- 10 Ağustos 2017
- 324
- 150
- 23
- 34
- Konu Sahibi Elagozlu525
-
Bebek bezinı stok yapmayın diyor bazı arkadaşlarım bebek ALLERJİ olabiliyor değiştirmek zorunda kalabiliyorsun diyorlar. Hazırlıklar iyi, sepet beşik aldık kıyafet olarak 2 10 lu hastane cıkısıyım 2 tane 5 li hastane cıkısıyım, 1 tulumumuz var ve ay ay cıtcıtlı atlet kollu yarın ve uzun kollu Body aldık farklı aylarda. Vs vs. Sampuan konusu kafamı karıştırıyor eczacı arkadaş mustela önerdi, uni baby vs diyen var, deterjan karar veremedim ama en son ya roxy toz matik sabun yada dalin alacagız galiba. Sen neler aldın.İyi akşamlar kızlar Nasılsıniz. Hazırlıklar nasıl gidiyor ben bugun bebek bezi ve ıslak mendil de aldım. Şampuan konusunda öneriniz var mı Siz hangi marka alacaksınız ? Birde bebek deterjanı olarak ne düşünüyorsunuz?
Bende bir 10lu bir de 20li hastane çıkışı aldım bornoz takimi, senin gibi ay ay zibin Kolsuz yarim kollu ve uzun kollu, 9 tane 2 li takım, alt açma seti, iki tane tek battaniye, bebek çantasıni aldım hala gördükçe alasim geliyor ☺☺☺ şimdi şampuan i falan alasim var sebamed önerenler oldu ama netten okudum biraz bazı arkadaşlar göz yakıyor yazmışBebek bezinı stok yapmayın diyor bazı arkadaşlarım bebek ALLERJİ olabiliyor değiştirmek zorunda kalabiliyorsun diyorlar. Hazırlıklar iyi, sepet beşik aldık kıyafet olarak 2 10 lu hastane cıkısıyım 2 tane 5 li hastane cıkısıyım, 1 tulumumuz var ve ay ay cıtcıtlı atlet kollu yarın ve uzun kollu Body aldık farklı aylarda. Vs vs. Sampuan konusu kafamı karıştırıyor eczacı arkadaş mustela önerdi, uni baby vs diyen var, deterjan karar veremedim ama en son ya roxy toz matik sabun yada dalin alacagız galiba. Sen neler aldın.
Ayni sorular benim de aklımda sıvı bebek deterjanı kullan diyende var sabun tozu kullan diyende. Ben sabun tozunu beyazları yıkarken kullanıyorum erimesinde bi problem görmedim ama bebek çamaşırın da nasıl olur onu bilmiyorum.Bana da sampuanda mustela onerdiler onun urunlerini almayi düşünüyorum. Ben toz matik sabun alacaktim ama arkadaslarim leke leke kaliyor erimiyir tam dediler kafam karıştı. Matik sabun tozu kullanan var mi? Gercekten tam çözülmüyor mu acaba suda?
Günaydın canim, bana biraz erken gibi geldi sanki 1 Temmuz, tabi doktorun vardir bir bildigi ama sebebini soylemedi mi?Merhaba kızlar,dün kontrole gittim ve doğum tarihi verdi doktor. 1 temmuzda alırız dedi sezeryan olmayı düşünüyorum zaten ama bana erken geldi sizde durumlar nedir?
ay çok pardon 1 temmuz değil 18 temmuz yazamamışım :)Günaydın canim, bana biraz erken gibi geldi sanki 1 Temmuz, tabi doktorun vardir bir bildigi ama sebebini soylemedi mi?
Canim ben 32+5 teyim ve bana 18temmuz dedi dr hatta bekletebilirse daha da bekletecek ? Bir sorun yoksa gebeliginde bir konus istersen? Ne kadar cok kalir yavru içerde o kadar iyi(sorun yoksa tabi)ay çok pardon 1 temmuz değil 18 temmuz yazamamışım :)
Şuan sisteme göre 31. Hafta gözüküyorsun sanki temmuz 1 de 35 vs olacaksın. Orada bi yanlış anlaşılma var bebek 36. Haftadan önce herşey normal ise doğum yaptırılmaz. En erken 38+3 de alınıyor sezeryan la devletlerde. Sen doktorunla bi daha konuş bence. Sakin 36 dan önce doğum yapma. Şöyle diyim en basitinden, 36 haftadan önce doğan bebeklere 2.DÜZEY İSİTME TESTİ BERA (ABR) YAPILIYOR, 36.HAFTADAN SONRA DOĞANLARA 1. DÜZEY EMİSYON TESTİ. (not. Bazı Hastanelerde bazen tüm bebeklere BERA testi yapılıyor.) yani sen tekrar bi kesinleştir arkadaşımMerhaba kızlar,dün kontrole gittim ve doğum tarihi verdi doktor. 1 temmuzda alırız dedi sezeryan olmayı düşünüyorum zaten ama bana erken geldi sizde durumlar nedir?
Kız nasıl korkuttun 1 temmuz diye. Hemen gardımı aldım, savunma yapıyorum bende uzun uzun:) 18 temmuz iyi gibi ama 38 gibi olacaksın sanırım arkadaşım.ay çok pardon 1 temmuz değil 18 temmuz yazamamışım :)
Ben hala sampuan ve deterjan karar veremedim. Hangisi daha iyi olur bebeğimi için bilemiyorum.Bana da sampuanda mustela onerdiler onun urunlerini almayi düşünüyorum. Ben toz matik sabun alacaktim ama arkadaslarim leke leke kaliyor erimiyir tam dediler kafam karıştı. Matik sabun tozu kullanan var mi? Gercekten tam çözülmüyor mu acaba suda?
Kız nasıl korkuttun 1 temmuz diye. Hemen gardımı aldım, savunma yapıyorum bende uzun uzun:) 18 temmuz iyi gibi ama 38 gibi olacaksın sanırım arkadaşım.
Valla imkan ve sartlarda var ise prenses doğum yap. Bende devlette prenses doğum yapılmıyor ama anestezi doktoru ile konuşup, prenses doğum yapmayı düşünüyorum. İnşallah.. Sen o tarihte 37.hafta oluyorsan o da erken ya. Sıkıntın yok gibi 39 a kadar bekle bence sezeryan için. Tamam sabırsızlanıyoruz bebek için ama ne kadar geç Doğarsa bu dünyaya daha kolay adapte oluyorlar. :)ay tuş basmamış 1 olmuş yanlışlıkla 18 dedi ama hesaplarıma göre yine erken şuan 30+6 yım o zaman 37. hafta mı oluyor ne kadar içerde kalıırsa o kadar iyi diye düşünüyorum şuan için herhangi sıkıntı görmedi dr suyu normal herşey normal dedi. Bir de kafam çok karışık ya sezeryan mı olsam prenses doğum dedikleri normal doğummu yapsam siz neyi düşünüyorsunuz?
Bende aynı durumdayım. Hala düşünüyorum hangisi olsa diyeBen hala sampuan ve deterjan karar veremedim. Hangisi daha iyi olur bebeğimi için bilemiyorum.
Sanirim awent internetteki yorumlarda herkes memnun görünüyor tavsiye ediyorlarKızlar biberon konusunda ne düşünüyorsunuz araştırma yapıyorum markaları sizce awent mi dr.brown mu ya da başka marka ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?