- 23 Ağustos 2025
- 49
- 35
- 3
- 35
Bana da dediler aynisiniSürekli yatınca zaman geçmiyor ve kendimi çok dinliyorumben akşamları köpeğimi yürüyüşe çıkarıyorum sonrada arkadaşlarımla biraz oturuyorum açıkçası. Gün içinde de çok fazla sıvı tükettiğim için tuvalete gitmekten yatamıyorum zaten bana doktorumun ve hemşiremin ayrı ayrı üstene basa basa söylediği tek şey sürekli yatma oldu. Amiiiin şu sürecin sonunda hepimiz pozitiflerle burada buluşalım inşallah
InsallahAmin teşekkür ederim inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım bebeklerimizievet pozitif geldi şuan degerımın artmasını bekliyorum yarın kan vericem tekrar inşallah artmıştır Allahım amiinn sağlıkla kucağımıza alana kadar rahat bir nefes alabileceğimizi sanmıyorum ben aşırı stresliyim
Duşu bende almadım henüz. Bende bu akşam artık alırım. Akşamları çok iyi oluyor çıkmak ama gün içinde evde zaman geçmiyor işteBana da dediler aynisiniDus almak istemedim hemen bugune kadar bekledim.Bu aksama kadar vakit vermistim kendime.Aksam dusumu alip temizlenip guzel hissedip yuruyuse cikacagim ben de Yarindan itibaren de daha normal hayata karismaya calisacagim
Evet gerçekten öyle inşallah hepimiz olumlu sonuçlarla ilerleyelimInsallahBuradaki olumlu sonuclar cok iyi geliyor hepimize
Olabilir,normal olabiliyor deniyor hepsine zaten.Ya da iyiye isarettir insallah diyelimmmDuşu bende almadım henüz. Bende bu akşam artık alırım. Akşamları çok iyi oluyor çıkmak ama gün içinde evde zaman geçmiyor iştebiraz temiz hava ufak bir yürüyüş çok iyi gelecek sana da eminim transferden sonra ilk defa ağrım oldu az önce. Mutfakta bir şeyler hazırlarken kasıklarıma ağrı girdi. Oturmak zorunda kaldım. Şimdide uzandım hafif hafif ağrı var. İlaçlardan kaynaklı muhtemelen
Vallahi ne belirti ne değil anlamıyoruz kiOlabilir,normal olabiliyor deniyor hepsine zaten.Ya da iyiye isarettir insallah diyelimmmBenimde belimin sol tarafi agriyor sanki.Ya da kendimi dinledigim icin ben uyduruyorum
İyi ne güzel bende Taşağıldayım.Sidedeyim
İnşallah amiinnnYarın tekrar kan vericem perşembeye kadar sabredemem ben gerçekten
Merhaba hangi hastanede tedavi oldunuz acaba
Devlet miMerhaba gaziosmanpaşa yeniyüzyıl üni hastanesi murat keskin.. evimde yakın çokta memnun kaldım
Aminn canım inşallahHadi inşallah buda son kan stresi olur umarım artık kese kalp stresleri başlasın
Canlar transfer oldum, şükürler olsun bebeklerimle aynı bedende ilk saatlerimiz inşallah ikisi de sağ salim tutunurlar. Haftaya çarşamba günü kan vereceğim dedi doktorum. Ayrıca doğal beslenme ve cam şişe den içecekler içmelisin dedi. Asitli ve kafeinli içecekler hariç ve paketli gıdalar hariç dedi. Transferi yaptılar lavaboya gidip tuvaletini yapabilirsin dedi doktorum. Ama baya da sıkışık durumdaydım. Hastanede yatmana gerek yok dediler. Sadece bol bol dinlen, ani hareketlerden kaçın ve ağır iş yapma dedi. Bende durumlar böyle canlar...
Amin inşallah canım benim evet elimden geldiğince dinleneceğim çok teşekkür ederim.Hadi hayırlı olsun transferiniz inşallah sıkıca tutunurlar annesinebolca dinlen cnm
Devlet mi
Ay inşallaahVallahi ne belirti ne değil anlamıyoruz kiilaçlar bir yandan bedenimizin bize oynadığı oyunlar bir yandan sağlı sollu 1 saate yakın ağrıdı şimdi geçti gibi. Hadi inşallah belirtidir diyelim
Kaç para tuttu acabaYok canım özel
Hadi hayirli olsun,sıkıca tutunsunlar inşallahCanlar transfer oldum, şükürler olsun bebeklerimle aynı bedende ilk saatlerimiz inşallah ikisi de sağ salim tutunurlar. Haftaya çarşamba günü kan vereceğim dedi doktorum. Ayrıca doğal beslenme ve cam şişe den içecekler içmelisin dedi. Asitli ve kafeinli içecekler hariç ve paketli gıdalar hariç dedi. Transferi yaptılar lavaboya gidip tuvaletini yapabilirsin dedi doktorum. Ama baya da sıkışık durumdaydım. Hastanede yatmana gerek yok dediler. Sadece bol bol dinlen, ani hareketlerden kaçın ve ağır iş yapma dedi. Bende durumlar böyle canlar...
Kaç para tuttu acaba
İnşallah canım benim inşallah teşekkür ederimHadi hayirli olsun,sıkıca tutunsunlar inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?