Ağustos 2018 anne adaylari

Kızlar merhaba benimde SAT 6 kasım 28 ekimde evlendim evlendiğim ilk hafta rabbim verdi çok şükür :) bir bebeğim olcak inşallah cinsiyetini okadar merak ediyorumki sizde benim gibi misiniz :)
Hayırlı olsun canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın ben kalp atışını duymak icin sabirsizlaniyorum cinsiyeti hiç aklıma gelmiyor

Hayırlı olsun canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın ben kalp atışını duymak icin sabirsizlaniyorum cinsiyeti hiç aklıma gelmiyor
DıpDıp okadar hızlı atıyokii bende keseden sonra aklıma gelen tek şey kalp atışıydı şimdide cinsiyeti :) rabbim kucağında göstersin canım benim :)

DıpDıp okadar hızlı atıyokii bende keseden sonra aklıma gelen tek şey kalp atışıydı şimdide cinsiyeti :) rabbim kucağında göstersin canım benim :)
Amin canım allah razı olsun sen duymussun ne güzel darısı başıma. Sen çok sanslisin tatlım Rabbim beklememis. Ben 15 ay bekledim heyecanımı sen düşün artık

Amin canım allah razı olsun sen duymussun ne güzel darısı başıma. Sen çok sanslisin tatlım Rabbim beklememis. Ben 15 ay bekledim heyecanımı sen düşün artık
Canım benimm :)) çok şükür beklemedim rabbim verdi :) seninde rabbim tez zamanda kucağında gösterir inşallah :)

Kizlar beta hcg değeri nezamana kadar iki kat artiyo benim değerlerin artışı yavaşlamis 4 gün önce 4100lu bir değerdi bugün 8900 lu bir değer çıktı 16400 civarı olmasi gerekmezmiydi doktora gösteremedim yine bis gebelik mi geçiriyorum acaba bilgisi olan varsa lutfen

Benim bu konuda çok bilgim yok canım ama kötü düşünme doktoruna bi danis istersen umarım hiç bir problem yoktur

Benim bu konuda çok bilgim yok canım ama kötü düşünme doktoruna bi danis istersen umarım hiç bir problem yoktur
Ya umarım canım bazı yerlerde belli bir süreden sonra 2 günde bir değilde daha uzun zamanda artış olur yazıyo ama yinede içim rahat değil tabi

Ya umarım canım bazı yerlerde belli bir süreden sonra 2 günde bir değilde daha uzun zamanda artış olur yazıyo ama yinede içim rahat değil tabi
Sen iyi düşün iyi olsun canım inşallah. Ben bi gebe olduğumu öğrenmek için kan testi yaptirmistim ondan sonra hala hiç yaptirmadim

Normal gibi duruyor canım. Doktorum keseyi ve bebeği gördükten sonra beta hcg ye gerek yok dedi. Sen keseyi görmüştüm, bebeği gördünüz mü. Daha 7 haftalık sat a göre ama göremediysen geç döllenme olmuştur. Sıkma canını. Rabbim sağlıklı sıhhatli kavuştursun hepimizi bebeklerimıze.

Merhaba :) sat 18 kasım şu an 7 haftalık hamileyim. 25 ağustos görünüyor doğum allah nasip ederse. Geçen hafta kalp atışlarını duyduk bebişimin :)
Ayniymis günümüz canım inşallah ikimizde sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımiza. Ben kalp atışı icin pazartesi gidicem

Keseyi gördüm çok küçüktü 5.5 mdi 4hafta 3 gunle uyumlu demisti ama bebek görülmedi zaten sat ile kese boyutu uyumlu değil bir hafta geri ya beni iki hafta sonra cagirmis ti acaba erken gitsem gelisme gorebilirmiyim bu salı bir hafta oluyo bebek görülür mu acaba

Benimde sat ve bebek uyumlu değil 1 hafta ileri sat. O zaman salı 5 hafta 3 günlük olur bu hafta .bebeği 5. Haftada görmek zor gibi ama imkansız değil. 6 hafta olması ıçın biraz sabret zor biliyorum ama 6-7. Haftada net görünüyor.iyidir o inşallah.

Kizlar bende 10 haftalik hamileyim dogumum 3 agustosa gelio bulanti falan yok ama diş agrisi fena öldürüyor beni vallaha bebege zarar vermeyen bi antibiyotik versi doktorum cekimde olmuyo 3. Ayi bekliorum cektrmek icin insallah hepimiz sag saglim kucagimaza aliriz bebeklerimizi ❤❤ rabbim olmayanlarada nasip etsin insallah

Amin canım inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Ağrılarında inşallah tez zamanda geçer. Benim de bulantim yok ama midem ağrıyor kontrole gidince sorcam doktoruma

Nana haftamız aynı. Bulantılarımızda sanırım :-D başedemiyorum. Sabah değil akşam uyuyacagımda daha kötü oluyor.
Ayy inan benim de ayni sabahtan basliyor tum gün bulanti cekiyorum aksam istifrar etmeye basliyorum defalarca. Ne yapacagimi şaşırdım. Allah yardimcimiz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…