Aşılama Ağustos ayi aşılama yaptiracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Amin inşallah hepimiz kucağı dolar rabbim aratmasın. Kullanıyor canım ama doktor bu kadar az sigara etkilemez dedi. Sizde sorun neydi. Sen ne yapmayı düşünüyorsun

Amin canım inşallah.
Bizim sorunumuz eşimde hareket problemi vardı doktor zayıflaması lazım ve sigarayı bırakması lazım dedi sigarayı ilk hamileliğimde bıraktığı gibi gebe kaldım ben ama bebeğin kalbi durdu. Sonra zayıfladı baya sigarayı azalttı ve bir sürü şey kullandık 2. Aşılamamda hamile kalmıştım ama şu an kan değeri iyi artmıyor sanırım 2 günde bir 2 katına çıkması gerekiyormuş yarın tekrar kan vereceğim doktor ona göre karar verecek.
Zor bulup kolay kaybetmek üzüyor insanı Rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin

Şimdi hcg değerin kaç canım

257 canım
İlk verdik 32 çıktı hemen sonra 221 çıktı ve çok şaşırdık hatta hemşire ailenizde ikiz var mı ikiz olabilir yoksa bir anda böyle artmazdı dedi sonra 400’lerde olması gerekir diye düşünüyorduk 257 çıktı

Hep aynı yerde kan ver canım inşallah bebeğin seninle kalır.rabbim çok büyük . İnternete bi yaz bebek düşmesin diye okunan zikirler var bol bol oku

Hep aynı yerde kan ver canım inşallah bebeğin seninle kalır.rabbim çok büyük . İnternete bi yaz bebek düşmesin diye okunan zikirler var bol bol oku

Öyle yapacağız canım yarın kan vereceğim inşallah bakalım Allah razı olsun okuyacağım bol bol tavsiye ettiğin şeye bakacağım şimdi

Ne kadar sürüyor toplam iğneleri kendin mi yapiyosun evde ?

Ne kadar sürüyor toplam iğneleri kendin mi yapiyosun evde ?
Evet kendim yaptım basit bişeymiş başta korktum sonra alıştım acımıyo, bi hafta sürdü işte kişiye göre değişir ama o benim erken gelişti yumurtalarım yoksa bi kutu daha iğnem vardı salı günü tamamlıcaz aşılamayı

Kızlar bugün çatlatma iğnemi yapmama lazım kendim yapıcam acıyomu ya gonalf acımıyo da bunu ilk defa yapıcam

Hadi güzel haberler al insaAllah bnde önümüzdeki ay baslicam nasipse ilk tecrübe:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…