Evet zaten bunların sonucu 20 25 güne anca çıkıyorBenden herhangi bişey istemedi kese görmeden mi istediler
Eki Görüntüle 3634981
Sonucu pozitif çıkan arkadaşlarım doktorunuz bu testleri istedi mi sizden
Evet biraz yürüyüp temiz hava almak iyi geliyorEn iyisiBen de 2 gündür evden cikmadim hic.Bugun biraz cikayim diyorum
Benim de ilk günler aynı senin gibi oldu canım negatif bir duygu halindeydim bi de ilk günden belirti aradım sürekli niyeyse ama kendimizi strese sokmamamız lazım ne kadar zor olsadaGünaydın bende transfer sonrası 2. Günümdeyim. Tedavi sürecim boyunca hep pozitiftim. Ama bu sabah çok karamsar uyandım. Negatif olduğunu hissediyorumçok erken ama galiba kullandığım ilaçlar duygularımı çok etkiliyor şuanda
İnşallah olmamıştır canım Rabbim büyüktür o korur bizim meleklerimiziBenim de evle hastane uzak bi saatten fazla yol geldim oturarak Istanbul trafiginde.Esim sarsmayayim diye deli etti kendini ama sarsildigimizda oldu illaki,etkisi olmamistir insallah
Neresinde oturuyorsun Manavgat'ınAaa bende manavgattayım
SidedeyimNeresinde oturuyorsun Manavgat'ın
En iyisiBen de 2 gündür evden cikmadim hic.Bugun biraz cikayim diyorum
Belirti aramıyorum aslında erken olduğunun farkındayım ama işte negatif bir duygu yüklendi bugün banaBenim de ilk günler aynı senin gibi oldu canım negatif bir duygu halindeydim bi de ilk günden belirti aradım sürekli niyeyse ama kendimizi strese sokmamamız lazım ne kadar zor olsada
Benim sadece progesteron un akıntısı var. Bugün mü başladı bu akıntıKızlar transferimin transfer günü hariç 3. günü sürekli su gibi akıntım oluyor çamaşır hep ıslanıyor sizde de oluyor mu neden oluyor bilginiz var mı
Hayır 1. Günden itibaren var canım ama her gün artıyorBenim sadece progesteron un akıntısı var. Bugün mü başladı bu akıntı
Bende varsa da farketmiyorum çünkü fitilden kaynaklı peçete koyuyorumHayır 1. Günden itibaren var canım ama her gün artıyor
İyiyim bende hiç bir belirti yok sen nasılsınBende varsa da farketmiyorum çünkü fitilden kaynaklı peçete koyuyorumsen nasılsın bugünnnnnn
Transfer öncesi vermedim belkide ondandırRubella hiv tsh şeker kan bunlara transfer öncesi bakmışlardı benim henüz istemediler yine mi istiyorlar hiç bilmiyorum
Bendede yok belirti zaten erken belirti için gibiİyiyim bende hiç bir belirti yok sen nasılsın
Benim de dün başladı (6. günde). İlaçlardan diye düşünüyorum ama...Kızlar transferimin transfer günü hariç 3. günü sürekli su gibi akıntım oluyor çamaşır hep ıslanıyor sizde de oluyor mu neden oluyor bilginiz var mı
Ben de hiç akıntı yok ama gebelik belirtilerinden diye biliyorum akıntı.Kızlar transferimin transfer günü hariç 3. günü sürekli su gibi akıntım oluyor çamaşır hep ıslanıyor sizde de oluyor mu neden oluyor bilginiz var mı
Benim fitilden dolayı oluyor bazen.Ben de sıskınlık ve gaz var transferden berı sadece karnım pıt pıt hareketli hepKızlar transferimin transfer günü hariç 3. günü sürekli su gibi akıntım oluyor çamaşır hep ıslanıyor sizde de oluyor mu neden oluyor bilginiz var mı
Biliyorsun bende dün baya nehatiftim hormonlardan benceBendede yok belirti zaten erken belirti için gibiben iyiyim sadece sabah çok negatif uyandım onun dışında bir sorunum yok
Olabilir internetten araştırdım progesteron hormon ilaçlarından dolayı olurmuş akıntı sorun değilmişBenim de dün başladı (6. günde). İlaçlardan diye düşünüyorum ama...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?