- 20 Temmuz 2019
- 521
- 322
- 18
- Konu Sahibi fatmakocsoy
-
Amin canım inşallah hiç belli olmaz bakarsın gerek kalmaz tüp bebeğe Allah büyükBen de dua ediyorum senin için aklımdasın inşallah bir an evvel o kist geçerde hayırlısıyla tedavine başlarsın, o beklenen günü hepimiz inşallah yaşıycaz. Birkaç ay sonra eğer hamilelik oluşmazsa İstanbul'da tüp bebek yaptırmayı düşünüyoruz çünkü şuan ki durumumla doğal a yolla hamile kalmada çok şanslı değilim yine de hiç belli olmaz Allah hayırlısını hayırlı zamanda nasip etsin hepimize
İnşallah canım inşallahAmin canım inşallah hiç belli olmaz bakarsın gerek kalmaz tüp bebeğe Allah büyükBen de senin gibi düşünüyorum. En az bir iki kez aşılama deniycem, hiç denemedim çünkü. inşaallah olumlu sonuç alırım ama olmazsa önümüzdeki yıl tüp bebek. Napalim ardı ardına olmuyor vakit gerekiyor maddiyat yetersiz Elimizden gelen bu şimdilik Allah yardımcımız olsun canım inşallah bigun hamileligimiz hakkında konuşmak bize de nasip olacak inanıyorum ki çok dua ediliyor hepimize burda ya nasip diyip bekliycez
Olur canım çok teşekkür ederim söylediklerini dikkata alicam ilaç denendi olmadı şimdi aşılama nasipte olanı yasiyacaz. Zor süreç hem sabır hem bedenen ruhen güç gerektiyor gerçekten yazdıklarından bunu anladım o kadar emek vermişsin inşallah karşılığını tez elden alırsın canım benim o güzel yüreğinle ettiğin tüm dualarin kabul olur inşallahİnşallah canım inşallahAşılamayı dene bakarsın tüp bebek tedavisine gerek kalmaz zaten bazı doktorlar hastanın durumuna göre önce ilaç tedavisi, ardından aşılama o da olmazsa tüp bebek tedavisini öneriyorlar, ben zaten bu tedavilerin hepsini gördüm kısmet olmadı ama sana tavsiyem tedavilerinin arasına dinlenme zamanını sığdır, inşallah ilk aşılamada olurda gerek kalmaz ama Allah korusun negatif olur tekrar aşılama yapılır tam o arada önerim 1 ay dinlenip ikinci aşılamaya öyle geç, eğee iğnelerle aşılama tedavisi olursa gerçekten bedeni duyguları hormonları yoran bir süreç oluyor ve iğnelerin etkisi 3 ay kadar sürüyormuş ben hala o yorgunluğu atamadım üstümden, mart ayında tüp bebek tedavisiyle başladım bu zamana kadar her adet döneminin başlangıcından bitimine kadar kullanmadığım iğne kullanmadığım ilaç kalmadı ve yorgunluğum şimdi ortaya çıkıyor, sen buna dikkat et olur mu
Canım yorma kendini dikkat et biraz bu hafta lütfenKızlar bugün kendimi yordum ondan mı bilmem ama kasık ağrım vardı çok ayaktayken özellikle biraz bel çevresi
Aşılamanın 8.günü bugün
Haklısın canım artık yavaş haraket ediyorum ne olur ne olmaz diye..Canım yorma kendini dikkat et biraz bu hafta lütfen
İnşallah arkadaşım çok teşekkür ederimOlur canım çok teşekkür ederim söylediklerini dikkata alicam ilaç denendi olmadı şimdi aşılama nasipte olanı yasiyacaz. Zor süreç hem sabır hem bedenen ruhen güç gerektiyor gerçekten yazdıklarından bunu anladım o kadar emek vermişsin inşallah karşılığını tez elden alırsın canım benim o güzel yüreğinle ettiğin tüm dualarin kabul olur inşallahiyi ki varsın
Canım naptın uzun zamandır yazışamadık içimden bi ses bu ay sen hamile kalcan gibi geliyor ya da hamile misin? İnşallah amin Allahım amin herkes le birlikteCanım yorma kendini dikkat et biraz bu hafta lütfen
Ay keşke öyle olsaydı canım ama maalesefCanım naptın uzun zamandır yazışamadık içimden bi ses bu ay sen hamile kalcan gibi geliyor ya da hamile misin? İnşallah amin Allahım amin herkes le birlikte
Hayırlısı olsun. Aşılamada yıkama sonrası eşinizin sperm sayısı ve hız oranı neydi?İlk aşılamamı iki Sene önce yaptırmıştım ve olmamıştı doktorumu değiştirdim daha sonra normal hamile kaldım canım ama bebeği kaybettik aslında şimdi dursaydı doğmasına 2-3 hafta kalmıştı
Şimdi ikinci aşılamayı yaptırdık çok şükür nasip etti Rabbim
İnşallah güzel haberler verirsin bu ay . Ben de deniyorum öyle önümüzdeki Cuma belli olacakAy keşke öyle olsaydı canım ama maalesefimkansız çünkü doğum kontrol hapı kullanıyorum. Bat bugün bekliyorum pazartesi doktora gidicem bugün regl olursam. Muayene olacak kistler geçti mi duruyor mu duruyorsa Yasmin devam durmuyorsa hormon tahlilleri yapilcak aşılama için sürece başlarım kısmet bekliyorum bigun başlarım elbet. Sen nasılsın canım herşey yolunda mı?
Hayırlısı olsun. Aşılamada yıkama sonrası eşinizin sperm sayısı ve hız oranı neydi?
Sağ olun
Hız oranı %70 di ve kalite olarak ++++ ydı
İnşallah rabbim tüm isteyenlere nasip etsin.Maşallah sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Yaklaşık 2 buçuk senedir deniyoruz eşimle sonuç alamadık.Görünürde bir problem yok.İlk önce kilo verdim hamilelikte bu benim için sıkıntı olacaktı üst kısmım çok kiloluydu çünkü.Araştırmaya başladık sonra hamile olan arkadaşım doktoru esra cabuk cömerti önerdi.Kliniğe gittik testler yapıldı bir problem çıkmadı ama sonuçta alamayınca aşılama önerdi doktorum.İlk denemede gene olmadı.İkincisin de güzel haber geldi.1 ay oldu Rabbim bu zamana nasip etmiş demek ki herşeyin bir zamanı oluyormuş.Amin Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin bizlere de nasip etsin inşallah sizde durum neydi niçin aşılama denediniz?
Maşallah canım Rabbim tamamına erdirsin hayırla sağlıkla al kucağına bizlere de dua etmeyi unutma olur muYaklaşık 2 buçuk senedir deniyoruz eşimle sonuç alamadık.Görünürde bir problem yok.İlk önce kilo verdim hamilelikte bu benim için sıkıntı olacaktı üst kısmım çok kiloluydu çünkü.Araştırmaya başladık sonra hamile olan arkadaşım doktoru esra cabuk cömerti önerdi.Kliniğe gittik testler yapıldı bir problem çıkmadı ama sonuçta alamayınca aşılama önerdi doktorum.İlk denemede gene olmadı.İkincisin de güzel haber geldi.1 ay oldu Rabbim bu zamana nasip etmiş demek ki herşeyin bir zamanı oluyormuş.
Unuturmuyum Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin.Dualar hep bir inşallahMaşallah canım Rabbim tamamına erdirsin hayırla sağlıkla al kucağına bizlere de dua etmeyi unutma olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?