Ağustos ayı transfer olacaklar

Bana da fitil vermediler ama doğal döngüden kastın nedir?
Estrofem 4 adet
Prolutex iğne 2 adet
Cosrasprin 1 adet ve
Prograf 2 adet
Günlük kullandığım ilaçlar bu kadar benim.
İlaçsız ilerlenen veya çok az sadece 1-2 ilaç kullanılan döngü. Her doktorun yöntemi ayrı o yüzden bu tarz farklılıklar oluyor

Ben önce yapmamayi planladim baştan beri ama dayanabilirmiyim bilmiyorumHic test yapmadim daha önce,anlamam da ben onu,stres olurum sonra
Tutabilirsem bende 8. Gün falan gün yaparım önce dediğim test günün 2 gün önce yani ama bilmiyorum ya arkadaşlarım daha erken yap diyor ben beklemek istiyorum ama merakta ediyorum beklemek çooook zor

Amiinn canım inşallah sağlıkla ilerliycek benimde çift embriyo ama taze transfer oldum ben bakalım ne olucak bugünden ağrılarım baya fazla sanki regli olcakmışım gibi

Aminnn canım inşallah Taze transferde ağrı olması gayet normal canım ya. Benim bile opudan sonra çok ağrım olmuştu göğüsler kasıklar fenaydı. Bence hafifler biraz zaman geçtikçe

Tutabilirsem bende 8. Gün falan gün yaparım önce dediğim test günün 2 gün önce yani ama bilmiyorum ya arkadaşlarım daha erken yap diyor ben beklemek istiyorum ama merakta ediyorum beklemek çooook zor
Zor tabiii,daha ilk gün sayilir bugünbenim ilk denemem,ama geride sadece 1 mozaik embriyom var,o yuzden endiseliyim biraz.Daha fazla ya da en azindan yuzdeyuz saglikli bir embriyo daha kalmis olsa daha rahat olabilirdim

Kızlar transferimin 2. Günü bugün transfer gününü saymazsak. Ben ufak tefek ev işleri yapıyorum çamaşır katlama yerleştirme kahvaltı hazırlama getirip götürme gibi yavaş yavaş sizlerde yapıyor musunuz ben mi kendimi çok yoruyorum diye vicdan azabı yaşıyorum

Kızlar merhaba şişli memorialde tedavi görenler transfer için yücel hoca mı ipek hoca mı diye sordular, daha önce tecrübesi olan var mı?

Merhaba ben geçen sene tüp Bebek başladım opu vs oldum ...transfer olamadım .. dondurulmuş iki tane embriyo var orta seviye dedi Dr...9 Eylül'de ins transfer olucam ilk kez evet ekmek bıraktım asitli içecek yok bol su iciyorum yürüyüş dualar hayırlısı ile..göbeğim de gitmişti ama bu aldığım ilaçlar tekrar şiirdi...rabbim yar ve yardımcımız olsun bu yolda

Zor tabiii,daha ilk gün sayilir bugünbenim ilk denemem,ama geride sadece 1 mozaik embriyom var,o yuzden endiseliyim biraz.Daha fazla ya da en azindan yuzdeyuz saglikli bir embriyo daha kalmis olsa daha rahat olabilirdim
Benimde ilk denemem ya benim geride embriyom var ama tabi ki ilk olunca heyecan ondan mozaik embriyo ne? İlk defa duydum da

Merhaba benimde 1. Günü transferimin. Açıkçası ben dünde çok yatmadım. Normal hayatıma devam ediyorum. Ağır bir şey kaldırmıyorum. Koşmuyorum zıplamıyorum. Ama onun dışında her gün ne yapıyorsam devam ediyorum. Doktorum ve hemşirem üstüne basa basa sürekli yatma dedi bunu istemiyoruz dedi. Mesela dün yürüyüşte yaptım arkadaşlarımla da oturdum biraz. Çünkü diğer türlü daha çok stres olacağımı biliyorum. Bu tabi ki benim düşüncem. Doğrudur yanlıştır bilmiyorum. Ama bence kendinizi nasıl iyi hissediyorsanız öyle geçirin süreci inşallah pozitif sonucu alırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…