Ağustos ayı transfer olacaklar

Yok canım bidahaki testi salı günü vericem ben bakalım inşallah benimde yüksek çıkar bnde sanırım psikolojik olarak sürekli yediğim için şimdiden 2 kilo aldım 15 gün içinde benim midem çok yanıyor hamur işi yiyorum genelde belkide ondan bilmiyorum ki ama sürekli bi yanma var rahatsız ediyor baya

İnşallah yükselir canım.. ilaçlarda kilo yapıyor bende aldım kilo çokta yemiyorum ama ödem oldu bide kabızlıktan galiba.. mide hassasiyeti geçen hafta bendede vardı bu hafta yok. Yediklerimiz etkiliyor tabiki

İnşallah yükselir canım.. ilaçlarda kilo yapıyor bende aldım kilo çokta yemiyorum ama ödem oldu bide kabızlıktan galiba.. mide hassasiyeti geçen hafta bendede vardı bu hafta yok. Yediklerimiz etkiliyor tabiki
Ben baya yiyorum yaa çünkü stresimle sadece yiyerek başedebilen kişilerdenim ben malesef Tam bi sonuç alsaydıkta rahatlasaydık bi iyiydi

Ben baya yiyorum yaa çünkü stresimle sadece yiyerek başedebilen kişilerdenim ben malesef Tam bi sonuç alsaydıkta rahatlasaydık bi iyiydi

Bendede tam tersi psikoloji oldu şimdiden kilo alırsam hamilelik boyunca daha çok alırım diye az yeme isteği uyanıyor hatta eşim bişeyler uzatınca kızıyorum ama yinede şiştim zaten zayıf değilim 74üm

Bendede tam tersi psikoloji oldu şimdiden kilo alırsam hamilelik boyunca daha çok alırım diye az yeme isteği uyanıyor hatta eşim bişeyler uzatınca kızıyorum ama yinede şiştim zaten zayıf değilim 74üm
Ayy keşke bnde öyle olsamda yemesem ama yok daha şimdiden herşeyi canım istiyor bnde 65 tim 67 oldum bile ve dr maksimum 10 kilo alabilirsin dedi bn daha hamılelıgım kesinleşmeden aldım ikisini napcam bilmiyom

Ayy keşke bnde öyle olsamda yemesem ama yok daha şimdiden herşeyi canım istiyor bnde 65 tim 67 oldum bile ve dr maksimum 10 kilo alabilirsin dedi bn daha hamılelıgım kesinleşmeden aldım ikisini napcam bilmiyom

Evet yaa kilo gebelikte baya riskli Allah yardımcımız olsun benim vermem bile gerekiyor ama kabızken hiç kolay değil yaaa

canım benim de aynı evden çıktım yürüyerek birkaç şey almam lazımdı gidip gelmem 2.000 adımdır ama çok ağrım oldu. Gelince direk uzandım ve regl oluyorum sandım öyle uyumuşum. Bi de bana bi güncelleme geldi ama ilaçlardan mı psikolojik mi bilmiyorum: mide bulantısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…