Ağustos ayı transfer olacaklar

Bana da dediler aynisiniDus almak istemedim hemen bugune kadar bekledim.Bu aksama kadar vakit vermistim kendime.Aksam dusumu alip temizlenip guzel hissedip yuruyuse cikacagim ben deYarindan itibaren de daha normal hayata karismaya calisacagim

InsallahBuradaki olumlu sonuclar cok iyi geliyor hepimize

Bana da dediler aynisiniDus almak istemedim hemen bugune kadar bekledim.Bu aksama kadar vakit vermistim kendime.Aksam dusumu alip temizlenip guzel hissedip yuruyuse cikacagim ben deYarindan itibaren de daha normal hayata karismaya calisacagim
Duşu bende almadım henüz. Bende bu akşam artık alırım. Akşamları çok iyi oluyor çıkmak ama gün içinde evde zaman geçmiyor işte biraz temiz hava ufak bir yürüyüş çok iyi gelecek sana da eminim transferden sonra ilk defa ağrım oldu az önce. Mutfakta bir şeyler hazırlarken kasıklarıma ağrı girdi. Oturmak zorunda kaldım. Şimdide uzandım hafif hafif ağrı var. İlaçlardan kaynaklı muhtemelen

Olabilir,normal olabiliyor deniyor hepsine zaten.Ya da iyiye isarettir insallah diyelimmmBenimde belimin sol tarafi agriyor sanki.Ya da kendimi dinledigim icin ben uyduruyorum

Olabilir,normal olabiliyor deniyor hepsine zaten.Ya da iyiye isarettir insallah diyelimmmBenimde belimin sol tarafi agriyor sanki.Ya da kendimi dinledigim icin ben uyduruyorum
Vallahi ne belirti ne değil anlamıyoruz ki ilaçlar bir yandan bedenimizin bize oynadığı oyunlar bir yandan sağlı sollu 1 saate yakın ağrıdı şimdi geçti gibi. Hadi inşallah belirtidir diyelim

Canlar transfer oldum, şükürler olsun bebeklerimle aynı bedende ilk saatlerimiz inşallah ikisi de sağ salim tutunurlar. Haftaya çarşamba günü kan vereceğim dedi doktorum. Ayrıca doğal beslenme ve cam şişe den içecekler içmelisin dedi. Asitli ve kafeinli içecekler hariç ve paketli gıdalar hariç dedi. Transferi yaptılar lavaboya gidip tuvaletini yapabilirsin dedi doktorum. Ama baya da sıkışık durumdaydım. Hastanede yatmana gerek yok dediler. Sadece bol bol dinlen, ani hareketlerden kaçın ve ağır iş yapma dedi. Bende durumlar böyle canlar...

Hadi hayırlı olsun transferiniz inşallah sıkıca tutunurlar annesine bolca dinlen cnm

Hadi hayirli olsun,sıkıca tutunsunlar inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…