- Konu Sahibi sevcannn24
-
Olumsuz düşünmemek lazım Rabbim herkesin gönlüne göre versin, inşallah güzel haberleri mutlulukla yazarız buradanAnladım. Canm cok geçmiş olsun
En azından sperm yumurtayı dolluyor bizde oda yok
Şaka maka biraz kasvetli bulutlar dağılsın insallah bu sefer olucak
Umarım çarşamba teste gidicem bakalım guzel haberler veririm insalljOlumsuz düşünmemek lazım Rabbim herkesin gönlüne göre versin, inşallah güzel haberleri mutlulukla yazarız buradan
Ben de geçenki çatlatmadan tek fark baş dönmesi ve normal seviyede akıntı oluyo geçen sefer hiç olmamıştı birde midemde ekşime yok ama adlandıramadığım bişey var sanki inşallah kafamda kurmuyorumdur hahahahHayır canım ilk kez letu ve iğne kullandım ama her ay düzenli olarak yumurtam çatlıyor. Ben bir an önce olsun diye bu sürece girdim. 6 yumurtam vardı bu ay gelişen iki güne bir denedim. Perşembe günü çatlayacağını anlamıştım çünkü sağ kasığımda yumurtlama ağrım başladı, dün test hafif silikti, bugün biraz daha aslında belirtimle uyuyor. Bilmiyorum hayırlısı olsun hakkımızdaSen de mide ekşimesi veya benzer bir şey var mı canım?
Evet canım kesinlikle öyle benim de adetten önceki gün çift çizgiydiBen iğneyi 27 ağustos tarihinde yaptım sadece kasık ağrısı gogus şişkinliği birde halsizlik var başka birsey yok bu gün 10. Gun eğer döllenme olduysa şuan tutunma evresinde bence mide eskimesi icin oldukça erken bende test yaptım hala iki çizgi ama ovalasyon aşırı yanilditiyor gecen sefer adet gunu cift çizgiyi öğleden sonra adet oldum mesela iğnenin etkisini vucut geç atıyor iğne ile birlikte ilaçta var tabi hormon hepsiz
Kızlar ben bugün sabah tekrar yaptım bu sefer silikti. Son kasık ağrımdı, son yumurtamdı diye düşünüyorum. Çöpe atmadıysam fotoğraf atacaktım ama atmışım. Kullanılan marka veyahut bünye farkı mı diyeyim bilemedim. İnşallah bebişin vardırBen de geçenki çatlatmadan tek fark baş dönmesi ve normal seviyede akıntı oluyo geçen sefer hiç olmamıştı birde midemde ekşime yok ama adlandıramadığım bişey var sanki inşallah kafamda kurmuyorumdur hahahah
Bu arada canım ben geçen çatlatmada ovulasyon testi de kullandım bir hafta falan hep çift çizgi gösterdi bu yüzden söyledim
İnşallah bu kez hepimizin vardır inşallah hepimizin o mutluluğu ihtiyacı varKızlar ben bugün sabah tekrar yaptım bu sefer silikti. Son kasık ağrımdı, son yumurtamdı diye düşünüyorum. Çöpe atmadıysam fotoğraf atacaktım ama atmışım. Kullanılan marka veyahut bünye farkı mı diyeyim bilemedim. İnşallah bebişin vardır
Merhaba yazınıza denk geldim ve çok şaşırdım bugün ben çatlatma iğnesi yapmıştım ve şuan boğaz ağrım var akşamdan beri. Neyden oldu noldu diye anlayamamistim iğne yüzünden mi şuan bu durumum?Gerçekten erken yapmak için inan bende merak ediyorum ama erkenden kendimi üzmek veya sevindirmek anlamsiz iğne zaten duygu durumumuzun içinden geçiyor bide boşa üzülüp veya boşa sevinip yıpranmayalim. Bende hiç ama hiç anlam verememistim ama resmen alakası var burun tıkanıklığı ve boğaz agri sisliginin sakın yanilip ilaç alma bekle
Merhaba şimdi görüyorum. Ben şahsi olarak söylüyorum herkeste farklı bu hamilelik belirtileri ama ben ovitrelleden sonra ilkbahar ayında anlamsız bir şekilde boğaz sorunu yaşadım yutkunamiyodum resmen ama nezle de değildim burnum tıkalı ama afedersin salya sümük hapşırık öksürük bile yoktu gebeliğin böyle az rastlanan bir belirtisi varmış gebe kaldığımı ogrendigimde öğrendim bunu da. Düşükten sonra kaçıncı iğne oluşum hiç o belirtiyi yaşamadım sadece gebelikte yaşadım bu belirtiyiMerhaba yazınıza denk geldim ve çok şaşırdım bugün ben çatlatma iğnesi yapmıştım ve şuan boğaz ağrım var akşamdan beri. Neyden oldu noldu diye anlayamamistim iğne yüzünden mi şuan bu durumum?
Hii gebelik belirtisi olarak söylediniz bunu.. bende iğnenin öyle bir etkisi var sandım pardonMerhaba şimdi görüyorum. Ben şahsi olarak söylüyorum herkeste farklı bu hamilelik belirtileri ama ben ovitrelleden sonra ilkbahar ayında anlamsız bir şekilde boğaz sorunu yaşadım yutkunamiyodum resmen ama nezle de değildim burnum tıkalı ama afedersin salya sümük hapşırık öksürük bile yoktu gebeliğin böyle az rastlanan bir belirtisi varmış gebe kaldığımı ogrendigimde öğrendim bunu da. Düşükten sonra kaçıncı iğne oluşum hiç o belirtiyi yaşamadım sadece gebelikte yaşadım bu belirtiyi
Benim negatif maalesef 11. Gün 1.80 çıktı değer bugün de 0.60Merhaba test yaptınız mı
Sonucunuz ne oldu acabaBen de 4 Ağustosta ovitrelle çatlatma iğnesi oldum. Öncesinde de femara kullandım
İlk deneyimim oldu 1 yıllık evliyim
Sürecin nasıl gidiyor benim hiç ağrım sızım yok bazen kasıklarıma iğne batar gibi oluyo bu kadar Ağrısı yok yani
Merhabalar bende iğnenin 12. Günü bugün beta 6.44 çıktı sizce gebelik var mıdrselam kızlar inşallah hepiniz pazitif sonuçlar alırsınız durumlar nasıl gidiyor bende 7 agostosda iğne oldum 18 agustos da kan verdim 3,66 tabiki negatif 19 agustosda doktorum çagırmıştı beta için ve sonuç 11,00 yükselmen var güzel dedi ve 21 agustos ta gel dedi yine kan sonucum 69,80 güzel maşallah çok güzel artmış dedi ve 2 hafta sonra kese için çağırdı saglık ocagına kayıt için gittigimde tüm kan tetkikleri yapılırken yine doktor yükselmeye bakmış ve 117,14 çıkmış nasıl yükselmeler iyi mi size bilgilendirme olsun diye uzun uzun yazdım herşey gönlümüzce olsun inşallah
Merhaba bence var 2 gün sonra tekrar verin mutlaka. Bir de gebelik belirtisi olarak ne yaşadınız?Merhabalar bende iğnenin 12. Günü bugün beta 6.44 çıktı sizce gebelik var mıdr
merhaba aslında çok bi belirtim yokMerhaba bence var 2 gün sonra tekrar verin mutlaka. Bir de gebelik belirtisi olarak ne yaşadınız?
inşallah vardır cnm sonuç ne olduMerhabalar bende iğnenin 12. Günü bugün beta 6.44 çıktı sizce gebelik var mıdr
Tekrar kan vereceğim dayanamıyoruminşallah vardır cnm sonuç ne oldu
Kan verdiniz mi tekrar?merhaba aslında çok bi belirtim yok
Verdim 10.49 çıktı. Hamile miyim değil miyim anlamıyorum yaKan verdiniz mi tekrar?
kaçıncı gün cnm 13. gün müVerdim 10.49 çıktı. Hamile miyim değil miyim anlamıyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?