Doğuma Hazırlık Ağustos anneleri buraya gelinde toplanalım cok az kaldıııı...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Canim ya aglayarak okudum yazini....

Hele de annem ,babam ,kardesim deyince cok duygusallastim.....

Allah bebegini anali babali buyutsun....

Darisi butun hamilelerin basina.....

slm kızlar dün sabah saat 08.15te normal doğumla kızımı kucağıma aldım.zor bi doğumdu ama bitti çok şükür.doğum yapanlara tebrikler henüz yapmamışlara da sabır diliyorum:)

seda Allah analı babalı büyütmek nasip etsin...
Normalde senin beklenen tarihin benden sonraydı.. 13 gun gözüküyo imzanda da.
İlk fırsatta anlataırmısın nasıldı ? zor bir doğumdu demişsinn detayları merak ediorummmmmmmmm

Tebrik ederim seda ben de direk dogum takvimine baktım sezeryenle oldu sandım
biz mi cok geciktik senin kuzun mu aceleciydi acaba :)
Allahım darısı bize artık yavruma kavısmak istiyorum hayırlısyla iyice beklemekten gerildim valla

Ne kadarrr sönük bir gün geçmş... Herkes bayram telaşında mı yoksaaaa doğurdunuzmu kızlarrrrrrrr ???

Biz de halaaaa tık yokkk.. Bu gece çok garip sancılar var dalgalanma gibi .. Gelip gidiyolar.. vurup kaçıyo resmen...

Sanırım tam gününü dolduracak benim ki... Hayırlısı ne diyelim...

merhaba kızlar ben salı günü doktora gittiğimde nstde sancılarım vardı doktorum muayene etti ama açıklık yoktu.akşam sancılandım biraz kimseye bişey demedim 2. bebek olunca anlıyosun zaten,gece nişanım geldi sabaha kadar sancı çektim kimseye haber vermeden.sabah 7de banyo yaptım herkesi kaldırdım hastaneye gittim ama sancıdan ayakta duramıyorum meğer açıklığım tam olmuş amaaaaa bebek aşağıya inmemişti.çok zor olsa da doğurdum işte ayrıntıları çok fazla anlatıp hamişleri korkutmak istemem.zordu ama oldu şimdi dikişlerim ve hemoroidlerim ile başım dertte ama onlar da geçecek.bir de idrar yolu enfeksiyonum çok fazla ilerlemiş aman dikkat edin kızlar dikişleri zor attılar.erken doğuma gelince kızlar bu erken doğum değill tam miyadında bir doğum oldu aslında 38. ve 42 hafta arası normal.herkese çok çok kolaylıklar dilerim umarım hepiniz bir an önce kurtulursunuz...

sedacım seni de diğer tüm doğum yapan arkadaşları da tebrik ederim.Allah analı babalı buyutmeyi nasip etsin.işte ben de bu dikişlerden korkuyorum.ben de zaten kabızlıktan dolayı hem fissür hem basur var.normal doğum olursa daha kötü olmasından korkuyorum.senin dikişlerin de fazla olmuş galiba cok gecmiş olsun.bian önce sağlığına kavuşursun inş

Aynı haftalarda olduğumuz anne adaylarının doğum yaptığını duymak insani heyecanlandırıyor :) tebrik ederim öncelikle Seda, ve geçmiş olsun. Bebeğin kaç kilo doğdu acaba?

nasılsınız kızlar kimse yok galibaa:122::119::119::119::119::119:

Oooo şekercikkk , doğurdun büyüttün de geldin mi aramıza ? Maşallah :))

Nasıl gidiyor ? süt , emzirme olayları vs ?

Günler geçmiyorrr.. Benim hissettiğim şeylerin adı SANCI mı ? ANLAMIYORUMMM ...

Mesela dün akşamm böylee dalga şeklinde usulca gelip dan diye vurup kaçan sızılar hissettim çokça.. Alttan alttan.. Karın yada bel bölgesinde değil.. Alt bölgede...

Acaba bu sancı mı ? Annem açıldığığımı söylüyo böyle oldukça umarım haklıdır !!!

Selam kızlar..Yavrusuna kavuşanlarımızı tebrik ediyorum.

Bende çarşamba günü oğluşuma kavuştum. Ancak fırsatım oldu yazmaya.

Normal istiyordum ama bebişin kilosu olduğu için mecbur sezeryan oldum. Onuda doktor epidural yapmadı, genel anestezi ile aldı. Şu an evdeyim üç gün oldu ama hala anestezinin etkisinden tam kurtulamadım. İlaçların etkisi geçince çok sancım oluyor. Neden böyle anlamıyorum.
Göğsüme süt iki gün sonra geldi ama göğüs ucum olmadığı için emmiyor bizim velet. Sütümde oldu ama veremiyorum. Ne yapacağım bilmiyorum. Pompayla sağıyorum ama oda bir yere kadar.

o alttan vuran sancılar senin dogum zamanının geldigini söylüyor sancıyı sormussun rahim agzı tam acılana kadar adet agrısının siddetlisini düsün rahim agzı acılıp bebek dogum kanalına girince de büyük tuvaletin varmıs onu yapmak istiyorumussun gibi bi sancı oldu bende dikişlerimi merak ediyorum söylemediler kac tane oldugunu lohusalık psikolojosi sardı simdiden birde annem var yanımda sagolsun bi cok düsüncede tam ayrıyız öylece günler geciyor canım..

Merhaba arkadaşlar... geçmiş sayfaları okuyamadım ama bi girip haber vermeden edemedim :)
Evt ben de minik kızımı kollarıma aldım nihayet.. biraz erken geldi cadı :) 17 Ağustos 13:50
Normal doğum oldu, Nisan'a göre biraz daha zordu diyebilirim
Bu sabah taburcu olduk. 3100gr, 51cm küçük cadı
şimdilik sütüm yok ama gelmesini bekliyoruz

Darısı diğer hamiş arkadaşlara inş bi avazda :mutlu

canım cookk sevindimm bosuna dememisler her dogum farklıdır diye ama gercekten ala dogurmayanlar var hele bi herkes dogursun burda öyle bahsetmeyi düsünüyorum o anlardan simdide lohusalar kulubunu acıyorum birlikte sorunlarımızı paylasalım diye..

herkese iyi bayramlarrr bir ramazanıda böylece gecirdik bayrama yavrularımızla giriyoruz inşallah gelmeyenlerede hayırlı dogumlar diliyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…