Ağustos ayı çatlatma iğnesi olanlar toplaşalim

Bu arada ben duphaston kullanıyoum iğneden2 günsonra başlayıp 10 gün boyunca bugün son hapı içeceği m eğer yoksa pzt salıgibi adet oluruz zaten

Canım sen iğneyi 8 Ağustos mu yaptın bende o tarihte yaptım da

Kızlar ben 12 si gece iğne oldum ancak bugün şeffaf uzayan akıntım başladı geç mi çatladı tekrar mı yumurtlama olacak kafam karıştı döngümün 13. Günü ilaç kullanmasam yumurtlamam bu zamanlarda olacaktı böyle bir şey yaşayan var mı

Akıntı 10 gün devam ediyor eğer gebeyseniz şekli değişiyor sadece ilaçlardan sanırım

Gerçekten erken yapmak için inan bende merak ediyorum ama erkenden kendimi üzmek veya sevindirmek anlamsiz iğne zaten duygu durumumuzun içinden geçiyor bide boşa üzülüp veya boşa sevinip yıpranmayalim. Bende hiç ama hiç anlam verememistim ama resmen alakası var burun tıkanıklığı ve boğaz agri sisliginin sakın yanilip ilaç alma bekle

Yok canım alman ilaç

Benim de aynı sizinle 1 yıllık evliyim ve 4 ünde yaptım çatlatma şuan 12. Gündeyim çatlatma sonrası ve inanılmaz bir göğüs hassasiyetim sabah kalkınca bel ağrısı adet olacakmış hissi var acaba bunlar hamilelik belirtisi mi yoksa normal mi emin olamıyorum hangi gün test yapmalıyım onu da bilmiyorum

İğnenin yan etkisi olabilir belki

Bende sivilcekenme arttı adet olacam ondan diye düşünüyorum ama nasip inşallah hamileyizdir
Kontrol gününüz ne zaman ben pazartesi gidicem kontrole o zaman betaya da bakıcam

Bende 2 ağustosta çatlatma iğnesi yaptım yani hesabıma göre bugün 13.gun test yaptım negatif çıktı herhalde bu ayda olmadı umudumu yitirdim

Kaçıncı denemeniz birde belirtileriniz var mı
Kandan baktınız mı sonuca
Benim catlatmada 2.denemem eşimin işinden dolayı tedavim yarım kaldı 6 ay önce şimdi tekrar başladık 1.ay henüz ama olumsuz galiba belirti olarakta akıntım var sadcee yeşil beyaz karışık ama açık yeşilimsi yoğun akıntı başka bir belirtim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…