- 5 Ağustos 2025
- 35
- 6
- 1
- 27
- Konu Sahibi sevcannn24
-
Canım sen iğneyi 8 Ağustos mu yaptın bende o tarihte yaptım daGün aşırı 1 hafta demişti doktorum. İlkinde sabredemeyip 10. Gün yaptım silik çizgi çıktı iğne etkisidir diye güvenemedim. 12.Gün yaptım 2 tane negatif çıktı. 16. Gün tekrar yaptım silik çizgi çıktı yine sonra o gün kan verdim. 12. Gün erken oluyor o yüzden pazartesiye kadar bekleyelim bence
Hayırlısı inşallah yaBu arada ben duphaston kullanıyoum iğneden2 günsonra başlayıp 10 gün boyunca bugün son hapı içeceği m eğer yoksa pzt salıgibi adet oluruz zaten
4ağustosta yaptım canımCanım sen iğneyi 8 Ağustos mu yaptın bende o tarihte yaptım da
Akıntı 10 gün devam ediyor eğer gebeyseniz şekli değişiyor sadece ilaçlardan sanırımKızlar ben 12 si gece iğne oldum ancak bugün şeffaf uzayan akıntım başladı geç mi çatladı tekrar mı yumurtlama olacak kafam karıştı döngümün 13. Günü ilaç kullanmasam yumurtlamam bu zamanlarda olacaktı böyle bir şey yaşayan var mı
10 gün böyle uzayan şekilde mi devam etti sizin deAkıntı 10 gün devam ediyor eğer gebeyseniz şekli değişiyor sadece ilaçlardan sanırım
Benim ilk bi hafta kadar öyleydi sonra beyaz renkli peynirimsi akıntıya döndü o zaman da hamileymişim zaten ama şuan dediğiniz gibi sadece şeffaf10 gün böyle uzayan şekilde mi devam etti sizin de
Hala erken en az 14 en fazla 18 gün beklemek gerekİlişki gününden hesaplayınca 11. Gün iğnenin 12. Günü evet ilkle yaptım
Gerçekten erken yapmak için inan bende merak ediyorum ama erkenden kendimi üzmek veya sevindirmek anlamsiz iğne zaten duygu durumumuzun içinden geçiyor bide boşa üzülüp veya boşa sevinip yıpranmayalim. Bende hiç ama hiç anlam verememistim ama resmen alakası var burun tıkanıklığı ve boğaz agri sisliginin sakın yanilip ilaç alma bekleMerhaba canım benim de 8 . günün bende sabirsizin test yapmak istiyorum ama ya yanlış gozukurse diye krokuyom bende de akıntı oliyo az az karin da aşıri şişkinlik 1gun boğaz ağrısı oldu ama bununla alakası yokturdur diye düşündüm
Yok canım alman ilaçGerçekten erken yapmak için inan bende merak ediyorum ama erkenden kendimi üzmek veya sevindirmek anlamsiz iğne zaten duygu durumumuzun içinden geçiyor bide boşa üzülüp veya boşa sevinip yıpranmayalim. Bende hiç ama hiç anlam verememistim ama resmen alakası var burun tıkanıklığı ve boğaz agri sisliginin sakın yanilip ilaç alma bekle
Hala erken en az 14 en fazla 18 gün beklemek gerek
İnşallah pozitife dönerHala erken en az 14 en fazla 18 gün beklemek gerek
İnşallah rabbim hayırlısını nasip etsin kucağımızi boş bırakmasınİnşallah pozitife döner
Benim de aynı sizinle 1 yıllık evliyim ve 4 ünde yaptım çatlatma şuan 12. Gündeyim çatlatma sonrası ve inanılmaz bir göğüs hassasiyetim sabah kalkınca bel ağrısı adet olacakmış hissi var acaba bunlar hamilelik belirtisi mi yoksa normal mi emin olamıyorum hangi gün test yapmalıyım onu da bilmiyorumBen de 4 Ağustosta ovitrelle çatlatma iğnesi oldum. Öncesinde de femara kullandım
İlk deneyimim oldu 1 yıllık evliyim
Sürecin nasıl gidiyor benim hiç ağrım sızım yok bazen kasıklarıma iğne batar gibi oluyo bu kadar Ağrısı yok yani
İğnenin yan etkisi olabilir belkiBenim de aynı sizinle 1 yıllık evliyim ve 4 ünde yaptım çatlatma şuan 12. Gündeyim çatlatma sonrası ve inanılmaz bir göğüs hassasiyetim sabah kalkınca bel ağrısı adet olacakmış hissi var acaba bunlar hamilelik belirtisi mi yoksa normal mi emin olamıyorum hangi gün test yapmalıyım onu da bilmiyorum
Bende sivilcekenme arttı adet olacam ondan diye düşünüyorum ama nasip inşallah hamileyizdirBenim de aynı sizinle 1 yıllık evliyim ve 4 ünde yaptım çatlatma şuan 12. Gündeyim çatlatma sonrası ve inanılmaz bir göğüs hassasiyetim sabah kalkınca bel ağrısı adet olacakmış hissi var acaba bunlar hamilelik belirtisi mi yoksa normal mi emin olamıyorum hangi gün test yapmalıyım onu da bilmiyorum
Bende 2 ağustosta çatlatma iğnesi yaptım yani hesabıma göre bugün 13.gun test yaptım negatif çıktı herhalde bu ayda olmadı umudumu yitirdimGün aşırı 1 hafta demişti doktorum. İlkinde sabredemeyip 10. Gün yaptım silik çizgi çıktı iğne etkisidir diye güvenemedim. 12.Gün yaptım 2 tane negatif çıktı. 16. Gün tekrar yaptım silik çizgi çıktı yine sonra o gün kan verdim. 12. Gün erken oluyor o yüzden pazartesiye kadar bekleyelim bence
Kaçıncı denemeniz birde belirtileriniz var mıBende 2 ağustosta çatlatma iğnesi yaptım yani hesabıma göre bugün 13.gun test yaptım negatif çıktı herhalde bu ayda olmadı umudumu yitirdim
Hanımlar bende 4 çatlatma iğnesi oldum 6sindada aşılama :) nasılsınız belırti varmiBen de 4 ağustosta oldum belirtiniz var mı acaba ne zaman test yapacaksınız?
Benim catlatmada 2.denemem eşimin işinden dolayı tedavim yarım kaldı 6 ay önce şimdi tekrar başladık 1.ay henüz ama olumsuz galiba belirti olarakta akıntım var sadcee yeşil beyaz karışık ama açık yeşilimsi yoğun akıntı başka bir belirtim yokKaçıncı denemeniz birde belirtileriniz var mı
Kandan baktınız mı sonuca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?