Ağustos ayı çatlatma iğnesi olanlar toplaşalim

Kızlar benim 13.Gün bitti az önce baş dönmesi kalp çarpıntısı göz kararmasından dolayı acile gittim gebelik sordu olabilir dedim baktılar negatif dedi bi baktım e nabızdan beta hcg 35.4 çıkmış sevinsem mi üzülsem mi bilemedim niye gebe değilsin dedi 10 ve üstü pozitif değil mi zaten strestliym iyice arttırdı

Bende pek bilgim yok ama hastanede 50 üzerini baz aliyolar herhalde çünkü benim 50 çıkmıştı bı kere değilsin dedi ve peşine adet olmuştum belki senin erkende olabilir ondan dememiştir

Bugün bidaha var bence erken olduğu için yükselir değerin belki
İnşallahhh

5 in üste her türlü pozitif canım hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallah kötü düşünme hiç 48 saat sonra tekrar kan verip takip et

Bugün bidaha var bence erken olduğu için yükselir değerin belki
İnşallahhh
İlkinde 16. Gün 130 çıkmıştı bu da 13. Gün normal gibi geldi bana eğer iğnenin etkisi vs değilse yarın evde kendim yapıcam salı da kontrolüm var bakalım İnşallah Rabbim yüzümüze baksın

5 in üste her türlü pozitif canım hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallah kötü düşünme hiç 48 saat sonra tekrar kan verip takip et
İnşallah canım ya sanırım hastaneler referans değerini yükseltmiş 90dan sonrası pozitif kabul ediliyor sistemde öyle yazıyordu

Merhaba canım son durumun ne test yaptın mı hiç

Bende sivilcekenme arttı adet olacam ondan diye düşünüyorum ama nasip inşallah hamileyizdir
Kontrol gününüz ne zaman ben pazartesi gidicem kontrole o zaman betaya da bakıcam
Bende Salı önce idrarla bakmak istiyorum öyle bakıp ona göre gideceğim

Kızlar birşey sorucam daha önce hamile olan var mı aranızda çatlatma iğnesi olalı 12 gün olmuş bugün göğüslerim şişti ve acıyo arada kahverengi olan çevresi daha genişlemis yeşil damarlar daha belirgin oldu bide karin etlerin çok ağrıyı karnımda da ağrı oluyo ama emin olamiyom agiriyor mu diye sizce bunlar belirti mi test yapsam mı çıkar mı sonuc

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…