evet sanırım progesteron fitil ilaç protokollerinin çoğunda var ama endişe etme küçücük ve ille çok ileri itmen şart değil. içeri girsin rahim duvarlarından emilsin yeter. sen zaten uzanıyor oluyorsun 20 dk falanMerhaba bende yakinda transfer olucam...ilaclarim var içiyorum...fitil Dr bu süreçte herkese veriyormu...ben muayene olurken dahi kasiliyorum vs
eğer senin için bu kadar zorsa tabi konuşursun hekiminle.. anestezi ile ilerlemek istiyorsan onu da iletirsin hiçbir zararı yoktur öyle olsa yapmazlar için rahat olsun. ben de iğneler için aynı şeyleri söylüyodumHay AllahTransfer işleminde anestezi alacağım...elimde değil kasiliyorum rahat olamıyorum..fitille nasıl baş edicem o kadar ilaç içiyoruz hormon vs ...ah bebisler dünyaya gelse
Ben geçen hafta cumartesi başladım iğnelere bugün artık çatlatma iğnesini vurdum ilk 4 günde 11 mm büyümesi normal canım o 19 a kadar çıkar. Pazartesi öğlen 12 de toplanacak yumurtalarBende ilaç kullanıyorum4 gün kullandım bugün kontrolde 11 ve 5 mm arası 8 yumurta görüldü hala gelişmekte olanlar var dendi bugün 5. Gün ilaçlarımı kullandım Salı tekrar kontrole gideceğim doktorum muhtemel perşembe cuma arası opu olur dedi siz kaç gün kullandınız acaba
Hayırlı olsun cnm inşallah sıkı sıkı tutunur bebişin
Merhabalar benim transfer için doğal olarak ilerliyorduk ama dün son kez progesteron tahlili verdim ve pazartesi günü transfer oluyorum. Normalde ben coraspin ve folik asit kullanıyordum şimdi progestan fitil de eklendi. Sabah ve akşam günde iki kez kullanıyorum. Pazartesi transfer sonrasında bakalım ilaç eklenecek mi?Merhaba bende yakinda transfer olucam...ilaclarim var içiyorum...fitil Dr bu süreçte herkese veriyormu...ben muayene olurken dahi kasiliyorum vs
Bana da fitil vermediler ama doğal döngüden kastın nedir?Burda okuduğuma göre hemen hemen herkese veriliyor. Bir kaç kişide olmadığını görmüştüm. Doğal döngü ise belki o zaman verilmez
Çok teşekkür ederim. İnşaallah hepimizin sonucu çok güzel olurBen geçen hafta cumartesi başladım iğnelere bugün artık çatlatma iğnesini vurdum ilk 4 günde 11 mm büyümesi normal canım o 19 a kadar çıkar. Pazartesi öğlen 12 de toplanacak yumurtalar
Aa yükseldi mi değeriniz çok iyi olmuş
Aa yükseldi mi değeriniz çok iyi olmuş
Merhaba bende yakinda transfer olucam...ilaclarim var içiyorum...fitil Dr bu süreçte herkese veriyormu...ben muayene olurken dahi kasiliyorum vs
Canım nasılsın doktor ne zaman çağırdı kese için değerin çok güzel artmış maşallah yoksa ikiz mi
Bana da fitil vermediler ama doğal döngüden kastın nedir?
Estrofem 4 adet
Prolutex iğne 2 adet
Cosrasprin 1 adet ve
Prograf 2 adet
Günlük kullandığım ilaçlar bu kadar benim.
Aaa sizindemi çift embrıyoydu sizin değerinizi çok yüksek bnce ikiside tutu cok guzel maşallahEvet çift 3.gün embriyosu
Aaa sizindemi çift embrıyoydu sizin değerinizi çok yüksek bnce ikiside tutu cok guzel maşallah
İyim hala adapte olamadım keseyi görmeden olamıcam sanırım. Pazartesi arıcam randevu verecekler çok heyecanlıyım ya inşallah ikisi de tutunmuştur
Anladım teşekkürler. Ben estrofem kullandım aslında ama neden fitil verilmedi merak ettim şuan.Benim geçen ay estrofemle rahmim kalınlaşmam olmadı. O yüzden doğal siklus deneyeceğiZ dedi doktor. Estrofemsiz rahim kalınlaştı.
İlaçlar coraspirin promester iğne
Ve vitamin
Amiinn canım inşallah sağlıkla ilerliycekEvet 2 tane embriyom vardı sadece birlikte donduruldular. Transfer den 10 dakika önce sordular ikiside çözüldü doktor beraber Transfer öneriyor birbirlerini desteklesinler fln kafam karıştı tamam dedim. Birde tekrardan dondurulunca kalite düşebilirmiş kıyamadım. Tek almaya gittim çift alıp döndüm. Başkada embriyom olmamıştı zaten tutmazsa baştan başlayacaktım inşallah Rabbim sağlıkla ilerlemeyi nasip eder
Evet. Sizden başka 2 kişi daha var bildiğim.tatli peynir sizin de transfer gününüz 18 Ağustos muydu? Ben öyle hatırladım ama emin olamadım. Aynı gün sanırım 3 kişi transfer olduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?