Ağustos ayı transfer olacaklar

Benim de ilk günler aynı senin gibi oldu canım negatif bir duygu halindeydim bi de ilk günden belirti aradım sürekli niyeyse ama kendimizi strese sokmamamız lazım ne kadar zor olsada

Benim de evle hastane uzak bi saatten fazla yol geldim oturarak Istanbul trafiginde.Esim sarsmayayim diye deli etti kendini ama sarsildigimizda oldu illaki,etkisi olmamistir insallah
İnşallah olmamıştır canım Rabbim büyüktür o korur bizim meleklerimizi

Kızlar transferimin transfer günü hariç 3. günü sürekli su gibi akıntım oluyor çamaşır hep ıslanıyor sizde de oluyor mu neden oluyor bilginiz var mı

En iyisiBen de 2 gündür evden cikmadim hic.Bugun biraz cikayim diyorum
Benim de ilk günler aynı senin gibi oldu canım negatif bir duygu halindeydim bi de ilk günden belirti aradım sürekli niyeyse ama kendimizi strese sokmamamız lazım ne kadar zor olsada
Belirti aramıyorum aslında erken olduğunun farkındayım ama işte negatif bir duygu yüklendi bugün bana bu söyledikleriniz burda ki diğer arkadaşların yazdıkları çok iyi geldi bana yalnız değilmişim onu anladım

Kızlar transferimin transfer günü hariç 3. günü sürekli su gibi akıntım oluyor çamaşır hep ıslanıyor sizde de oluyor mu neden oluyor bilginiz var mı
Benim sadece progesteron un akıntısı var. Bugün mü başladı bu akıntı

Benim fitilden dolayı oluyor bazen.Ben de sıskınlık ve gaz var transferden berı sadece karnım pıt pıt hareketli hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…