Aşılama Ağustos 2013 aşılama yaptıracaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
merhaba arkadaşlar,aranıza yeni katıldım başlığı görünce yazmadan edemedim.ben de dün ilk aşılamamı yaptırdım.2yıllık evliyim bu süre içinde hiç korunmadık,bir boş gebelik bi de kimyasal gebelik geçirdim.artık beklemek istemediğim için bu ay aşılama yaptırdık,şimdi bekleme süreci başladı ki hepsinden zor bi zaman..allah hepimize yardım etsin ve bebeklerimizi kucağımıza almamızı nasip etsin

seninle aynı gün aşılama olmuşuz inşallah ikimizde iyi sonuçlar alırız

canım bende dün ilk aşılama için ilk iğnemi yaptım Allah hayırlı mübarek eylesin inşallah hepimizinkini aminnnnnnnnnnn

canım bende dün ilk aşılama için ilk iğnemi yaptım Allah hayırlı mübarek eylesin inşallah hepimizinkini aminnnnnnnnnnn

:) amin canım,inşallah güzel haberleri de paylaşırız burdan.benim 5 yumurtam oluştu iğneler sonucu,eşimin sperm sonuçları da iyiydi,ama hayırlısı bakalım kısmetimizde ne var bilemiyoruz tabi..

:) amin canım,inşallah güzel haberleri de paylaşırız burdan.benim 5 yumurtam oluştu iğneler sonucu,eşimin sperm sonuçları da iyiydi,ama hayırlısı bakalım kısmetimizde ne var bilemiyoruz tabi..

canım peki ikiz üçüz olma durumu nasıl oluyor biliyomusun ?

canım peki ikiz üçüz olma durumu nasıl oluyor biliyomusun ?

yani çoğul gebelik olabiliyormuş ama doktor 5 yumurtan oluşmuş dediğinde eşim atladı hemen beşizz olma ihtimali var mı diye
(ilk ya şimdi hevesli tabi adam) doktor pratikte görmedim daha diye gülerek cevap verdi.kısmet bakalım bir olsun bizim olsun :) çok da gözüm yok şahsen

Kızlar benim sorumu cevaplamadiniz.

evet ama benm eşim tam tersi olmasını istemiyor :)) tek olsun diyor :)) bende nasip diyorum :) tutsunda :)

herkese slm bu topiği görünce bende atladım hemen:) bende eylülde yaptıracam aşılama, bu ay bayramdı doktor ızındeydı die kaldı, benım ıkı dusugum bır kımyasal gebelıgım oldu , ıkı yıllık evlıyım , aslında kan pıhtılaşması topıgındeyım ben, pıhtılaşma var bende ama cok ılerı degıl cok sukur , hamıle kalınca hergun ıgne vurulacam, son dusugumden bu yana hamıle kalamıyorum, hersey normal oldugu halde, uc ay klomen ıctım yıne olmadı tek umudum aşılama valla, eylülde yaptıracakalr varmı? bu arada gonalf kullananlar varmı bu ıgnenın bayag etkılı oldugunu duydum, siz hangı ıgnelerı kullandınız. ben hıc korkmuyurm aşılamdan bıran önce olmak istiyrum, cocuk için olup bıtıyorum tabıkı hepınız gıbı:) inşallahh eylul hepımıze ugurlu gelır...

buarada bır arkadasım sadce ıgne vuruldu bu ay gonalf vuruldu ve bugun ıkız oldugunu ögrendı sekız yumurtası vardı ıkısı tutmus yanı cogul gebelik olabliyor:)

buarada bır arkadasım sadce ıgne vuruldu bu ay gonalf vuruldu ve bugun ıkız oldugunu ögrendı sekız yumurtası vardı ıkısı tutmus yanı cogul gebelik olabliyor:)
Allaaaaaaaaaahhhhhhhhhh :)) bende ikiz istiyorum ne yalan söylim :)) gonalf vuruyorum bende :)))

ayy en heyecanlı dönemde beklemek :) canım umarım güzelce yerleşir bebek :) dua ediyorum valla rabbime

Teşekkürler canım dualar müşterek :)

İnşallah bebisin gelmek icin hazirlaniyordur :))

İnşşşallah canım :)

seninle aynı gün aşılama olmuşuz inşallah ikimizde iyi sonuçlar alırız

Valla mı? Hayırlı olur inşallah canım.. Senin de ağrıların oldu mu işlemden sonra?

Geçmiş olsun. İnşallah bu sefer kavuşursun bebişine. Hepimizin kucağı dolar inşallah

Gonal F kullandım ben de. 8 gün devam ettim. 9.gün gece 12.00'da çatlama iğnemi oldum 10. gün yani dün de aşılamam yapıldı.
Allah sana da kolaylık versin umutlarımızı boşa çıkarmasın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…