Aşılama Ağustos ayi aşılama yaptiracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım gebeliğin hala devam edıyor mu bhcg artışların nasıldı

Canım bu kadar strese sokma kendini Allah'ın izniyle yavrun seninle olsun içini ferah tut gününü bekle inşallah mucizen seninledir
Desteğin için sağol bebekimmm
Hastanede yeni geldim progesteron testi yapıldı sonuçlar akşam flan çıkar heralde
Belirtiler kayboldu çok çok hafif var ağrı arada oda tutmadi mi acaba dua edin kizlar

Desteğin için sağol bebekimmm
Hastanede yeni geldim progesteron testi yapıldı sonuçlar akşam flan çıkar heralde
Belirtiler kayboldu çok çok hafif var ağrı arada oda tutmadi mi acaba dua edin kizlar
Belirtilere takılma günün gelmeden inşallah pozitif olur dualarım seninle canım

İnşaallah seninde bacımm
Birkaç güne dayanamaz idrar testi yaparm belki Allahım mmm sen büyüksün
Kaçıncı gün bugün çok erken de yapma kız doktorun kaçıncı günü test dedi bı de progesteron testi yüksek olunca bebiş tutunmuş mu oluyor nasıl oluyormuş

Kaçıncı gün bugün çok erken de yapma kız doktorun kaçıncı günü test dedi bı de progesteron testi yüksek olunca bebiş tutunmuş mu oluyor nasıl oluyormuş
5 ten yüksek çıkarsa yumurtladışım manasına geliyoms 10 civarlarında olursa dollenme olduğunu gösteriyoms
Bacım bugün ignenin 9. Aşılamanın 8.günü. . 10 ve ya 11. Gün yaparım belki

5 ten yüksek çıkarsa yumurtladışım manasına geliyoms 10 civarlarında olursa dollenme olduğunu gösteriyoms
Bacım bugün ignenin 9. Aşılamanın 8.günü. . 10 ve ya 11. Gün yaparım belki
Ay hadi hayırlısı güzel haber verirsin bizlere inşallah daha var günün bence 12. günden sonra baktır dayanabilirsen ya ben de bi kez progesteron testi yaptım 12.8 ciktiydi ama gebelik oluşmadı bu dediğin aşılama için mi geçerli canım

Amin bacımm sende güzel haberler ver ınsaallah en kısa zamanda
Valla daha yüksek çıkanı gördüm hamile olmayan tutanamamis olabilir
Bana jel veya ilaç vermediler asilamadan sonra tek folik asit ve estrofem kullanıyorum
Progestan testi istediler
Yumurtladimmi diye bakicklar off ondan bile şüpheliyim ya

canım gebeliğin hala devam edıyor mu bhcg artışların nasıldı

Evet canım devam ediyor çok şükür gittiğimiz özel hastane yanlış ölçmüş her şey yolunda çooook şükür
Rabbim hepinize sağlıklı evlatlar nasip etsin tez vakitte dizlerinde güzel haberlerinizi alalım dua ediyorum sürekli

Dün bitti ilacım canım iki üç güne regl bekliyorum 3. günü gitmem gerekiyor teşekkür ederim canım iyiyim çok şükür sen nasılsın herşey yolunda mı?
Hadi hayırlı sonuçlar alırsın inşallah. Ben de iyiyim çok şükür bir sıkıntım yok, tedavi işlerine birkaç ay ara verdim sadece hayıt suyu ve arı sütü bal polen tüketiyorum, benimde 9 gün sonra adet günüm, her zaman ki gibi bitmeyen bekleyiş işte umut :)

Kizlaaaarrr aşılamadan sonraki progesteron testim 25,96 çıktııı
Şimdi bu ne demek heyecanlandimm

tesekkür ederim canım amin inşallah

İnşallah canım hepimiz bir an evvel güzel haberler alalım istiyorum kullandiklarin çok iyi inşallah şifa olur ben de eşime yediriyorum arı sütü bal polen propolis bakalım bu ay da gecmediyse kistler yine Yasmin istiycem tam geçsin istiyorum kafamda soru işareti olmadan tedavime başlamak istiyorum doğru zamanda nasip etsin Rabbim ne biliyim beklemekten başka yapabilecek birşey yok dualarimdasin canım sen de burda ki herkeste

Bacım sonucu beklemeden çıktım 4 saat te falan çıkıyor
Yarın gidicem ins amin amin
Ayy heyecan dolu bi bekleyiş yazılarından anlaşılıyor çok heyecanlisin kız beni bile heyecanlandirdin hadi inşallah güzel haber verirsin yarın gönlüne göre olsun herşey

Ayy heyecan dolu bi bekleyiş yazılarından anlaşılıyor çok heyecanlisin kız beni bile heyecanlandirdin hadi inşallah güzel haber verirsin yarın gönlüne göre olsun herşey
Aynen bebekimm Allah hepimize nasip etsin müjdeli haberi ins

Ben de dua ediyorum senin için aklımdasın inşallah bir an evvel o kist geçerde hayırlısıyla tedavine başlarsın, o beklenen günü hepimiz inşallah yaşıycaz. Birkaç ay sonra eğer hamilelik oluşmazsa İstanbul'da tüp bebek yaptırmayı düşünüyoruz çünkü şuan ki durumumla doğal a yolla hamile kalmada çok şanslı değilim yine de hiç belli olmaz Allah hayırlısını hayırlı zamanda nasip etsin hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…