Ağustos ayı çatlatma iğnesi olanlar toplaşalim

Anladım. Canm cok geçmiş olsun
En azından sperm yumurtayı dolluyor bizde oda yok
Şaka maka biraz kasvetli bulutlar dağılsın insallah bu sefer olucak
Olumsuz düşünmemek lazım Rabbim herkesin gönlüne göre versin, inşallah güzel haberleri mutlulukla yazarız buradan

Ben de geçenki çatlatmadan tek fark baş dönmesi ve normal seviyede akıntı oluyo geçen sefer hiç olmamıştı birde midemde ekşime yok ama adlandıramadığım bişey var sanki inşallah kafamda kurmuyorumdur hahahah
Bu arada canım ben geçen çatlatmada ovulasyon testi de kullandım bir hafta falan hep çift çizgi gösterdi bu yüzden söyledim

Evet canım kesinlikle öyle benim de adetten önceki gün çift çizgiydi

Kızlar ben bugün sabah tekrar yaptım bu sefer silikti. Son kasık ağrımdı, son yumurtamdı diye düşünüyorum. Çöpe atmadıysam fotoğraf atacaktım ama atmışım. Kullanılan marka veyahut bünye farkı mı diyeyim bilemedim. İnşallah bebişin vardır

İnşallah bu kez hepimizin vardır inşallah hepimizin o mutluluğu ihtiyacı var

Merhaba yazınıza denk geldim ve çok şaşırdım bugün ben çatlatma iğnesi yapmıştım ve şuan boğaz ağrım var akşamdan beri. Neyden oldu noldu diye anlayamamistim iğne yüzünden mi şuan bu durumum?

Merhaba şimdi görüyorum. Ben şahsi olarak söylüyorum herkeste farklı bu hamilelik belirtileri ama ben ovitrelleden sonra ilkbahar ayında anlamsız bir şekilde boğaz sorunu yaşadım yutkunamiyodum resmen ama nezle de değildim burnum tıkalı ama afedersin salya sümük hapşırık öksürük bile yoktu gebeliğin böyle az rastlanan bir belirtisi varmış gebe kaldığımı ogrendigimde öğrendim bunu da. Düşükten sonra kaçıncı iğne oluşum hiç o belirtiyi yaşamadım sadece gebelikte yaşadım bu belirtiyi

Hii gebelik belirtisi olarak söylediniz bunu.. bende iğnenin öyle bir etkisi var sandım pardon katılıyorum size ben kimyasal yaşadım beş ay önce ve bahsettiğiniz gibi bütün iclerim kuruyordu ve tikaniyordu dudaklarım kupkuruydu noluyor hasta mı oluyorum dedim anlamamıştım taaki gebeliği ogreninceye kadar ondan sonra anladım belirtiymis ama işte sağlıklı olmadi hatta bana saglikli olmadığı için belkide öyle tüm belirtileri yaşadın dediler. Uyku hali falanda vardı kasık batması v.s vücudum bayağı afallamisti

Sonucunuz ne oldu acaba

Merhabalar bende iğnenin 12. Günü bugün beta 6.44 çıktı sizce gebelik var mıdr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…