Ağustos Anneleri Cinsiyetlerinzi Belli Oldumu

• Konu Sahibi Konu Sahibi mehtapbaygus
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben hamile oldugumu bilmiyordum ruyamda oglumun oldugunu gordum ve o ruyaya o kadar inandimki ve gercektende oglum olucakmis 22 haftalik hamileyim esimin heyecanindan bebis odamiz hazir bile bide agustos gelse

kızlar 17 haftalıkken kontrole gittim % 60 kız dedi ama kesin değil dedi.bu nasıl iş şimdi yaa. herkes kız hazırlıgına başladı ben hariç :) bakalım nolcak simdi 1 ay daha beklicez.

ben de 5 aylık hamileyim ve bi kızıııııııııııııııııım olacak

Ben 19 haftalık hamileyim ve oğlum olucağını 11 haftalıkken öğrendim ilk çocuğumdada 11 haftalıkken öğrenmiştim

merhaba öncelikle herkeze kolay ve sağlıklı doğumlar diliyorum.ben de 17 ağustosta dünyaya getiricem bebişlerimi (takvime göre). ama ikiz olduğu için erken doğum da bekleniyor. bakalım tutabildiğim kadar tutacağım. ama bana hep haziran sonu-temmuz başı gibi geliyor. hayırlısıyla 36. haftayı bir görsem başka birşey istemiyorum.

bu arada benim 1 kız 1 erkek olacak inşallah. allah hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin.

mrb arkadaşlar yeni katıldım aranıza agustos annesi olacagım bnde inşaallah.benim kızım olacak çok yaramaz şimdiden hiç durmuyor kıpır kıpır maşşallah darısı bütün isteyenlerin başına....

selam arkadaslar benimde ucuncu bu hamileligim iki oglum var ve kiz olsun niyetiyle hamile kalinca ogrendimki buda erkek ama saglikli olsunda ne olursa olsun degil mi hayirlisi...
insallah agustos basinda tanisicaz onunla....

:CüvCüv:benimde bebişim içime hep oğlan doguyordu ama doktorum ikili testte büyük ihtimal kıza benziyor dedi.yani benimkide iki hafta sonraya kaldı .. allah hepimizee hayırlı evlatlar nasip etsin.sapasaglam olsun cinsiyet önemli degil :ecrin_bebek:

slm kıslar bende bugun ögrendim bebişim cinsiyetini oluşum olcakmış....16+2 günlük hamişim

Meraba arkadaşlar ben hala cinsiyet ögrenemedim şimdi 10 haftalık erken biliyorum ama
çok merak ediyorum bi kızım var bu bebegimin görüntüsü tıpkı fasulyeye benziyor
kızım daha farklıydı erkek midir acaba
yorumlarınızı bekliyorum

mrb.bende 13. hafta içindeyim 11 haftalıkken doktorum yüzde doksan erkek dedi fakat ben hala şüphedeyim çok erken değil mi?

mrb.bende 13. hafta içindeyim 11 haftalıkken doktorum yüzde doksan erkek dedi fakat ben hala şüphedeyim çok erken değil mi?

erkek bebekse 10 haftalıkken bile belli olabiliyor.bende 13 haftalıkken dra gttim erkek bebeğe benziyor dedi.ama yüzde filan vermedi.

Bende 12. Haftamda kıza benziyor dedi.genelde erkeklerde bu haftada çıkıntıyı görüyolarmış doktorum bende göremediğini söyledi. Bnde kız bebeği çok istiyorum tabiki hayırlı ve sağlıklı ön planda ama yinede çok erken tahmin umutlanmak istemiyorum

ya kızlar okadar çabuk bellioluo mu yawww vala inanası ğüç garanti 4 aylık heralde :)

umarım gönlündeki olur canım =)

banada dün erkek gibi dedi 1ay sonra net olarak görürüz kesin değil dedi

bana da 12+1 de kız gibi ama ben size söylemedim farzedin dedi daha 3 hafta var netleşmesine

benim de 2. oğlum geliyor..bugün öğrendik,gittik gördük..kız için öyle hayaller kurmuştum ki üzülmemek elde değil..çok mu şey istedim pembe pembe giydireyim,saçını tarayım istedim ama olmadı,olmadı..böyle üzüldüğüm için günaha giriyorum içimdeki ses sussun istiyorum..kız deseydi doktor kimbilir ne kadar mutluydum şimdi.bebeğim de üzülüyordur şimdi(((keşke bi yanılma payı olsa bu bir rüya olsa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…