- 22 Ağustos 2025
- 8
- 11
- 3
- 32
Yücel karaman miKızlar merhaba şişli memorialde tedavi görenler transfer için yücel hoca mı ipek hoca mı diye sordular, daha önce tecrübesi olan var mı?
Cuma günü yapalım mıNormalde bekleyecektim ama şuan ufak bir gazlamayla her şeyi yapabilirimne zaman yapalım ben senden 1 gün gerideyim. Yarın test alayım bir gün belirleyip yapalım
HaklısınUfak bir yürüyüş iyi gelebilir belki. Ben bu süreçte gerçekten stresin daha olumsuz etkisi olacağını düşünüyorum biraz rahatlatacak şeyler yapmaya çalış
Olur cuma gününe anlaştık o zamanCuma günü yapalım mı
Çok teşekkür ederim ben de gönül hoca ile devam ediyordum ama yarın izinli olduğu için ipek hanıma yazmışlardıBen orada tedavi oldum.Kendi doktorum Yücel hoca,ben çok güveniyorum ona ama benim Transferimi dün Gönül hoca yaptı Yücel hoca izinde oldugu için,transferi ona yaptiramadim yani ama surecte memnun kaldim her şeyden.Ipek hocayi tanimiyorum,hic denk gelmedik islem ya da muayenede
Yücel şahin yazıyor internet sitesinde ama daha önce hiç görmedim veya muayene de olmadımYücel karaman mi
Çok haklısın,çabaladık yapılacak her şeyi yaptık,nasibimizde varsa olacak her türlüİlk defa duydum. Ya aslında ben şöyle düşünüyorum. Tutunacak olan embriyonun yaşayacak ömrü varsa yaşıyoren kaliteli denilen embriyolar bile çoğu zaman tutmuyor öyle düşün. Pgtden temiz gelen embriyolarda bile tutmayanlar. Hiç strese sokma kendini. Geride kalanı düşünme şimdi sen. İnşallah bu tutacak öyle düşün hayırlısı olsun inşallah
İnsan titizleniyor haliyle ama o kadar basit bir islem ki kimin yaptığı çok da önemli değil bence.ben oradaki sisteme doktorlara genel olarak güveniyorum.Yumurta toplamamı da Gönül hoca yaptı Yücel hocaya denk gelmedi yine ama sorun etmedim.Ondan da memnun kaldım.Rahat olun güzel ilerleyecektir inşallah⚘Çok teşekkür ederim ben de gönül hoca ile devam ediyordum ama yarın izinli olduğu için ipek hanıma yazmışlardı
canım nasılsın ben bugğn tamamen iyiyimcanım benim de aynı evden çıktım yürüyerek birkaç şey almam lazımdı gidip gelmem 2.000 adımdır ama çok ağrım oldu. Gelince direk uzandım ve regl oluyorum sandım öyle uyumuşum. Bi de bana bi güncelleme geldiama ilaçlardan mı psikolojik mi bilmiyorum: mide bulantısı
Yaaa çok teşekkür ederim evet hep böyle yorumlar okudum nasip tabii, ben de hastaneye ve doktorlara güveniyorum, sağlıkla kolaylıkla pozitif haberleri alır sonra da sağlıcakla kucağımıza alırız bebişleriİnsan titizleniyor haliyle ama o kadar basit bir islem ki kimin yaptığı çok da önemli değil bence.ben oradaki sisteme doktorlara genel olarak güveniyorum.Yumurta toplamamı da Gönül hoca yaptı Yücel hocaya denk gelmedi yine ama sorun etmedim.Ondan da memnun kaldım.Rahat olun güzel ilerleyecektir inşallah⚘
Benim de 3., çift.3.gün iki adet. Sizin kaçıncı gün embriyosu? Nasıl durumlar sizde? Test günümüze kadar sabır edebilecek misiniz
Çok benzermiş durumumuz. Biz de uzundur bekliyoruz. Elimizde 2 vardı. Hepsini aldık geldik, bakalım hayırlısı olur inş.Merhaba ben geçen sene tüp Bebek başladım opu vs oldum ...transfer olamadım .. dondurulmuş iki tane embriyo var orta seviye dedi Dr...9 Eylül'de ins transfer olucam ilk kezevet ekmek bıraktım asitli içecek yok bol su iciyorum yürüyüş dualar hayırlısı ile..göbeğim de gitmişti ama bu aldığım ilaçlar tekrar şiirdi...rabbim yar ve yardımcımız olsun bu yolda
2 gün arayla öğrenmiş olacağız sonucu sanırım.Hepimiz için pozitif sonuçlar inşallahhYaaa çok teşekkür ederim evet hep böyle yorumlar okudum nasip tabii, ben de hastaneye ve doktorlara güveniyorum, sağlıkla kolaylıkla pozitif haberleri alır sonra da sağlıcakla kucağımıza alırız bebişleri
Dimi bekleyişler ayni...7 yıl oldu evleneli yaş ilerledi...aşılama vs..geçen sene tüp bebek.bu sene transfer hayirlsii ins doğru zamanda ..geçen zaman üzücü ama rabbim ne yazdıysa...iki tanecik tutunuversinÇok benzermiş durumumuz. Biz de uzundur bekliyoruz. Elimizde 2 vardı. Hepsini aldık geldik, bakalım hayırlısı olur inş.
Öyle mii bir süredir farklı telaşlar sebebiyle takip edemedim bu topici, sizin dün mü oldu transferiniz ve embriyonuz nasıldı2 gün arayla öğrenmiş olacağız sonucu sanırım.Hepimiz için pozitif sonuçlar inşallahh
Dün oldu evetÖyle mii bir süredir farklı telaşlar sebebiyle takip edemedim bu topici, sizin dün mü oldu transferiniz ve embriyonuz nasıldı
Bizim 5.gün oluyor erken olmaz mı,ben de yapayım mı sizden bi cesaret alıp,test markası yazsaniza hangisi bunun en güveniliriTamam hadi bakalım inşaAllah
Bizimkide 5. Gün embriyosu erken gebelik testinde genelde 5. Veya 6. Gün çıkabiliyor denilmiş guruplarda yapmaktan zarar gelmezBizim 5.gün oluyor erken olmaz mı,ben de yapayım mı sizden bi cesaret alıp,test markası yazsaniza hangisi bunun en güveniliri
Canım ben de seni merak ediyodumcanım nasılsın ben bugğn tamamen iyiyimhiç kasık ağrım yok. Sürekli yattığım içinde olabilir sen de durumlar ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?