Hiç moralini bozma stres yapmaİnşallah banada vermez fitilde olacaksa da mecburen artıkah bu yolda neler yaşadık neler
Sagolsin canımHiç moralini bozma stres yapmazor olabilir senin için ama çok yukarı itmene gerek yok. Rahat ol hayırlısı olsun inşallah
Bak transferden sonra beklemek daha zor geliyor bence insanaSagolsin canıminşallah hayırlısı ile gelir geçer ...evet stres baş belası
Ha mesela sadece süpürge ve paspas yapmayacağım bu süreçteKızlar transferimin 2. Günü bugün transfer gününü saymazsak. Ben ufak tefek ev işleri yapıyorum çamaşır katlama yerleştirme kahvaltı hazırlama getirip götürme gibi yavaş yavaş sizlerde yapıyor musunuz ben mi kendimi çok yoruyorum diye vicdan azabı yaşıyorum
Pgt yani genetik test icin embriyodan bir parca koparılıyor,o parcanin bir kismi saglikli bir kismi sagliksiz cikinca mozaik deniyor.Mozaiklik derecesi onemli,yuzde 30un altindaysa transfer edilebiliyor mozaik embriyolar,transferden sonra kendini tamamlayip onarabiliyorlarmis cunku.Mozaik bir embriyodan gebelik olusursa,birkac testle kontrol ediliyor her sey yolunda mi diye.Biraz soru isaretli bir sey yaniBenimde ilk denememya benim geride embriyom var ama tabi ki ilk olunca heyecan ondan mozaik embriyo ne? İlk defa duydum da
Ne güzel anlatmışsınızPgt yani genetik test icin embriyodan bir parca koparılıyor,o parcanin bir kismi saglikli bir kismi sagliksiz cikinca mozaik deniyor.Mozaiklik derecesi onemli,yuzde 30un altindaysa transfer edilebiliyor mozaik embriyolar,transferden sonra kendini tamamlayip onarabiliyorlarmis cunku.Mozaik bir embriyodan gebelik olusursa,birkac testle kontrol ediliyor her sey yolunda mi diye.Biraz soru isaretli bir sey yaniŞişli memorialda tedavi oldum ben,orada mozaik embriyo ile saglikli gebelik elde edenler varmis
İlk defa duydum. Ya aslında ben şöyle düşünüyorum. Tutunacak olan embriyonun yaşayacak ömrü varsa yaşıyorPgt yani genetik test icin embriyodan bir parca koparılıyor,o parcanin bir kismi saglikli bir kismi sagliksiz cikinca mozaik deniyor.Mozaiklik derecesi onemli,yuzde 30un altindaysa transfer edilebiliyor mozaik embriyolar,transferden sonra kendini tamamlayip onarabiliyorlarmis cunku.Mozaik bir embriyodan gebelik olusursa,birkac testle kontrol ediliyor her sey yolunda mi diye.Biraz soru isaretli bir sey yaniŞişli memorialda tedavi oldum ben,orada mozaik embriyo ile saglikli gebelik elde edenler varmis
Ben orada tedavi oldum.Kendi doktorum Yücel hoca,ben çok güveniyorum ona ama benim Transferimi dün Gönül hoca yaptı Yücel hoca izinde oldugu için,transferi ona yaptiramadim yani ama surecte memnun kaldim her şeyden.Ipek hocayi tanimiyorum,hic denk gelmedik islem ya da muayenedeKızlar merhaba şişli memorialde tedavi görenler transfer için yücel hoca mı ipek hoca mı diye sordular, daha önce tecrübesi olan var mı?
Ayy kesinlikle fitil mitil hak getire artikBak transferden sonra beklemek daha zor geliyor bence insanaunutursun fitilin gerginliğini emin ol
Heh aynen öyle o yüzden şimdiden stres yapma lütfenAyy kesinlikle fitil mitil hak getire artikgünden güne belirti aramak beklemek .. ah ah beklemekle geçti yıllar
Ya öyle haklısın ama ne bileyim zor elde ediyoruz çok uğraşıyoruz canımız yanıyor emek veriyoruz ya suçlandım kendi kendime çok eğilip kalktım çok iş yaptım diye inşaAllah kan testi günü bir an önce gelsin güzel haberi alalımMerhaba benimde 1. Günü transferimin. Açıkçası ben dünde çok yatmadım. Normal hayatıma devam ediyorum. Ağır bir şey kaldırmıyorum. Koşmuyorum zıplamıyorum. Ama onun dışında her gün ne yapıyorsam devam ediyorum. Doktorum ve hemşirem üstüne basa basa sürekli yatma dedi bunu istemiyoruz dedi. Mesela dün yürüyüşte yaptım arkadaşlarımla da oturdum biraz. Çünkü diğer türlü daha çok stres olacağımı biliyorum. Bu tabi ki benim düşüncem. Doğrudur yanlıştır bilmiyorum. Ama bence kendinizi nasıl iyi hissediyorsanız öyle geçirin süreciinşallah pozitif sonucu alırsınız
Bende yapmadım süpürge paspas makineye çamaşır attık çıkardım bulaşık yerleştirdim bir kaç tabağa uzandım falan offff bilmiyorumHa mesela sadece süpürge ve paspas yapmayacağım bu süreçte
22 Ağustosta transfer oldum bende test günüm 31 AğustosDün oldum
Ay sen profil fotonu mu değiştirdinYa öyle haklısın ama ne bileyim zor elde ediyoruz çok uğraşıyoruz canımız yanıyor emek veriyoruz ya suçlandım kendi kendime çok eğilip kalktım çok iş yaptım diye inşaAllah kan testi günü bir an önce gelsin güzel haberi alalım
Hiç bişey olmaz Allah’ın izniyleBende yapmadım süpürge paspas makineye çamaşır attık çıkardım bulaşık yerleştirdim bir kaç tabağa uzandım falan offff bilmiyorum
Evet pp değiştirdim baktım herkes takma isim geçici foto ben çok alalede her şeyim ortada yazıyorum ediyorum farkında olmadanAy sen profil fotonu mu değiştirdintanıyamadım bir anda sakin ol evet haklısın zor elde ediyoruz ama şöyle düşün yatmak %100 işe yarasaydı doktorlar bir kaç gün hastanede yatırırlardı hiç suçlama kendini. Olabildiğince dinlen ama rahme kan akışı şuan çok önemli o yüzden hareket etmekte çok önemli. Amiiinnnn inşallah
Evet gerçekten modum bi düşük bugün dine göre falan daha keyifsizim daha gerginimHiç bişey olmaz Allah’ın izniyleşuan kullandığımız ilaçlardan kaynaklı da hormon yüklüyüz ve zaten sürecin gerginliği var ama olabildiğince rahatlat kendini
Normalde bekleyecektim ama şuan ufak bir gazlamayla her şeyi yapabilirimEvet pp değiştirdim baktım herkes takma isim geçici foto ben çok alalede her şeyim ortada yazıyorum ediyorum farkında olmadanen iyisi pp bari değiştireyim dedim. Test yapacak mıyız erken gebelik evde ne dersin
Ufak bir yürüyüş iyi gelebilir belki. Ben bu süreçte gerçekten stresin daha olumsuz etkisi olacağını düşünüyorum biraz rahatlatacak şeyler yapmaya çalışEvet gerçekten modum bi düşük bugün dine göre falan daha keyifsizim daha gerginim
TeşekkürlerNe güzel anlatmışsınızben de merak ediyodum mozaik ne demek diye. Bol şans
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?