Aşılama Ağustos ayi aşılama yaptiracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
biz ikimizde aynı yerde çalışıoz. ikimiz aynı anda izin alıyoz falan. tek daha iyi en azından sperm vericeği zaman gelir

sebepsiz artk cnm. eşiöin hareket yüzde 34 oldu. bnmde amh 4.70 gzl dedi ama olmuyo işte
Benim de eşimde harekette az sıkıntı var ilk aşılamam olcak deniycez canım elimizden geleni yapcaz katlanacaz her şeye sonrası Allah Kerim üç aşılama gözümde net inşallah tutar da tüp bebeğe gerek kalmaz o daha zorlu bı süreç Allah hepimize nasip etsin çok zor bir sinavdayiz

Kızlar bende Temmuz’da aşılama yaptiricaktim fakat çatlama günümü doktorun kacirmasi nedeniyle iptal oldu . Bugun 3 gün gecikmeli regl oldum . Ağustos ayı düşünüyorum ama tam ovulasyon zamanı bayramın 3. Gününe denk geliyo napicam bilmiyom

Teşekkür ederim inşallah isteyen herkese nasip etsin çok heyecanlı zamanlar bu zamanlarda moral gerçekten çok önemli.

Canım benim de aynı tam 3. Güne denk geliyor o yüzden önümüzdeki aya erteledim cuma doktora gidicem bakalım o ne diyecek çok sıkıntı yapma vardır bı hayır öyle düşünelim

bnm 3. aşılama olck cnm. her türlü kür vs hepsini yptm. yine olmadı. yine olmadı. nasip bu işler. tüp bebeke az kaldı

bnm 3. aşılama olck cnm. her türlü kür vs hepsini yptm. yine olmadı. yine olmadı. nasip bu işler. tüp bebeke az kaldı
Nasip evet ya inşallah bu defa olur çok dua ediyorum hepimize Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın canım tez vakitte nasip etsin

Yazarım buradan sizlere değiğin gibi inşallah hepberaber güzel haberler paylaşırız. yarın kontrolüm var bakalım umarım büyümüştür yumurtalar sende haber etdoktor belki bu ay yapalım aşılamanı der dozu ayarlayabiliyorlar çünkü belki bayrama denk gelmez

Evet olabilir haber veririm canım ya ben 3 aydır niyetlendim hep bayrama tatile denk geldi bu bayrama denk geliyor diye önümüzdeki aya odaklandım doktor yapalım derse başlarım daha fazla beklemek istemiyorum inşallah hepimiz güzel haberler veririz kızlar ayyyyy inşallah düşüncesi bile çok güzel çok heyecanlı

Kıyamam Tabi hiç belli olmaz bakarsın bayramdan önceye denk gelir bende sizler gibi 3 aydır bir türlü denk gelemedim aşılama zamanımda hep birşey çıktı bu ay inşallah olacak. gerçekten çok heyecanlı acaip bir duygu

İnşallah olacak ve bu aymiş nasibi diyecez Allah'ın izniyle

Vardır bı hayır olsun belki önümüzdeki ay vardır nasibimizde kız olsun da bekleyelim bir ay daha
Aynen yeterki olsunda ben beklerim
Benim doktorum bayramda klinikteymiş ama sperm testine yıkama işlemini yapan sevgili doktor yokmuş hiç şaşırmadım Eylül’de de bisey çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…