Ağustos ayı transfer olacaklar

Vakit geçmiyoooooooİşe falan geri dönen var mi bari vakit geciyodur,ben ogretmenim tatildeyim,nasil gececek bu gunler

Merhaba sizde 5 ağustos transfer olmuştunuz demi betanız kaç şuan acaba maşallah kese aşamasına gelmişsiniz çok sevindim hayırlı olsun inşallah sağlıkla ilerlesin tüm süreciniz

Merhaba bnde öğretmenim ve okulun başlamasını hiç istemiyorum başlarsa beni daha çok zorlar diye şimdi en azından yatıyorum
Hep yatiyor musun?Bende evden cikmadim hic, yatmiyorum ama uzanir vaziyetteyim genelde, ara ara kalkip evin icinde dolaniyorum,lavabo ihtiyaci ufak tefek isler icin kalkiyorm.Cok mu hareketsiz kaliyorum diyorum bi yandan,sonra biraz fazla hareket etsem zarar mi veriyorum diyorumkafalar karisik. Bu arada test günüm Eylül 1,seminerin ilk gunu yani.Galiba akibetim okulun ilk gunune kadar netlesmis olacak

Hahhahah bende rapor aldım ama gerçekten vakit geçmiyor işe mi gitseydim diyorum kendime
Bence bir şeyle meşgul olunca daha kolay geçerdi.Evde vakit gecmiyor,esimle bir yere cikacaktim,kendimi yorarmiyim diye tedirgin oldum,evde kaldim yine.Bu yazim hep beklemekle gecti.Sonu güzel olsun da bekleyislerimize değsin insallah

12 gün boyunca hep yattım desem yeridir sadece yemek ve lavabo için kalktım sonrasında evden çıktım ailemin yanına geldim ama burdada genelde kendimi yormadım hiç hatta çoğunlukla burdada uzandım hep ben ayağa kalktığımda belim çok ağrıyor kasıklarımda çok ağrıyor o yüzden uzanınca bıraz rahatlıyorum birde okul başlayınca ben ankaradan urfaya geçiçem urfada tek kalıcam beni yorucu bir süreç bekliyor o yüzden dedim en azından burda bol bol yatayım

Bence bir şeyle meşgul olunca daha kolay geçerdi.Evde vakit gecmiyor,esimle bir yere cikacaktim,kendimi yorarmiyim diye tedirgin oldum,evde kaldim yine.Bu yazim hep beklemekle gecti.Sonu güzel olsun da bekleyislerimize değsin insallah
Sürekli yatınca zaman geçmiyor ve kendimi çok dinliyorum ben akşamları köpeğimi yürüyüşe çıkarıyorum sonrada arkadaşlarımla biraz oturuyorum açıkçası. Gün içinde de çok fazla sıvı tükettiğim için tuvalete gitmekten yatamıyorum zaten bana doktorumun ve hemşiremin ayrı ayrı üstene basa basa söylediği tek şey sürekli yatma oldu. Amiiiin şu sürecin sonunda hepimiz pozitiflerle burada buluşalım inşallah

Iyi yapmissin olsunBen transferden sonra uye oldum buraya o yuzden bilmiyordum 12 gun diyince,simdi onceki mesajlara baktim pozitif almissin hayirli olsun.Darisi basimizaAma bekleyis hic bitmiyor degil mi,bebisleri gorene kadar huzur bulmayacagiz galiba

Amin teşekkür ederim inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım bebeklerimizi evet pozitif geldi şuan degerımın artmasını bekliyorum yarın kan vericem tekrar inşallah artmıştır Allahım amiinnsağlıkla kucağımıza alana kadar rahat bir nefes alabileceğimizi sanmıyorum ben aşırı stresliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…