Kardeşim cips yiyordu ondan bir kaç aldım. Sabahta çikolata yedim. Kahvaltıda kendime yumurta haşlamıştım evdekiler patates biber kızarttı o kızartmadan az bişey yedim bir bardakta çay içtimMesela?
Cips, kola, hamburger?
Ben geçen akşam yürüyüşe çıktım, herkes cips yiyordu
Yok canım bidahaki testi salı günü vericem ben bakalım inşallah benimde yüksek çıkarSağol canım inşallah seninde katlanmıştır test yarın mıydı? Valla bende de kasık ağrısı dışında yorgunluk oluyor çalışırken daha erken yorulmaya başladım. Eskiden böyle midem kazınmazdı şimdi o başladı başka bişey yok şimdilikgöğsümün uçları acımaya başladı hafiften 2 gündür
Çok teşekkür ederimMaşallah canım Katlanarak artar inşallah değerim hayırlı olsun
Ben hiç sağlıklı beslendiğimi düşünmüyorumBi sorum daha var
Herkes şu an “aşırı” sağlıklı mı besleniyor?
Yok canım bidahaki testi salı günü vericem ben bakalım inşallah benimde yüksek çıkarbnde sanırım psikolojik olarak sürekli yediğim için şimdiden 2 kilo aldım 15 gün içinde benim midem çok yanıyor hamur işi yiyorum genelde belkide ondan bilmiyorum ki ama sürekli bi yanma var rahatsız ediyor baya
Ben baya yiyorum yaa çünkü stresimle sadece yiyerek başedebilen kişilerdenim ben malesefİnşallah yükselir canım.. ilaçlarda kilo yapıyor bende aldım kiloçokta yemiyorum ama ödem oldu bide kabızlıktan galiba.. mide hassasiyeti geçen hafta bendede vardı bu hafta yok. Yediklerimiz etkiliyor tabiki
Ben baya yiyorum yaa çünkü stresimle sadece yiyerek başedebilen kişilerdenim ben malesefTam bi sonuç alsaydıkta rahatlasaydık bi iyiydi
Ayy keşke bnde öyle olsamda yemesem ama yok daha şimdiden herşeyi canım istiyorBendede tam tersi psikoloji oldu şimdiden kilo alırsam hamilelik boyunca daha çok alırım diye az yeme isteği uyanıyor hatta eşim bişeyler uzatınca kızıyorum ama yinede şiştimzaten zayıf değilim 74üm
Ayy keşke bnde öyle olsamda yemesem ama yok daha şimdiden herşeyi canım istiyorbnde 65 tim 67 oldum bile ve dr maksimum 10 kilo alabilirsin dedi bn daha hamılelıgım kesinleşmeden aldım ikisini napcam bilmiyom
Kızlaaar pazartesi opu olacak sizce yarın denize girsem bir şey olur mu?
Afiyet olsun, evde yapılan kızartmadan da bir şey olmaz sanırım:)Kardeşim cips yiyordu ondan bir kaç aldım. Sabahta çikolata yedim. Kahvaltıda kendime yumurta haşlamıştım evdekiler patates biber kızarttı o kızartmadan az bişey yedim bir bardakta çay içtim
Onu epeyce azalttım süreçte. Afiyet olsun. Şu günleri atlatınca ben de biraz yiyeceğim.Ben hiç sağlıklı beslendiğimi düşünmüyorumstresten cok fazla yiyorum ve genelde hamur işi yiyorum
Gerçekten kabızlık çok zorluyor ben böyle devam edersem ilaç istiycem doktordan verirsen tabiEvet yaa kilo gebelikte baya riskliAllah yardımcımız olsun benim vermem bile gerekiyor ama kabızken hiç kolay değil yaaa
İyi yapmışsınız kendini tutabilen kişilere hayranım gerçekten ben hiç başaramıyorumOnu epeyce azalttım süreçte. Afiyet olsun. Şu günleri atlatınca ben de biraz yiyeceğim.
İnş. Aslolan stresi yönetebilmek. Onu yemeyeyim, bunu yemeyeyim… Stres yapacaksa ufak ufak yemek daha iyi.İyi yapmışsınız kendini tutabilen kişilere hayranım gerçekten ben hiç başaramıyorumsağlıkla geçsin inşallah süreçlerimiz
Sali gunu randevum var bakalim ikiz miiiOo Maşallah canım inşallah ikizdir yaa çok heyecanlııı birkaç güne kesede belli olur
Bende eğitim araştırmdayım havuz için ne kadar ücret istediler acabaBen devlette oluyorum tüp bebek bi arkadaşın amh düşük olduğu için 3 defa havuz uyguladı en sağlıklısını transfer etmek için
canım benim de aynı evden çıktım yürüyerek birkaç şey almam lazımdı gidip gelmem 2.000 adımdır ama çok ağrım oldu. Gelince direk uzandım ve regl oluyorum sandım öyle uyumuşum. Bi de bana bi güncelleme geldiSelam kızlar valla ben şiddetli kasık ağrıları eşliğinde biraz kafa dağıtmak adına dışarı çıktım şimdi biraz avmde dolanır dönerimbu arada ağrılarım çok şiddetlendi sanki adet olcak gibi ama yine de pozitifim
Demi bencedeAfiyet olsun, evde yapılan kızartmadan da bir şey olmaz sanırım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?