- 20 Temmuz 2019
- 521
- 322
- 18
- Konu Sahibi fatmakocsoy
-
Sizde sıkıntı neydi canım hareket miamin cnm inş. yine bi telaş dönemi iş yerinden izin al. müdüre söyle vs vs. inş tutar da emekler boşa gitmz
biz ikimizde aynı yerde çalışıoz. ikimiz aynı anda izin alıyoz falan. tek daha iyi en azından sperm vericeği zaman gelirAm
İnşallah canım evet çalışınca zor oluyor ben çalışmıyorum eşimin izin günleri yok denecek kadar az ve tek başıma nasıl başa çıkacam onun derdindeyim kimseye de soylemeyi düşünmüyorum bakalım olsun da her şeye değer
sebepsiz artk cnm. eşiöin hareket yüzde 34 oldu. bnmde amh 4.70 gzl dedi ama olmuyo işteSizde sıkıntı neydi canım hareket mi
Benim de eşimde harekette az sıkıntı var ilk aşılamam olcak deniycez canım elimizden geleni yapcaz katlanacaz her şeye sonrası Allah Kerimsebepsiz artk cnm. eşiöin hareket yüzde 34 oldu. bnmde amh 4.70 gzl dedi ama olmuyo işte
Canım benim de aynı tam 3. Güne denk geliyor o yüzden önümüzdeki aya erteledim cuma doktora gidicem bakalım o ne diyecek çok sıkıntı yapma vardır bı hayır öyle düşünelimKızlar bende Temmuz’da aşılama yaptiricaktim fakat çatlama günümü doktorun kacirmasi nedeniyle iptal oldu . Bugun 3 gün gecikmeli regl oldum . Ağustos ayı düşünüyorum ama tam ovulasyon zamanı bayramın 3. Gününe denk geliyo napicam bilmiyom
Haber ver canım inşallah beraber bekleriz güzel haberi alana kadar bize de umut olurTeşekkür ederim inşallah isteyen herkese nasip etsinçok heyecanlı zamanlar bu zamanlarda moral gerçekten çok önemli.
bnm 3. aşılama olck cnm. her türlü kür vs hepsini yptm. yine olmadı. yine olmadı. nasip bu işler. tüp bebeke az kaldıBenim de eşimde harekette az sıkıntı var ilk aşılamam olcak deniycez canım elimizden geleni yapcaz katlanacaz her şeye sonrası Allah Kerimüç aşılama gözümde net inşallah tutar da tüp bebeğe gerek kalmaz o daha zorlu bı süreç Allah hepimize nasip etsin çok zor bir sinavdayiz
Nasip evet ya inşallah bu defa olur çok dua ediyorum hepimize Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın canım tez vakitte nasip etsinbnm 3. aşılama olck cnm. her türlü kür vs hepsini yptm. yine olmadı. yine olmadı. nasip bu işler. tüp bebeke az kaldı
Şansımız yok neyapalimCanım benim de aynı tam 3. Güne denk geliyor o yüzden önümüzdeki aya erteledim cuma doktora gidicem bakalım o ne diyecek çok sıkıntı yapma vardır bı hayır öyle düşünelim
amin cnm amin. inş hemen gelsin bebeklerNasip evet ya inşallah bu defa olur çok dua ediyorum hepimize Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın canım tez vakitte nasip etsin
Evet olabilir haber veririm canım ya ben 3 aydır niyetlendim hep bayrama tatile denk geldi bu bayrama denk geliyor diye önümüzdeki aya odaklandım doktor yapalım derse başlarım daha fazla beklemek istemiyorum inşallah hepimiz güzel haberler veririz kızlar ayyyyy inşallah düşüncesi bile çok güzel çok heyecanlıYazarım buradan sizleredeğiğin gibi inşallah hepberaber güzel haberler paylaşırız. yarın kontrolüm var bakalım umarım büyümüştür yumurtalar sende haber et doktor belki bu ay yapalım aşılamanı der dozu ayarlayabiliyorlar çünkü belki bayrama denk gelmez
Şansımız yok neyapalim
İnşallah olacak ve bu aymiş nasibi diyecez Allah'ın izniyleKıyamamTabi hiç belli olmaz bakarsın bayramdan önceye denk gelir bende sizler gibi 3 aydır bir türlü denk gelemedim aşılama zamanımda hep birşey çıktı bu ay inşallah olacak. gerçekten çok heyecanlı acaip bir duygu
Aynen öyle canım.ben daha annemlere bile söylemedim stres istemiyorumtanıdık tanımadık herkesın derdıne düştü çocuk mevzusu. çok sinir oluyorm.
İnşallah canım.ne vitamini alacaksınKuzum benimde kaldı bı daha ki aya bu ay vitamin takviyesi fln başlıycam bı aksilik olmazsa gelecek adetimde basliycam. Olsun kızlar zaten bayram tatili fln stres olurduk belki böylesi daha hayırlıdır
Aynen yeterki olsunda ben beklerimVardır bı hayır olsun belki önümüzdeki ay vardır nasibimizde kız olsun da bekleyelim bir ay daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?