3.gün iki adet. Sizin kaçıncı gün embriyosu? Nasıl durumlar sizde? Test günümüze kadar sabır edebilecek misinizEvet. Sizden başka 2 kişi daha var bildiğim.
Sizin kaçıncı gün embriyosu?
Kaçıncı gün embriyosu sizin? Benim 5.gün embriyosu test günüm 1 eylülHayırlı olsunbende bugün oldum. Beraber bekleyeceğiz artık
İlaçsız ilerlenen veya çok az sadece 1-2 ilaç kullanılan döngü. Her doktorun yöntemi ayrı o yüzden bu tarz farklılıklar oluyorBana da fitil vermediler ama doğal döngüden kastın nedir?
Estrofem 4 adet
Prolutex iğne 2 adet
Cosrasprin 1 adet ve
Prograf 2 adet
Günlük kullandığım ilaçlar bu kadar benim.
Benimkide 5. Gün embriyosuKaçıncı gün embriyosu sizin? Benim 5.gün embriyosu test günüm 1 eylül
Ben önce yapmamayi planladim baştan beri ama dayanabilirmiyim bilmiyorumBenimkide 5. Gün embriyosuya bence muhtemelen daha erken yaparım gibi testi
Merhabaa başka iki kişiden biri benim3.gün iki adet. Sizin kaçıncı gün embriyosu? Nasıl durumlar sizde? Test günümüze kadar sabır edebilecek misiniz
Tutabilirsem bende 8. Gün falan gün yaparım önce dediğim test günün 2 gün önce yaniBen önce yapmamayi planladim baştan beri ama dayanabilirmiyim bilmiyorumHic test yapmadim daha önce,anlamam da ben onu,stres olurum sonra
İnş kuzum ben de kese görmedim salı gidicem kısmet olursa iğne neden kullanıyorsun lekelenme falan mı oldu kuzum
Anladım teşekkürler. Ben estrofem kullandım aslında ama neden fitil verilmedi merak ettim şuan.
Amiinn canım inşallah sağlıkla ilerliycekbenimde çift embriyo ama taze transfer oldum ben bakalım ne olucak bugünden ağrılarım baya fazla sanki regli olcakmışım gibi
Zor tabiii,daha ilk gün sayilir bugünTutabilirsem bende 8. Gün falan gün yaparım önce dediğim test günün 2 gün önce yaniama bilmiyorum ya arkadaşlarım daha erken yap diyor ben beklemek istiyorum ama merakta ediyorum beklemek çooook zor
Transfer gününüz ne zamandıKaçıncı gün embriyosu sizin? Benim 5.gün embriyosu test günüm 1 eylül
Dün oldumTransfer gününüz ne zamandı
Hayırlı olsun inşaAllahDün oldum
Merhaba ben geçen sene tüp Bebek başladım opu vs oldum ...transfer olamadım .. dondurulmuş iki tane embriyo var orta seviye dedi Dr...9 Eylül'de ins transfer olucam ilk kezBu arada siz ne zaman opu’ya gireceksiniz? Anestezi ve sonraki aşama olan fitili boşverin. Önemli olan bugünlerden en iyi verimi sağlamak. Beslenmenizi düzenleyin, hareket edin. İnanıyorsanız dua edin. Gerisi zaten doktorların işi. Asla strese izin vermemeye çalışınTugbalim
İnşallah banada vermez fitilde olacaksa da mecburen artıkEvet çok şükür pazartesi kese randevusu vereceklermiş inşallah görürüm de içim rahatlar ya
Bana sadece promester günde 1 kez kapsül verdi
Benimde ilk denememZor tabiii,daha ilk gün sayilir bugünbenim ilk denemem,ama geride sadece 1 mozaik embriyom var,o yuzden endiseliyim biraz.Daha fazla ya da en azindan yuzdeyuz saglikli bir embriyo daha kalmis olsa daha rahat olabilirdim
Merhaba benimde 1. Günü transferimin. Açıkçası ben dünde çok yatmadım. Normal hayatıma devam ediyorum. Ağır bir şey kaldırmıyorum. Koşmuyorum zıplamıyorum. Ama onun dışında her gün ne yapıyorsam devam ediyorum. Doktorum ve hemşirem üstüne basa basa sürekli yatma dedi bunu istemiyoruz dedi. Mesela dün yürüyüşte yaptım arkadaşlarımla da oturdum biraz. Çünkü diğer türlü daha çok stres olacağımı biliyorum. Bu tabi ki benim düşüncem. Doğrudur yanlıştır bilmiyorum. Ama bence kendinizi nasıl iyi hissediyorsanız öyle geçirin süreciKızlar transferimin 2. Günü bugün transfer gününü saymazsak. Ben ufak tefek ev işleri yapıyorum çamaşır katlama yerleştirme kahvaltı hazırlama getirip götürme gibi yavaş yavaş sizlerde yapıyor musunuz ben mi kendimi çok yoruyorum diye vicdan azabı yaşıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?