canım ben önceki yeme düzenime göre baya sağlıklı ve en önemlisi düzenli besleniyorum. saatlerim var. ama transferden önce başladım bu düzene. şimdi transferden sonra sigarayı bırakınca yerine biraz çikolata girdiBi sorum daha var
Herkes şu an “aşırı” sağlıklı mı besleniyor?
Off valla bence de öyle ama nasıl tutacağım kendimi.Canım enfeksiyon riski olabilir. Girme bence ya
Aminnn inşallah her şey gönlünce olurAminn inşallahEvet salı günü kontrole gittim zor bela buldum depodan geldi vs..zor bulunuyor hakikaten bu tarz ilaçlar...1 Eylül'de bakalım ne diyecek Dr...ay rabbim inşallah nasip eder hayırlısı ve sağlıcakla kucağınıza almayı canim
Bende seninle yapsam mı acabaEvet 9. gün testi istediler bendenben muhtemelen evde erken gebelik testi yaparım cuma günü falan
Gerçekten kabızlık çok zorluyor ben böyle devam edersem ilaç istiycem doktordan verirsen tabi
Sali gunu randevum var bakalim ikiz miiisende durumlar ne canim
Off valla bence de öyle ama nasıl tutacağım kendimi.
Dondurulmuş 5. gün embriyosu muydu senindeBende seninle yapsam mı acaba
Yaaaaa masAllahhh haber et bana mutlakaaaAyy hadi bakalım benimde pazartesi belli olacak kese randevusu inşallah ikizdirrbenimde bugün 2775 çıktı kanda
Çift transfer mi olmuşsunuzAyy hadi bakalım benimde pazartesi belli olacak kese randevusu inşallah ikizdirrbenimde bugün 2775 çıktı kanda
Yaaa bu çok güzeldi amaBebeğinle denize girdiğin günleri hayal et kuzum
Ben transferden 1 gün öncede girdim doktorum sorun olmaz dediKızlaaar pazartesi opu olacak sizce yarın denize girsem bir şey olur mu?
hangi ilacı verdiler? bana hiç vermediler kabızlık ilacıBana transfer günü verdiler de düzenli kullanmadım
Benimde var çok hafif ama ilaçlardan diye düşündüm bir de göğüslerim çok şişti ama oda progesterondan diye düşünüyorum çok hormon alıyoruz hamilşkte olması gerken tüm hormonları yapay alıyoruz çok normal bunlarcanım benim de aynı evden çıktım yürüyerek birkaç şey almam lazımdı gidip gelmem 2.000 adımdır ama çok ağrım oldu. Gelince direk uzandım ve regl oluyorum sandım öyle uyumuşum. Bi de bana bi güncelleme geldiama ilaçlardan mı psikolojik mi bilmiyorum: mide bulantısı
Olabilir canım.. Beklemesi hiç bitmiyor ya.. OPUdan önce adeti bekle, OPUyu bekle, OPU dan sonra transferi bekle, transfer oldu test gününü bekleBenimde var çok hafif ama ilaçlardan diye düşündüm bir de göğüslerim çok şişti ama oda progesterondan diye düşünüyorum çok hormon alıyoruz hamilşkte olması gerken tüm hormonları yapay alıyoruz çok normal bunlar
canım sen bir çözüm buldun mu ödem için? senin nasıl geçti 5. gününOnu epeyce azalttım süreçte. Afiyet olsun. Şu günleri atlatınca ben de biraz yiyeceğim.
Evet evetDondurulmuş 5. gün embriyosu muydu seninde
Ben bugün transferden sonra doktoruma söyledim progesterondan kaynaklı hafif kabızlığım var diye hemen duphalac şurup birde probiyotik yazdı kullan bunları her gün dedihangi ilacı verdiler? bana hiç vermediler kabızlık ilacı
Çift transfer mi olmuşsunuz
hangi ilacı verdiler? bana hiç vermediler kabızlık ilacı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?