Ağustos ayı transfer olacaklar

Ha mesela sadece süpürge ve paspas yapmayacağım bu süreçte

Benimde ilk denemem ya benim geride embriyom var ama tabi ki ilk olunca heyecan ondan mozaik embriyo ne? İlk defa duydum da
Pgt yani genetik test icin embriyodan bir parca koparılıyor,o parcanin bir kismi saglikli bir kismi sagliksiz cikinca mozaik deniyor.Mozaiklik derecesi onemli,yuzde 30un altindaysa transfer edilebiliyor mozaik embriyolar,transferden sonra kendini tamamlayip onarabiliyorlarmis cunku.Mozaik bir embriyodan gebelik olusursa,birkac testle kontrol ediliyor her sey yolunda mi diye.Biraz soru isaretli bir sey yaniŞişli memorialda tedavi oldum ben,orada mozaik embriyo ile saglikli gebelik elde edenler varmis

Ne güzel anlatmışsınız ben de merak ediyodum mozaik ne demek diye. Bol şans

İlk defa duydum. Ya aslında ben şöyle düşünüyorum. Tutunacak olan embriyonun yaşayacak ömrü varsa yaşıyor en kaliteli denilen embriyolar bile çoğu zaman tutmuyor öyle düşün. Pgtden temiz gelen embriyolarda bile tutmayanlar. Hiç strese sokma kendini. Geride kalanı düşünme şimdi sen. İnşallah bu tutacak öyle düşün hayırlısı olsun inşallah

Kızlar merhaba şişli memorialde tedavi görenler transfer için yücel hoca mı ipek hoca mı diye sordular, daha önce tecrübesi olan var mı?
Ben orada tedavi oldum.Kendi doktorum Yücel hoca,ben çok güveniyorum ona ama benim Transferimi dün Gönül hoca yaptı Yücel hoca izinde oldugu için,transferi ona yaptiramadim yani ama surecte memnun kaldim her şeyden.Ipek hocayi tanimiyorum,hic denk gelmedik islem ya da muayenede

Ya öyle haklısın ama ne bileyim zor elde ediyoruz çok uğraşıyoruz canımız yanıyor emek veriyoruz ya suçlandım kendi kendime çok eğilip kalktım çok iş yaptım diye inşaAllah kan testi günü bir an önce gelsin güzel haberi alalım

Ay sen profil fotonu mu değiştirdin tanıyamadım bir anda sakin ol evet haklısın zor elde ediyoruz ama şöyle düşün yatmak %100 işe yarasaydı doktorlar bir kaç gün hastanede yatırırlardı hiç suçlama kendini. Olabildiğince dinlen ama rahme kan akışı şuan çok önemli o yüzden hareket etmekte çok önemli. Amiiinnnn inşallah

Bende yapmadım süpürge paspas makineye çamaşır attık çıkardım bulaşık yerleştirdim bir kaç tabağa uzandım falan offff bilmiyorum
Hiç bişey olmaz Allah’ın izniyle şuan kullandığımız ilaçlardan kaynaklı da hormon yüklüyüz ve zaten sürecin gerginliği var ama olabildiğince rahatlat kendini

Evet pp değiştirdim baktım herkes takma isim geçici foto ben çok alalede her şeyim ortada yazıyorum ediyorum farkında olmadan en iyisi pp bari değiştireyim dedim. Test yapacak mıyız erken gebelik evde ne dersin

Hiç bişey olmaz Allah’ın izniyle şuan kullandığımız ilaçlardan kaynaklı da hormon yüklüyüz ve zaten sürecin gerginliği var ama olabildiğince rahatlat kendini
Evet gerçekten modum bi düşük bugün dine göre falan daha keyifsizim daha gerginim

Evet pp değiştirdim baktım herkes takma isim geçici foto ben çok alalede her şeyim ortada yazıyorum ediyorum farkında olmadan en iyisi pp bari değiştireyim dedim. Test yapacak mıyız erken gebelik evde ne dersin
Normalde bekleyecektim ama şuan ufak bir gazlamayla her şeyi yapabilirim ne zaman yapalım ben senden 1 gün gerideyim. Yarın test alayım bir gün belirleyip yapalım

Evet gerçekten modum bi düşük bugün dine göre falan daha keyifsizim daha gerginim
Ufak bir yürüyüş iyi gelebilir belki. Ben bu süreçte gerçekten stresin daha olumsuz etkisi olacağını düşünüyorum biraz rahatlatacak şeyler yapmaya çalış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…