- Konu Sahibi fatmakocsoy
-
Amin inşallah hepimiz kucağı dolar rabbim aratmasın. Kullanıyor canım ama doktor bu kadar az sigara etkilemez dedi. Sizde sorun neydi. Sen ne yapmayı düşünüyorsun
Şimdi hcg değerin kaç canım
Hep aynı yerde kan ver canım inşallah bebeğin seninle kalır.rabbim çok büyük . İnternete bi yaz bebek düşmesin diye okunan zikirler var bol bol oku257 canım
İlk verdik 32 çıktı hemen sonra 221 çıktı ve çok şaşırdık hatta hemşire ailenizde ikiz var mı ikiz olabilir yoksa bir anda böyle artmazdı dedi sonra 400’lerde olması gerekir diye düşünüyorduk 257 çıktı
Hep aynı yerde kan ver canım inşallah bebeğin seninle kalır.rabbim çok büyük . İnternete bi yaz bebek düşmesin diye okunan zikirler var bol bol oku
Ne kadar sürüyor toplam iğneleri kendin mi yapiyosun evde ?Süreç gayet iyi geçti bi hafta evde kendim gonalf iğne vurdum bugün kontrolüm vardı daha bi kutu iğnem duruyordu Dr çok iyi sonuç aldık yumlardan dedi yarın son iğnemi vurulup salı günü aşılama yapcaz inş bakalım umudum yok ama
Evet kendim yaptım basit bişeymiş başta korktum sonra alıştım acımıyo, bi hafta sürdü işte kişiye göre değişir ama o benim erken gelişti yumurtalarım yoksa bi kutu daha iğnem vardı salı günü tamamlıcaz aşılamayıNe kadar sürüyor toplam iğneleri kendin mi yapiyosun evde ?
Kızlar bugün çatlatma iğnemi yapmama lazım kendim yapıcam acıyomu ya gonalf acımıyo da bunu ilk defa yapıcam
Hadi güzel haberler al insaAllah bnde önümüzdeki ay baslicam nasipse ilk tecrübe:)))Evet kendim yaptım basit bişeymiş başta korktum sonra alıştım acımıyo, bi hafta sürdü işte kişiye göre değişir ama o benim erken gelişti yumurtalarım yoksa bi kutu daha iğnem vardı salı günü tamamlıcaz aşılamayı
İnşallah canım hepimize güzel haberler nasip olsun habrrleşelimHadi güzel haberler al insaAllah bnde önümüzdeki ay baslicam nasipse ilk tecrübe:)))
Amin canım haber ederim ben daha 2 hafta var benim sende bana haber ver gelişmeden:)))İnşallah canım hepimize güzel haberler nasip olsun habrrleşelim
Amin inşallah canımMerhabalar bende aşılama yaptırdım 8 gunum kaldı test yapacagim umarim hayirli bir sonuc cikar
Yaptirdinizmi daha önceKızlar bu hafta tedaviye başlayacak olan var mı
Yok canım ilk defa olacak. 28-29 gibi adet olcam sonra doktor iğne muayene başlıycazYaptirdinizmi daha önce
Bu benim ikinci aşılamam ilki tutmadı bakalım bu tutar insallah benim allah sanada nasip etsin insallahYok canım ilk defa olacak. 28-29 gibi adet olcam sonra doktor iğne muayene başlıycaz
İnşallah hamileyizdir bu ay canımBu benim ikinci aşılamam ilki tutmadı bakalım bu tutar insallah benim allah sanada nasip etsin insallah
Veririm tabisi canımAmin canım haber ederim ben daha 2 hafta var benim sende bana haber ver gelişmeden:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?