- 9 Ağustos 2011
- 7.772
- 1.541
- 448
- 41
- Konu Sahibi merveeaydin
-
Eki Görüntüle 794256 Eki Görüntüle 794258
yükledim kızlar :)) bugün 6.günüm aşılamada olsun daha erken ama ne bilim ben çok silik gördüm vallasiz göremiyorsunuz ama dimi
Valla ben bilgisyarın içine düştüm ama göremedim
İnşallah doğru sonuç verir de ileri doğru daha net çizgiler görürsün.
Sen iğne olmuştun demi aşılamadan önce. İğnelerin etkisi de olabiliyormuş sanırım çift çizgiler felan.
Zor biliyorum ama kan testini bekle en iyisi canım :)
tabi ben iğneli aşılama oldum.çok umut bağlamadım ama heyecanlanmamak mümkün değil 13 aydır bu testlerden yapıyorum o silik pembe yeter bana
Seni çok iyi anlıyorum ben de bu sabah bir hayal kırıklığı yaşadım bir silik çizgi görsem havalara uçardım :)
ya kızlar benim erken gebelik gösteren testim vardı bir tane.nasıl olsa çıkmaz onu kullanim atimde gözüm onda kalmasın diye bu sabah yaptım 6.günüm bugün.çok silik çizgi gördüm umutlanmak istemiyorumresmin boyutu yüksek diyo yükleyemiyorm
O boş ümitler değil mi zaten bizi daha çok harap eden..:)
Ben de diğer aşılamamı düşünmeye başladım bile 3 gün önce hemde.
Olmayacak diye bekliyordum herhalde ondan..
Keşke güzel bir sürprizle karşılaşsam ahh ..
Salı günü kaçıncı günün oluyor senin? Adetin hangi gün?
canım neler oluyor hayatta millet ölüyor ya.biz ne diyoruz diyorum bazen( canını sıkma sabret
Eki Görüntüle 794256 Eki Görüntüle 794258 yükledim kızlar :)) bugün 6.günüm aşılamada olsun daha erken ama ne bilim ben çok silik gördüm vallasiz göremiyorsunuz ama dimi
Canım yaNi banada cok erken geldi inşallah 1 hafta sonra güzel haberler alırsın .
günaydın kızlar,bende sabah test yaptım,silik pozitif çıktı,adetime 3gün var daha,daha önce kimyasal gebelik geçirdiğim için sevinemedim,evde oturuyorum öyle
canım benim çok sağol güzel düşüncelerin için.korkmadan üşenmeden kan testi yaptır demişsin,gerçekten korkuyorum eşime söylemeyi bile düşünmüyorum.daha önce kanda da pozitif çıkmıştı,çok umutlanmıştık.şimdi öyle olsun istemiyorum,pazartesiye kadar bekleyeceğim hatta daha geç de yaptırabilirimBu güzel haber işte. İğnenin etkisi geçti çünkü bunu ona yoramayız. Üşenmeden korkmadan git bir kan testi yaptır. Ve allah'ın izniyle bize güzel bir haber ver canım.
Aynı gün aşılama olduk aynı gün adet olacağız. Ama benim az önce hafif kırmızı lekem geldi. Niye 3 gün erken geldi anlamıyorum.
Benim umutlar suya düştü anlayacağınız. Allah seni ve diğer bekleyen arkadaşlarımı sevindirsin inşallah
canım hayırlısı ya.dün heyecanlıydım baya ama bugün sakinim artık.testte ilk defa böyle görünce insan heyecanlanıyo tabi.eve gittiğimde test resimdeki hale gelmişti.ben ilk defa böyle birşey gördüğüm için dün çok heyecanlandım ama tabi daha bir hafta var.Allahm hayırlısını versin inşallah... Eki Görüntüle 795289
Seni cok iyi anlıyorum bende bazen ovulasyon testi yapıyorum. Tabi cok net iki cizgi çıkıyor sonra acaba bu gebelik testimiydi diye kutusunu kontrol ediyorum tabiki değil...sonra yaptıgım testide hemen atmıyorum bı kac kere daha bakıp hayaller kuruyorum. Kendi adıma psikolojim yerlerde yani
günaydın kızlar,bende sabah test yaptım,silik pozitif çıktı,adetime 3gün var daha,daha önce kimyasal gebelik geçirdiğim için sevinemedim,evde oturuyorum öyle
Bu güzel haber işte. İğnenin etkisi geçti çünkü bunu ona yoramayız. Üşenmeden korkmadan git bir kan testi yaptır. Ve allah'ın izniyle bize güzel bir haber ver canım.
Aynı gün aşılama olduk aynı gün adet olacağız. Ama benim az önce hafif kırmızı lekem geldi. Niye 3 gün erken geldi anlamıyorum.
Benim umutlar suya düştü anlayacağınız. Allah seni ve diğer bekleyen arkadaşlarımı sevindirsin inşallah
demekki yalnız değilmişim :))) bende dün bu testi yaptım hala atmadm eve gittiğimde gidip gelip bakıyorum:) benimkini araştrdm çatlatma iğnesinde hcg varmış ondan bu testte böyle çıkmş meğerse :))) bende haftaya kadar beklemedeyim yani :)
Aslında biraz sabredebilsek sonucu net olarak öğreniriz oldumu olmadimi diye tekrar tekrar sıkıntı çekiyoruz. Ama sabır... sadece söylemesi kolay
canım benim çok sağol güzel düşüncelerin için.korkmadan üşenmeden kan testi yaptır demişsin,gerçekten korkuyorum eşime söylemeyi bile düşünmüyorum.daha önce kanda da pozitif çıkmıştı,çok umutlanmıştık.şimdi öyle olsun istemiyorum,pazartesiye kadar bekleyeceğim hatta daha geç de yaptırabilirimsen test yaptın mı,biliosun kırmızı leke her zaman adet belirtisi değil,belki yerleşiyordur.allah hepimizi sevindirsin inşallah ve bu bekleyiş bitsin tez zamanda inşallah...
husomelcm üzülme tatlm.adet olmamışsın henüz.yerleşme kanamasına ben pek inanmıyorum.ama hemen kana baktırsan iyi olur.ne bilim hani gebelik varsadüşük tehlikesi olabilir bu kanama.her şey olabilir yani.bence git doktora
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?