Ağustos ayı çatlatma iğnesi olanlar toplaşalim

İnşallah canım benim, her birimizin anne olacağı birbirimize buradan oldu diyeceğimiz günleri görelim ben de hiçbirinizi tanımıyorum ama bu güzel dua ve destekleriniz için çok teşekkür ederim sizi çok seviyorum canım kız kardeşlerim

kızlar nasılsınız nasıl gidiyor hep aklımdaaınız Allah gönlümüze göre versin inşallah

Kızlar ben de hafif kasık ağrısı ve 3 gündür devam eden mide ekşimesi var. İğne yaptırdığım günlerde yoktu yeni başlaması ben de bir soru işareti oluşturdu. Vücudumu dinlemiyorum dinlesem belki farklı belirtiler de eklenir ama şu an en net belirtim mide ekşimesi. İğneyi 30 Ağustos’ta yaptırmıştım 8. Günüm. Bir de birden fazla yumurtam geliştiği için iki güne bir ovülasyon yapıyorum. Diğer yumurtaları değerlendirmek amacıyla. dün pikten hafif düşmüş bir kırmızılık vardı ya çatlamaya gidiyor ya da çatladı düşüyor seviyesi

Son düzenleme:
Canım ovulasyon testleri çatlamadan sonra yanıltıyo diye biliyorum
İlk çatlatman mı bu arada

Canım ovulasyon testleri çatlamadan sonra yanıltıyo diye biliyorum
İlk çatlatman mı bu arada
Hayır canım ilk kez letu ve iğne kullandım ama her ay düzenli olarak yumurtam çatlıyor. Ben bir an önce olsun diye bu sürece girdim. 6 yumurtam vardı bu ay gelişen iki güne bir denedim. Perşembe günü çatlayacağını anlamıştım çünkü sağ kasığımda yumurtlama ağrım başladı, dün test hafif silikti, bugün biraz daha aslında belirtimle uyuyor. Bilmiyorum hayırlısı olsun hakkımızda Sen de mide ekşimesi veya benzer bir şey var mı canım?

Ben iğneyi 27 ağustos tarihinde yaptım sadece kasık ağrısı gogus şişkinliği birde halsizlik var başka birsey yok bu gün 10. Gun eğer döllenme olduysa şuan tutunma evresinde bence mide eskimesi icin oldukça erken bende test yaptım hala iki çizgi ama ovalasyon aşırı yanilditiyor gecen sefer adet gunu cift çizgiyi öğleden sonra adet oldum mesela iğnenin etkisini vucut geç atıyor iğne ile birlikte ilaçta var tabi hormon hepsiz

çok belirti peşinde koşan biri değilim, çalıştığım için aklıma bile gelmedi 8 gün boyunca gebelik oluşup oluşmadığı ama bariz bir şekilde mide ekşimem var 3 gündür, iğne mi farklı bir durum mu sebebi bilmiyorum bakalım 15 eylülde anlayacağım, adet günüm. Ben de halsizlik, göğüs şişkinliği hiç olmadı. Bünyeden bünyeye değişiyor sanırım

Doğru bünye farkı olabilir neden 15 eylülü bekliyorsun ki benim 12 eylül doktorum 10 eylülde kan ver belli olur dedi stres daha sıkıntılı bir sürece sokuyor en azından beni umarım hepimizin eli dolar

Doğru bünye farkı olabilir neden 15 eylülü bekliyorsun ki benim 12 eylül doktorum 10 eylülde kan ver belli olur dedi stres daha sıkıntılı bir sürece sokuyor en azından beni umarım hepimizin eli dolar
Ben 3 ayda iki kimyasal gebelik yaşadım, o yüzden temkinli yaklaşmak istiyorum, adet günümden bir hafta sonrasına kadar beklemeyi düşünüyorum.

Ben 3 ayda iki kimyasal gebelik yaşadım, o yüzden temkinli yaklaşmak istiyorum, adet günümden bir hafta sonrasına kadar beklemeyi düşünüyorum.
Anladım. Canm cok geçmiş olsun
En azından sperm yumurtayı dolluyor bizde oda yok
Şaka maka biraz kasvetli bulutlar dağılsın insallah bu sefer olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…