Amiiin hepimiz alalım pozitif sonucu inşallahİnseallah güzel sonuçlar alırsınız
Amin inseallahAmiiin hepimiz alalım pozitif sonucu inşallah
Hahhahah bende rapor aldım ama gerçekten vakit geçmiyor işe mi gitseydim diyorum kendimeVakit geçmiyoooooooİşe falan geri dönen var mi bari vakit geciyodur,ben ogretmenim tatildeyim,nasil gececek bu gunler
Evet 4 buçuk yaşında oglusum şuan Darısı sizlerinde başına olsun rabbim isteyen herkese tattırsın evlat kokusunu duygusunuBende bi ay rahim dinlenme yapıldı iğne vericem reglin 20 günü dedi sonra transfer sonucunuz pozitif mi
Merhaba bnde öğretmenim ve okulun başlamasını hiç istemiyorum başlarsa beni daha çok zorlar diyeVakit geçmiyoooooooİşe falan geri dönen var mi bari vakit geciyodur,ben ogretmenim tatildeyim,nasil gececek bu gunler
İnşallah amiinnnPerşembe geç değil mi en son ne zaman vermiştin kanı. İnşallah yükselmiştir canım ya
Sizi tüp bebek doktorunuz mu takip ediyor hala yoksa kadın doğuma geçtiniz mi benden istenmedi bunlarEki Görüntüle 3634981
Sonucu pozitif çıkan arkadaşlarım doktorunuz bu testleri istedi mi sizden
Merhaba sizde 5 ağustos transfer olmuştunuz demi betanız kaç şuan acaba maşallah kese aşamasına gelmişsinizAmin canım gerçekten psikolojik olarak çok zor sürekli ağlıyordum çok gerilmiştim bir de mecbur kullanacağımı öğrendim değişmiyor da ama zamanla alışıyosun.Ben de yarın kese görmeye gidicem ilk kez inş her şey yolundadır 6. Haftadayım sanırım ilk kez gidicem kalp atısı var mı bilmiyorum zor
Tüp bebek doktorum takip ediyor onlar istedi bu testleriSizi tüp bebek doktorunuz mu takip ediyor hala yoksa kadın doğuma geçtiniz mi benden istenmedi bunlar
Anladım benim tüp bebek doktorumla transfer sonrası işimiz bitti şehir dışında olduğumuz için kadın doğumcu takip ediyorTüp bebek doktorum takip ediyor onlar istedi bu testleri
Merhaba hangi hastanede tedavi oldunuz acabaMerhaba cnm evet biri 8 diğeri 7 hücreliydi
Bende bırakıcamda önce bi keseyi kalp atışını görelim dedikAnladım benim tüp bebek doktorumla transfer sonrası işimiz bitti şehir dışında olduğumuz için kadın doğumcu takip ediyor
Anladım hayırlısı olsunBende bırakıcamda önce bi keseyi kalp atışını görelim dedik
Hep yatiyor musun?Bende evden cikmadim hic, yatmiyorum ama uzanir vaziyetteyim genelde, ara ara kalkip evin icinde dolaniyorum,lavabo ihtiyaci ufak tefek isler icin kalkiyorm.Cok mu hareketsiz kaliyorum diyorum bi yandan,sonra biraz fazla hareket etsem zarar mi veriyorum diyorumMerhaba bnde öğretmenim ve okulun başlamasını hiç istemiyorum başlarsa beni daha çok zorlar diyeşimdi en azından yatıyorum
Bence bir şeyle meşgul olunca daha kolay geçerdi.Evde vakit gecmiyor,esimle bir yere cikacaktim,kendimi yorarmiyim diye tedirgin oldum,evde kaldim yine.Hahhahah bende rapor aldım ama gerçekten vakit geçmiyor işe mi gitseydim diyorum kendime
12 gün boyunca hep yattım desem yeridir sadece yemek ve lavabo için kalktım sonrasında evden çıktım ailemin yanına geldim ama burdada genelde kendimi yormadım hiç hatta çoğunlukla burdada uzandım hepHep yatiyor musun?Bende evden cikmadim hic, yatmiyorum ama uzanir vaziyetteyim genelde, ara ara kalkip evin icinde dolaniyorum,lavabo ihtiyaci ufak tefek isler icin kalkiyorm.Cok mu hareketsiz kaliyorum diyorum bi yandan,sonra biraz fazla hareket etsem zarar mi veriyorum diyorumkafalar karisik. Bu arada test günüm Eylül 1,seminerin ilk gunu yani.Galiba akibetim okulun ilk gunune kadar netlesmis olacak
Sürekli yatınca zaman geçmiyor ve kendimi çok dinliyorumBence bir şeyle meşgul olunca daha kolay geçerdi.Evde vakit gecmiyor,esimle bir yere cikacaktim,kendimi yorarmiyim diye tedirgin oldum,evde kaldim yine.Bu yazim hep beklemekle gecti.Sonu güzel olsun da bekleyislerimize değsin insallah
Iyi yapmissin olsun12 gün boyunca hep yattım desem yeridir sadece yemek ve lavabo için kalktım sonrasında evden çıktım ailemin yanına geldim ama burdada genelde kendimi yormadım hiç hatta çoğunlukla burdada uzandım hepben ayağa kalktığımda belim çok ağrıyor kasıklarımda çok ağrıyor o yüzden uzanınca bıraz rahatlıyorum birde okul başlayınca ben ankaradan urfaya geçiçem urfada tek kalıcam beni yorucu bir süreç bekliyor o yüzden dedim en azından burda bol bol yatayım
Amin teşekkür ederim inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım bebeklerimiziIyi yapmissin olsunBen transferden sonra uye oldum buraya o yuzden bilmiyordum 12 gun diyince,simdi onceki mesajlara baktim pozitif almissin hayirli olsun.Darisi basimiza Ama bekleyis hic bitmiyor degil mi,bebisleri gorene kadar huzur bulmayacagiz galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?