- Konu Sahibi sekerciiik
-
- #1.401
Canim ya aglayarak okudum yazini....bu da benim doğum hikayem kızlar.... :):):)
ben salı gecesinden korkmaya ağamaya başladım... epidural olacak sezeryan olacak ay dikişler nasıl olacak aman çok acıyacak mı aman sonda mı nasıl takacaklar çekerlerken acıyacak mı diye düşünürken sızıp kalmışım... sabah 7 de kalktım dua ettim abdestimi aldım 8 gibi yola düştük :):)
hastaneye geldik girişimiz yapıldı odaya çıktık annem babam kardeşim eşim iki teyzem ve kuzenim var yanımda... odaya çıkar çıkmaz hemşire geldi hadi hazırlayalım sizi diye ama ben br anda atıldım hemen mi aalacaksınız diye yok dedi epiduraliniz yapılacak... neyse hastane önlüğünü giydim yattım yatağa.. eşim elinde kamera başladı röportaja herkesle... ama ben bi ağlıyom iki gülüyom :):)
sonra anestezi uzmanı geldi allahım nasıl şeker adam tık diye iki sn de takıverdi epiduralimi hiç birşey hissetmedim :) ayaklarımda bir uyuşma oldu ama hala oynatabiliyorum dedim öyle olacak zaten sakın korkma dedi... neyse vakit iilerledi saat 10:05 de doktorum geldi.. hazırmısın dedi sanırırm dedim ... sonra tekrar anestezi uzmanı geldi bi ilaç daha verdi o zaman birazcık bulandım ve çıkardım... 5 dk. sonrada ameliyathaneye doğru yola çıktık... annem babam kareşim iki teyzem kuzenim eşim herkes başımda herkesin gözleri buğulu....:):) ayy o anlar acayip duygusallaşıyor insan :):)
sonra ameliyathaneye girdik... bana sonda taktılar hissediyorum ama acı yok :) sonra göbeğimi baticonla temizlediler...anestezi uzmanı başımda sonra eşim geeldi :):) onu görünce rahatladım.... sonra doktorumu gördüm naber dedi rahat mısın dedi :):) sonra daha başlamıyorum sadece yeri işariyorum merak etme başlarken söylücem dedi.. bu arada beni hazırlarlarken ben o yeşil örtüyü iyice başıma doğru çekin o tepedeki ışıktan hiçbir yansımayı görmek istemiyorum dedim...neyse başlarken haber vericem dedi doktorum ve 5 sn sonra kızımın o güzel sesi yankılandı.......inanamadım ama doğmuştu... hemen aldılar yan tarafıma koydular ilk muayenesine başladılar... gözüm hep onda.. eşim elinde kamera bi yandan kızımızı çekiyor bir yandan da benim saçlarımı öpüyor... elamı temizlediler getirdiler bana da koklattılar sonrada babası ile gönderdiler yavrumu... bende ondan 15-20dk sonra çıktım zaten...
kolaydı herşey... panik olacak korkacak hiçbirşey yokmuş.. hele şimdi kızımın kokusu bütün odayı doldurdu o herşeye değer... ben sağlıkla aldım evladımı kucağıma darısı sizlerin başına canlar sağlıkla sııhhatle inşalllaahhh :):)
slm kızlar dün sabah saat 08.15te normal doğumla kızımı kucağıma aldım.zor bi doğumdu ama bitti çok şükür.doğum yapanlara tebrikler henüz yapmamışlara da sabır diliyorum:)
merhaba kızlar ben salı günü doktora gittiğimde nstde sancılarım vardı doktorum muayene etti ama açıklık yoktu.akşam sancılandım biraz kimseye bişey demedim 2. bebek olunca anlıyosun zaten,gece nişanım geldi sabaha kadar sancı çektim kimseye haber vermeden.sabah 7de banyo yaptım herkesi kaldırdım hastaneye gittim ama sancıdan ayakta duramıyorum meğer açıklığım tam olmuş amaaaaa bebek aşağıya inmemişti.çok zor olsa da doğurdum işte ayrıntıları çok fazla anlatıp hamişleri korkutmak istemem.zordu ama oldu şimdi dikişlerim ve hemoroidlerim ile başım dertte ama onlar da geçecek.bir de idrar yolu enfeksiyonum çok fazla ilerlemiş aman dikkat edin kızlar dikişleri zor attılar.erken doğuma gelince kızlar bu erken doğum değill tam miyadında bir doğum oldu aslında 38. ve 42 hafta arası normal.herkese çok çok kolaylıklar dilerim umarım hepiniz bir an önce kurtulursunuz...
merhaba kızlar ben salı günü doktora gittiğimde nstde sancılarım vardı doktorum muayene etti ama açıklık yoktu.akşam sancılandım biraz kimseye bişey demedim 2. bebek olunca anlıyosun zaten,gece nişanım geldi sabaha kadar sancı çektim kimseye haber vermeden.sabah 7de banyo yaptım herkesi kaldırdım hastaneye gittim ama sancıdan ayakta duramıyorum meğer açıklığım tam olmuş amaaaaa bebek aşağıya inmemişti.çok zor olsa da doğurdum işte ayrıntıları çok fazla anlatıp hamişleri korkutmak istemem.zordu ama oldu şimdi dikişlerim ve hemoroidlerim ile başım dertte ama onlar da geçecek.bir de idrar yolu enfeksiyonum çok fazla ilerlemiş aman dikkat edin kızlar dikişleri zor attılar.erken doğuma gelince kızlar bu erken doğum değill tam miyadında bir doğum oldu aslında 38. ve 42 hafta arası normal.herkese çok çok kolaylıklar dilerim umarım hepiniz bir an önce kurtulursunuz...
Aynı haftalarda olduğumuz anne adaylarının doğum yaptığını duymak insani heyecanlandırıyor :) tebrik ederim öncelikle Seda, ve geçmiş olsun. Bebeğin kaç kilo doğdu acaba?
benim gibi hala bekleyen var mı40+4 :18:
nasılsınız kızlar kimse yok galibaa:122::119::119::119::119::119:
Ben de bekliyorum ama henüz tik yok sancı da yok nolacak halim bilmiyorum((
Oooo şekercikkk , doğurdun büyüttün de geldin mi aramıza ? Maşallah :))
Nasıl gidiyor ? süt , emzirme olayları vs ?
Günler geçmiyorrr.. Benim hissettiğim şeylerin adı SANCI mı ? ANLAMIYORUMMM ...
Mesela dün akşamm böylee dalga şeklinde usulca gelip dan diye vurup kaçan sızılar hissettim çokça.. Alttan alttan.. Karın yada bel bölgesinde değil.. Alt bölgede...
Acaba bu sancı mı ? Annem açıldığığımı söylüyo böyle oldukça umarım haklıdır !!!
sen ne kadarlık oldun canım?
Merhaba arkadaşlar... geçmiş sayfaları okuyamadım ama bi girip haber vermeden edemedim :)
Evt ben de minik kızımı kollarıma aldım nihayet.. biraz erken geldi cadı :) 17 Ağustos 13:50
Normal doğum oldu, Nisan'a göre biraz daha zordu diyebilirim
Bu sabah taburcu olduk. 3100gr, 51cm küçük cadı
şimdilik sütüm yok ama gelmesini bekliyoruz
Darısı diğer hamiş arkadaşlara inş bi avazda :mutlu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?