Aşılama Ağustos ayi aşılama yaptiracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Pko luların hepsi artık çok rahat hamile kalıyor canım. Aşılama mı olacaksın
İnşallah evet.. pko sonra dan çıktı anlam da veremiyorum ama sıkıntı oluyor insana düzen şaşıyor bakalım bekliyorum
Dediğim gibi bir doktora görün ne olur ne olmaz zarar gelmez

Çok güzel canım inşallah iki yumurta da yeterli boyuta gelir reglin düzensiz mi
Evet çok şükür çarşamba günü asilama dedi doktor çok mutlu oldun ins hamile kalırım hayırlısıyla. yarın akşam catlatma ignesi
2 yumurtam büyümüş 16-17 mm

Evet çok şükür çarşamba günü asilama dedi doktor çok mutlu oldun ins hamile kalırım hayırlısıyla. yarın akşam catlatma ignesi
2 yumurtam büyümüş 16-17 mm
Gözün aydın canım çok sevindim inşallah emeklerinin karşılığını alırsın senin için dua edicem

Benimde bu ay 16.ayım olacak eğer regl olursam aşılama yapılacak yani 17.ayda bakalım darısı hayırlısıyla bizlere olur inşallah. Aşılamaya gerek kalmaz bu ay olur olmazsa da inşallah hayırlısıyla sizin gibi ilk aşılamada tutar. Bende de eşimde de bir problem yok

Hadi inşallah bizim de bir problemimiz yoktu. İnşallah gerek kalmaz kalırsa da nasip olur inşallah.

Ay valla sorma belirtiler çok takmayın diyorlar ama bakalım benimki nasıl olucak
10 gün oldu mu test yaparm kesin ben
Belirtileri adetle aynı derlerdi inanmazdımm ağrılar göğüs hassasiyeti bi de üstüne yerleşme lekesi görünce adet oldum sandım hatta eşimle bu sefer de olmadı diye üzüldük ağladık. Ufak bi fark belki oturup kalktıkça kasıklarımda sağa sola giren batmalar oldu daha önceki adetlerimde olmazdı insan ne belirtiler arıyor kendinde çok iyi anlıyorum biliyorum sizlere de dua ediyorum inşallah

Ne güzel valla bakalım bende heyecanla bekliyorum bu akşam catlatma yi yapicam ins .. çarşamba sabah tan asilama ins yatırılarak bir 30 dk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…