Ağustos Ayı Transfer olacaklar

Sağlıkla devam etsin inşallah kızlar…Geçen sene aynı 8. Günde tek embriyo transferimde daha açık renk çıkmıştı sonra kimyasal oldu…Bu sefer daha çok belki çift emriyo olduğu için bilmiyorum…Sağlıkla büyüsünler inşallah rabbim hepimizin yüzünü güldürsün…Heyecandan kusucak gibiyim

Eklentiler

• AB4A22D4-C3F6-4CFE-AF16-27D625893DB1.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 63
Yaaaaaaaa🕊🕊🕊 Çok sevindimmmmmmm sağlıcaklaaa gelsinlerrrrr o kadar biz burdayiz diyolarkiii baksanaaaa senin icin coook sevindimm canimm insallah bizlerde goruruzzz bizede dua et

Yaaa ne güzelll çok sevindim. Heyecanı bile güzeldir her sabah çizginin rengi daha da artsın inşhallah.

Canım benim 3.defa transfer denemem.İlk ikisinde dediğin gibi yaptım doktorun dediği gibi yani yatmadan devam günlük hayata bu sefer yatıyorum.Son denemem bunu da yatarak geçireyim istiyorum.Ben de karından kalçadan vajinadan ağız yoluyla oldukça fazla ilaç alıyorum.O yüzden kendimde çok fazla belirti atayamıyorum ilaçların etkisiyle hassas ve duygusalım.Heyecanlıyım o kadar 24 Ağustos test günüm inşallah güzel haberler verelim birbirimize

İnş hepimizin istediği olur ilk iki gün daha hassastım şimdi yatamıyorumda. Belirti filan da yok

İlaçlar konusunda her doktorun tavrı farklı.Benim 3.merkezim daha öncekiler daha doğalcıydı transferden sonda sadece jel kullanmıştım.Şimdi karından iğne kalçadan iğne v.s oldukça fazla ilaç alıyorum.Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah

Kızlar merhaba Allah izin verirse cuma transfer olucam bilgisi olan bana yardımcı olsun lütfen çift transfer tek transfer konusunda kafam çok karışık ilk tüp bebek maceram iki iki dondurulmuş 4 adet embiriyo var Dr kalitesi güzel dedi çok bilgim de yok fakat 5 güne kadar takip ettiler durum böyle kafam çok karışık ne yapmalıyım..

Cnm tutarsa iki tane çocuğun olma ihtimalini göze alarak bu kararı vereceksin diye düşünüyorum. Bazı insanlarda 1 den fazla koyduruyorlar ama sadece 1 tutuyor veya hiçbiri tutmuyor. Her şekilde tutması halinde imkanın var mı iki tanesini aynı anda büyütmeye buna bakmalısın diye düşünüyorum.

Anladım cnm tşk ederim korkutucu geliyor açıkçası Allah in gücüne gitmesin

Anladım cnm tşk ederim korkutucu geliyor açıkçası Allah in gücüne gitmesin
Manevi anlamda zor gelebilir ama bence en önemlisi maddi anlamda imkan sağlayıp sağlayamayacak olmanız. Rızkıyla gelir derler ama ben biraz daha materyalist yaklaşıyorum bu olaya. Bu devir de geçim çok zor. Yoksa diğer türlü illaki bir şekilde büyüyecekler.

Aynen çok haklısın

Biz sizle aynı şeyleri yaşamışız. Benim de geçen sene 3.gün 2 embriyo trasnferinde kimyasal olmuştu. Dğerlerim 25, 35 diye gitmişti. Şimdi 1 yılda 4 kez yumurta toplandı her birinde 1'er tane 5.gün embriyosu donduruldu. 2 tanesi yüklendi. şimdi bekleme sürecindeyim. İnşallah bu sefer de aynısını yaşamayız. Bu sefer doktorun verdiği test gününe kadar kendimi tutuyum diyorum başarabilirsem hayırlısı

Merhaba…inşallah hakkında hayırlısı olur…2 2 dondorduysa tek olarak çözdüremiyorlar birini boşa çözdürmen gerekecek tek istiyorsan…Bence 2 koydur daha garanti hayırlısıyla tutsunlar inşallah

Seninki de 11 inde olmuştu değil mi? İnş sabredebilirsen ne güzel. Her türlü kanda çıkan değer de eğer nasip de yoksa düşebiliyor malesef. Her türlü hazırlıklı olmamız gerek. Burda pozitif olanları görünce çok seviniyorum ümidim artıyor.

İnşallah hayırlısyla sağlıkla turunsun bu sefer…Ben yine dayanamayıp test yaptım ama evde asıl cumartesiyi önemsiyorum..Ve en önemlisi kese kalp atışı…Allahım sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin

Bana çözdürülenin tekrar dondurabildiğini söylemişlerdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…