- Konu Sahibi sevcannn24
-
Evet bu şekildeO zaman benim yumurtlama günüm 28. Gun işte bu gün 5. Gun oluyor doğru mu anlıyorum
Hadi hayırlısı senin az kalmış var mi bir belirtinEvet bu şekilde
Hadi hayırlısı senin az kalmış var mi bir belirtin
30 Ağustos’ ta oldu ben.Sizin iğne olalı ne kadar olmuştu ben 20 sinde olmuştum
Sağlıcakla kucağınıza alın inşallahAranıza sonradan katılıp konuya dahil oldum ama bende 16 Ağustosta ovitrelle vuruldum bugün kan testi yaptım pozitif çıktı Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Kan testi neden yapmıyorsun daha garanti igne etkisi 12 15 kadar ilerleyebiliyor net bilgi bu benim ikinci ovitrelle ignemİlk günlerde vardı tabi ilaç etkisiyle sonra kesildi ,bugün kasık bel ağrısı başladı adet sancısına benziyor ama tam da değil gibi yarın sabah denemeye başlıcam bakalım
Ben testle birkaç kez test ettim canım silikten negatife döndü çoktan, etkisi kalmadı diye düşünüyorumKan testi neden yapmıyorsun daha garanti igne etkisi 12 15 kadar ilerleyebiliyor net bilgi bu benim ikinci ovitrelle ignem
Benim de 12. Gün, dün lekelenme olmuştu bugün gerisi geldi regl sanırımBen testle birkaç kez test ettim canım silikten negatife döndü çoktan, etkisi kalmadı diye düşünüyorum
Merhaba benim de perşembe kontrolüm var bu ay ben de ovitrelle vurulacağım bakalım inşallah güzel haberler veririz birbirimizeMerhaba kızlar
Bende Eylül ayı için vurulucam..umarım güzel bir başlangıç olur hepimiz içinbana bide gonol-f verdi onu vuruyorum yumurta geliştirici.. doktorum garantiye aldı.. boyle olup hamile kalanlar var mı acaba çok merak ediyorum
Ayy inşallah inşallah rabbim hayırlısıyla nasip etsin bizeMerhaba benim de perşembe kontrolüm var bu ay ben de ovitrelle vurulacağım bakalım inşallah güzel haberler veririz birbirimize
bende pcos var temmuz ayında Klomenkullanıp +gonapeptyl iğne oldum. O zaman ovitrelle bulamamıştım doktor gonapeptyl aldırdı. Sonrasında buldum Şu an elimde var ovitrelle. Klomen 1 tane yumurtamı 20mm yapmıştı. Ancak Gonapeptyl bende tek doz yetersiz kaldığı için yumurtam çatlamayıp kiste dönüştü ağustosta o kist gitsin diye ağustosta doğum kontrol hapı kullandım. Kontrole gittim kist gitmişti çok şükür. Şimdi tekrar Klomen kullandım 2 gün önce bitti perşembe günü kontrolüm var bakalım nasıl ilerleyecek süreçAyy inşallah inşallah rabbim hayırlısıyla nasip etsin bizeekstra bişey kullandım mi yoksa sadece ovitrella mi
Ayy hadi bakalım güzel haberlerin gelsin inşallah canım benimbende pcos var temmuz ayında Klomenkullanıp +gonapeptyl iğne oldum. O zaman ovitrelle bulamamıştım doktor gonapeptyl aldırdı. Sonrasında buldum Şu an elimde var ovitrelle. Klomen 1 tane yumurtamı 20mm yapmıştı. Ancak Gonapeptyl bende tek doz yetersiz kaldığı için yumurtam çatlamayıp kiste dönüştü ağustosta o kist gitsin diye ağustosta doğum kontrol hapı kullandım. Kontrole gittim kist gitmişti çok şükür. Şimdi tekrar Klomen kullandım 2 gün önce bitti perşembe günü kontrolüm var bakalım nasıl ilerleyecek süreç
Canımmm çok teşekkür ederim birlikte çok güzel haberler paylaşalım inşallahAyy hadi bakalım güzel haberlerin gelsin inşallah canım benimbende pcos yok hormonlarim güzel ama ultrasonda hafif bir görüntüsü var demişti. Temmuz ayında bende letu kullandım ama pek işe yaramadı Ağustos ayında da tatildeydim gidemedim bu ay gidiyorum benimde cts kontrolüm.. önce senden duyarız inşallah güzel haberi
OyyBugün sol kasığımda pıtpıtpıtpıt diye atma oldu oturup ağladım baya tutmuşum kendimi sanırım :’))) bugün beşinci günümdü henüz sanırım bunlar için erken ama hayali bile güzel :’’))
Amin balım amin inşallah Allah razı olsunCanımmm çok teşekkür ederim birlikte çok güzel haberler paylaşalım inşallahbu mübarek gecede ne güzel dilekler bunlar insallah senin de gönlünden geçen dileklerin kabul olsun mutlu haberini paylaş benimle benim de diğer tüm değerlerim çok normal çok şükür sadece pcos var ve sadece düzensiz regl olduğum için çatlatma iğnesi gerektiğini söyledi doktorum çünkü ne zaman ovulasyon olacağını bilmiyorum Pcostan dolayı
Biz 1 senedir evliyiz 4 aydır düşünüyoruz deniyoruz , sizzAmin balım amin inşallah Allah razı olsunrabbim dualarımızı kabul edip sevincini de paylaşmayı nasip etsin bizlere inşallah tüm yapılanlar bizlerde işe yarar ayy ne zamandır istiyorsunuz bebek
Ayy daha yeniymissin balım ben 1 yılı geckin süredir istiyorum bebeği.hep bir yıl normal dediler diye bekledim. Mart ayında 10.denememizde kimyasal oldu. Bundan sonrası gelir tutar dediler ama olmadı bende özel hastaneye gitmeye karar verdim doktorla ilerliyorum zaman kaybı olmasın diyeBiz 1 senedir evliyiz 4 aydır düşünüyoruz deniyoruz , sizz
Ben de düşündüğüm andan beri özelde doktorumla ilerliyorum bakalım inşallah çabalarımızın karşılığını alırızAyy daha yeniymissin balım ben 1 yılı geckin süredir istiyorum bebeği.hep bir yıl normal dediler diye bekledim. Mart ayında 10.denememizde kimyasal oldu. Bundan sonrası gelir tutar dediler ama olmadı bende özel hastaneye gitmeye karar verdim doktorla ilerliyorum zaman kaybı olmasın diye
Amin güneşim inşallah güneş gibi doğsun hayatımıza,bu mübarek günün hayrına birbirimiz için dualar edelimOyyAllah gerçekten orda olduğunu bildiğimiz , gerçekten hissettiğimiz günleri de yaşatsın inşallah sana bana isteyen herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?