Aşılama Ağustos 2013 aşılama yaptıracaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ya kızlar benim erken gebelik gösteren testim vardı bir tane.nasıl olsa çıkmaz onu kullanim atimde gözüm onda kalmasın diye bu sabah yaptım 6.günüm bugün.çok silik çizgi gördüm umutlanmak istemiyorum resmin boyutu yüksek diyo yükleyemiyorm

yükledim kızlar :)) bugün 6.günüm aşılamada olsun daha erken ama ne bilim ben çok silik gördüm valla siz göremiyorsunuz ama dimi

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 794256 Eki Görüntüle 794258

yükledim kızlar :)) bugün 6.günüm aşılamada olsun daha erken ama ne bilim ben çok silik gördüm valla siz göremiyorsunuz ama dimi

Valla ben bilgisyarın içine düştüm ama göremedim

İnşallah doğru sonuç verir de ileri doğru daha net çizgiler görürsün.

Sen iğne olmuştun demi aşılamadan önce. İğnelerin etkisi de olabiliyormuş sanırım çift çizgiler felan.

Zor biliyorum ama kan testini bekle en iyisi canım :)

tabi ben iğneli aşılama oldum.çok umut bağlamadım ama heyecanlanmamak mümkün değil 13 aydır bu testlerden yapıyorum o silik pembe yeter bana

tabi ben iğneli aşılama oldum.çok umut bağlamadım ama heyecanlanmamak mümkün değil 13 aydır bu testlerden yapıyorum o silik pembe yeter bana

Seni çok iyi anlıyorum ben de bu sabah bir hayal kırıklığı yaşadım bir silik çizgi görsem havalara uçardım :)

Canim senin kullandigin ilaclarin icinde gebelik hormonu vardi 10gun sonra atabiliyosun bu hormonu erken davranmissin biraz

İnşallah hakkımızda hayırlısı olur.yarın yani cuma benim 15. Gunüm ama Dr jel kullandığın süre regl olmazsın dedi oda pazartesi sonuncuyu kullanmış oluyorum yani 18.gun Bende kendi hesabıma gore 4 Dr hesabına gore 1 gun geçince yapicam.aslında sonuc şimdide çıkar ama beklemek istiyorum bu bekleyiş ölüm olsada.. tabi o zamana kadar korktuğum basıma gelmezse...

canım neler oluyor hayatta millet ölüyor ya.biz ne diyoruz diyorum bazen ( canını sıkma sabret

Hani kimileri söylüyor ya düşündük düşündük olmadı bosverdigimiz ay hamile kaldım diye iste bosverebilmeyi cok isterdim gercekten ama yokk. Dediğin gibi millet ne dertlerle uğraşıyor halimize binlerce şükür ama yinede kafamdan çıkaramıyorum

Canım yaNi banada cok erken geldi inşallah 1 hafta sonra güzel haberler alırsın .

canım hayırlısı ya.dün heyecanlıydım baya ama bugün sakinim artık.testte ilk defa böyle görünce insan heyecanlanıyo tabi.eve gittiğimde test resimdeki hale gelmişti.ben ilk defa böyle birşey gördüğüm için dün çok heyecanlandım ama tabi daha bir hafta var.Allahm hayırlısını versin inşallah...

günaydın kızlar,bende sabah test yaptım,silik pozitif çıktı,adetime 3gün var daha,daha önce kimyasal gebelik geçirdiğim için sevinemedim,evde oturuyorum öyle

günaydın kızlar,bende sabah test yaptım,silik pozitif çıktı,adetime 3gün var daha,daha önce kimyasal gebelik geçirdiğim için sevinemedim,evde oturuyorum öyle

Bu güzel haber işte. İğnenin etkisi geçti çünkü bunu ona yoramayız. Üşenmeden korkmadan git bir kan testi yaptır. Ve allah'ın izniyle bize güzel bir haber ver canım.
Aynı gün aşılama olduk aynı gün adet olacağız. Ama benim az önce hafif kırmızı lekem geldi. Niye 3 gün erken geldi anlamıyorum.
Benim umutlar suya düştü anlayacağınız. Allah seni ve diğer bekleyen arkadaşlarımı sevindirsin inşallah

canım benim çok sağol güzel düşüncelerin için.korkmadan üşenmeden kan testi yaptır demişsin,gerçekten korkuyorum eşime söylemeyi bile düşünmüyorum.daha önce kanda da pozitif çıkmıştı,çok umutlanmıştık.şimdi öyle olsun istemiyorum,pazartesiye kadar bekleyeceğim hatta daha geç de yaptırabilirim sen test yaptın mı,biliosun kırmızı leke her zaman adet belirtisi değil,belki yerleşiyordur.allah hepimizi sevindirsin inşallah ve bu bekleyiş bitsin tez zamanda inşallah...

Seni cok iyi anlıyorum bende bazen ovulasyon testi yapıyorum. Tabi cok net iki cizgi çıkıyor sonra acaba bu gebelik testimiydi diye kutusunu kontrol ediyorum tabiki değil...sonra yaptıgım testide hemen atmıyorum bı kac kere daha bakıp hayaller kuruyorum. Kendi adıma psikolojim yerlerde yani

demekki yalnız değilmişim :))) bende dün bu testi yaptım hala atmadm eve gittiğimde gidip gelip bakıyorum:) benimkini araştrdm çatlatma iğnesinde hcg varmış ondan bu testte böyle çıkmş meğerse :))) bende haftaya kadar beklemedeyim yani :)

canım hiç korkma olsada Allahtan olmasa Allahtan.sen sadece tevekkül et.beklemek istiyorsan elbette bekle.ama sonucu öğrenirsen düşük tehlikesi için doktorun erken önlem alabilirdi..bunuda unutma olurmu.umarım gebesindir ve sağlıklıdır ve sonuna kadarda gidersin bu sefer amin...

husomelcm üzülme tatlm.adet olmamışsın henüz.yerleşme kanamasına ben pek inanmıyorum.ama hemen kana baktırsan iyi olur.ne bilim hani gebelik varsadüşük tehlikesi olabilir bu kanama.her şey olabilir yani.bence git doktora

Aslında biraz sabredebilsek sonucu net olarak öğreniriz oldumu olmadimi diye tekrar tekrar sıkıntı çekiyoruz. Ama sabır... sadece söylemesi kolay

Aslında biraz sabredebilsek sonucu net olarak öğreniriz oldumu olmadimi diye tekrar tekrar sıkıntı çekiyoruz. Ama sabır... sadece söylemesi kolay

Allaha şükür şimdilik sabretmeye devam.inşallah hayırlı sonuçlar alırız amin :))

Tamam canım o zaman bekle pazartesiye kadar. İnşallah o güne kadar ve ondan bir 9 ay sonrasına kadar kırmızılar senden uzak olur :)

Ben dün sabah idrar testi yaptım hiçbirşey çıkmadı. Yine dünden beri adet sancısı gibi sancılarım oluyordu bugün de geldi. Şimdi de sancım var. O yüzden çok umutlu değilim tatlım.

Aylık adet sancılarımı çekiyorum ama normal mi değil mi bilemedim.. Ama umut fakirin ekmeği demi :)

Allah'ım sen yüzümüze bak. Bir güzel haber alalım artık birimizden ya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…