- Konu Sahibi merveeaydin
-
Aynen biz de öyle düşündük. Gezdik tozduk. İlk aydan hamile kalan arkadaşlarımı görünce ben de aynısı olacak hop diye hamile kalacam zannediyordum
Herşeyin bir zamanı var. Çok erken olmasını istemedim ben de hiç. Ama çok da geç kalmaz inşallah :) Sabırsızlıkla bekliyoruz :)
kızlar bende bugun gıdıyorum doktora hazıran ayında ılk aşılamam oldu ama sonuc husrandı.Bugun adetımın 2. gunu ve tekrar tedavıye baslıycam bukez doktorum 100 mg verıcekmıs gonal f ıgne .nekadar kendımı sakınlestırmeye calıssamda yerımde duramıyorum .hepımız ıcın hayırlısı olsun.ALLAH kıımseyı evlad kokusuna hasret bırakmasın.
ya takmamak mümkün değil biz yine iyiyiz ev hanımı olup bebek bkleyenlere allah sabır versin.hürrem gibi habersiz hamile olanlarda var bz gibi yıllarca bekleyenlerde
benden önce sonra evlenen yani evli olan tanıdığım herkeeeeeeeessss ya çocuklu ya yeni doğurdu ya hamile
tek olmayan biziz, haliyle göze batıyoruz
benim de eşimin dayısının kızı ilk ayda hemen hamile kaldı
var mı arttıraaaaaaaaaan ?
canım ne yaptın doktora gittinmi
günyadın kızcıklarım :) gittim doktora bu ay ilk aşılamamıza başlıyoruz dedi.rapor çıkarılacakmş belgeler istedi benden birde 75 mg gonalf verdi saat 4te gel anlatcam nasıl kullancağını dedi.çok sevindim yaaa:) işyerinden arkadaşımında hamile olduğunu öğrendm bu sabah çok sevinçliyim :)))
vira bismillah o zaman :))) ayyy inşallah bende başlayabilirim bu ay
inşallah :)) tabi bakalım neler olacak her gün yazarım :)) çok heyecanlıyım bende :)
ilacı kaç gün kullanıcakmışsın, kaç gün arayla kontrole gidiliyomuş acaba
valla saat 4 te öğrencem herşeyi :)
öğren de bize de anlat canım :)
geldim :)) rapor çıkarmak için belge istedi.bugün başlıyorum gonal-f 75 mg her gün göbekten vurulcam.pazartesi günü kontrole gitcem yumurta takibine bakacaklarmış.şimdilik bu kadar dediler.
Slm insallah hayirlisiyla hamile kalirsin.olmayan herkeze versin yarabbim.2 ay sonrada ben tupbebek tedavisine baslicam.
ama biz diğer arkadaşlarımız gibi şanslı olamadık maşallah kimine ceket atsan hamile kalıyo :))
Kızlar iğnemi aldım ve bismillah ilkini az önce işyerinde banyoda ayakta kendi kendime vurdum ve benim gibi korkaklara söylüyorum bir gram acımadı şok oldum acaba iğneyi vurdum mu vurmadım mı dedim :))) hehe çk şükürrrrrrrrr hayırlara vesile olsun inşallah amn...
ayy en heyecanlı dönemde beklemek :) canım umarım güzelce yerleşir bebek :) dua ediyorum valla rabbimeAmin canım.Hadi hayırlısı olsun. Ben de dehşete düşmüştüm başta "nasıl yani ben kendime nasıl vuacağım iğneyi" diye düşünüyordum. ama kıl gibi ince olunca acıtmadı hiç. Ama her seferinde farklı yerlere vurun. Çünkü bende 8 gün içinde yanlışlıkla aynı yerlere denk geldiğinde birazcık acımıştı. :)
Bugün ilk aşılamamı oldum. Hayırlısı olur inşallah. Dualarla gittik geldik. İşlem 5 dk sürmedi. "20 dk yatın sonra günlük işlerinize devam edebilirsiniz" dedi dr. Eve geldikten sonra karnımda ve kasıklarımda ağrı, oturunca kasıklarımda ağrılı bir baskı olmaya başladı. Ağrım şuanda hafifledi. Hemen hemen herkeste oluyormuş aşılamadan sonra. Ama nedenini bilmiyorum. Umarım yarın felan devam etmez.
Şmdi 15 gün bekleme zamanı.. :)
amin canım, hayırlı olsun 2. aşılaman inşallah bu sefer alırsın kucağına bebişini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?