- 4 Nisan 2019
- 5.912
- 6.337
- 198
- Konu Sahibi fatmakocsoy
-
Normal de 16.gün ovulasyon günüm çok erken dahaDoktora görünün lekeleme nin çok nedeni olabiliyor ovulasyon döneminde olabilir
Pko luların hepsi artık çok rahat hamile kalıyor canım. Aşılama mı olacaksınKızlar varmu pko benim gibi? Yarın yine kontrolüm var en son 14-15 mm iki yumurtam büyümüş tu. Yarın inş yeterli mm ulaşmış olur
22. Günüm oluçak yarin
İnşallah evet.. pko sonra dan çıktı anlam da veremiyorum ama sıkıntı oluyor insana düzen şaşıyor bakalım bekliyorumPko luların hepsi artık çok rahat hamile kalıyor canım. Aşılama mı olacaksın
Pazartesi bi randevu alıp gideyim bakalım. İnşallah tez vakitte hepimiz hamile kalalımİnşallah evet.. pko sonra dan çıktı anlam da veremiyorum ama sıkıntı oluyor insana düzen şaşıyor bakalım bekliyorum
Dediğim gibi bir doktora görün ne olur ne olmaz zarar gelmez
Amin canim amin yarın için banada dua et ins Rabbim hayırlısıyla sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimizePazartesi bi randevu alıp gideyim bakalım. İnşallah tez vakitte hepimiz hamile kalalım
Rabbim yardımcın olsun canım rabbim en güzel şekilde evladını nasip etsin inşallah yarın güzel haberlerle gelAmin canim amin yarın için banada dua et ins Rabbim hayırlısıyla sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize
Cok teşekkürler canım sanada ınsaallah. . Yarın Allah kerim☺Rabbim yardımcın olsun canım rabbim en güzel şekilde evladını nasip etsin inşallah yarın güzel haberlerle gel
Çok güzel canım inşallah iki yumurta da yeterli boyuta gelir reglin düzensiz miKızlar varmu pko benim gibi? Yarın yine kontrolüm var en son 14-15 mm iki yumurtam büyümüş tu. Yarın inş yeterli mm ulaşmış olur
22. Günüm oluçak yarin
Olabilir bence bende de bazen reglim bitti sanıyorum ertesi gün yine lekelenmem oluyor uzun sürerse doktora git ama bir günlük birşey olduysa bence gerek yok canımKızlar adetim biteli 2 gün oldu bugün 3.gün tuvalette sürekli peçetelik kan geliyor neden olabilir
Evet çok şükür çarşamba günü asilama dedi doktor çok mutlu oldun ins hamile kalırım hayırlısıyla.Çok güzel canım inşallah iki yumurta da yeterli boyuta gelir reglin düzensiz mi
Gözün aydın canım çok sevindim inşallah emeklerinin karşılığını alırsın senin için dua edicemEvet çok şükür çarşamba günü asilama dedi doktor çok mutlu oldun ins hamile kalırım hayırlısıyla.yarın akşam catlatma ignesi
2 yumurtam büyümüş 16-17 mm
Cok sağol sen ne aşamadan şimdi bende sana ediym ınsaallahGözün aydın canım çok sevindim inşallah emeklerinin karşılığını alırsın senin için dua edicem
Canım ben daha aşılamaya geçemedimCok sağol sen ne aşamadan şimdi bende sana ediym ınsaallah
Benimde bu ay 16.ayım olacak eğer regl olursam aşılama yapılacak yani 17.ayda bakalım darısı hayırlısıyla bizlere olur inşallah. Aşılamaya gerek kalmaz bu ay olur olmazsa da inşallah hayırlısıyla sizin gibi ilk aşılamada tutar. Bende de eşimde de bir problem yokKızlarr 22 ağustosta aşılama yaptım ilk aşılamamdı. Burda bahsetmiştim iki gün önce de lekem gelince adet oldum sanmıştım ama bir türlü kanamam gelmedi ağrılarım arttı beta hcg yaptırdım sonuç 230sizlere de umut olsun inşallah rabbim gönlünüze göre versin hiç sebebimiz yoktu 17. Ayımızda aşılama yaptık ve tuttu allah isteyen herkese versin inşallah
Canım ben daha aşılamaya geçemedimKistim var eritmeye çalışıyoruz ondan sonra inşallah bende başlıycam tabi dualarda buluşalım inşallah
Erir ınşaallah ya bazen zaman aniden geçiriyor bazen de çok yavaş geliyor hep ilerisini düşünüyorum ben motivasyon olmak icin
Ay valla sorma belirtiler çok takmayın diyorlar ama bakalım benimki nasıl olucakDuammmm hayırlısı inşallah canım çarşambaya az kaldı bı güzel aşılaman olsun sonra gün sayarız gönlümüz tabi ki tutmasından yana
Hadi inşallah bizim de bir problemimiz yoktu. İnşallah gerek kalmaz kalırsa da nasip olur inşallah.Benimde bu ay 16.ayım olacak eğer regl olursam aşılama yapılacak yani 17.ayda bakalım darısı hayırlısıyla bizlere olur inşallah. Aşılamaya gerek kalmaz bu ay olur olmazsa da inşallah hayırlısıyla sizin gibi ilk aşılamada tutar. Bende de eşimde de bir problem yok
Belirtileri adetle aynı derlerdi inanmazdımm ağrılar göğüs hassasiyeti bi de üstüne yerleşme lekesi görünce adet oldum sandım hatta eşimle bu sefer de olmadı diye üzüldük ağladık. Ufak bi fark belki oturup kalktıkça kasıklarımda sağa sola giren batmalar oldu daha önceki adetlerimde olmazdı insan ne belirtiler arıyor kendinde çok iyi anlıyorum biliyorumAy valla sorma belirtiler çok takmayın diyorlar ama bakalım benimki nasıl olucak
10 gün oldu mu test yaparm kesin ben
Ne güzel valla bakalım bende heyecanla bekliyorum bu akşam catlatma yi yapicam ins .. çarşamba sabah tan asilama ins yatırılarak bir 30 dkBelirtileri adetle aynı derlerdi inanmazdımm ağrılar göğüs hassasiyeti bi de üstüne yerleşme lekesi görünce adet oldum sandım hatta eşimle bu sefer de olmadı diye üzüldük ağladık. Ufak bi fark belki oturup kalktıkça kasıklarımda sağa sola giren batmalar oldu daha önceki adetlerimde olmazdı insan ne belirtiler arıyor kendinde çok iyi anlıyorum biliyorumsizlere de dua ediyorum inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?