- 5 Ağustos 2025
- 35
- 6
- 1
- 27
- Konu Sahibi sevcannn24
-
Bende pek bilgim yok ama hastanede 50 üzerini baz aliyolar herhalde çünkü benim 50 çıkmıştı bı kere değilsin dedi ve peşine adet olmuştum belki senin erkende olabilir ondan dememiştirKızlar benim 13.Gün bitti az önce baş dönmesi kalp çarpıntısı göz kararmasından dolayı acile gittim gebelik sordu olabilir dedim baktılar negatif dedi bi baktım e nabızdan beta hcg 35.4 çıkmış sevinsem mi üzülsem mi bilemedim niye gebe değilsin dedi 10 ve üstü pozitif değil mi zaten strestliym iyice arttırdı
Kandan baktınız mı sonucaBende 2 ağustosta çatlatma iğnesi yaptım yani hesabıma göre bugün 13.gun test yaptım negatif çıktı herhalde bu ayda olmadı umudumu yitirdim
Bugün bidaha var bence erken olduğu için yükselir değerin belkiKızlar benim 13.Gün bitti az önce baş dönmesi kalp çarpıntısı göz kararmasından dolayı acile gittim gebelik sordu olabilir dedim baktılar negatif dedi bi baktım e nabızdan beta hcg 35.4 çıkmış sevinsem mi üzülsem mi bilemedim niye gebe değilsin dedi 10 ve üstü pozitif değil mi zaten strestliym iyice arttırdı
Hayır adet bekliyorumKandan baktınız mı sonuca
5 in üste her türlü pozitif canım hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallah kötü düşünme hiç 48 saat sonra tekrar kan verip takip etKızlar benim 13.Gün bitti az önce baş dönmesi kalp çarpıntısı göz kararmasından dolayı acile gittim gebelik sordu olabilir dedim baktılar negatif dedi bi baktım e nabızdan beta hcg 35.4 çıkmış sevinsem mi üzülsem mi bilemedim niye gebe değilsin dedi 10 ve üstü pozitif değil mi zaten strestliym iyice arttırdı
İlkinde 16. Gün 130 çıkmıştı bu da 13. Gün normal gibi geldi bana eğer iğnenin etkisi vs değilse yarın evde kendim yapıcam salı da kontrolüm var bakalım İnşallah Rabbim yüzümüze baksınBugün bidaha var bence erken olduğu için yükselir değerin belki
İnşallahhh
İnşallah canım ya sanırım hastaneler referans değerini yükseltmiş 90dan sonrası pozitif kabul ediliyor sistemde öyle yazıyordu5 in üste her türlü pozitif canım hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallah kötü düşünme hiç 48 saat sonra tekrar kan verip takip et
Ne zaman çatlatma iğnesi olmuştunuz acabaİnşallah canım ya sanırım hastaneler referans değerini yükseltmiş 90dan sonrası pozitif kabul ediliyor sistemde öyle yazıyordu
4ağustos canımNe zaman çatlatma iğnesi olmuştunuz acaba
Salı günü hayırlı bebişli haberlerini bekliyoruz4ağustos canım
Merhaba canım son durumun ne test yaptın mı hiçBenim de aynı sizinle 1 yıllık evliyim ve 4 ünde yaptım çatlatma şuan 12. Gündeyim çatlatma sonrası ve inanılmaz bir göğüs hassasiyetim sabah kalkınca bel ağrısı adet olacakmış hissi var acaba bunlar hamilelik belirtisi mi yoksa normal mi emin olamıyorum hangi gün test yapmalıyım onu da bilmiyorum
İnşallah sen de bugün gidecektin değil mi İnşallah sen de güzek haberler getir bize ♡♡Salı günü hayırlı bebişli haberlerini bekliyoruz
Evet canım amin inşallahİnşallah sen de bugün gidecektin değil mi İnşallah sen de güzek haberler getir bize ♡♡
Yok yapmadım korkuyorum erken yapmaktan açıkçası ama yarın sabah yapacağım sanırım sizin nasıl oldu aklımı şuan ki belirtiler çok karıştırıyor sizde durumlar nedirMerhaba canım son durumun ne test yaptın mı hiç
Bende Salı önce idrarla bakmak istiyorum öyle bakıp ona göre gideceğimBende sivilcekenme arttı adet olacam ondan diye düşünüyorum ama nasip inşallah hamileyizdir
Kontrol gününüz ne zaman ben pazartesi gidicem kontrole o zaman betaya da bakıcam
Gittiniz mi bugün nasıl sonucunuzBende sivilcekenme arttı adet olacam ondan diye düşünüyorum ama nasip inşallah hamileyizdir
Kontrol gününüz ne zaman ben pazartesi gidicem kontrole o zaman betaya da bakıcam
Sonuç negatif doktorum bira daha bekleyelim adet olursan 2. Gün gel dediGittiniz mi bugün nasıl sonucunuz
Kaç gün olmuştu canım belirtin varmıydi pekiSonuç negatif doktorum bira daha bekleyelim adet olursan 2. Gün gel dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?