- Konu Sahibi Elagozlu525
-
Rabbim saglıklı sıhhat kavuarıraun hepimizi kızlar.bizde 19 haftalığız.. 13 haftadan beri erkek dedi doktorlar.Aşırı merak ediyorum ya bayılcamacaba kız mı yoksa erkek mi yaaaa
Amin canım inşallah sağlıkli olsunlarda kızı erkeği yok. Bizimki sadece merak acaba kız mi erkek mi diye düşünmekten kurtulmak istiyoruzRabbim saglıklı sıhhat kavuarıraun hepimizi kızlar.bizde 19 haftalığız.. 13 haftadan beri erkek dedi doktorlar.hayırlısıyla doğsunlar.
Aynen canımAmin canım inşallah sağlıkli olsunlarda kızı erkeği yok. Bizimki sadece merak acaba kız mi erkek mi diye düşünmekten kurtulmak istiyoruz
Maşallah maşallah. Tertipler geliyor..Bugün bende cinsiyeti öğrendim kızlar allah nasip ederse bir oğlumuz olacakmis. Doktor bugün erkek dedi
Maşallah canım. :)Merhaba kızlar, dün kontrole gittim her şey yolunda çok şükür. 17+3 olmuşuz kan ilacına başladım.kesin erkek 13.haftada belli olmuştu zaten..
Hayirli olsun canim devami da güzel gelir insallah:) ben de detayli ultrasonu bekliyorum heyecanla3lu tarama testimizde güzel çıktı şimdi heyecanla 20. Haftayı bekliyoruz detaylı ultrason içinbirde kızlar sağlık ocağında verdiği multivitamin (decavit) ilacını kullandiniz mi?
İnşallah canım ama ben decavit i pek kullanmak istemiyorum kullanan hiç kimse memnun değil çevremde hep birkaç gün içip bırakmışlarHayirli olsun canim devami da güzel gelir insallah:) ben de detayli ultrasonu bekliyorum heyecanladecavit ve kan hapı yazdi doktor ama ikisini de icemiyorum. Decavit bende inanilmaz mide bulantisi yapti öyle böyle degil gunlerce hasta yattim baktim olmuyor bıraktım Iki hafta sonra dr ne derse artik. Insallah sende boyle yan etkiler olmaz
Ben hamileliğin ilk başlarında doktorum vermişti kullandım herhangi bi etkisi olmadı bende , ama iştahsızlık vardı sadece mide bulantısı falan olmadı 1 ay kullandım sonra değiştirdi doktorum daha iyi kuvvetli vitamin verdi kan ilacıyla birlikte alıyorum3lu tarama testimizde güzel çıktı şimdi heyecanla 20. Haftayı bekliyoruz detaylı ultrason içinbirde kızlar sağlık ocağında verdiği multivitamin (decavit) ilacını kullandiniz mi?
Verdiğin bilgiler için teşekkür ederim canım bende bi deneyeyim o zaman inşallah bi yan etkisi olmazBen hamileliğin ilk başlarında doktorum vermişti kullandım herhangi bi etkisi olmadı bende , ama iştahsızlık vardı sadece mide bulantısı falan olmadı 1 ay kullandım sonra değiştirdi doktorum daha iyi kuvvetli vitamin verdi kan ilacıyla birlikte alıyorum
Sağlık ocagı değilde decavit i doktorum verdi kullanıyorum. Kan ilacı, magnezyum decavit ve colendan D vitamini damlası kullandığım halde kan değerlerim düşmüş.3lu tarama testimizde güzel çıktı şimdi heyecanla 20. Haftayı bekliyoruz detaylı ultrason içinbirde kızlar sağlık ocağında verdiği multivitamin (decavit) ilacını kullandiniz mi?
Benim doktorum hiç ilaç vermedi canım sağlık ocağı veriyor takibe gideceğim haftaları yazmıştı ilk gebeliği öğrendiğim de şimdi her gittiğim de birseyler veriyor 12. Haftada d vitamini vermişti şimdi de decavitSağlık ocagı değilde decavit i doktorum verdi kullanıyorum. Kan ilacı, magnezyum decavit ve colendan D vitamini damlası kullandığım halde kan değerlerim düşmüş.
Ya devlette kendi çalıştığım hastanedeki doktor verdi. Ama özel deki sen bilirsin ister kullan ister kullanma vitaminlerin zararı yok fakat kesin faydası da yok , yediklerin yeter dedi. Ama ben çalışınca düzenli yiyemiyorum tabi bebeği öğrendikten sonra dikkat ediyorum ve kan tahlillerim düşük çıktığı için kullanıyorumBenim doktorum hiç ilaç vermedi canım sağlık ocağı veriyor takibe gideceğim haftaları yazmıştı ilk gebeliği öğrendiğim de şimdi her gittiğim de birseyler veriyor 12. Haftada d vitamini vermişti şimdi de decavit
Aslında yediklerimiz yeterli ise hiç kullanmaya gerek yok en azından benim için evde olduğum için öğünlere dikkat ediyorum çünküYa devlette kendi çalıştığım hastanedeki doktor verdi. Ama özel deki sen bilirsin ister kullan ister kullanma vitaminlerin zararı yok fakat kesin faydası da yok , yediklerin yeter dedi. Ama ben çalışınca düzenli yiyemiyorum tabi bebeği öğrendikten sonra dikkat ediyorum ve kan tahlillerim düşük çıktığı için kullanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?