Ağustos ayı transfer olacaklar

Merhaba arkadaslar danismak istedigim bir konu var. 33 yasindayim 4.tup denemem ve genetik taramali olacak opu da 18 yumurtadan bugun 5.gune 1tane blast geldi pgt gonderilmek icin biyopsi alindi donduruldu.
Arkadan gelenler olabilir denildi cnku dun 6 adet vardi.boyle birsey mumkun mu? Bugun blast olamayan yarina blast olabilir mi? moralim cok bozuldu (

Evet benim 6. Gün olmuştu

Haklısınız endıselenmekte ınsan okadar yumurtadan nasılda oluyor 5.gun 1tane dıye dusunuyor
içinizi ferah tutun bende gecen ay opu oldum aynı stresı bende yasadım 23 yumurta
toplandı 13üyle yola devam ettık 5.gun aradılar 1tane dondurduk yarında duruma gore sıze haber verecegız dedıler blasta gıtmesı ıcın beklenısler 7tane daha dondurduklarını soyledıler 6.gun arayıp toplamda 8tane dondurdular benımde pgt ıle tedavım olacak 3tanesını gonderdık haber beklıyorum bende sende ıcını ferah tut guzel haberler alırsın ınsaAllah.

Ayni seyleri yasamisiz resmen . Aynu cumleleei bana da kurdular. Senin adina cok sevindim umarim benimde bu sekilde ilerler ve hepimiz hayirlisiyla bebeklerimizi kucagimiza aliriz..

icim rahatladi umarim benimde yarina bir iki embriyom daha kalir . Pgt saglikli gelme olasiligim artar insallah.
İnşallah benimde transfer sonrası 3. Günüm daha önce hepsi bozuldu embriyolar bu sefer 5 bb 2 ab koyuldu yaş 41 geride kalanlardan umudum yoktu 1 ab 2 ab gibiydi ama 6. Güne 5 bb 6 bb oldu onlar genetik yapılacak inşallah koyulanlardan biri sağlıklıdır tutsr

Hakkinda hayirlisi olsun insallah guzel haber verirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…