- 23 Ağustos 2025
- 36
- 32
- 3
- 35
Güzel gececek insallahHayırlı uğurlu olsun sağlıcakla pozitifleri görün inşallahteşekkür ederim ben gönül hoca dışında pek kimseyle görüşmedim 1-2 kez sevinç hocaya denk gelmiştim ama onunla devam etmek istemedim. İnşallah yarınki transfer güzel geçer ve ben de pozitifi görürüm
Test gününü mü bekleyeceksin
Evet.Test gününü mü bekleyeceksin
Hiç öyle düşünme,negatif dusunup strese sokma kendini.Duygularimiz karmakarisik bu cok normal.Ben de bir isaret bekliyor gibiyim,bi belirti,daha once yasamadigim bir sey,ben burdayim desin bi sekildeGünaydın bende transfer sonrası 2. Günümdeyim. Tedavi sürecim boyunca hep pozitiftim. Ama bu sabah çok karamsar uyandım. Negatif olduğunu hissediyorumçok erken ama galiba kullandığım ilaçlar duygularımı çok etkiliyor şuanda
İnşallah canım ne zamana gün verdiler sana
İlk transferim geçen sene olumsuz olunca kesmiştim ilaçları ama bu sefer de kullanıyorum olmadı bi şey alıştı herhalde vücut
Aynenİyi bari olmamasına sevindim.. çok sinir bozuyor kaşıntı
AynenVücut alışıyor zamanla geçer inşallah
Hayırlı olsun canım çok sevindimBana cuma gününe kese randevusu verdi
Evet hormonlar ilaçlar avucunun içine aldı gerçekten biziHiç öyle düşünme,negatif dusunup strese sokma kendini.Duygularimiz karmakarisik bu cok normal.Ben de bir isaret bekliyor gibiyim,bi belirti,daha once yasamadigim bir sey,ben burdayim desin bi sekildeBoyle tuhaf seyler.Hormonlar ele gecirdi bizi iyice,olumlu olmaya calis lutfen
En iyisiEvet hormonlar ilaçlar avucunun içine aldı gerçekten bizikendime bir uğraş bulayım en iyisi başka türlü geçmeyecek bugün bana
Kızlar ben bel ağrımdan oturamıyorum bile 5 dkka oturuyorum daha fazla duramıyorum anca yatınca belim rahatlıyor bu şekilde napcam bilmiyorumsizdede mi öyle
Promester kalçadan günde bir iki ampul.. kaşıntıyı bildirince bana da göbekten olan iğne sabah akşam alabilirsiniz reçetesiz demişte almadım henüz. Dayanamayacak seviyeye gelince alırım diyordum ama şimdi sende de böyle olduğunu görünce şaşırdım göbekten olan ilaçta da aynı şey olacaksa ne anlamı var değiştirmenin.. kullanımı kolay mı?
Ayyy yok benim okadar olsa keşke ben hiç duramıyorum perşembe günü gidicem doktora o gün söyleyim bi korkuyorum da değerim yükselmedi mi acaba diye off bu stresler hiç bitmiyorHayır canım bende uzun süre oturunca oluyor çalışırken 6 7 saat sonra ağrıyor ama şiddetli değil tabi. Biraz istirahat et belki geçer doktora da söyle mutlaka
Canım göbekten olanın kullanımı çok kolay tabi insülin iğnesi ile oluyorum direk.Benim doktorum göbekten olanı öneriyor diye bıraktırmadı çok kötü olursan gelirsin dedi hemşireler ama mecbursam kullanıcam.Cildiyeye gittim etopix jel verdi karnıma arada sürüyorym azalıyor önce sağ sonra sol yapıyorum bide benim tüm vücuduma yayılmıştı şükür azaldı şu an çok kötüydüm
Ayyy yok benim okadar olsa keşke ben hiç duramıyorum perşembe günü gidicem doktora o gün söyleyim bi korkuyorum da değerim yükselmedi mi acaba diye off bu stresler hiç bitmiyor
Eki Görüntüle 3634981
Sonucu pozitif çıkan arkadaşlarım doktorunuz bu testleri istedi mi sizden
Aşağı yukarı aynı gibi yanetkileri benim önce ayaklarım kaşındı sonra vücudumda olmaya başladı.. Allahım çabalarımızın karşılığını versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?