Ağustos Ayı Transfer olacaklar

Yaaaaaaaa🕊🕊🕊 Çok sevindimmmmmmm sağlıcaklaaa gelsinlerrrrr o kadar biz burdayiz diyolarkiii baksanaaaa senin icin coook sevindimm canimm insallah bizlerde goruruzzz bizede dua et
Çook teşekkür ederim duam hepimize sağlıkla artarak devam etsin değerlerimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah hepimizden güzel haberler gelicek ben inanıyorum…

Bana çözdürülenin tekrar dondurabildiğini söylemişlerdi
Bilmiyorum ki Yanlış bilgilendirmiyim iyice öğrenmek lazım bana öyle dedi doktorum ben 3 tane koysun istemiştim 2 2 dondurduk o yüzden 3 istiyorsan biri çözülecek dedi ben de öyle olsun istemedim o yüzden 2 koydurdum..Yine de sorsun doktoruna bence detaylı öğrensin

Evet benim de 11'inde olmuştu. 23 Ağustosu verdiler test tarihi olarak. Bu sefer geçenkine göre çok daha rahatım bu hafta işe bile başladım. Arada sırada bu siteye girmesem transfer olduğum aklımdan çıkıyor gün içinde :) Düşünmemek çok daha iyi geldi bana bunu gördüm. Sürekli düşününce insan ister istemez kendine stres yapıyormuş. Sizden başka hiçkimseyle bu konuyu konuşmuyorum bile çünkü eşimden başka kimse birşey bilmiyor

Stres hormonu salgılamak hiç iyi değil zaten. Bana 22 si verdiler tarih kan için. O gün tatilim bitiyor işe başlayacağım. Bir gün öncesinden baktırsam sizce olur mu? Eğer olumsuz çıkarsa kendimi alıştırmak için 1 günüm daha olur diye düşündüm

Ya olur bence ama bu sefer değer 20li 30lu rakamlar çıkınca insanın aklına acaba kimyasal mı oluyo değerim düşük mü vs bin tane şey takılıyo. bir bakıp pir bakıp en iyisi bence. İlk bakışta 3 basamaklı yüksek rakamlarla öğrenip sevincine şüpheyle yaklaşmamak en güzeli diye düşünüyorum

Merhaba bendr yarin transfer olacagim.insallah guzel sonuclar aliriz 9 yasinda bir oglum var ona hamile kalmadan once forunlara bakiyordum dogumdan sonra hic girmemisim simdi yine ihtiyac oldu kendimi burada buldum. Sanirim benzer durumu yasayanlar ile manevi gucumuz burasi insallah guzel.haberler paylasalim

Tekrar hoşgeldin ozaman inş güzel haberleri hep beraber alacağız

Geri dondururuz sağlıklı olursa dediler ama bilemiyorum

İnşallah canım rabbim kim ne istiyorsa onu versin kimse darda kalmadin

Aynen kuzum sordum bana da iyiyse geri dondururuz drdi ama kesin değil kalitesine bakıp

Yeni gelenler hoş geldi🕊 Allah herkesin gönlüne göre versin. Kızlar bende hic ama hic belirti yok , galiba olmadi benim ki. Hic mi belirti olmaz yok yani. Tık yok . 5. Gün sonucta biraz da olsa belirti olmasi lazim diye dusunuyorum

Yani ne zaman test yapiyoruz

Bende de pek farklı değil durumbenim varsada ilaç ve iğnelerden başka bir belirtim yok gibi. Duygularım darmadağın anlayamazsınn..

Yine de motivasyonu yüksek tutalım

Bende de pek farklı değil durumbenim varsada ilaç ve iğnelerden başka bir belirtim yok gibi. Duygularım darmadağın anlayamazsınn..

Yine de motivasyonu yüksek tutalım
Valla benim bi kalçam mahvoldu ignelerden gercekten baska hic bi belirtim yok. Kendimi dinliyorum yok ama yüksek tutalim tabiii

Valla benim bi kalçam mahvoldu ignelerden gercekten baska hic bi belirtim yok. Kendimi dinliyorum yok ama yüksek tutalim tabiii
Beniö 1 saattir sol kasık tarafında çekme var yani sızı gibi belli belirsiz ama üşüttüysem filan da öyle olur genelde. Eşime diyorumki geniz akıntım var..o da diyorki hamilelik belirtisidir

Beniö 1 saattir sol kasık tarafında çekme var yani sızı gibi belli belirsiz ama üşüttüysem filan da öyle olur genelde. Eşime diyorumki geniz akıntım var..o da diyorki hamilelik belirtisidir
Kizz geniz akintim olsa bende hamilelik belirtisi dicem o kadar belirti ariyorum bende tık yok yavrum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…