- Konu Sahibi fatmakocsoy
-
Amin inşallah Allah razı olsunHadi inşallah bizim de bir problemimiz yoktu. İnşallah gerek kalmaz kalırsa da nasip olur inşallah.
Hasta oldumki ben_Nur_ canım nasılsın. Aşılama sonrası bir belirtin var mı. Bat a az kaldı test falan yaptın mı. Hayırlı haberler alırsın inşallah
Bide 8 yumurtam vardı biri bile tutmadı nasıl üzüldüm anlatamam_Nur_ canım nasılsın. Aşılama sonrası bir belirtin var mı. Bat a az kaldı test falan yaptın mı. Hayırlı haberler alırsın inşallah
Üzülme kuzum benim vakti var demek Rabbim çok bekletmeden hepimize nasip etsin inşallahHasta oldumki bençok yere batımı yazmıştım heryerden uğur olsun diye ondan gözümden kaçmış canım haber veremedim, ara verdik herşeye, ocağa kadar bişey yapmıcaz olmazsa tüp
8 yumurta çok değil mi. Doktorlar kontrol edemiyor mu.Bide 8 yumurtam vardı biri bile tutmadı nasıl üzüldüm anlatamam
Etmişti 8 olmasında korkmuştum tedaviyi durdurur diye ama devam ettik demek adamın da umudu yoktu8 yumurta çok değil mi. Doktorlar kontrol edemiyor mu.
Çok zor olmuştur senin için anlıyorum. Üzümle sağlığın ve psikolojinde önemli. Ocak a kadar kendini oyalayacak bir şeyler bul o aralar hayırlısıyla tutar inşallah
Keşke 8 yumurtayı görünce doktorun aşılamayı bir dahaki aya erteleseymiş. Evet her ay beklenti içinde olup sonra olmayınca yıpratıcı oluyor. İnşallah bu günlerde geçecek bebeğimizi kucağımıza alınca unuturuzEtmişti 8 olmasında korkmuştum tedaviyi durdurur diye ama devam ettik demek adamın da umudu yoktuboş geçirmekle daha az beklentiye girerim eminim, kaç aydır tonla şey denediğimden hep üzüntüsü de ağır oldu şimdi bomboş hafif olcam inşallah hayırlısı ne zamansa bakalım
Amin canım inşallah bebeğimize çok yakınızdır en yakın zamanda seviniriz bizler de çok istiyorum gerçekten Allah kimseye aratmasınKeşke 8 yumurtayı görünce doktorun aşılamayı bir dahaki aya erteleseymiş. Evet her ay beklenti içinde olup sonra olmayınca yıpratıcı oluyor. İnşallah bu günlerde geçecek bebeğimizi kucağımıza alınca unuturuz
Canım senin adına üzüldüm Rabbim tez vakitte hepimizin yüzünü güldürsün. Sende ne sıkıntı vardıKeşke 8 yumurtayı görünce doktorun aşılamayı bir dahaki aya erteleseymiş. Evet her ay beklenti içinde olup sonra olmayınca yıpratıcı oluyor. İnşallah bu günlerde geçecek bebeğimizi kucağımıza alınca unuturuz
8 yumurta da çok bi tanıdığımın 5 tane tuttu 2 sini aldılar 1i de ilerleyen aylarda yaşamadı 2 tane Doğum yaptıAmin canım inşallah bebeğimize çok yakınızdır en yakın zamanda seviniriz bizler de çok istiyorum gerçekten Allah kimseye aratmasın
Ne güzel ya en azından sorun olmadığını anlamıştır ben şimdi problem ne diyip içimi kemiriyorum, hormonlar normal film normal kistlerim problem diyorum yoksa biri tutardı heralde baksana 5i tutmuş ya içim gidiyo valla8 yumurta da çok bi tanıdığımın 5 tane tuttu 2 sini aldılar 1i de ilerleyen aylarda yaşamadı 2 tane Doğum yaptı
Zamanı gelmemiştir canım.Allah büyükNe güzel ya en azından sorun olmadığını anlamıştır ben şimdi problem ne diyip içimi kemiriyorum, hormonlar normal film normal kistlerim problem diyorum yoksa biri tutardı heralde baksana 5i tutmuş ya içim gidiyo valla
Yazdıklarınızı yeni okudum, Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin çok sevindimKızlarr 22 ağustosta aşılama yaptım ilk aşılamamdı. Burda bahsetmiştim iki gün önce de lekem gelince adet oldum sanmıştım ama bir türlü kanamam gelmedi ağrılarım arttı beta hcg yaptırdım sonuç 230sizlere de umut olsun inşallah rabbim gönlünüze göre versin hiç sebebimiz yoktu 17. Ayımızda aşılama yaptık ve tuttu allah isteyen herkese versin inşallah
Çok teşekkür ederim inşallahYazdıklarınızı yeni okudum, Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin çok sevindimAşĞı yukarı aynı zamandır bebek istiyorum ve bu ay aşılama olacak .Nelere dikkat ettiniz yardımcı olursanız çok sevinirim
Amin amin inşallah, doktor nasıl bir yol izleyecek bilmiyorum. Çok teşekkür ediyorumÇok teşekkür ederim inşallahAşılama yaptırdığım gün çok ağrım oldu hafif de kanamam oldu o gün sadece dinlendim o akşam da ilişki olsun demişti doktorum o akşam ve ertesi gün de ilişki oldu. Sonrasında normal hayatıma devam ettim verdiği vitamini kullandım doktorumun bir de ağır iş yapmamaya dikkat ettim ne olur olmaz diye nasibimde bu yoldan bu zamanda hamile kalmak varmış inşallah rabbim sizi de daha fazla bekletmez dileğinize kavuşursunuz
Dün bitti ilacım canım iki üç güne regl bekliyorum 3. günü gitmem gerekiyor teşekkür ederim canım iyiyim çok şükür sen nasılsın herşey yolunda mı?Yesim00 canım nasılsın nasıl oldun, kist için tekrar doktor kontrolüne gittin mi?
Canım bu kadar strese sokma kendini Allah'ın izniyle yavrun seninle olsun içini ferah tut gününü bekle inşallah mucizen seninledirKızlar çarşamba günü progestan testinden anlaşılır mı hamilelik sizce?
Yüksek olursa dollenme oldu demekmis
Birde catlatma ignesi beta yi ne kadar yükseltir bilginiz var mı ? Düşünüyorum catlatma dan önce hamile kalmış olabilirmiyim diye geç döllenme falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?