Ağustos 2018 anne adaylari

Aslında yediklerimiz yeterli ise hiç kullanmaya gerek yok en azından benim için evde olduğum için öğünlere dikkat ediyorum çünkü
Aynen ama tam güneş alamıyoruz d vitamini damlası ve kan ilacını bence içebilirsin cünkü bebek kan değerini düşürüyor. (hemoglobin )

Kızlar ben bu arada ayrıntılı ultrason yani organ taramasıyaptırdım Prof. Bi hocaya. Şükür sıkıntı yok dedi. Renkli Fotosunu da verdi. Babasına benziyor bence.

Kızlar ben bu arada ayrıntılı ultrason yani organ taramasıyaptırdım Prof. Bi hocaya. Şükür sıkıntı yok dedi. Renkli Fotosunu da verdi. Babasına benziyor bence.
Çok şükür canım sağlıklı olsun da ister babaya benzesin ister anneye. Darısı bizim başımıza inşallah benim daha 3 haftam var

ayy maşallah ne güzell :) devlete mi gidiyorsun kontrole özele mi? ben özele gidiyorum ama sordum ayrıntılıyı hastahanede yokmuş yönlendiriyorlarmış seninde mi öyle oldu? bir de ücretler nasıl oluyor üniversite hastahanesinde profösrlerin?

Darısı başınıza cnm. :) Canım ben ilk 2 ay hem özel hem devlet kontrolundeydım Sonra kendi çalıştığım devlet hastanesine gidiyorum kontroller için. Özeli bıraktım. Bizim hastanede 3 ve 4 boyutlu yok . 2 boyutlu var. O yüzden devletteki doktorum, üniversite Prof. Yönlendirdi . Onunda özel dışarıda muayenesine gittik 350 TL idi ama 300 aldılar. 200 den felan başlıyor Antalya da. Siz nerdesiniz.

Ayniyiz kuzum bende 9 kasimda son adet tarihim fakat gec dollenmeden dolayi 17 kasım da döllenmiş 24 ü dogum benimde

baya da çokmuş fiyat, ben mersindeyim,bulunduğum hastahane özel ama yokmuş orda da onlarda prof yönlendiriyormuş,öğrendiğim kadarıyla şehir hastahanesinde varmış ama oraya gitmeyi düşünüyorum doktor randevumu bekliyorum ona göre gideceğim.

Git canım şehir hastanesi iyidir. Sonuçta yeni açıldı sayılır. Ben gebelikten önce ateşli hastalık geçirdiğim için ekstra hocaya gittim. Sağlıklı ca doğsunlar da analı babalı büyüsün yavrucaklarımız.

27 hafta oldu bizim de bir haftadır cok hastayım, halsizlik, bogaz ağrısı, şiddetli oksuruk. Korkuyorum bebişe bir sey olacak diye. Rabbim bu güzel kandil günü tüm hastalara şifa versin, evlatlarimizi sağlıkla kucagimiza almayi ve isteyen herkese tez vakitte evlat sahibi olmayı nasip etsin insallah

Kızlar nasılsınız. Kaç hafta oldunuz. Hepiniz ve bebekleriniz iyisiniz inşallah..
Merhaba canım çok şükür iyiyiz geçen haftalarda grip ve şiddetli öksürükle uğraştım çok ozr geçti ilaçsız bebeğe bir şey olacak diye çok korkmuştum neyseki atlattım. rutin kontroller iyi geçiyor kramplarım artınca magnezyuma başladım.bunun haricinde doktorum ayrıntılı ultrasona gerek duymadı önümüzdeki haftalarda 4B ultrasona gireceğim.he bide geçen hafta şeker yüklemesi yaptırdım o da normal geçti sıkıntı yok.sizlerde durum nasıl?

Hepimiz hamileliğin bir döneminde, grip geçirdik sanırım, benim en son kulak ağrım olmaya başlayınca parol taktılar damardan. Daha sonra 20 lik diş ağrısı saka gibi. :) şimdide ek magnezyum kullandığım halde magnezyum um hiç yükselmedi, magnezyum ampul ve serum takıldı damar yolu ile. Şeker yüklemesi de iyi cıktı senin gibi. Sükür. Aramızda 3 gün var senle :) :)

Amin canım, sağlıkla kucagimiza kavuşmayı nasip etsin Rabbim.  Allah korusun bebeklerimizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…