Ağustos 2018 anne adaylari

Rabbim saglıklı sıhhat kavuarıraun hepimizi kızlar.bizde 19 haftalığız.. 13 haftadan beri erkek dedi doktorlar. hayırlısıyla doğsunlar.
Amin canım inşallah sağlıkli olsunlarda kızı erkeği yok. Bizimki sadece merak acaba kız mi erkek mi diye düşünmekten kurtulmak istiyoruz

Merhaba kızlar, dün kontrole gittim her şey yolunda çok şükür. 17+3 olmuşuz kan ilacına başladım.kesin erkek 13.haftada belli olmuştu zaten..

kilo alımlarınız ne durumda.Ben 16+3 teyim.1 kılo aldım ama göbeğim belli olacak kadar çıktı

3lu tarama testimizde güzel çıktı şimdi heyecanla 20. Haftayı bekliyoruz detaylı ultrason için birde kızlar sağlık ocağında verdiği multivitamin (decavit) ilacını kullandiniz mi?

3lu tarama testimizde güzel çıktı şimdi heyecanla 20. Haftayı bekliyoruz detaylı ultrason için birde kızlar sağlık ocağında verdiği multivitamin (decavit) ilacını kullandiniz mi?
Hayirli olsun canim devami da güzel gelir insallah:) ben de detayli ultrasonu bekliyorum heyecanla decavit ve kan hapı yazdi doktor ama ikisini de icemiyorum. Decavit bende inanilmaz mide bulantisi yapti öyle böyle degil gunlerce hasta yattim baktim olmuyor bıraktım Iki hafta sonra dr ne derse artik. Insallah sende boyle yan etkiler olmaz

İnşallah canım ama ben decavit i pek kullanmak istemiyorum kullanan hiç kimse memnun değil çevremde hep birkaç gün içip bırakmışlar

Ben hamileliğin ilk başlarında doktorum vermişti kullandım herhangi bi etkisi olmadı bende , ama iştahsızlık vardı sadece mide bulantısı falan olmadı 1 ay kullandım sonra değiştirdi doktorum daha iyi kuvvetli vitamin verdi kan ilacıyla birlikte alıyorum

Verdiğin bilgiler için teşekkür ederim canım bende bi deneyeyim o zaman inşallah bi yan etkisi olmaz

Sağlık ocagı değilde decavit i doktorum verdi kullanıyorum. Kan ilacı, magnezyum decavit ve colendan D vitamini damlası kullandığım halde kan değerlerim düşmüş.

Sağlık ocagı değilde decavit i doktorum verdi kullanıyorum. Kan ilacı, magnezyum decavit ve colendan D vitamini damlası kullandığım halde kan değerlerim düşmüş.
Benim doktorum hiç ilaç vermedi canım sağlık ocağı veriyor takibe gideceğim haftaları yazmıştı ilk gebeliği öğrendiğim de şimdi her gittiğim de birseyler veriyor 12. Haftada d vitamini vermişti şimdi de decavit

Ya devlette kendi çalıştığım hastanedeki doktor verdi. Ama özel deki sen bilirsin ister kullan ister kullanma vitaminlerin zararı yok fakat kesin faydası da yok , yediklerin yeter dedi. Ama ben çalışınca düzenli yiyemiyorum tabi bebeği öğrendikten sonra dikkat ediyorum ve kan tahlillerim düşük çıktığı için kullanıyorum

Aslında yediklerimiz yeterli ise hiç kullanmaya gerek yok en azından benim için evde olduğum için öğünlere dikkat ediyorum çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…