Çook teşekkür ederimYaaaaaaaa🕊🕊🕊 Çok sevindimmmmmmmsağlıcaklaaa gelsinlerrrrr o kadar biz burdayiz diyolarkiii baksanaaaa senin icin coook sevindimm canimm insallah bizlerde goruruzzz bizede dua et
Bilmiyorum kiBana çözdürülenin tekrar dondurabildiğini söylemişlerdi
Evet benim de 11'inde olmuştu. 23 Ağustosu verdiler test tarihi olarak. Bu sefer geçenkine göre çok daha rahatım bu hafta işe bile başladım. Arada sırada bu siteye girmesem transfer olduğum aklımdan çıkıyor gün içinde :) Düşünmemek çok daha iyi geldi bana bunu gördüm. Sürekli düşününce insan ister istemez kendine stres yapıyormuş. Sizden başka hiçkimseyle bu konuyu konuşmuyorum bile çünkü eşimden başka kimse birşey bilmiyorSeninki de 11 inde olmuştu değil mi? İnş sabredebilirsen ne güzel. Her türlü kanda çıkan değer de eğer nasip de yoksa düşebiliyor malesef. Her türlü hazırlıklı olmamız gerek. Burda pozitif olanları görünce çok seviniyorum ümidim artıyor.
Stres hormonu salgılamak hiç iyi değil zaten. Bana 22 si verdiler tarih kan için. O gün tatilim bitiyor işe başlayacağım. Bir gün öncesinden baktırsam sizce olur mu? Eğer olumsuz çıkarsa kendimi alıştırmak için 1 günüm daha olur diye düşündümEvet benim de 11'inde olmuştu. 23 Ağustosu verdiler test tarihi olarak. Bu sefer geçenkine göre çok daha rahatım bu hafta işe bile başladım. Arada sırada bu siteye girmesem transfer olduğum aklımdan çıkıyor gün içinde :) Düşünmemek çok daha iyi geldi bana bunu gördüm. Sürekli düşününce insan ister istemez kendine stres yapıyormuş. Sizden başka hiçkimseyle bu konuyu konuşmuyorum bile çünkü eşimden başka kimse birşey bilmiyor
Ya olur bence ama bu sefer değer 20li 30lu rakamlar çıkınca insanın aklına acaba kimyasal mı oluyo değerim düşük mü vs bin tane şey takılıyo. bir bakıp pir bakıp en iyisi bence. İlk bakışta 3 basamaklı yüksek rakamlarla öğrenip sevincine şüpheyle yaklaşmamak en güzeli diye düşünüyorumStres hormonu salgılamak hiç iyi değil zaten. Bana 22 si verdiler tarih kan için. O gün tatilim bitiyor işe başlayacağım. Bir gün öncesinden baktırsam sizce olur mu? Eğer olumsuz çıkarsa kendimi alıştırmak için 1 günüm daha olur diye düşündüm
Tekrar hoşgeldin ozamanMerhaba bendr yarin transfer olacagim.insallah guzel sonuclar aliriz 9 yasinda bir oglum var ona hamile kalmadan once forunlara bakiyordum dogumdan sonra hic girmemisimsimdi yine ihtiyac oldu kendimi burada buldum. Sanirim benzer durumu yasayanlar ile manevi gucumuz burasi insallah guzel.haberler paylasalim
Geri dondururuz sağlıklı olursa dediler ama bilemiyorumMerhaba…inşallah hakkında hayırlısı olur…2 2 dondorduysa tek olarak çözdüremiyorlar birini boşa çözdürmen gerekecek tek istiyorsan…Bence 2 koydur daha garanti hayırlısıyla tutsunlar inşallah
İnşallah canım rabbim kim ne istiyorsa onu versin kimse darda kalmadinMerhaba…inşallah hakkında hayırlısı olur…2 2 dondorduysa tek olarak çözdüremiyorlar birini boşa çözdürmen gerekecek tek istiyorsan…Bence 2 koydur daha garanti hayırlısıyla tutsunlar inşallah
Aynen kuzum sordum bana da iyiyse geri dondururuz drdi ama kesin değil kalitesine bakıpBilmiyorum kiYanlış bilgilendirmiyim iyice öğrenmek lazım bana öyle dedi doktorum ben 3 tane koysun istemiştim 2 2 dondurduk o yüzden 3 istiyorsan biri çözülecek dedi ben de öyle olsun istemedim o yüzden 2 koydurdum..Yine de sorsun doktoruna bence detaylı öğrensin
Yani ne zaman test yapiyoruzYa olur bence ama bu sefer değer 20li 30lu rakamlar çıkınca insanın aklına acaba kimyasal mı oluyo değerim düşük mü vs bin tane şey takılıyo. bir bakıp pir bakıp en iyisi bence. İlk bakışta 3 basamaklı yüksek rakamlarla öğrenip sevincine şüpheyle yaklaşmamak en güzeli diye düşünüyorum
23 Ağustos :)Yani ne zaman test yapiyoruz
Bende de pek farklı değil durumYeni gelenler hoş geldi🕊 Allah herkesin gönlüne göre versin. Kızlar bende hic ama hic belirti yok , galiba olmadi benim ki. Hic mi belirti olmaz yok yani. Tık yok . 5. Gün sonucta biraz da olsa belirti olmasi lazim diye dusunuyorum
Yok kız 21 ağustos ya23 Ağustos :)
Valla benim bi kalçam mahvoldu ignelerdenBende de pek farklı değil durumbenim varsada ilaç ve iğnelerden başka bir belirtim yok gibi. Duygularım darmadağın anlayamazsınn..
Yine de motivasyonu yüksek tutalım
Ona 12 gün sonra demişlerr. Biz 11 de olduk ilk gün sayılmıyor 22 sine denk geliyor 10. GünYok kız 21 ağustos yabenim ki 10 gün sonra dediydi niye +2 gün ekledik
Beniö 1 saattir sol kasık tarafında çekme var yani sızı gibi belli belirsiz ama üşüttüysem filan da öyle olur genelde. Eşime diyorumki geniz akıntım var..o da diyorki hamilelik belirtisidirValla benim bi kalçam mahvoldu ignelerdengercekten baska hic bi belirtim yok. Kendimi dinliyorum yok ama yüksek tutalim tabiii
Kizz geniz akintim olsa bende hamilelik belirtisi dicem o kadar belirti ariyorumBeniö 1 saattir sol kasık tarafında çekme var yani sızı gibi belli belirsiz ama üşüttüysem filan da öyle olur genelde. Eşime diyorumki geniz akıntım var..o da diyorki hamilelik belirtisidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?