Ağustos ayı transfer olacaklar

Onu epeyce azalttım süreçte. Afiyet olsun. Şu günleri atlatınca ben de biraz yiyeceğim.
canım sen bir çözüm buldun mu ödem için? senin nasıl geçti 5. günün
Ben bugün transferden sonra doktoruma söyledim progesterondan kaynaklı hafif kabızlığım var diye hemen duphalac şurup birde probiyotik yazdı kullan bunları her gün dedi
aa tamam duydum bu duphalac şurubu
Magnesie calcinee saba 400 mg küçük ölçekli bir bardak suya günde 1 kez tok karna. İçince işe yarıyor aslında ben ihmal ettim
hmm bunu şimdi duydum bunu da not aldım

canım sen bir çözüm buldun mu ödem için? senin nasıl geçti 5. günün
Pek belirti yok. Su dışında içecek bir şey olmadığından bir çözüm de yok sanırım. Onu geçtim hareket kısıtı vs derken bağırsaklar yavaşlamasın razıyım gibi.
Bu arada fitile takıldım ben. Fitilden 30 dk sonra tuvalete gitmek zorunda kaldım. Böyle bir durumda fitili tekrarlıyor musunuz? Doz fazla gelir diye ona da cesaret edemedim.

Ben de tekrarlamıyorum çünkü bize verdikleri iğneler zaten bunun içinmiş fitilin hepsinin emilimi gerçekleşmediği için iğne ile destekliyormuşuz bana da hastaneden bu şekilde açıkladılar. Elinden geldiğince tuvalete önce gitmeye çalış ama yine de bir şey olmaz

Kızlaaar pazartesi opu olacak sizce yarın denize girsem bir şey olur mu?
Bende ilaç kullanıyorum4 gün kullandım bugün kontrolde 11 ve 5 mm arası 8 yumurta görüldü hala gelişmekte olanlar var dendi bugün 5. Gün ilaçlarımı kullandım Salı tekrar kontrole gideceğim doktorum muhtemel perşembe cuma arası opu olur dedi siz kaç gün kullandınız acaba

Merhaba bende yakinda transfer olucam...ilaclarim var içiyorum...fitil Dr bu süreçte herkese veriyormu...ben muayene olurken dahi kasiliyorum vs

Bana hemşirem 10 dakika uzanman yeterli olur demişti. Çünkü sabah fitili atıp işe gidiyordum. Gün içinde ki ve akşam olanı atıp yatıyordum ama. Hemşire böyle dediyse muhtemelen yeterlidir için rahat olsun

Bana da biraz yat. 10-15 dk dediler yine uzun tutmaya çalışıyorum. Neyse bakalım içimizi rahat tutalım

Merhaba bende yakinda transfer olucam...ilaclarim var içiyorum...fitil Dr bu süreçte herkese veriyormu...ben muayene olurken dahi kasiliyorum vs
Fitil bu süreçte beni en zorlayan ilaç oldu. 3. Gün çözdüm neyse ki. Size de verirler muhtemelen. Aklına takılanları sorabilirsin.

Fitil bu süreçte beni en zorlayan ilaç oldu. 3. Gün çözdüm neyse ki. Size de verirler muhtemelen. Aklına takılanları sorabilirsin.
Hay Allah Transfer işleminde anestezi alacağım...elimde değil kasiliyorum rahat olamıyorum..fitille nasıl baş edicem o kadar ilaç içiyoruz hormon vs ...ah bebisler dünyaya gelse

Burda okuduğuma göre hemen hemen herkese veriliyor. Bir kaç kişide olmadığını görmüştüm. Doğal döngü ise belki o zaman verilmez
Hay Allah inşallah vermez ..ne için ki fitil...ilaçlar var vs...umarım vermez zor gelecek bana

Hay Allah Transfer işleminde anestezi alacağım...elimde değil kasiliyorum rahat olamıyorum..fitille nasıl baş edicem o kadar ilaç içiyoruz hormon vs ...ah bebisler dünyaya gelse
Anestezi için test yapılıyor. Kanda pıhtılaşma vs var mı diye. Testleriniz normalse hiç korkmayın zaten normal değilse onu da ilaçlar çözüyorlar sanırım.
İlk girişte tedirgin olmanız normal ama inanın işin en kolay kısmı o. Yeter ki sonuç güzel olsun.

Amin canım sağolasin inşallah... anestezi almam da olumsuz etkilemez değil mi...ah rahat olabilsem keşke ...iş başa düşünce neler yaşıyoruz neler...rabbim hayırlısı ile nasip etsin

Amin canım sağolasin inşallah... anestezi almam da olumsuz etkilemez değil mi...ah rahat olabilsem keşke ...iş başa düşünce neler yaşıyoruz neler...rabbim hayırlısı ile nasip etsin
Anestezi düşük bir doz. 10 dk uyumanı sağlıyor sadece. Başka rahatsızlıklarınız yoksa kolayca geçip gidecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…