Aşılama Ağustos ayi aşılama yaptiracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canım merhaba iyiyim ben adıma yumurta kalitesi için mi aldın

Bı de doktorum prowomen vermişti bana geçen ay yumurta rezervi ve kalitesi için bunu bı araştır

Adet döneminde gidip muayene ol uygunsa iğne veya ilaca başlayacaksınız.Sonra çatlatmak için gün belirleniyor en son aşılama zamanı geldiğinde eşinizle gidip sperm takviyesi yapılıyor.Sonra beklemeye başlıyorsunuz işte.Benim 2. denemede oldu şükürler olsun darısı başınıza.Allah bana da kucağıma almayı nasip etsin :)

Amin Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin bizlere de nasip etsin inşallah sizde durum neydi niçin aşılama denediniz?

Maşallah sağlıkla kucağınıza alın inşallah

Kızlar merhaba güne tam bi fiyaskoyla başladım Güya soğan kürüne başladım bı bardağı bile bitiremedim midem alt üst oldu maalesef midem çok hassas en ufak birşey de bile bulantım olur bunda da öyle oldu ve sonuç hüsran bı daha deniyemiycem zaten bı umutla içtim hemde burnunu tikayip ona rağmen afedersiniz geri çıktı hepsi çok gerginim çok ilaca devam napiyim olmuyor çok zorladim ama yok affet beni bebeğim

Pes ediyorum kızlar nasibimde yoksa kistte geçmez bebekte olmaz oturdum ağladım ağladım ve gerçekten pes ediyorum ne halim varsa göreyim artık elimden bu kadarı geliyor

Pes ediyorum kızlar nasibimde yoksa kistte geçmez bebekte olmaz oturdum ağladım ağladım ve gerçekten pes ediyorum ne halim varsa göreyim artık elimden bu kadarı geliyor
Soğanın kabuklarını tamamen soyup yapmıştım ben, o kadar kotu olmamisti. Ama kabuklu yapinca gercekten icilecek gibi degil malesef

Canım kendini zorlama illa o iyi gelecek diye bir şey yok şifa başka şeyde saklıdır bilemezsin şakın sıkma kendini bunun için üzülme

oluyor
Pes etmek yok kız
Kızlar bugün 14.gün ve doktor a hala gelişen yumurta yok dedi pkoyum. .
Ve yine 5 günlük klomen yazdı bu sefer günde 3 kere ve estrofem günde 2
Ah ahh

Niye böyle umutsuz oldun ki bak kistle tüp bebek tedavisi gören ve hamile kalan var, toparla biraz kendini ben de negatifi görüp umutsuzluğa kapılıyorum ama sonradan toparlıyorum kendini, ben bebeğime sahip olana kadar vezgeçmem aynı şeyi sende tekrarla kendine lütfen. Soğan kürünü içemiyorsan hayıt tohumunun kapsülünü al, benimde gastritim var mesela sabah arı sütü bal poleni yedim ve hayıt suyunu içtim, kahvaltı yapana kadar midem kaynadı ağzıma kadar geldi hemen tuzlu birşey yedim rahatladım. Sıkmamaya çalış kendini kafanı dağıt bir şekilde, Allah bize de nasip edicek mis kokulu bir bebiş

Kiyamam yaa bizi bizden başkası anlayamazki.. Ne kadar pes etsek de aklımızın bi köşesinde yine de "birsuru insan pes edince oluruna birakinca oldu bende de belki öyle olur" umudu olur.. biz umudunu hicbir zaman yitirmeyen güçlü kadınlarız birbirimize tutunmaliyiz sen üzülünce inan bende üzülürüm ağlarsan ağlarım. dedim ya en cok biz anlarız bizi.. Rabbim bu günlerimizi unutturmasın ki dualarımızın karşılığını bulduğumuzda kucağımızdakinin kıymetini bilelim.. Bi gün olacak yüreğimizin sızısı bi gün dinecek dua edelim kuzum gül ki dışarıdakiler zayıf olduğumuzu düşünmesin.. Bizden cok iyi birer anne olacak cok güzel nesiller yetişecek inan buna

Teşekkür ederim kızlar varlığınız çok iyi geliyor Allah gönlünüze göre versin hepinizin dilerim en yakın zaman da kavuşursunuz yavrulariniza sizleri seviyorum

Kızlar iyi geceler, 22 ağustosta aşılamamı oldum adet bekliyorum şuan 3-4 gündür karın kasık ağrılarım var göğüslerim zaten gonalf kullanmaya başladığımdan beri çok hassastı hiç geçmedi her adet öncesi bu belirtileri yaşardım zaten ama bu sefer fazla şiddetli oldu aşılaması tutmayan adet öncesi böyle belirtiler yaşayan var mı

Bende de göğüs ağrısı dayanılmaz derecede oldu gonal f daha da artırdı bugün asilmanin 3. Günündeyim küçücük biraz ağrısı azalmış gibi sende hic azalma olmadi mi

Bende de göğüs ağrısı dayanılmaz derecede oldu gonal f daha da artırdı bugün asilmanin 3. Günündeyim küçücük biraz ağrısı azalmış gibi sende hic azalma olmadi mi
Hiç olmadı. Zaten benim normalde de adet günüme bir hafta kala hassaslaşırdı göğüslerim. Bir de ilaçlardan dolayı mı bilmiyorum kasıklarım batıyo daha fazla ağrım var her an adet olacakmışım gibi bekliyorum iştee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…