Aşılama Ağustos 2013 aşılama yaptıracaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar bende bugun gıdıyorum doktora hazıran ayında ılk aşılamam oldu ama sonuc husrandı.Bugun adetımın 2. gunu ve tekrar tedavıye baslıycam bukez doktorum 100 mg verıcekmıs gonal f ıgne .nekadar kendımı sakınlestırmeye calıssamda yerımde duramıyorum .hepımız ıcın hayırlısı olsun.ALLAH kıımseyı evlad kokusuna hasret bırakmasın.

aynen bende kendimi rahatlatıyorum gezdim tozdum diyorum, evlenir evlenmez olsa hayatta bakamazmışım :)) ama biz diğer arkadaşlarımız gibi şanslı olamadık maşallah kimine ceket atsan hamile kalıyo :))

amin canım, hayırlı olsun 2. aşılaman inşallah bu sefer alırsın kucağına bebişini

canım ne yaptın doktora gittinmi

günyadın kızcıklarım :) gittim doktora bu ay ilk aşılamamıza başlıyoruz dedi.rapor çıkarılacakmş belgeler istedi benden birde 75 mg gonalf verdi saat 4te gel anlatcam nasıl kullancağını dedi.çok sevindim yaaa:) işyerinden arkadaşımında hamile olduğunu öğrendm bu sabah çok sevinçliyim :)))

vira bismillah o zaman :))) ayyy inşallah bende başlayabilirim bu ay

öğren de bize de anlat canım :)

geldim :)) rapor çıkarmak için belge istedi.bugün başlıyorum gonal-f 75 mg her gün göbekten vurulcam.pazartesi günü kontrole gitcem yumurta takibine bakacaklarmış.şimdilik bu kadar dediler.

geldim :)) rapor çıkarmak için belge istedi.bugün başlıyorum gonal-f 75 mg her gün göbekten vurulcam.pazartesi günü kontrole gitcem yumurta takibine bakacaklarmış.şimdilik bu kadar dediler.

hadi bakalım hayırlısıyla mutlu son gelir inşallah, darısı başımaaaaa :)

Kızlar iğnemi aldım ve bismillah ilkini az önce işyerinde banyoda ayakta kendi kendime vurdum ve benim gibi korkaklara söylüyorum bir gram acımadı şok oldum acaba iğneyi vurdum mu vurmadım mı dedim :))) hehe çk şükürrrrrrrrr hayırlara vesile olsun inşallah amn...

ama biz diğer arkadaşlarımız gibi şanslı olamadık maşallah kimine ceket atsan hamile kalıyo :))

Onu hiç sorma azıcık moralim bozulmuyor da değil. :)

Amin canım.Hadi hayırlısı olsun. Ben de dehşete düşmüştüm başta "nasıl yani ben kendime nasıl vuacağım iğneyi" diye düşünüyordum. ama kıl gibi ince olunca acıtmadı hiç. Ama her seferinde farklı yerlere vurun. Çünkü bende 8 gün içinde yanlışlıkla aynı yerlere denk geldiğinde birazcık acımıştı. :)

Bugün ilk aşılamamı oldum. Hayırlısı olur inşallah. Dualarla gittik geldik. İşlem 5 dk sürmedi. "20 dk yatın sonra günlük işlerinize devam edebilirsiniz" dedi dr. Eve geldikten sonra karnımda ve kasıklarımda ağrı, oturunca kasıklarımda ağrılı bir baskı olmaya başladı. Ağrım şuanda hafifledi. Hemen hemen herkeste oluyormuş aşılamadan sonra. Ama nedenini bilmiyorum. Umarım yarın felan devam etmez.

Şmdi 15 gün bekleme zamanı.. :)

Son düzenleme:
ayy en heyecanlı dönemde beklemek :) canım umarım güzelce yerleşir bebek :) dua ediyorum valla rabbime

amin canım, hayırlı olsun 2. aşılaman inşallah bu sefer alırsın kucağına bebişini

saol canım .ıyı dıleklerın ıcın .dün basladım igneye. bu kez puregon yazdı doktor kalem seklınde 100 mg baslandı cumartesı kontrole gıdıcem.Hepımıze ınsallah bu ay hayatımızın hedıyesını verır.:)

Kizlar bu Igne olayi kac gün sürüyor maksimum? 5 gün menogon 75 mg oldum. 4 günden beridir de menogon 150 mg oluyorum. Pazartesi kontrolum var. Gecen sali gittiğimde yumurta yoktu. Biraz igneye karsi fobi oluştu :'( kac gün daha devam edebilir. Bi fikriniz var mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…