Ağustos ayı çatlatma iğnesi olanlar toplaşalim

İlk günlerde vardı tabi ilaç etkisiyle sonra kesildi ,bugün kasık bel ağrısı başladı adet sancısına benziyor ama tam da değil gibi yarın sabah denemeye başlıcam bakalım
Kan testi neden yapmıyorsun daha garanti igne etkisi 12 15 kadar ilerleyebiliyor net bilgi bu benim ikinci ovitrelle ignem

Merhaba benim de perşembe kontrolüm var bu ay ben de ovitrelle vurulacağım bakalım inşallah güzel haberler veririz birbirimize

Merhaba benim de perşembe kontrolüm var bu ay ben de ovitrelle vurulacağım bakalım inşallah güzel haberler veririz birbirimize
Ayy inşallah inşallah rabbim hayırlısıyla nasip etsin bize ekstra bişey kullandım mi yoksa sadece ovitrella mi

Ayy inşallah inşallah rabbim hayırlısıyla nasip etsin bize ekstra bişey kullandım mi yoksa sadece ovitrella mi
bende pcos var temmuz ayında Klomenkullanıp +gonapeptyl iğne oldum. O zaman ovitrelle bulamamıştım doktor gonapeptyl aldırdı. Sonrasında buldum Şu an elimde var ovitrelle. Klomen 1 tane yumurtamı 20mm yapmıştı. Ancak Gonapeptyl bende tek doz yetersiz kaldığı için yumurtam çatlamayıp kiste dönüştü ağustosta o kist gitsin diye ağustosta doğum kontrol hapı kullandım. Kontrole gittim kist gitmişti çok şükür. Şimdi tekrar Klomen kullandım 2 gün önce bitti perşembe günü kontrolüm var bakalım nasıl ilerleyecek süreç

Ayy hadi bakalım güzel haberlerin gelsin inşallah canım benim bende pcos yok hormonlarim güzel ama ultrasonda hafif bir görüntüsü var demişti. Temmuz ayında bende letu kullandım ama pek işe yaramadı Ağustos ayında da tatildeydim gidemedim bu ay gidiyorum benimde cts kontrolüm.. önce senden duyarız inşallah güzel haberi

Canımmm çok teşekkür ederim birlikte çok güzel haberler paylaşalım inşallah bu mübarek gecede ne güzel dilekler bunlar insallah senin de gönlünden geçen dileklerin kabul olsun mutlu haberini paylaş benimle benim de diğer tüm değerlerim çok normal çok şükür sadece pcos var ve sadece düzensiz regl olduğum için çatlatma iğnesi gerektiğini söyledi doktorum çünkü ne zaman ovulasyon olacağını bilmiyorum Pcostan dolayı

Bugün sol kasığımda pıtpıtpıtpıt diye atma oldu oturup ağladım baya tutmuşum kendimi sanırım :’))) bugün beşinci günümdü henüz sanırım bunlar için erken ama hayali bile güzel :’’))

Oyy Allah gerçekten orda olduğunu bildiğimiz , gerçekten hissettiğimiz günleri de yaşatsın inşallah sana bana isteyen herkese

Amin balım amin inşallah Allah razı olsun rabbim dualarımızı kabul edip sevincini de paylaşmayı nasip etsin bizlere inşallah tüm yapılanlar bizlerde işe yarar ayy ne zamandır istiyorsunuz bebek

Biz 1 senedir evliyiz 4 aydır düşünüyoruz deniyoruz , sizz
Ayy daha yeniymissin balım ben 1 yılı geckin süredir istiyorum bebeği.hep bir yıl normal dediler diye bekledim. Mart ayında 10.denememizde kimyasal oldu. Bundan sonrası gelir tutar dediler ama olmadı bende özel hastaneye gitmeye karar verdim doktorla ilerliyorum zaman kaybı olmasın diye

Ben de düşündüğüm andan beri özelde doktorumla ilerliyorum bakalım inşallah çabalarımızın karşılığını alırız

Oyy Allah gerçekten orda olduğunu bildiğimiz , gerçekten hissettiğimiz günleri de yaşatsın inşallah sana bana isteyen herkese
Amin güneşim inşallah güneş gibi doğsun hayatımıza,bu mübarek günün hayrına birbirimiz için dualar edelim sizleri tanımıyorum ama benimle aynı derdi çeken tüm kadınlar SİZİ ÇOK SEVİYORUM!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…