Ağustos ayı transfer olacaklar

Güzel gececek insallah

Hiç öyle düşünme,negatif dusunup strese sokma kendini.Duygularimiz karmakarisik bu cok normal.Ben de bir isaret bekliyor gibiyim,bi belirti,daha once yasamadigim bir sey,ben burdayim desin bi sekildeBoyle tuhaf seyler.Hormonlar ele gecirdi bizi iyice,olumlu olmaya calis lutfen

Kızlar ben bel ağrımdan oturamıyorum bile 5 dkka oturuyorum daha fazla duramıyorum anca yatınca belim rahatlıyor bu şekilde napcam bilmiyorum sizdede mi öyle

Evet hormonlar ilaçlar avucunun içine aldı gerçekten bizi kendime bir uğraş bulayım en iyisi başka türlü geçmeyecek bugün bana

Kızlar ben bel ağrımdan oturamıyorum bile 5 dkka oturuyorum daha fazla duramıyorum anca yatınca belim rahatlıyor bu şekilde napcam bilmiyorum sizdede mi öyle

Hayır canım bende uzun süre oturunca oluyor çalışırken 6 7 saat sonra ağrıyor ama şiddetli değil tabi. Biraz istirahat et belki geçer doktora da söyle mutlaka

Canım göbekten olanın kullanımı çok kolay tabi insülin iğnesi ile oluyorum direk.Benim doktorum göbekten olanı öneriyor diye bıraktırmadı çok kötü olursan gelirsin dedi hemşireler ama mecbursam kullanıcam.Cildiyeye gittim etopix jel verdi karnıma arada sürüyorym azalıyor önce sağ sonra sol yapıyorum bide benim tüm vücuduma yayılmıştı şükür azaldı şu an çok kötüydüm

Hayır canım bende uzun süre oturunca oluyor çalışırken 6 7 saat sonra ağrıyor ama şiddetli değil tabi. Biraz istirahat et belki geçer doktora da söyle mutlaka
Ayyy yok benim okadar olsa keşke ben hiç duramıyorum perşembe günü gidicem doktora o gün söyleyim bi korkuyorum da değerim yükselmedi mi acaba diye off bu stresler hiç bitmiyor

Aşağı yukarı aynı gibi yanetkileri benim önce ayaklarım kaşındı sonra vücudumda olmaya başladı.. Allahım çabalarımızın karşılığını versin

Ayyy yok benim okadar olsa keşke ben hiç duramıyorum perşembe günü gidicem doktora o gün söyleyim bi korkuyorum da değerim yükselmedi mi acaba diye off bu stresler hiç bitmiyor

Perşembe geç değil mi en son ne zaman vermiştin kanı. İnşallah yükselmiştir canım ya

Aşağı yukarı aynı gibi yanetkileri benim önce ayaklarım kaşındı sonra vücudumda olmaya başladı.. Allahım çabalarımızın karşılığını versin

Amin canım gerçekten psikolojik olarak çok zor sürekli ağlıyordum çok gerilmiştim bir de mecbur kullanacağımı öğrendim değişmiyor da ama zamanla alışıyosun.Ben de yarın kese görmeye gidicem ilk kez inş her şey yolundadır 6. Haftadayım sanırım ilk kez gidicem kalp atısı var mı bilmiyorum zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…