Ağustos ayı transfer olacaklar

Merhaba bende yakinda transfer olucam...ilaclarim var içiyorum...fitil Dr bu süreçte herkese veriyormu...ben muayene olurken dahi kasiliyorum vs
evet sanırım progesteron fitil ilaç protokollerinin çoğunda var ama endişe etme küçücük ve ille çok ileri itmen şart değil. içeri girsin rahim duvarlarından emilsin yeter. sen zaten uzanıyor oluyorsun 20 dk falan

Hay Allah Transfer işleminde anestezi alacağım...elimde değil kasiliyorum rahat olamıyorum..fitille nasıl baş edicem o kadar ilaç içiyoruz hormon vs ...ah bebisler dünyaya gelse
eğer senin için bu kadar zorsa tabi konuşursun hekiminle.. anestezi ile ilerlemek istiyorsan onu da iletirsin hiçbir zararı yoktur öyle olsa yapmazlar için rahat olsun. ben de iğneler için aynı şeyleri söylüyodum her seferinde pazarlık yapıyodum doktorla ama maalesef kan sulandırıcıyı bile iğne olarak verdi ve iğneye bakamayann ben 1,5 yıldır karnıma iğne vuruyorum tüp bebek sürecinde tabi sayıları daha da arttı.. seni çok iyi anlıyorum ama sanırım alternatifi yok dayana dayana kazanacağız

Bu arada siz ne zaman opu’ya gireceksiniz? Anestezi ve sonraki aşama olan fitili boşverin. Önemli olan bugünlerden en iyi verimi sağlamak. Beslenmenizi düzenleyin, hareket edin. İnanıyorsanız dua edin. Gerisi zaten doktorların işi. Asla strese izin vermemeye çalışın Tugbalim

Ben geçen hafta cumartesi başladım iğnelere bugün artık çatlatma iğnesini vurdum ilk 4 günde 11 mm büyümesi normal canım o 19 a kadar çıkar. Pazartesi öğlen 12 de toplanacak yumurtalar

Merhaba bende yakinda transfer olucam...ilaclarim var içiyorum...fitil Dr bu süreçte herkese veriyormu...ben muayene olurken dahi kasiliyorum vs
Merhabalar benim transfer için doğal olarak ilerliyorduk ama dün son kez progesteron tahlili verdim ve pazartesi günü transfer oluyorum. Normalde ben coraspin ve folik asit kullanıyordum şimdi progestan fitil de eklendi. Sabah ve akşam günde iki kez kullanıyorum. Pazartesi transfer sonrasında bakalım ilaç eklenecek mi?

Burda okuduğuma göre hemen hemen herkese veriliyor. Bir kaç kişide olmadığını görmüştüm. Doğal döngü ise belki o zaman verilmez
Bana da fitil vermediler ama doğal döngüden kastın nedir?
Estrofem 4 adet
Prolutex iğne 2 adet
Cosrasprin 1 adet ve
Prograf 2 adet
Günlük kullandığım ilaçlar bu kadar benim.

Aa yükseldi mi değeriniz çok iyi olmuş

Evet çok şükür pazartesi kese randevusu vereceklermiş inşallah görürüm de içim rahatlar ya

Bana sadece promester günde 1 kez kapsül verdi

Bana da fitil vermediler ama doğal döngüden kastın nedir?
Estrofem 4 adet
Prolutex iğne 2 adet
Cosrasprin 1 adet ve
Prograf 2 adet
Günlük kullandığım ilaçlar bu kadar benim.

Benim geçen ay estrofemle rahmim kalınlaşmam olmadı. O yüzden doğal siklus deneyeceğiZ dedi doktor. Estrofemsiz rahim kalınlaştı.
İlaçlar coraspirin promester iğne
Ve vitamin

Aaa sizindemi çift embrıyoydu sizin değerinizi çok yüksek bnce ikiside tutu cok guzel maşallah

Evet 2 tane embriyom vardı sadece birlikte donduruldular. Transfer den 10 dakika önce sordular ikiside çözüldü doktor beraber Transfer öneriyor birbirlerini desteklesinler fln kafam karıştı tamam dedim. Birde tekrardan dondurulunca kalite düşebilirmiş kıyamadım. Tek almaya gittim çift alıp döndüm. Başkada embriyom olmamıştı zaten tutmazsa baştan başlayacaktım inşallah Rabbim sağlıkla ilerlemeyi nasip eder

Günaydın,

Chatgpt’ye soru sordum ve bana şöyle bir tanımlama yaptı:

“Rahimde embriyo, bir topun içine konmuş çim tanesi gibi sıvının içinde güvende duruyor” dedi. Bu tanımı biraz sorguladık ve “çimlerin arasına yerleştirilmiş bir top” olduğunda uzlaştık.

Bu tanım sizin de içinizi rahatlattı mı?:)

Amiinn canım inşallah sağlıkla ilerliycek benimde çift embriyo ama taze transfer oldum ben bakalım ne olucak bugünden ağrılarım baya fazla sanki regli olcakmışım gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…