- 23 Haziran 2024
- 3.818
- 1.265
- 53
- Konu Sahibi sevcannn24
-
Hadi inşallah rabbim kolaylıkla nasip etsinBen de düşündüğüm andan beri özelde doktorumla ilerliyorum bakalım inşallah çabalarımızın karşılığını alırız
Amin inşallah çok güzel haberler almak dileğiyle bu gece dualarda buluşalım Allah gönlümüzden geçenleri bize tek tek oldu sevincini yaşatsın inşallahHadi inşallah rabbim kolaylıkla nasip etsin
İnşallah canım benim, her birimizin anne olacağı birbirimize buradan oldu diyeceğimiz günleri görelim ben de hiçbirinizi tanımıyorum ama bu güzel dua ve destekleriniz için çok teşekkür ederim sizi çok seviyorum canım kız kardeşlerimAmin güneşim inşallah güneş gibi doğsun hayatımıza,bu mübarek günün hayrına birbirimiz için dualar edelimsizleri tanımıyorum ama benimle aynı derdi çeken tüm kadınlar SİZİ ÇOK SEVİYORUM!!!
Amin balım amin inşallahAmin inşallah çok güzel haberler almak dileğiyle bu gece dualarda buluşalım Allah gönlümüzden geçenleri bize tek tek oldu sevincini yaşatsın inşallah
Canım yaptin mi test nasil inşallah güzel haberler verirsinBen testle birkaç kez test ettim canım silikten negatife döndü çoktan, etkisi kalmadı diye düşünüyorum
Canım yaptin mi test nasil inşallah güzel haberler verirsin
Olsun sıkma canini belki bebek geç tutunuyor adet olana kadar umut varYaptım canım ama negatif ya:/ sabah yine yapıcam
İnşallah ya canım ama bugün biraz geldi birkaç damla kahverengi lekeOlsun sıkma canini belki bebek geç tutunuyor adet olana kadar umut var
Canım ovulasyon testleri çatlamadan sonra yanıltıyo diye biliyorumKızlar ben de hafif kasık ağrısı ve 3 gündür devam eden mide ekşimesi var. İğne yaptırdığım günlerde yoktu yeni başlaması ben de bir soru işareti oluşturdu. Vücudumu dinlemiyorum dinlesem belki farklı belirtiler de eklenir ama şu an en net belirtim mide ekşimesi. İğneyi 30 Ağustos’ta yaptırmıştım 8. Günüm. Bir de birden fazla yumurtam geliştiği için iki güne bir ovülasyon yapıyorum. Diğer yumurtaları değerlendirmek amacıyla. dün pikten hafif düşmüş bir kırmızılık vardı ya çatlamaya gidiyor ya da çatladı düşüyor seviyesi
Hayır canım ilk kez letu ve iğne kullandım ama her ay düzenli olarak yumurtam çatlıyor. Ben bir an önce olsun diye bu sürece girdim. 6 yumurtam vardı bu ay gelişen iki güne bir denedim. Perşembe günü çatlayacağını anlamıştım çünkü sağ kasığımda yumurtlama ağrım başladı, dün test hafif silikti, bugün biraz daha aslında belirtimle uyuyor. Bilmiyorum hayırlısı olsun hakkımızdaCanım ovulasyon testleri çatlamadan sonra yanıltıyo diye biliyorum
İlk çatlatman mı bu arada
Olsun üzme kendini ben 2 yıldır evliyim 1 yıldır deniyorum bu 3. Klomen 2. İğne ilkinde iğneyi bulamamıştım ama nasip işteİnşallah ya canım ama bugün biraz geldi birkaç damla kahverengi leke
Ben iğneyi 27 ağustos tarihinde yaptım sadece kasık ağrısı gogus şişkinliği birde halsizlik var başka birsey yok bu gün 10. Gun eğer döllenme olduysa şuan tutunma evresinde bence mide eskimesi icin oldukça erken bende test yaptım hala iki çizgi ama ovalasyon aşırı yanilditiyor gecen sefer adet gunu cift çizgiyi öğleden sonra adet oldum mesela iğnenin etkisini vucut geç atıyor iğne ile birlikte ilaçta var tabi hormon hepsizKızlar ben de hafif kasık ağrısı ve 3 gündür devam eden mide ekşimesi var. İğne yaptırdığım günlerde yoktu yeni başlaması ben de bir soru işareti oluşturdu. Vücudumu dinlemiyorum dinlesem belki farklı belirtiler de eklenir ama şu an en net belirtim mide ekşimesi. İğneyi 30 Ağustos’ta yaptırmıştım 8. Günüm. Bir de birden fazla yumurtam geliştiği için iki güne bir ovülasyon yapıyorum. Diğer yumurtaları değerlendirmek amacıyla. dün pikten hafif düşmüş bir kırmızılık vardı ya çatlamaya gidiyor ya da çatladı düşüyor seviyesi
çok belirti peşinde koşan biri değilim, çalıştığım için aklıma bile gelmedi 8 gün boyunca gebelik oluşup oluşmadığı ama bariz bir şekilde mide ekşimem var 3 gündür, iğne mi farklı bir durum mu sebebi bilmiyorum bakalım 15 eylülde anlayacağım, adet günüm. Ben de halsizlik, göğüs şişkinliği hiç olmadı. Bünyeden bünyeye değişiyor sanırımBen iğneyi 27 ağustos tarihinde yaptım sadece kasık ağrısı gogus şişkinliği birde halsizlik var başka birsey yok bu gün 10. Gun eğer döllenme olduysa şuan tutunma evresinde bence mide eskimesi icin oldukça erken bende test yaptım hala iki çizgi ama ovalasyon aşırı yanilditiyor gecen sefer adet gunu cift çizgiyi öğleden sonra adet oldum mesela iğnenin etkisini vucut geç atıyor iğne ile birlikte ilaçta var tabi hormon hepsiz
Doğru bünye farkı olabilir neden 15 eylülü bekliyorsun ki benim 12 eylül doktorum 10 eylülde kan ver belli olur dedi stres daha sıkıntılı bir sürece sokuyor en azından beni umarım hepimizin eli dolarçok belirti peşinde koşan biri değilim, çalıştığım için aklıma bile gelmedi 8 gün boyunca gebelik oluşup oluşmadığı ama bariz bir şekilde mide ekşimem var 3 gündür, iğne mi farklı bir durum mu sebebi bilmiyorum bakalım 15 eylülde anlayacağım, adet günüm. Ben de halsizlik, göğüs şişkinliği hiç olmadı. Bünyeden bünyeye değişiyor sanırım
Ben 3 ayda iki kimyasal gebelik yaşadım, o yüzden temkinli yaklaşmak istiyorum, adet günümden bir hafta sonrasına kadar beklemeyi düşünüyorum.Doğru bünye farkı olabilir neden 15 eylülü bekliyorsun ki benim 12 eylül doktorum 10 eylülde kan ver belli olur dedi stres daha sıkıntılı bir sürece sokuyor en azından beni umarım hepimizin eli dolar
Anladım. Canm cok geçmiş olsunBen 3 ayda iki kimyasal gebelik yaşadım, o yüzden temkinli yaklaşmak istiyorum, adet günümden bir hafta sonrasına kadar beklemeyi düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?