Ağustos ayı transfer olacaklar

Çok teşekkür ederim ben de gönül hoca ile devam ediyordum ama yarın izinli olduğu için ipek hanıma yazmışlardı

Çok haklısın,çabaladık yapılacak her şeyi yaptık,nasibimizde varsa olacak her türlü

Çok teşekkür ederim ben de gönül hoca ile devam ediyordum ama yarın izinli olduğu için ipek hanıma yazmışlardı
İnsan titizleniyor haliyle ama o kadar basit bir islem ki kimin yaptığı çok da önemli değil bence.ben oradaki sisteme doktorlara genel olarak güveniyorum.Yumurta toplamamı da Gönül hoca yaptı Yücel hocaya denk gelmedi yine ama sorun etmedim.Ondan da memnun kaldım.Rahat olun güzel ilerleyecektir inşallah⚘

canım nasılsın ben bugğn tamamen iyiyim hiç kasık ağrım yok. Sürekli yattığım içinde olabilir sen de durumlar ne

Yaaa çok teşekkür ederim evet hep böyle yorumlar okudum nasip tabii, ben de hastaneye ve doktorlara güveniyorum, sağlıkla kolaylıkla pozitif haberleri alır sonra da sağlıcakla kucağımıza alırız bebişleri

Çok benzermiş durumumuz. Biz de uzundur bekliyoruz. Elimizde 2 vardı. Hepsini aldık geldik, bakalım hayırlısı olur inş.

2 gün arayla öğrenmiş olacağız sonucu sanırım.Hepimiz için pozitif sonuçlar inşallahh

Çok benzermiş durumumuz. Biz de uzundur bekliyoruz. Elimizde 2 vardı. Hepsini aldık geldik, bakalım hayırlısı olur inş.
Dimi bekleyişler ayni...7 yıl oldu evleneli yaş ilerledi...aşılama vs..geçen sene tüp bebek.bu sene transfer hayirlsii ins doğru zamanda ..geçen zaman üzücü ama rabbim ne yazdıysa...iki tanecik tutunuversin

Öyle mii bir süredir farklı telaşlar sebebiyle takip edemedim bu topici, sizin dün mü oldu transferiniz ve embriyonuz nasıldı
Dün oldu evet6 embriyo toplanmıştı.Hepsi döllendi 2si yolda elenip 2si 5.gün 2side 6.gün blast olup donduruldu ve pgt yapildi.Pgtden de 1i tamamen saglıklı biri mozaik geldi.Sağlikli olanı koydurduk,6ba.Embriyolog 10uzerinden 8 9 puan verebilecegm bir embriyo,3 kadindan 2sinde gebelik bekleriz dedi ancak çoook faktör var tabi bilemiyorum.Cok iyi embriyolarin tutunmadigi,daha orta kalitede embriyolarin tutunabildigi cok örnek var burada.Tuhaf bir bekleyisteyiz iste

Bizim 5.gün oluyor erken olmaz mı,ben de yapayım mı sizden bi cesaret alıp,test markası yazsaniza hangisi bunun en güveniliri
Bizimkide 5. Gün embriyosu erken gebelik testinde genelde 5. Veya 6. Gün çıkabiliyor denilmiş guruplarda yapmaktan zarar gelmez bildiğim bir marka yok eczaneden erken gebelik testi diye isteyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…