Canım selamlar senin 3. günler kaç hücreliydi biliyo musun :)Benden herhangi bişey istemedi kese görmeden mi istediler
Evet evet kesinlikle hormonlardanBiliyorsun bende dün baya nehatiftim hormonlardan bence
İnşaAllahBen de hiç akıntı yok ama gebelik belirtilerinden diye biliyorum akıntı.
Evet evet kesinlikle hormonlardanyani daha sabah gözümü açar açmaz daha afyonum patlamadan kesin negatif diye uyanmam çokta normal değil zaten
Duş alma konusunda bişey dediler mi sana şu gün duş al falan diyeEvet evet kesinlikle hormonlardanyani daha sabah gözümü açar açmaz daha afyonum patlamadan kesin negatif diye uyanmam çokta normal değil zaten
Merhaba ben bugün gittim doktora hormon baskılama yapılacak regl 20 günü dedi transfer ne zaman olur bilmiyorum regli beklemek mi gerekiyor o iğne zormuş çok soru sordum kusura bakmayınEvet evet zoladex diye bir iğne vurulup hormonlar baskılandı sonra tamamen dışarıdan hormon takviyeleriyle takip edildi. Siz transfer oldunuz mu ?
Verdikleri kâğıtta transferden 1 gün sonra duş alabilirsiniz yazıyorduİnşaAllah
Duş alma konusunda bişey dediler mi sana şu gün duş al falan diye
Merhaba ilk tüp bebek yaptırdığında olmuştu rahim dinlendirme yapacağız dedi hatta bir ay ara verelim dediler kadın doğum ilacı vermişlerdi sonrası çok güzel oldu başarı şansı artiyormusMerhaba ben bugün transfer hazırlığı için gittim ama doktor bu ay hormon baskılama yapılacak diğer ay transfer dedi bunu yaşayan olduğu bende pcos var progestronun yüksek dedi doktor
Merhaba benimde döngümünün 15. Gününde zoladex vurulmuştum. İğneden yaklaşık 1 hafta sonrada adet olmuştum. Ben zoladex vurulacağım ay doğum kontrol hapıda kullanıyordum. Transferimde zoladexden sonra ki adetimin 17. Günü olduMerhaba ben bugün gittim doktora hormon baskılama yapılacak regl 20 günü dedi transfer ne zaman olur bilmiyorum regli beklemek mi gerekiyor o iğne zormuş çok soru sordum kusura bakmayın
Bana aynı gün alabilirsin dediler ama ben cesaret edemedim bi kaç gün bekledikten sonra aldımVerdikleri kâğıtta transferden 1 gün sonra duş alabilirsiniz yazıyordu
Amin canım gerçekten psikolojik olarak çok zor sürekli ağlıyordum çok gerilmiştim bir de mecbur kullanacağımı öğrendim değişmiyor da ama zamanla alışıyosun.Ben de yarın kese görmeye gidicem ilk kez inş her şey yolundadır 6. Haftadayım sanırım ilk kez gidicem kalp atısı var mı bilmiyorum zor
Evet zaten bunların sonucu 20 25 güne anca çıkıyor
Merhaba cnm evet biri 8 diğeri 7 hücreliydiCanım selamlar senin 3. günler kaç hücreliydi biliyo musun :)
Süperler, maşallahMerhaba cnm evet biri 8 diğeri 7 hücreliydi
Süperler, maşallahsağlıkla kucağına al tekrardan
Ne zaman oldunuz transferMerhaba benimde döngümünün 15. Gününde zoladex vurulmuştum. İğneden yaklaşık 1 hafta sonrada adet olmuştum. Ben zoladex vurulacağım ay doğum kontrol hapıda kullanıyordum. Transferimde zoladexden sonra ki adetimin 17. Günü oldu
Bende bi ay rahim dinlenme yapıldı iğne vericem reglin 20 günü dedi sonra transfer sonucunuz pozitif miMerhaba ilk tüp bebek yaptırdığında olmuştu rahim dinlendirme yapacağız dedi hatta bir ay ara verelim dediler kadın doğum ilacı vermişlerdi sonrası çok güzel oldu başarı şansı artiyormus
Sonucunuz belli oldumıMerhaba benimde döngümünün 15. Gününde zoladex vurulmuştum. İğneden yaklaşık 1 hafta sonrada adet olmuştum. Ben zoladex vurulacağım ay doğum kontrol hapıda kullanıyordum. Transferimde zoladexden sonra ki adetimin 17. Günü oldu
Valla açıkçası bende cesaret edemedim. Birde ben sıcak suyla duş almayı seviyorum. O yüzden bu akşam veya yarın akşam ılık suyla alacağımBana aynı gün alabilirsin dediler ama ben cesaret edemedim bi kaç gün bekledikten sonra aldım
Ben daha yeni oldum transferi. 23 Ağustos cumartesi oldu transferimNe zaman oldunuz transfer
İnseallah güzel sonuçlar alırsınızBen daha yeni oldum transferi. 23 Ağustos cumartesi oldu transferim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?