Dogrudur kişiye göre her şey farklı tek doğru gerçek Bebek sahibi olmamızSabah 2, akşam 2 içiyorum. Transfer sonrası da devam. Burda gördüğüm herkesin farklı.
Evet transfer günü hariç, 5. Gün embriyosuydu. Doktoruma ilettim gününe göre güzel değer çıkmış dedi ilaçlara tam gaz devam edicekmişim 12. Gün tekrar kanda bakılcak.Transfer günü hariç 8.gün mü? Bir de kaçıncı gün embriyosu acaba?
Ben çok fazla o moda birden giremedim şahsen dikkat etmeye elbette çalışıyorum ancak canımın istediği bişey olursa yiyorumBi sorum daha var
Herkes şu an “aşırı” sağlıklı mı besleniyor?
Hayırlı olsun. İnşallah kucağınıza da alırsınız.Evet transfer günü hariç, 5. Gün embriyosuydu. Doktoruma ilettim gününe göre güzel değer çıkmış dedi ilaçlara tam gaz devam edicekmişim 12. Gün tekrar kanda bakılcak.
Kizlar 8 agustos transfer oldum 20 agustos degerim 473 cikti dun tekrar kan verdim 2530 cikti iki gun var arasinda cok hizli artmadimi ikiz gebelik olabilirmi
Maşallah canım Katlanarak artar inşallah değerim hayırlı olsunGüncelleme yapıyorum 8. Gün kanda 113 çıkmış arkadaşlar
Merhaba arkadaslar danismak istedigim bir konu var. 33 yasindayim 4.tup denemem ve genetik taramali olacak opu da 18 yumurtadan bugun 5.gune 1tane blast geldi pgt gonderilmek icin biyopsi alindi donduruldu.
Arkadan gelenler olabilir denildi cnku dun 6 adet vardi.boyle birsey mumkun mu? Bugun blast olamayan yarina blast olabilir mi? moralim cok bozuldu(
Evet benim 6. Gün olmuştuMerhaba arkadaslar danismak istedigim bir konu var. 33 yasindayim 4.tup denemem ve genetik taramali olacak opu da 18 yumurtadan bugun 5.gune 1tane blast geldi pgt gonderilmek icin biyopsi alindi donduruldu.
Arkadan gelenler olabilir denildi cnku dun 6 adet vardi.boyle birsey mumkun mu? Bugun blast olamayan yarina blast olabilir mi? moralim cok bozuldu(
Bi sorum daha var
Herkes şu an “aşırı” sağlıklı mı besleniyor?
Haklısınız endıselenmekte ınsan okadar yumurtadan nasılda oluyor 5.gun 1tane dıye dusunuyorMerhaba arkadaslar danismak istedigim bir konu var. 33 yasindayim 4.tup denemem ve genetik taramali olacak opu da 18 yumurtadan bugun 5.gune 1tane blast geldi pgt gonderilmek icin biyopsi alindi donduruldu.
icim rahatladi umarim benimde yarina bir iki embriyom daha kalir . Pgt saglikli gelme olasiligim artar insallah.Evet benim 6. Gün olmuştu
Ayni seyleri yasamisiz resmen . Aynu cumleleei bana da kurdular. Senin adina cok sevindimHaklısınız endıselenmekte ınsan okadar yumurtadan nasılda oluyor 5.gun 1tane dıye dusunuyor
içinizi ferah tutun bende gecen ay opu oldum aynı stresı bende yasadım 23 yumurta
toplandı 13üyle yola devam ettık 5.gun aradılar 1tane dondurduk yarında duruma gore sıze haber verecegız dedıler blasta gıtmesı ıcın beklenısler 7tane daha dondurduklarını soyledıler 6.gun arayıp toplamda 8tane dondurdular benımde pgt ıle tedavım olacak 3tanesını gonderdık haber beklıyorum bende sende ıcını ferah tut guzel haberler alırsın ınsaAllah.
Rabbim emeklerimizi boşa cıkarmasın ınsaAllahAyni seyleri yasamisiz resmen . Aynu cumleleei bana da kurdular. Senin adina cok sevindimumarim benimde bu sekilde ilerler ve hepimiz hayirlisiyla bebeklerimizi kucagimiza aliriz..
İnşallah benimde transfer sonrası 3. Günüm daha önce hepsi bozuldu embriyolar bu sefer 5 bb 2 ab koyuldu yaş 41 geride kalanlardan umudum yoktu 1 ab 2 ab gibiydi ama 6. Güne 5 bb 6 bb oldu onlar genetik yapılacak inşallah koyulanlardan biri sağlıklıdır tutsricim rahatladi umarim benimde yarina bir iki embriyom daha kalir . Pgt saglikli gelme olasiligim artar insallah.
Mesela?Ben çok fazla o moda birden giremedim şahsen dikkat etmeye elbette çalışıyorum ancak canımın istediği bişey olursa yiyorum
İnşallah benimde transfer sonrası 3. Günüm daha önce hepsi bozuldu embriyolar bu sefer 5 bb 2 ab koyuldu yaş 41 geride kalanlardan umudum yoktu 1 ab 2 ab gibiydi ama 6. Güne 5 bb 6 bb oldu onlar genetik yapılacak inşallah koyulanlardan biri sağlıklıdır tutsr
Sabahlar aynı, aburcubur yoktu ama kuruyemiş düzenli hale geldi. KahveHergün avakodo yumurta ekledim kahvaltıya. Aburcubur yerine kuruyemş meyve koydum.Kahve çok tüketirdim onu bıraktım. Sigara çok içerdim onuda bıraktım. Ben kendi açımdan baya ilerleme katettim.
Hakkinda hayirlisi olsunİnşallah benimde transfer sonrası 3. Günüm daha önce hepsi bozuldu embriyolar bu sefer 5 bb 2 ab koyuldu yaş 41 geride kalanlardan umudum yoktu 1 ab 2 ab gibiydi ama 6. Güne 5 bb 6 bb oldu onlar genetik yapılacak inşallah koyulanlardan biri sağlıklıdır tutsr
Sabahlar aynı, aburcubur yoktu ama kuruyemiş düzenli hale geldi. Kahvesigara yoktu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?