Aşılama Ağustos ayi aşılama yaptiracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Amin canım inşallah hiç belli olmaz bakarsın gerek kalmaz tüp bebeğe Allah büyük Ben de senin gibi düşünüyorum. En az bir iki kez aşılama deniycem, hiç denemedim çünkü. inşaallah olumlu sonuç alırım ama olmazsa önümüzdeki yıl tüp bebek. Napalim ardı ardına olmuyor vakit gerekiyor maddiyat yetersiz Elimizden gelen bu şimdilik Allah yardımcımız olsun canım inşallah bigun hamileligimiz hakkında konuşmak bize de nasip olacak inanıyorum ki çok dua ediliyor hepimize burda ya nasip diyip bekliycez

İnşallah canım inşallah Aşılamayı dene bakarsın tüp bebek tedavisine gerek kalmaz zaten bazı doktorlar hastanın durumuna göre önce ilaç tedavisi, ardından aşılama o da olmazsa tüp bebek tedavisini öneriyorlar, ben zaten bu tedavilerin hepsini gördüm kısmet olmadı ama sana tavsiyem tedavilerinin arasına dinlenme zamanını sığdır, inşallah ilk aşılamada olurda gerek kalmaz ama Allah korusun negatif olur tekrar aşılama yapılır tam o arada önerim 1 ay dinlenip ikinci aşılamaya öyle geç, eğee iğnelerle aşılama tedavisi olursa gerçekten bedeni duyguları hormonları yoran bir süreç oluyor ve iğnelerin etkisi 3 ay kadar sürüyormuş ben hala o yorgunluğu atamadım üstümden, mart ayında tüp bebek tedavisiyle başladım bu zamana kadar her adet döneminin başlangıcından bitimine kadar kullanmadığım iğne kullanmadığım ilaç kalmadı ve yorgunluğum şimdi ortaya çıkıyor, sen buna dikkat et olur mu

Kızlar bugün kendimi yordum ondan mı bilmem ama kasık ağrım vardı çok ayaktayken özellikle biraz bel çevresi
Aşılamanın 8.günü bugün

Olur canım çok teşekkür ederim söylediklerini dikkata alicam ilaç denendi olmadı şimdi aşılama nasipte olanı yasiyacaz. Zor süreç hem sabır hem bedenen ruhen güç gerektiyor gerçekten yazdıklarından bunu anladım o kadar emek vermişsin inşallah karşılığını tez elden alırsın canım benim o güzel yüreğinle ettiğin tüm dualarin kabul olur inşallah iyi ki varsın

İnşallah arkadaşım çok teşekkür ederim zor günlerdi gerçekten ama yılmak yok yola devam Allah hepimizin dualarını kabul etsin inşallah

Canım naptın uzun zamandır yazışamadık içimden bi ses bu ay sen hamile kalcan gibi geliyor ya da hamile misin? İnşallah amin Allahım amin herkes le birlikte
Ay keşke öyle olsaydı canım ama maalesef imkansız çünkü doğum kontrol hapı kullanıyorum. Bat bugün bekliyorum pazartesi doktora gidicem bugün regl olursam. Muayene olacak kistler geçti mi duruyor mu duruyorsa Yasmin devam durmuyorsa hormon tahlilleri yapilcak aşılama için sürece başlarım kısmet bekliyorum bigun başlarım elbet. Sen nasılsın canım herşey yolunda mı?

Hayırlısı olsun. Aşılamada yıkama sonrası eşinizin sperm sayısı ve hız oranı neydi?

İnşallah güzel haberler verirsin bu ay . Ben de deniyorum öyle önümüzdeki Cuma belli olacak

kızlar selam...2 yıllık evliyiz bebek 2 aydır düşünüyoruz kendim ovulasyon testiyle deniyorum şuan bi sıkıntı yok doktora da gitmiştim...eşimde hareket ve morfoloji sorunu var..aşılamanın enn güzel yanı spermler yıkanıyo temizleniyo...test yaptırmıştık sayı yeterliydi...buarada eşimin tek yumurtalıgı alındı bu yüzden brüksel tüp bebek merkezinde dondurulmuş spermlerimiz var... tekyumurtalık kaldığı için sayılarımızda düşme olursa tüpten önce aşılama denemek isteriz...sizlere merak ettiklerimi sormak istiyorum...

1-istanbulda devlet yada özelde nerede yaptırdınız öneri verir misiniz?
2-diyelim 5 yumurtam var 2 tanesi büyüklük olarak uygun...ikisinede enjekte ediliyormu sperm ?
3-birde kadında sorun olsada olmasada o iğneleri kullanmak mutlaka gerekiyormu kendi yumurtamızla yapmıyorlar mı ?
okuyarak öğrenmeye çalışıyorum beni bilgilendirir misiniz

Allahım hepimize sağlıkla en hayırlı zamanda versin bebişleri...

Amin Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin bizlere de nasip etsin inşallah sizde durum neydi niçin aşılama denediniz?
Yaklaşık 2 buçuk senedir deniyoruz eşimle sonuç alamadık.Görünürde bir problem yok.İlk önce kilo verdim hamilelikte bu benim için sıkıntı olacaktı üst kısmım çok kiloluydu çünkü.Araştırmaya başladık sonra hamile olan arkadaşım doktoru esra cabuk cömerti önerdi.Kliniğe gittik testler yapıldı bir problem çıkmadı ama sonuçta alamayınca aşılama önerdi doktorum.İlk denemede gene olmadı.İkincisin de güzel haber geldi.1 ay oldu Rabbim bu zamana nasip etmiş demek ki herşeyin bir zamanı oluyormuş.

Maşallah canım Rabbim tamamına erdirsin hayırla sağlıkla al kucağına bizlere de dua etmeyi unutma olur mu

Merhaba kızlar nasılsınız tedavi süreçleriniz nasıl gidiyor inşallah güzel haberler verecek vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…