- 12 Eylül 2024
- 154
- 34
- 18
- 26
- Konu Sahibi sevcannn24
-
Amin inşallahMerhaba, ben de 8 Ağustos sabahı iğne oldum, 9'unda da aşılama yapıldı. İnşallah hepimiz güzel haberler alırız
Ben de 4 ağustosta oldum belirtiniz var mı acaba ne zaman test yapacaksınız?Ben de 4 Ağustosta ovitrelle çatlatma iğnesi oldum. Öncesinde de femara kullandım
İlk deneyimim oldu 1 yıllık evliyim
Sürecin nasıl gidiyor benim hiç ağrım sızım yok bazen kasıklarıma iğne batar gibi oluyo bu kadar Ağrısı yok yani
Yarın yapıcam inşallah siz yaptınız mı testBen de 4 ağustosta oldum belirtiniz var mı acaba ne zaman test yapacaksınız?
Amin inşallah bende iki gündür boğaz ağrısı oldu bununla bi alakası var mı bilmiyorum birinin de olduğunu okumuştum hayırlısıyla olumlu sonuçlar alırız hepimiz inşallahİğneden ötürü ovulasyon da gebelik testi de pozitif çıkıyor en az 14 gün yanilirsiniz en iyisi sabırla beklemek. Bende 7 Ağustos sabah akşam gonapeptly vuruldum bekliyorum gaz sancısı kasik ağrısı var düne kadar da aşırı mide yanması ve bulantısı vardı bugün olmadı hayırlısı olsun hepimiz için herkes sonucunu bir hafta sonra yazsın hepimiz güzel haberler alalım inşallah
Hayır benim ikinci ilki 4 ay önceydi klomen ve ovitrelle kullandım ve hamile kaldım ancak bebeğimi kaybettim. O zaman bütün belirtiler vardı şimdi yok hiç bir şey ben de çok korkuyorumYarın yapıcam inşallah siz yaptınız mı test
Çekiniyorum yapmaya ya hayal kırıklığı olur diye
Okuyorum sürekli herkesin ilk çatlatması ölümsüz yönde olmuş
Sizin ilk mi?
Yarın daha 12. Gün yalancı pozitif olursa diye yapmamaya çalışıcam belki cumartesi yaparım bilemiyorum tek çizgi görmeye cesaretim yok. Öncekinde 16.Gün kan vermiştim 130 çıkmıştı öncesin de testlerde silik çizgi vardı.Hayır benim ikinci ilki 4 ay önceydi klomen ve ovitrelle kullandım ve hamile kaldım ancak bebeğimi kaybettim. O zaman bütün belirtiler vardı şimdi yok hiç bir şey ben de çok korkuyorum
Yaa çok üzüldüm inşallah bu kez sağlıkla alırsın bebeğini kucağınaHayır benim ikinci ilki 4 ay önceydi klomen ve ovitrelle kullandım ve hamile kaldım ancak bebeğimi kaybettim. O zaman bütün belirtiler vardı şimdi yok hiç bir şey ben de çok korkuyorum
Söylemeyi unutmuşum şimdi sen soyleyince aklıma geldiAmin inşallah bende iki gündür boğaz ağrısı oldu bununla bi alakası var mı bilmiyorum birinin de olduğunu okumuştum hayırlısıyla olumlu sonuçlar alırız hepimiz inşallah
Ben 6 gün femara 2 gün dostinex kullandım
Doktorun birlikteliği ne zaman önerdiYarın daha 12. Gün yalancı pozitif olursa diye yapmamaya çalışıcam belki cumartesi yaparım bilemiyorum tek çizgi görmeye cesaretim yok. Öncekinde 16.Gün kan vermiştim 130 çıkmıştı öncesin de testlerde silik çizgi vard
önYarın daha 12. Gün yalancı pozitif olursa diye yapmamaya çalışıcam belki cumartesi yaparım bilemiyorum tek çizgi görmeye cesaretim yok. Öncekinde 16.Gün kan vermiştim 130 çıkmıştı öncesin de testlerde silik çizgi vardı.
Amin inşallaj hepimizin pozitif sonuçlatı olur inşallahHayırlı haberlerinizi bekliyorum varsa eğer görünür görünmez çok silik çıkacaktır biraz bekleyip öyle bakın
Evet evet burun tıkanıklığı da var yavaştan gelmeye başladı amaSöylemeyi unutmuşum şimdi sen soyleyince aklıma geldiİlk catlatma iğnesi sonrası gebeligimde boğazım şişti çok fena acillik oldum burnum tıkandı havalar iyi olmasına rağmen grip desen değil kaç kere grip oldum su yaşa kadar bu baskaydi birden bire kayboldu sonra.
Başın sağolsun canım çok üzüldüm yaNefes aldırmadı valla uykudan uyanıyordum burun tıkanıklığından. Evet ilk denemede tuttu doktorum yüzde 15 e yüzde 85 ihtimal var böyle hastalarımıza demişti pcos var bende adetim düzensiz sen o yuzde 15lik kısmı tutturdun dedi ovitrelle kullandım ama maalesef kaybettim ovitrelle den sonra gonapeptly denedim geçen ay olmadı bu ay yine ovitrelle dedi ama bulamadık gonapeptly yaptık yine ama bu sefer gynopol toz takviye de verdi pcos etkilerini en aza indiriyor yumurta kalitesini arttırıyor diye çok memnun kaldım öneririm biraz pahalı ama değer. Bugün 8.gunum test için erken bekliyorum iste
İlişki gününden hesaplayınca 11. Gün iğnenin 12. Günü evet ilkle yaptımMoral bozma hemen tek bir testte. Kaçıncı gündü bugün ilk idrarla mi yaptın
Merhaba canım benim de 8 . günün bende sabirsizin test yapmak istiyorum ama ya yanlış gozukurse diye krokuyom bende de akıntı oliyo az az karin da aşıri şişkinlik 1gun boğaz ağrısı oldu ama bununla alakası yokturdur diye düşündümNefes aldırmadı valla uykudan uyanıyordum burun tıkanıklığından. Evet ilk denemede tuttu doktorum yüzde 15 e yüzde 85 ihtimal var böyle hastalarımıza demişti pcos var bende adetim düzensiz sen o yuzde 15lik kısmı tutturdun dedi ovitrelle kullandım ama maalesef kaybettim ovitrelle den sonra gonapeptly denedim geçen ay olmadı bu ay yine ovitrelle dedi ama bulamadık gonapeptly yaptık yine ama bu sefer gynopol toz takviye de verdi pcos etkilerini en aza indiriyor yumurta kalitesini arttırıyor diye çok memnun kaldım öneririm biraz pahalı ama değer. Bugün 8.gunum test için erken bekliyorum iste
Gün aşırı 1 hafta demişti doktorum. İlkinde sabredemeyip 10. Gün yaptım silik çizgi çıktı iğne etkisidir diye güvenemedim. 12.Gün yaptım 2 tane negatif çıktı. 16. Gün tekrar yaptım silik çizgi çıktı yine sonra o gün kan verdim. 12. Gün erken oluyor o yüzden pazartesiye kadar bekleyelim benceDoktorun birlikteliği ne zaman önerdi
Bide ilk çatlatmada hangi günler test yapmaya başladın
Başın sağolsun canım çok üzüldüm yaBenim de adet düzensizliği var 40 günü buluyo olmam ama pcos yok. Bana da gynoseed önerdi onu da kullandık geçen günlerde. Az önce novacheckin testini yaptım maalesef negatif gösterdi moralim çok bozuldu ya vardır bunda da bi hayır
Evet bende pazartesi doktora gidicem zaten kontrole gel demiştiGün aşırı 1 hafta demişti doktorum. İlkinde sabredemeyip 10. Gün yaptım silik çizgi çıktı iğne etkisidir diye güvenemedim. 12.Gün yaptım 2 tane negatif çıktı. 16. Gün tekrar yaptım silik çizgi çıktı yine sonra o gün kan verdim. 12. Gün erken oluyor o yüzden pazartesiye kadar bekleyelim bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?