Ağustos ayı transfer olacaklar

Merhaba ben bugün transfer hazırlığı için gittim ama doktor bu ay hormon baskılama yapılacak diğer ay transfer dedi bunu yaşayan olduğu bende pcos var progestronun yüksek dedi doktor

Ben de hiç akıntı yok ama gebelik belirtilerinden diye biliyorum akıntı.
İnşaAllah
Evet evet kesinlikle hormonlardan yani daha sabah gözümü açar açmaz daha afyonum patlamadan kesin negatif diye uyanmam çokta normal değil zaten

Evet evet kesinlikle hormonlardan yani daha sabah gözümü açar açmaz daha afyonum patlamadan kesin negatif diye uyanmam çokta normal değil zaten
Duş alma konusunda bişey dediler mi sana şu gün duş al falan diye

Evet evet zoladex diye bir iğne vurulup hormonlar baskılandı sonra tamamen dışarıdan hormon takviyeleriyle takip edildi. Siz transfer oldunuz mu ?
Merhaba ben bugün gittim doktora hormon baskılama yapılacak regl 20 günü dedi transfer ne zaman olur bilmiyorum regli beklemek mi gerekiyor o iğne zormuş çok soru sordum kusura bakmayın

Merhaba ben bugün transfer hazırlığı için gittim ama doktor bu ay hormon baskılama yapılacak diğer ay transfer dedi bunu yaşayan olduğu bende pcos var progestronun yüksek dedi doktor
Merhaba ilk tüp bebek yaptırdığında olmuştu rahim dinlendirme yapacağız dedi hatta bir ay ara verelim dediler kadın doğum ilacı vermişlerdi sonrası çok güzel oldu başarı şansı artiyormus

Merhaba ben bugün gittim doktora hormon baskılama yapılacak regl 20 günü dedi transfer ne zaman olur bilmiyorum regli beklemek mi gerekiyor o iğne zormuş çok soru sordum kusura bakmayın
Merhaba benimde döngümünün 15. Gününde zoladex vurulmuştum. İğneden yaklaşık 1 hafta sonrada adet olmuştum. Ben zoladex vurulacağım ay doğum kontrol hapıda kullanıyordum. Transferimde zoladexden sonra ki adetimin 17. Günü oldu

İnşallah bende alışırım da 12 haftaya kadar sürmez bu sıkıntı ya ayy hadi ya ne güzel İnşallah duyurur kalp atışıda bilmiyorum ki belkide sonra duyurur o konuda tecrübeli değilim

Ne zaman oldunuz transfer

Merhaba ilk tüp bebek yaptırdığında olmuştu rahim dinlendirme yapacağız dedi hatta bir ay ara verelim dediler kadın doğum ilacı vermişlerdi sonrası çok güzel oldu başarı şansı artiyormus
Bende bi ay rahim dinlenme yapıldı iğne vericem reglin 20 günü dedi sonra transfer sonucunuz pozitif mi

Sonucunuz belli oldumı

Bana aynı gün alabilirsin dediler ama ben cesaret edemedim bi kaç gün bekledikten sonra aldım
Valla açıkçası bende cesaret edemedim. Birde ben sıcak suyla duş almayı seviyorum. O yüzden bu akşam veya yarın akşam ılık suyla alacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…