istiyorum ama esim illa Dr dediği gun diyo başka bisey demiyor. İnşallah buay artık hamile olalım bizide sevindirsin Rabbim test yaparsan yazarmisin merak ediyorum.

Ya bilmiyorum bana kalsa bugün kan testi yaptırmak istiyorum ama esim illa Dr dediği gun diyo başka bisey demiyor. İnşallah buay artık hamile olalım bizide sevindirsin Rabbim test yaparsan yazarmisin merak ediyorum.

ya ben bu cumartesi mıratech erken gebelik testinden yapcam .6.gün gebeliklerinde bile görülebilen erken testiymiş.dayanamayıp cumartesi yapcam 7.günüm olacak o gün :))

ya ben bu cumartesi mıratech erken gebelik testinden yapcam .6.gün gebeliklerinde bile görülebilen erken testiymiş.dayanamayıp cumartesi yapcam 7.günüm olacak o gün :))

Yani senin daha cok yeniymis kan tahlilinde bile o kadar erken çıkmaz diye biliyordum ben demekki yanlış biliyormuşum . ama birde su acıdan duşun 7. Gunu test yapicaksin Allah korusun negatif çıkarsa bu kez de erken mi yaptım diye arka arkaya hergun yapicaksin belki geç dollenme olmuştur ne biliyim okuyoruz iste hergun öyle bişeyse günler oncesinden strese giriceksin en son 14. Gun kan testi yaptırana kadar birsuru bahanen olucak "zaten idrar testleri % 100 değil,geç dollenme olduysA, filaninkide idrarda çıkmamış kanda çıkmış" gibilerinden... Ben her ay boyleyimde:)) tabi canım sen bilirsin yinede. Yaparsanda inşallah güzel sonuclar alırsın.

canm bende çok düşündüm testi sakladı eşim bulmim diye.:) bu sefer 14.gün yacam inşallah söz valla :))) olumsuzsada dediğin gibi erkenden üzülmim

canm bende çok düşündüm testi sakladı eşim bulmim diye.:) bu sefer 14.gün yacam inşallah söz valla :))) olumsuzsada dediğin gibi erkenden üzülmim

Eşin en güzelini yapmış valla. Aslında sana öyle olgun Olgun bekle diye yorum yaptığıma bakma benimki tamam deseydi 10 kere kan tahlili yaptirmistm:)) beyler kadar sabırlı olamıyoruz maalesef..

Eşin en güzelini yapmış valla. Aslında sana öyle olgun Olgun bekle diye yorum yaptığıma bakma benimki tamam deseydi 10 kere kan tahlili yaptirmistm:)) beyler kadar sabırlı olamıyoruz maalesef..

aslında hepimiz meraktan ölüyoruz.diğer arkadaşlara bekle diyoruz biz bekleyemiyoruz.farklı şeylere yönelmek lazım.ben çalışıyorum.o yüzden ev hanımlarına dua ediyorum nasıl sabrediyorlar helal valla

aslında hepimiz meraktan ölüyoruz.diğer arkadaşlara bekle diyoruz biz bekleyemiyoruz.farklı şeylere yönelmek lazım.ben çalışıyorum.o yüzden ev hanımlarına dua ediyorum nasıl sabrediyorlar helal valla

Aynen evde beklemek cok zor biz ilde oturuyoruz tum akrabalarımız ilçede burda tek bir komşumuz bile yok cok yanlızim gercekten bu şartlarda durumu iyice zorlaştırıyor. Bebek bezi reklamları mama reklamları anne sutu icin kamu spotları....yeni bı kitap almıştım ve inanmicaksin ama bebek sahibi olmaya çalışan bı kadının hikayesinden bahsediyor ee ben şimdi napiyim 5 dk musade yok unutmaya

Allah Allah bi uğraş bulamazmısın kendine.??? komşu falanda yoksa ımmm ders çalış başka kitaplar al kendine eşine giyin süslen bunları kafandan atmaya çalışman lazım

Allah Allah bi uğraş bulamazmısın kendine.??? komşu falanda yoksa ımmm ders çalış başka kitaplar al kendine eşine giyin süslen bunları kafandan atmaya çalışman lazım

Ben kendimi biraz fazla acindirdim galiba:)) ya saka yapıyorum da bu hayatı kendim sectim fakülte mezunuyum fakat çalışmak istemiyorum ne biliyim KPSS den atanamadim özelide ben istemiyorum yani . Bir sürü meşgalem var aslında ama hic birisi beni yaşadıklarımdan uzun süre uzaklastiramiyor. Her ay sonunda hüsrana uğradığımda esim yüzümü güldürmek icin neler neler yapar ama yok hic bisey acımı hafifletmiyor kendi kendime asosyal oldum çıktım. Keske bı seyler olsa unutturacak ama yok. Hersey insanın beyninde bitiyor yoksa bu kadar seyden bı nebze olsun mutlu olabilirdim. Bu arada kitabın adı küçük mucizeler dükkanı. iyiymis falan diye bahsedince esim bu kitap senin yüzünü güldürdü diye seriyi almış garibim . Tavsiye ederim.

Kizlar Neden takiyorsunuz bu kadar. Ben kendimi bildim bileli cocugumun olmayacagini biliyorum. Ozgur bırakın kendinizi biraz. Bazı bayanların sadece düşüncelerinden çocukları olmuyor. Verecek olan Allah. Olursa süper olur, olmazsada elden birsey gelmez. Ama su var hayat devam ediyor. Bir suru çocuğu olmayan ama mutlu olan çiftler var. Çocuğu olmayan bir pişman, çocuğu olan bin pişman :)))

Öyle düşünemiyorum ben malesef . Bende kendimi bildim bileli annelik hayalleri kurarım. Cocuk olmazsa mutsuz olunucak diye bisey yok hatta esler daha da kenetleniyor birbirine. Sanırım ne kadar cook istediğinle alakalı.ama olmazsa dediğin gibi dunyaninda sonu değil. Yazdıkların cok mantıklı ama benim icin dile kolay yasaması cok zor seyler .allahım sabır versin ne diyelim hepimize.

Ben de çalışmasam ne yapardım bilmiyorum. Gerçi iş yerinde de durmuyorum sürekli birşeyler araştırıyorum durumumla alakalı.
Bugün 15. günüm sabah idrar testi yaptım ve yine tek çizgi..
Adetim 9'unda yani daha 4 gün var.
Bir aklım diyor ki )mantıklı olan yani :) ) : Olsa belli olurdu 15 günün sonunda..
Bir diğer ıslah olmaz umudum da diyor ki : Daha adetine var umutsuzluğa düşme..

Ne yapayım şimdi ben kendimle kızlar?

Az once başka yerden sormuştum aldım şimdi cevabı seni merak ediyordum. Bende test yapsam kesin benimde öyle olucak korkuyorum ama sen idrar yapmissin bence kan yaptırmalisin %100 olan o sonuçta. Bir çırpıda öğren ve kurtul belkide yani inşallah cok büyük bir supriz seni bekliyordur:)) bence kesinlikle yaptir ve rahatla. Ben salı yaptiricam Dr öyle dedi sabırla bekliyorum ama bı sonraki ay tedavisini planlıyorum o kadar umutsuzum yani . Ama yinede reglin 2. Gunüne kadar insan içten ice ümitleniyor elinde değil( ilk gun acaba üstüne mı görüyorum diyorumda hep :))))

O boş ümitler değil mi zaten bizi daha çok harap eden..:)
Ben de diğer aşılamamı düşünmeye başladım bile 3 gün önce hemde.
Olmayacak diye bekliyordum herhalde ondan..
Keşke güzel bir sürprizle karşılaşsam ahh ..
Salı günü kaçıncı günün oluyor senin? Adetin hangi gün?

canım neler oluyor hayatta millet ölüyor ya.biz ne diyoruz diyorum bazen ( canını sıkma sabret

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…